Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Τι τραγικό πρωτοσέλιδο έβγαλε η Φόρτσα.... Καλύτερα μην κυκλοφορήσει καν...

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ θέλει να ξεφορτωθεί τον Wolf και κάτι ακούστηκε για δυναμό Ζάγκρεμπ. Μας κάνει;
https://www.transfermarkt.com/hannes-wo ... ler/321070
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Επειδή τα είπε πριν λίγο καιρό και τελικά κάναμε κωλοτουμπα όλοι (ωστόσο συνεχίζουμε να κάνουμε το ίδιο λάθος), εγώ θα στηριχτώ σε αυτό και θα περιμένω
https://www.paokmania.gr/stiles/mme/224 ... s-parontes
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Πάλι καλα δεν πήραμε τον Μαυροβούνιο γιαννιωτα. Άντε Γιώργη κάνε τα μαγικά σου.
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Afanas έγραψε:Η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ θέλει να ξεφορτωθεί τον Wolf και κάτι ακούστηκε για δυναμό Ζάγκρεμπ. Μας κάνει;
https://www.transfermarkt.com/hannes-wo ... ler/321070
Αξιόλογη προσθήκη για Ελλάδα....γενικά η Βudesliga και η Budesliga 2 είναι πρωταθλήματα στα οποία πρέπει να κάνουμε focus γιατί όσοι παίζουν εκεί για να μπορέσουν να ανταποκριθούν είναι καλοί και σε τακτική και στα στοιχεία σύγχρονου ποδοσφαίρου.Παράδειγμα Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Νάρει ακόμα και Νταρίντα δικαίωσαν με το παραπάνω τις προσδοκίες των ομάδων που τους απέκτησαν...μιλάμε για ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στη δεύτερη κατηγορία ή που έχουν παίξει τα προηγούμενα χρόνια στη μεγάλη κατηγορία όμως για κάποιο λόγο έχει μειωθεί ο χρόνος συμμετοχής τους.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγώ δεν πιστεύω ότι του έφεραν αυτή την μεσαία γραμμή, είναι ένα κλικ απο το να φτιάξει ομαδάρα που θα πάει για πρωτάθλημα, και θα τον αφήσουν με 4 παίκτες για 3 θέσεις μεσοεπιθετικα + τον Βρακα.
Βασικά όχι αρνούμαι να το πιστέψω, είμαι σίγουρος ότι η λογική των υπολοίπων και η τρέλα του Γιώργη δεν θα το κάνουν.
Υπομονή 2 μέρες.
Απλά εδώ που φτάσαμε μου μοιάζει επικρατέστερο το σενάριο να πάμε για έναν παικταρα που θα δηλωθεί λίστα για τα 6 ευρωπαϊκα ματς, και έναν μπακ απ' του Ζιλε για να του δινει ανασες στο ελληνικό πρωτάθλημα και που μπορεί να έρθει μέχρι 11/9.
Δεν είναι το καλό σενάριο, ούτε καν το λογικό μετά την φυγή Νάρεϊ αλλά προχωράς και με αυτό.
Άβαταρ μέλους
ramolimendo

Δημοσίευση από ramolimendo »

Ψάχνουμε,
ή δανεικο , ή απο Τουρκια-Ρωσία.
Τι υπάρχει?
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Γιατί μόνο από εκεί;
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ένας πρέπει να έρθει σίγουρα μακάρι να βγει κάτι σήμερα. Και δεύτερος χρειάζεται αλλά αν δεν υπάρχει καλή επιλογή δεν με καίει τόσο ας πάει για το Γενάρη από το να φορτωθουμε κάνα κακό συμβόλαιο.

Αλλά ο ένας πρέπει να έρθει χθες, υπάρχει σοβαρό κενό και είναι κρίμα ενώ έχει διαμορφωθεί τόσο ποιοτικό και με βάθος ρόστερ να μείνει ένα τόσο κραυγαλέο κενό.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

adman έγραψε:3 μέρες πριν τη δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας, είμαστε -3 μεσοεπιθετικούς από πέρυσι. Προλαβαίνουμε αν παίρνουμε έναν κάθε μέρα.
αν εντάσεις στους -3 τον Καντούρη και τον περσινό Μπίσε, να σου τονίσω πως ποσότητα δεν συνεπαγεται και ποιότητας
Και πέρσι, χωρίς εναλλακτικές στα εξτρέμ παίζαμε. Καντουρη κ Μπίσε δεν βοήθησαν ποτέ.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Eλα Καντουρι ενα χρονο και βλέπουμε μετα..
gpap

Δημοσίευση από gpap »

gpap έγραψε:Ιντρίσι ελεύθερος από Σεβίλη, αριστερό εξτρέμ.
Τα σκας, και τον φέρνεις.
μην τα ξαναγράφουμε.
Σκάμε τα φράγκα και τον φέρνουμε.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

nunies4 έγραψε:Εγώ δεν πιστεύω ότι του έφεραν αυτή την μεσαία γραμμή, είναι ένα κλικ απο το να φτιάξει ομαδάρα που θα πάει για πρωτάθλημα, και θα τον αφήσουν με 4 παίκτες για 3 θέσεις μεσοεπιθετικα + τον Βρακα.
Βασικά όχι αρνούμαι να το πιστέψω, είμαι σίγουρος ότι η λογική των υπολοίπων και η τρέλα του Γιώργη δεν θα το κάνουν.
Υπομονή 2 μέρες.
Απλά εδώ που φτάσαμε μου μοιάζει επικρατέστερο το σενάριο να πάμε για έναν παικταρα που θα δηλωθεί λίστα για τα 6 ευρωπαϊκα ματς, και έναν μπακ απ' του Ζιλε για να του δινει ανασες στο ελληνικό πρωτάθλημα και που μπορεί να έρθει μέχρι 11/9.
Δεν είναι το καλό σενάριο, ούτε καν το λογικό μετά την φυγή Νάρεϊ αλλά προχωράς και με αυτό.
Στους 4 παικτες βαζουμε τον μουργκ!!??
Ωχ παναια...
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Αργήσαμε πάρα πολύ, τουλάχιστον έναν παίκτη έπρεπε να είχαμε φέρει εδώ και καιρό κι ας περιμέναμε απλώς για την υπέρβαση.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Εξτρέμ πάντως μπορεί να παίξει και ο Τομας και ο Σαματά ....εκτός από Κωνασταντελια , που αν παίξουμε με 3 χάφ εκεί θα παίξει ...1 και καλος να έρθει , ας είναι και δανεικός
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”