Razvan Lucescu IV
Razvan Lucescu IV

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Δευ 04 Μαρ 2024, 16:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Re: Razvan Lucescu IV
Ραζβαν συγχαρητήρια για την πορεία και τη διαχείριση μέχρι τώρα.
Ακόμα όμως δεν κάναμε τίποτα.
Πάμε γερά για μια ιστορική χρονιά.
Ακόμα όμως δεν κάναμε τίποτα.
Πάμε γερά για μια ιστορική χρονιά.
- Μπαρκαρούτσος
Α ναι; Το φθινόπωρο ο Dimg4/Dimg4a/Joenagbeg4 έλεγε κάθε τρεις και λίγο ειρωνικά "διαχείριση".
Να του αναγνωρίσουμε ότι είναι μάγκας.
Αρκετοί λέγαμε να αφήσει αυτό, να αφήσει το άλλο, το ρόστερ είναι μικρό, δεν αντέχει, λείπει ένα εξτρέμ, ένα φορ.
Τα γνωστά.
Δεν πήρε και δεν παίρνει χαμπάρι, βάζει ότι καλύτερο έχει, παλεύει τα πάντα.
Για εμένα χρονιά για σεμινάριο, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων στα επόμενα παιχνίδια.
Αρκετοί λέγαμε να αφήσει αυτό, να αφήσει το άλλο, το ρόστερ είναι μικρό, δεν αντέχει, λείπει ένα εξτρέμ, ένα φορ.
Τα γνωστά.
Δεν πήρε και δεν παίρνει χαμπάρι, βάζει ότι καλύτερο έχει, παλεύει τα πάντα.
Για εμένα χρονιά για σεμινάριο, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων στα επόμενα παιχνίδια.
Ομάδα τόσο προσηλωμένη στο ποδόσφαιρο της και στο δικό της τρόπο δεν έχω ξαναδεί.
Ακόμα και όταν το ρολόι πάει 70-75 και οι δικοί μας παλμοί είναι στο κόκκινο, τότε που εμείς οι αδαής ζητάμε σέντρες, γεμίσματα, σουτ μπας και...... αυτοί εκεί, το παιχνίδι τους, στην ηρεμία τους, στην αναζήτηση της καλής φάσης που θα φέρει το γκολ. Με πίστη στο ποδόσφαιρο τους.
Πραγματικά μαγική χρονιά
Ακόμα και όταν το ρολόι πάει 70-75 και οι δικοί μας παλμοί είναι στο κόκκινο, τότε που εμείς οι αδαής ζητάμε σέντρες, γεμίσματα, σουτ μπας και...... αυτοί εκεί, το παιχνίδι τους, στην ηρεμία τους, στην αναζήτηση της καλής φάσης που θα φέρει το γκολ. Με πίστη στο ποδόσφαιρο τους.
Πραγματικά μαγική χρονιά
- PAOK - 1926-
Ώπα nunes. Υπάρχουμε κι εμείς τα σαντοσκυλα.. Δεν ξεχνάμε την ομάδα που έφτιαξε ο τεράστιος Φερνάντο..nunies4 έγραψε:Ομάδα τόσο προσηλωμένη στο ποδόσφαιρο της και στο δικό της τρόπο δεν έχω ξαναδεί.
Πραγματικά μαγική χρονιά

-
Μπάρκα, να μην ξεχνάμε ότι είναι η ΠΡΩΤΗ φορά που κάνει διαχείριση/ rotation.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Α ναι; Το φθινόπωρο ο Dimg4/Dimg4a/Joenagbeg4 έλεγε κάθε τρεις και λίγο ειρωνικά "διαχείριση".
Κάτι που αρκετοί εδώ μέσα λέγαμε ότι είναι απαραίτητο πλέον για μία ομάδα με στόχους, ενώ ο ίδιος ο προπονητής έλεγε δικαιολογίες για "2 καρπούζια σε 1 μασχάλη" κτλ κτλ.
Δεν το λέω για να τον κατηγορήσω, ίσα ίσα που είναι στα υπέρ του ότι ακόμα και τώρα βελτιώνεται.
Με τον ίδιο τρόπο, πρέπει να απαλλαγεί από κάποια κολλήματα που αναμφίβολα έχει, πχ μονοδιάστατη επιλογή του 4-2-3-1 ή εμμονή σε κάποιους παίκτες που είναι μέλη του γκρουπ.
Αν κάνει και αυτά, θα πλησιάσει πάρα πολύ το τέλειο.
Θυμασαι στο τσατ(ησουν μεσα αν δεν κανω λαθος) που ελεγα συνεχεια υπομονη και οτι το προσον αυτης της ομαδας ειναι το οτι δεν απνικοβαλλεται αλλα κανει το παιχνιδι της;;; Ειχα δωσει και γκολ στο 69 αλλα μπηκε στο 71...nunies4 έγραψε:Ομάδα τόσο προσηλωμένη στο ποδόσφαιρο της και στο δικό της τρόπο δεν έχω ξαναδεί.
Πραγματικά μαγική χρονιά
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
To ποστ μου καταλαβαινω οτι ηταν καπως επιθετικο...αλλα δεν το ειπα εννοωντας τον φιλο vs40 σαν αλλοθρησκο...Μπαρκαρούτσος έγραψε:psykoman (ειδικά εσύ, λόγω πολυετίας!) και pk77, τώρα είδα τα ποστς σας.
Επειδή έγραψε αυτό
με το οποίο κι εγώ διαφωνώ φουλ, δεν σημαίνει ότι δεν είναι ΠΑΟΚ.vs40 έγραψε:Μπράβο ρε Λουτσέσκου, ο Σαμάτα να παίζει και ας πετάμε βαθμούς στα σκουπίδια. Φτάνει πια!
Ο vs40 τόσα χρόνια εδώ δεν χρειάζεται να αποδείξει σε κανέναν τι ομάδα είναι, τον έχουμε δει τι και πώς γράφει.
Έξι ώρες εκτός, έκαστος.
vs40, χαίρομαι που δεν απάντησες εριστικά.
Πού είσαι Dimg4/Dimg4a/Joenagbeg4 να δεις πώς γλιτώνουν τα μπαν...
Αυτο που με ''εκνευρισε'' στο ποστ του ηταν οτι πριν καν τελειωσει το ματς εγραψε για χαμενους βαθμους...
Ετοιμαζα επομενο ποστ που εγραφα οτι καλο θα ηταν να περιμενουμε να τελειωσει το ματς και μετα να γραφουμε...αλλα με προλαβε το μπαν...
Δεκτο απολυτα το μπαν...εννοειται οτι επρεπε να τιμωρηθω...ασχετα αν δεν το εννοουσα ετσι αλλα ηταν επιθετικο...
Κι εγω χαιρομαι που απαντησε οπως απαντησε ο vs40...
Και θα ηθελα να ζητησω συγνωμη απ τον φιλο για την επιθεση...ξεροντας τον κι εγω τοσα χρονια εδω μεσα...
Εμπνευση...τιποτα το σημαδιακον...πονηρε...Μαυρο Χιονι έγραψε:Επειδή είναι σημαδιακό νούμερο;