Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
Παιδιά εγώ ακούω τα πάντα. Σε στιγμές αποτυχίας όλοι μπορούν να βρουν αιτίες και όλοι να έχουν δίκιο από τη σκοπιά που παρατηρούν τα γεγονότα.
Έχω εκφράσει φανερά τη στήριξή μου στο Λούτσε.
Έχω μια απορία που με τρώει εδώ και ένα μήνα και θα ήθελα την άποψη από υποστηρικτές και μη του Ρασβάν.
Ο ΠΑΟΚ μέσα στο 2023 είχε 2 Λουτσέσκου..
Τον Λουτσέσκου που είδαμε μέχρι το ματς με τον άρη, με νεύρο, με δηλώσεις πορωτικές, με επίδραση πάνω στην ομάδα. Και τον Λουτσέσκου μετά τη διακοπή που ήταν ένας απαθές, άνευρο και άβουλο ον. Δεν ξέρω τι ακριβώς μεσολάβησε αλλά αυτή η αλλαγή πέρασε στην ομάδα και έγινε και αυτή απίστευτα φοβική και ηττοπαθής.
Δε γίνεται στο ματς με τον άρη ο ίδιος προπονητής να κάνει 3 αλλαγές στο ημίχρονο, να γυρίζει να μανουριάζει με τον κόσμο και μετά να παθαίνει τέτοια μετάλλαξη και να βλέπει τα καράβια να σαλπάρουν.
Δε γίνεται ο ίδιος άνθρωπος πριν το ματς με την άεκ στην κανονική διάρκεια, σε ματς do or die για το κυνήγι του πρωταθλήματος να ετοιμάζει ομάδα καμικάζι (υπάρχει το βιντεάκι της προπόνησης που τους λέει: "θα σας χτυπάνε, θα σας πετάνε κάτω, θα σας κάνουν 500 φάουλ και δε θα πάρετε ούτε τα μισά, πρέπει να μείνετε όρθιοι"), να βλέπουμε παίκτες ματωμένους, να τρώνε την μια αγκωνιά μετά την άλλη, να πέφτουν με αυτοθυσία σε κάθε μπάλα, να μην αφήνουν την άεκ να κάνει ούτε σουτ και προχθές να βλέπουμε αυτήν την κατάθλιψη.
Δε γίνεται επί 2 μήνες αυτός ο άνθρωπος να έχει πάρει μόνος του στις πλάτες του όλον τον οργανισμό του ΠΑΟΚ και να τον ανεβάζει αγωνιστικά και επικοινωνιακά απέναντι στο ΠΟΚ και να βλέπουμε τον ίδιο άνθρωπο πριν από τους αγώνες με οσφπ και άεκ να δίνει συνεντεύξεις προαναγγελίας ήττας. Και στα 2 ματς καταλάβαινες ότι θα χάσουμε μόνο και μόνο από τις δηλώσεις πριν τους αγώνες.
Μπορώ να ακούσω οποιαδήποτε αγωνιστική κριτική. Εγώ είμαι υπέρ του, το έχω εκφράσει πολλάκις και χρησιμοποι διαφορετικά κριτήρια για να τον κρίνω. Σεβαστό από όσους συνοπαδούς ακούγεται η εντελώς αντίθετη άποψη και μπορεί αυτοί να έχουν δίκιο.
Ωστόσο φέτος δεν είναι καθαρά αγωνιστικό. Είναι δεδομένο πως η δικιά του αλλαγή έφερε την καθίζηση της ομάδας. Δε ξέρω τι θα πετυχαίναμε γιατί η ομάδα έχει συγκεκριμένο ταβάνι αλλά σίγουρα θα είχαμε άλλο πρόσωπο. Και πέρυσι η ομάδα είχε κακό κλείσιμο χρονιάς όμως μέχρι το τελευταίο λεπτό του τελικού αυτός έκανε σαν τρελός και η ομάδα αντίστοιχα προσπαθούσε μέχρι το τέλος.
Φέτος όμως είναι κάτι άλλο. Θέλω κάποιος να μπορέσει να μου εξηγήσει τι μεσολάβησε σε αυτήν τη ρημάδα τη διακοπή μετά το ματς με τον άρη και ο άνθρωπος αυτός από τότε έχει μπει σε καταστολή και μαζί του όλη η ομάδα..
Έχω μια απορία που με τρώει εδώ και ένα μήνα και θα ήθελα την άποψη από υποστηρικτές και μη του Ρασβάν.
Τον Λουτσέσκου που είδαμε μέχρι το ματς με τον άρη, με νεύρο, με δηλώσεις πορωτικές, με επίδραση πάνω στην ομάδα. Και τον Λουτσέσκου μετά τη διακοπή που ήταν ένας απαθές, άνευρο και άβουλο ον. Δεν ξέρω τι ακριβώς μεσολάβησε αλλά αυτή η αλλαγή πέρασε στην ομάδα και έγινε και αυτή απίστευτα φοβική και ηττοπαθής.
Δε γίνεται στο ματς με τον άρη ο ίδιος προπονητής να κάνει 3 αλλαγές στο ημίχρονο, να γυρίζει να μανουριάζει με τον κόσμο και μετά να παθαίνει τέτοια μετάλλαξη και να βλέπει τα καράβια να σαλπάρουν.
Δε γίνεται ο ίδιος άνθρωπος πριν το ματς με την άεκ στην κανονική διάρκεια, σε ματς do or die για το κυνήγι του πρωταθλήματος να ετοιμάζει ομάδα καμικάζι (υπάρχει το βιντεάκι της προπόνησης που τους λέει: "θα σας χτυπάνε, θα σας πετάνε κάτω, θα σας κάνουν 500 φάουλ και δε θα πάρετε ούτε τα μισά, πρέπει να μείνετε όρθιοι"), να βλέπουμε παίκτες ματωμένους, να τρώνε την μια αγκωνιά μετά την άλλη, να πέφτουν με αυτοθυσία σε κάθε μπάλα, να μην αφήνουν την άεκ να κάνει ούτε σουτ και προχθές να βλέπουμε αυτήν την κατάθλιψη.
Δε γίνεται επί 2 μήνες αυτός ο άνθρωπος να έχει πάρει μόνος του στις πλάτες του όλον τον οργανισμό του ΠΑΟΚ και να τον ανεβάζει αγωνιστικά και επικοινωνιακά απέναντι στο ΠΟΚ και να βλέπουμε τον ίδιο άνθρωπο πριν από τους αγώνες με οσφπ και άεκ να δίνει συνεντεύξεις προαναγγελίας ήττας. Και στα 2 ματς καταλάβαινες ότι θα χάσουμε μόνο και μόνο από τις δηλώσεις πριν τους αγώνες.
Μπορώ να ακούσω οποιαδήποτε αγωνιστική κριτική. Εγώ είμαι υπέρ του, το έχω εκφράσει πολλάκις και χρησιμοποι διαφορετικά κριτήρια για να τον κρίνω. Σεβαστό από όσους συνοπαδούς ακούγεται η εντελώς αντίθετη άποψη και μπορεί αυτοί να έχουν δίκιο.
Ωστόσο φέτος δεν είναι καθαρά αγωνιστικό. Είναι δεδομένο πως η δικιά του αλλαγή έφερε την καθίζηση της ομάδας. Δε ξέρω τι θα πετυχαίναμε γιατί η ομάδα έχει συγκεκριμένο ταβάνι αλλά σίγουρα θα είχαμε άλλο πρόσωπο. Και πέρυσι η ομάδα είχε κακό κλείσιμο χρονιάς όμως μέχρι το τελευταίο λεπτό του τελικού αυτός έκανε σαν τρελός και η ομάδα αντίστοιχα προσπαθούσε μέχρι το τέλος.
Φέτος όμως είναι κάτι άλλο. Θέλω κάποιος να μπορέσει να μου εξηγήσει τι μεσολάβησε σε αυτήν τη ρημάδα τη διακοπή μετά το ματς με τον άρη και ο άνθρωπος αυτός από τότε έχει μπει σε καταστολή και μαζί του όλη η ομάδα..
- Jules Winnfield
Φίλε μου, όλα άλλαξαν μετά το 0-1 με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Ο Λουτσέσκου ήθελε το πρωτάθλημα. Δε συμβιβάζεται με 2η, 3η θέση κλπ. Κι εγώ έτσι νιώθω. Όταν χάνουμε τ πρωτάθλημα χάνω το ενδιαφέρον.
Αυτό που κάποιοι λένε από το καλοκαίρι πως φέτος δεν πάμε για πρωτάθλημα, προσωπικά δεν το καταλαβαίνω.
Αυτό που κάποιοι λένε από το καλοκαίρι πως φέτος δεν πάμε για πρωτάθλημα, προσωπικά δεν το καταλαβαίνω.
-
xrisitsapa
Κι έλεγα δεν θα το πει κανένας; Θα τρελαθουμε με αυτά που ακούμε. Πάνε να μας το περάσουν όπως πέρυσι, ή νέοι ή επιτυχίες, ενώ στην πραγματικότητα τα δύο αυτά συνυπάρχουν.gika έγραψε:Τι είδους selling club είναι αυτό που βγαίνει 4ο στην Ελλάδα και δεν παίζει Ευρώπη; Ψιλικατζίδικο κλαμπ;danirifle έγραψε:τα πράγματα για το μέλλον του θα πρέπει να είναι πάρα πολύ απλά, αλλά πρέπει πρώτα να τα ξεκαθαρίσει στο κεφάλι της η ΠΑΕ
1) αν θες να χτίσεις ομάδα για να χτυπάς πρωτάθλημα, ρίχνεις πολλά λεφτά και παίρνεις έτοιμους παίχτες.
σε αυτό το πλάνο ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ο λουτσέσκου
2) αν θες να γίνεις selling club, τότε πας για 3-4η θέση και αγοράζεις πιτσιρικάδες με μεταπωλητική αξία.
σε αυτό το πλάνο ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ο λουτσέσκου
3) αν θες να τα πετύχεις και τα δύο στην Ελλάδα, απλά αλλάζεις πλευρό, γιατί απλούστατα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
ας καταλάβει η ΠΑΕ τι θέλει κι ας προχωρήσει με τον ίδιο ή ας αλλάξει προπονητή
η προσωπική μου γνώμη είναι ότι ο λουτσέσκου, όσο καλός προπονητής κι αν είναι, έχει συγκεκριμένες εμμονές που τον κάνουν ΑΣΥΜΒΑΤΟ με αυτό που φαίνεται να θέλει η ΠΑΕ και ο μπότο
Η μόνη λύση είναι ομάδα που χτυπάει πρωτάθλημα με έτοιμους παίκτες και έχεις και 3-4 πιτσιρικάδες που τους δίνεις χρόνο μέσα στη χρονιά. Όπως είχαμε Λημνιό/Ζαμπα την χρονια του νταμπλ, μπορουμε στην νέα ομάδα να έχουμε Κωνσταντελια, Κουλιερακη, Κοταρσκι και Τζιμα. Από εκεί και πέρα η υπολοιπη ομάδα πρέπει να είναι στα στανταρ της ομάδας που πήρε το νταμπλ. Καμία έκπτωση.
Και κάθε χρόνο να ανεβαίνουν οι 2-3 καλύτεροι από τις ακαδημίες. Οι 2-3 επόμενοι ΠΑΟΚ Β ή δανεικοί μπας και κάνουν κανένα ξεπέταγμα στα επόμενα 1-2 χρόνια λ, αλλιώς παραχώρηση με ποσο το μεταπώλησης.
αυτό που λέτε νομίζω πως γίνεται μόνο στη θεωρία
κάθε χρόνο δε θα βγαίνουν 2-3 γιαννούληδες, ούτε 2-3 τζόληδες, ώστε να τους πουλάς και να καλύπτεις το ακριβό ρόστερ
υγ. ο λημνιός και ο ζαμπά ήταν άντρες (σε παραστάσεις) μπροστά στον κωνσταντέλια και στον κουλιεράκη
κάθε χρόνο δε θα βγαίνουν 2-3 γιαννούληδες, ούτε 2-3 τζόληδες, ώστε να τους πουλάς και να καλύπτεις το ακριβό ρόστερ
υγ. ο λημνιός και ο ζαμπά ήταν άντρες (σε παραστάσεις) μπροστά στον κωνσταντέλια και στον κουλιεράκη
Προφανώς, καμία ομάδα δεν πουλάει κάθε χρόνο ίδιας ποιότητας ταλέντα, δεν είμαστε γραμμή παραγωγής, ούτε αυτοσκοπός πρέπει να είναι οι πωλήσεις. Απλά αν ο χ Κωνσταντελιας κάνει κανένα τρελό ξεπέταγμα προφανώς και δεν θα του κλείσεις την πόρτα: κι αυτός θα κάνει το όνειρο του και εμείς θα εισπράξουμε.
Επίσης από κάθε έναν Τζολη εγώ θεωρώ πιο σημαντικό τον κάθε Λυρατζη. Τζολη θα βγάλεις μια φορά στα 3-4 χρόνια και θα πάρεις 10Μ. Αν καταφέρεις να αντικαταστήσεις τους Ζ.Ζιφκοβιτς, Σαστρε, Νασμπεργκ, Φ.Σοαρες, Κουαλιατα, Ρικαρντο, Μουργκ κτλ με παιδιά από τις ακαδημίες θα γλιτώνεις πολλά περισσότερα τον χρόνο από τα κέρδη μιας πώλησης.
Το μόνο βιώσιμο μοντέλο είναι η ομάδα να έχει 15-16 παίκτες ακριβούς πρώτης γραμμής, 6-7 τίμιους φθηνούς ρολιστες ιδανικά παραγωγής μας, και 3-4 νέα παιδιά-προτζεκτ από τα οποία περιμένει το ξεπέταγμα.
Συνδυασμό θέλει, δεν είναι άσπρο ή μαύρο.
Επίσης από κάθε έναν Τζολη εγώ θεωρώ πιο σημαντικό τον κάθε Λυρατζη. Τζολη θα βγάλεις μια φορά στα 3-4 χρόνια και θα πάρεις 10Μ. Αν καταφέρεις να αντικαταστήσεις τους Ζ.Ζιφκοβιτς, Σαστρε, Νασμπεργκ, Φ.Σοαρες, Κουαλιατα, Ρικαρντο, Μουργκ κτλ με παιδιά από τις ακαδημίες θα γλιτώνεις πολλά περισσότερα τον χρόνο από τα κέρδη μιας πώλησης.
Το μόνο βιώσιμο μοντέλο είναι η ομάδα να έχει 15-16 παίκτες ακριβούς πρώτης γραμμής, 6-7 τίμιους φθηνούς ρολιστες ιδανικά παραγωγής μας, και 3-4 νέα παιδιά-προτζεκτ από τα οποία περιμένει το ξεπέταγμα.
Συνδυασμό θέλει, δεν είναι άσπρο ή μαύρο.
Αυτο που ειπε και ο φιλος απο κατω...marsantos έγραψε:Παιδιά εγώ ακούω τα πάντα. Σε στιγμές αποτυχίας όλοι μπορούν να βρουν αιτίες και όλοι να έχουν δίκιο από τη σκοπιά που παρατηρούν τα γεγονότα.
Το ματς στην Τουμπα με την κουλα ηταν κομβικο...
Εκει ξενερωσαν ολοι...ολος ο οργανισμος ΠΑΟΚ...παικτες...προπονητης...διοικηση...κοσμος...οι παντες
Ο Λουτσέσκου ένα βήμα πριν την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό..!!
Μακαρι ν πηγαινε ο Λουτσεσκου στον γαυροΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Ο Λουτσέσκου ένα βήμα πριν την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό..!!
Κ εμεις θ γλιτωναμε κ τον γαυρο θ τον διελυε τελειως
Δυστυχως ομως για εμας δεν παιζει αυτο
Ο γαυρος ψαχνει προπονητη στο στυλ του Αλμειδα
Ειναι κοντα στον Ερναν Κρεσπο
- Mutasevic
Α παρ κ τον μπισε εκεί?ας πέσουν φράγκα και ας μείνει
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Ως δούρειος ίππος; ΧαχαχαχαΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Ο Λουτσέσκου ένα βήμα πριν την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό..!!
- ΑποστόληςΑ
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Η πρωταπριλιά πέρασε εδώ και 2 μήνες περίπου. Πάντως θα ήμουν περίεργος σε πόσο καιρό θα τον έπαιρναν στο κυνήγι τα καλόπαιδα με αυτό το build up και Πασχαλακη τέρμα........Θα γελούσε ο κάθε πικραμένος.Και να κάνει σύσκεψη με Bacci για αλλαγές από το 46' και τελικά να τις κάνει στο 87'.....Μακαρι να ίσχυε αλλά δεν.....ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Ο Λουτσέσκου ένα βήμα πριν την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό..!!
Πορκυ σε παρακαλούμε όλοι μην ξαναγράψεις τέτοια αηδία.ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Ο Λουτσέσκου ένα βήμα πριν την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό..!!
Υπάρχει όριο στο ποσό γίνονται ανεκτές τρολιες και δήθεν σενάρια. Όταν στρέφεται ενάντια στην ομάδα είναι λόγος μπαν.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Οι περισσότερες ομάδες στον κόσμο τέτοιο στυλ ψάχνουν. Γρήγορο ποδόσφαιρο με εντάσεις και επιθετικότητα. Μη κοιτάς που έχουμε μάθει εμείς σε στυλ ποδοσφαίρου που θυμίζει ταινία του Αγγελόπουλου.Special 4 έγραψε:Μακαρι ν πηγαινε ο Λουτσεσκου στον γαυροΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Ο Λουτσέσκου ένα βήμα πριν την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό..!!
Κ εμεις θ γλιτωναμε κ τον γαυρο θ τον διελυε τελειως
Δυστυχως ομως για εμας δεν παιζει αυτο
Ο γαυρος ψαχνει προπονητη στο στυλ του Αλμειδα
Ειναι κοντα στον Ερναν Κρεσπο