Λαμία - ΠΑΟΚ 24/4/24 17:00 Cosmotesports
Re: Λαμία - ΠΑΟΚ 24/4/24 17:00 Cosmotesports
Έχω αναγουλιάσει με το ποσό ΠΑΟΚακι γίναμε μέσα σε 2 εβδομάδες. Μην ξεχάσουν να πούνε για τα στρέμματα στη θέρμη αύριο. Ε Μ Ε Τ Ο Σ.
- episimos73
- Montrealiotis
- ToMousiTouCrespo
- PAOK_Antarctica
Για να έχω σώα τα φρένα μου προσπαθώ να σκέφτομαι ότι αν δεν τους νοιάζει αυτούς, παίκτες, προπονητές, δίοικηση κλπ, που πληρώνονται ή πληρώνουν εκατομμύρια, γιατί να κάθομαι να καίγομαι εγώ που είμαι ένας απλός οπαδός? Έτσι κάπως μπορώ να κοιμάμαι πιο ήρεμος. Και στο κάτω κάτω, δεν περιμέναμε στην αρχή της σεζόν να πρωταγωνιστήσει αυτή η ομάδα με τις τόσες ελλείψεις στο ρόστερ.
Βγείτε, πηγαίνετε πιείτε μια μπιρίτσα και ξεχάστε το σημερινό χάλι και απογοήτευση. Η ζωή συνεχίζεται.
Βγείτε, πηγαίνετε πιείτε μια μπιρίτσα και ξεχάστε το σημερινό χάλι και απογοήτευση. Η ζωή συνεχίζεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Immemoric την Τετ 24 Απρ 2024, 18:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- northernlights
Ανακούφιση αλλά πολύ λίγο πολύ αργά
Sent from my SM-S918U using Tapatalk
Sent from my SM-S918U using Tapatalk
Έγινε το 1-1. Δεν τελείωσε τίποτα, στην Τούμπα θα κριθεί το πρωταθλΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Κρίμα κρίμα κρίμα.
Βγάλατε τα μάτια σας μόνοι σας.
Μόνο εμείς πιστέψαμε
Βγάλατε τα μάτια σας μόνοι σας.
Μόνο εμείς πιστέψαμε
Είναι κρίμα για αυτήν την ομάδα, κάθε φορά στο τέλος να καταστρέφει ότι με κόπο και χωρίς αβάντες κερδίζει!!! Κάθε φορά κενές υποσχέσεις των παικτών και του προπονητή και εμείς να πλακωνόμαστε μεταξύ μας λεκτικά......
Ρε γαμωτο ΔΕΝ μας αξίζει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
Ρε γαμωτο ΔΕΝ μας αξίζει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ!!!Immemoric έγραψε:Για να έχω σώα τα φρένα μου προσπαθώ να σκέφτομαι ότι αν δεν τους νοιάζει αυτούς, παίκτες, προπονητές, δίοικηση κλπ, που πληρώνονται ή πληρώνουν εκατομμύρια, γιατί να κάθομαι να καίγομαι εγώ που είμαι ένας απλός οπαδός? Έτσι κάπως μπορώ να κοιμάμαι πιο ήρεμος. Και στο κάτω κάτω, δεν περιμέναμε στην αρχή της σεζόν να πρωταγωνιστήσει αυτή η ομάδα με τις τόσες ελλείψεις στο ρόστερ.
- episimos73
Αυτή ακριβώς είναι η ΠΑΟΚτσίδκη παράνοια. Δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε.Immemoric έγραψε:ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ!!!Immemoric έγραψε:Για να έχω σώα τα φρένα μου προσπαθώ να σκέφτομαι ότι αν δεν τους νοιάζει αυτούς, παίκτες, προπονητές, δίοικηση κλπ, που πληρώνονται ή πληρώνουν εκατομμύρια, γιατί να κάθομαι να καίγομαι εγώ που είμαι ένας απλός οπαδός? Έτσι κάπως μπορώ να κοιμάμαι πιο ήρεμος. Και στο κάτω κάτω, δεν περιμέναμε στην αρχή της σεζόν να πρωταγωνιστήσει αυτή η ομάδα με τις τόσες ελλείψεις στο ρόστερ.