Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2024-2025
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2024-2025
Στην 3 όχι, 5-6 και 1-2, από ότι είδα πριν λίγο δηλαδή.
Το point μου είναι ότι όποιος έχει μισό ή ένα χιλιάρικο να δώσει για διαρκείας θα το έχει πάρει μέχρι τώρα ή απλά έχει επιλέξει (καλώς ή κακώς δικός του ο λογαριασμός) να τα δώσει αγώνα-αγώνα πληρώνοντας και παραπάνω, από το να τα δώσει μαζεμένα. Αν είχαν μείνει στα πέταλα θα περίμενα κι εγώ κανένα ντου, τώρα δύσκολα - νομίζω.
Το point μου είναι ότι όποιος έχει μισό ή ένα χιλιάρικο να δώσει για διαρκείας θα το έχει πάρει μέχρι τώρα ή απλά έχει επιλέξει (καλώς ή κακώς δικός του ο λογαριασμός) να τα δώσει αγώνα-αγώνα πληρώνοντας και παραπάνω, από το να τα δώσει μαζεμένα. Αν είχαν μείνει στα πέταλα θα περίμενα κι εγώ κανένα ντου, τώρα δύσκολα - νομίζω.
Στα 2987 διαθεσιμα εκλεισε η διαθεση των διαρκειας.
Λογικα ο κοφτης της ΠΑΕ ηταν γυρω στα 20κ.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι σε περιπτωση που κυκλοφορουσαν την επομενη της κατακτησης δηλαδη τελη Μαιου θα εδινε πιο ευκολα ο αλλος τα 450 για 5-6 παρα τωρα που φτασαμε πανω στην περιοδο των διακοπων.
Πολυ μετριο το νουμερο εχοντας μπροστα την προοπτικη της ευρωπης-μεταγραφες-ομαδας πρωταθλητριας κλπ. Το θετικο ειναι οτι θα εχει βρεξει χιονισει ενα 15αρι ακομα και στα μικρα ματς.
Λογικα ο κοφτης της ΠΑΕ ηταν γυρω στα 20κ.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι σε περιπτωση που κυκλοφορουσαν την επομενη της κατακτησης δηλαδη τελη Μαιου θα εδινε πιο ευκολα ο αλλος τα 450 για 5-6 παρα τωρα που φτασαμε πανω στην περιοδο των διακοπων.
Πολυ μετριο το νουμερο εχοντας μπροστα την προοπτικη της ευρωπης-μεταγραφες-ομαδας πρωταθλητριας κλπ. Το θετικο ειναι οτι θα εχει βρεξει χιονισει ενα 15αρι ακομα και στα μικρα ματς.
Η αδυναμία μεταβίβασης του διαρκείας θα έχει σημαντική επίπτωση στον αριθμό των "βρέξει χιονίσει".
- ΑποστόληςΑ
Αυτη η παραταση ειναι για της ΚΑΕ τα διαρκειας. Για την μπαλα απο οτι καταλαβα τελος.
Αφου δεν υπαρχει ελεγχος ταυτοπροσωπιας ρε παλικαρια. Περνας το barcode και καληνυχτα.ABOLEYTOI έγραψε:Η αδυναμία μεταβίβασης του διαρκείας θα έχει σημαντική επίπτωση στον αριθμό των "βρέξει χιονίσει".
-
- Mr Ξερόλας 2019
Τελικά στα πόσα ακριβώς, έκλεισαν τα διαρκείας ξέρουμε.
Η ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση.
Η ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση.
Τελευταια αναφορα της ΠΑΕ για τα διαρκειας, ηταν σε tweet στις 30 Ιουλίου, π ελεγε οτι φτασαμε τα 17.000 κ συνεχιζουμε
Η διαθεση ολοκληρωθηκε στις 31/7 , 18:00 κ από τοτε ουδεν νεοτερον
Διάβασα ότι από χθες έχει λυθεί το θέμα για τους κατοίκους εξωτερικού.
Πείτε λίγο, φίλος με ανήλικο (9χρ) θέλει να τον φέρει πρώτη φορά να δει τον μεγάλο ΠΑΟΚ στο εντός με Πανσερραϊκό. Αγοράζει 2 εισιτήρια και τα βάζει στο δικό του wallet ή θέλει άλλη διαδικασία για τον μικρό;
Πείτε λίγο, φίλος με ανήλικο (9χρ) θέλει να τον φέρει πρώτη φορά να δει τον μεγάλο ΠΑΟΚ στο εντός με Πανσερραϊκό. Αγοράζει 2 εισιτήρια και τα βάζει στο δικό του wallet ή θέλει άλλη διαδικασία για τον μικρό;
Έχει δοκιμάσει κανενας του εξωτερικού το NFC scanner από το gov wallet?
Προσπαθεί φίλος αλλοδαπός να σκαναρει το διαβατήριο του και δεν δουλεύει ενώ με άλλο αππ το σκαναρει κανονικά.
Γενικά τεράστια σαβουρα αυτή η παπαριά.
Προσπαθεί φίλος αλλοδαπός να σκαναρει το διαβατήριο του και δεν δουλεύει ενώ με άλλο αππ το σκαναρει κανονικά.
Γενικά τεράστια σαβουρα αυτή η παπαριά.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Τρεις λέξεις αντικατοπτρίζουν το συγκεκριμένο πορτοφόλι και γενικά την Ελλάδα. ΓΤΠ
αναμενεται η εκκαθαριση απο τους συνδεσμους που σημαινει οτι θα ειναι αρκετα πανω απο μαλλον 17.000Special 4 έγραψε:Τελευταια αναφορα της ΠΑΕ για τα διαρκειας, ηταν σε tweet στις 30 Ιουλίου, π ελεγε οτι φτασαμε τα 17.000 κ συνεχιζουμε
νομίζω χθες είχαν deadline οι σύνδεσμοι. Λογικα από Δευτέρα θα ξέρουμε το τελικό νούμερο. Για αυτό μάλλον καθυστερούν και τα εισιτήρια με την Μάλμε.
- Μπαρκαρούτσος
Διαβάζω ότι για τους ΠΑΟΚτσήδες εξωτερικού λύθηκε το θέμα...αρκεί να έχεις διαβατήριο του εξωτερικού.
Εμείς οι μετανάστες του Κούλη (δηλαδή οι πιο πρόσφατοι) που ακόμα δεν δικαιούμαστε διαβατήριο άλλης χώρας, στο ριπαπά τους.
Ρε, ούτε για διακοπές λέμε. Επειδή ένα γαυράκι σκότωσε ΜΑΤατζή, την πληρώνει ο μισός οπαδικός πληθυσμός.
Εμείς οι μετανάστες του Κούλη (δηλαδή οι πιο πρόσφατοι) που ακόμα δεν δικαιούμαστε διαβατήριο άλλης χώρας, στο ριπαπά τους.
Ρε, ούτε για διακοπές λέμε. Επειδή ένα γαυράκι σκότωσε ΜΑΤατζή, την πληρώνει ο μισός οπαδικός πληθυσμός.
Για τον π00τσο πολιτική και ακόμα πιο για τον π00τσο το software τους.
Σε καλή μεριά στον μεγάλο εντρεπρενερ που έφτιαξε αυτή την παπαριά.
Σε καλή μεριά στον μεγάλο εντρεπρενερ που έφτιαξε αυτή την παπαριά.