Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Asimos

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIV

Δημοσίευση από Asimos »

Με την αμπαλοσυνη τους δεν παίζουν ποδόσφαιρο, αλλά άλλο άθλημα.

Αυτοί θα αποκλειστούν κλασικά από Ιούλιο αν δεν αλλάξουν μυαλά.
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Διαβάζω διαβάζω τρελενομαι, θυμάμαι τι κάνανε όταν έπαιζα εγώ, βλέπω πως μας αντιμετωπίζουν σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας και απορώ γιατί ακόμα τους ανεχόμαστε.

Τόσο αηδιαστικοι άνθρωποι όσο οι ΠΟΧ (το Χ λόγω χαρτιού) και οι δορυφόροι τους, περήφανοι Κρητικοί, Ατρομαχτοι, πρωταθλητές Αυγούστου κλπ κλπ δεν πρεπει να υπάρχουν σε όλο τον πλανητη.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

joshua έγραψε:Εγω παντως θα ηθελα να δω το paokmania,ενα φορουμ που αιρθμει καποιες χιλιαδες μελη,με καποιο τροπο να αρχισει να παιρνει θεση για τετοιου ειδους φαινομενα. Πρεπει με καποιο τροπο οι πολλοι να αρχισουν να αντιδρουν εναντια στους λιγους που χαλανε την εικονα του συλλογου.
Καλορίζικος.
Πλέον θα μπορώ να σε τρολάρω ελεύθερα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο γαυρος ζητησε ελιτ διαιτητη απο τα 6 τοπ πρωταθληματα...Αν εχει χιουμορ ο Μπενετ θα του βαλει τον Ρουμανο που σφυριξε χτες το Λιβερπουλ - Ρεαλ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

giapas έγραψε:
joshua έγραψε:Εγω παντως θα ηθελα να δω το paokmania,ενα φορουμ που αιρθμει καποιες χιλιαδες μελη,με καποιο τροπο να αρχισει να παιρνει θεση για τετοιου ειδους φαινομενα. Πρεπει με καποιο τροπο οι πολλοι να αρχισουν να αντιδρουν εναντια στους λιγους που χαλανε την εικονα του συλλογου.
Καλορίζικος.
Πλέον θα μπορώ να σε τρολάρω ελεύθερα.
:mrgreen:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Η αλληλουχία ενημέρωσης των γεγονότων έχει μια πολύ συγκεκριμένη σειρά, που λόγω των ανύπαρκτων ΜΜΕ του ΠΑΟΚ στη χώρα, δίνει πάτημα σε κάθε οργανισμό που θέλει να κάνει κακό στον ΠΑΟΚ να έχει πολύ εύκολο έργο.

Δεν χρειάζεται να έχει συμβεί κάτι, λίγο συναίσθημα, λίγο υπερβολή, λίγο ο ρόλος του κακού ΠΑΟΚ στην ωραία ιστορία του καλού ΠΟΚ φτάνουν και περισσεύουν για να πειστούν τα άπειρα φυτά της Νοτίου Ελλάδας που ήρθαν Σαλόνικα περαστικοί μόνο ως φαντάροι, ότι είναι αλήθεια. Και να το πιστεύουν σα να είναι μπροστά.

Το έγραψε ένας δικός μας πολύ ωραία αλλά μου διαφεύγει το όνομα του. Οπωσδήποτε εκπομπή του ΠΑΟΚ στην ΕΡΑ, το δημόσιο ραδιόφωνο όλων των Ελλήνων που ο ΠΑΟΚ έχει 3λεπτη εκπροσώπηση απέναντι σε 2ωρες των άλλων.

Εκεί που βγήκε ο Σαντοριναιος και είπε ότι το γκολ του Βαρελα είναι οφσάιντ σύμφωνα με την Ουέφα, και όταν η Ουέφα πήρε θέση και τον ακύρωσε ο Καραγκιόζης έμεινε στο πόστο του.

Όταν αποκτήσουμε φωνή ανάμεσα στα @@, τότε έχουμε ελπίδα να αλλάξουμε την μονόπλευρη προπαγάνδα.

Μέχρι τότε όλος ο ΠΑΟΚ θα είναι σε μόνιμη άμυνα. Χάνουν και θέλουν να αλλάξουν ατζέντα; Κανένα πρόβλημα. Τα ΟΡΚ καίνε φανέλες νεκρών. Λες και ξέραμε ποιος είναι αυτός. Καμία απάντηση από πουθενά. Και όσο πιο πολύ θα παίζει το ζογκλερικο του μικρού στα σοσιαλ του πλανήτη τόσο πιο δυνατές θα είναι οι φωνές.

Δυστυχώς βρήκανε και τα κάνανε και δεν αλλάζει εύκολα το σκηνικό. Μόνο ο Λουτσος μας σώζει να ακούγεται σε άλλες 2-3-4-5 χώρες τι μπουρδέλο είμαστε.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Σε αυτό που θίγεις, κατά τη γνώμη μου, αυτό που είναι το πιο ισχυρό όπλο (νεροπίστολο για κάποιους) αυτή τη στιγμή είναι το sdna .

Πολύ μεγάλη υπόθεση. Για αυτό και εκφέρω αντίλογο όταν κάποιοι εστιάζουν (σωστά συνήθως) και στις υπερβολές υπέρ άλλων.

Αυτό όμως είναι ένα αναγκαίο κακό. Η φωνή του ΠΑΟΚ, τέλος πάντων απόψεις μη εχθρικές ως υποστηρικτικές προς εμάς ακούγονται μαζί με όσα λέγονται για βαζελος και χανουμια. Δε γίνεται αλλιώς. Όμως υπάρχουμε κι εμείς...
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Το sdna είναι δίκοπο μαχαίρι που όταν σταματήσει να τους εξυπηρετεί η "στήριξη" στον ΠΑΟΚ θα γυρίσουν εναντίον του. Είναι χρήσιμος ο ΠΑΟΚ γιατί δεν είναι στο άρμα της ΕΟ και έχει ισχυρή διοίκηση , αλλά όχι να θέλει να πάρει και κύπελλο από τον βαζελο (τον αγαπημένο του sdna), ε?
Μάθαμε τελικά που χάθηκαν οι αρθρογράφοι για θέματα του ΠΑΟΚ εκείνες τις μέρες ?

Δεν έχει καμία σχέση το δίκιο του ΠΑΟΚ με τις γαυρισιες άηδιες που διαβάζουμε για τον βαζελο. Κι αν είναι στο μέλλον να γράφουν τις ίδιες γαυρισιες άηδιες και για εμάς (αν και δε το βλέπω) καλύτερα να λείπει.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Νομίζω κοιτώντας τη μεγάλη εικόνα και όχι μόνο τον τελικό δεν προκύπτει ότι ο βάζελος είναι ο αγαπημένος του σδνα. Τελευταία και από πέρσι μπορεί να υπάρχει κάτι άλλο, για εμένα εξηγείται αλλιώς. Εμπορικό θέμα.

Για παράδειγμα, για να ίσχυε το παραπάνω θα έπρεπε πχ για τον Κύζα και εκείνη την ιστορία που αποτελεί πραγματικά κόκκινο πανί για τους πράσινους, να έπαιρνε θέση καθαρά υπέρ του βάζελου. Και αυτό δεν ισχύει. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

έγραφε τότε μεταξύ άλλων σε άρθρο από SDNA Newsroom
Στο πρώτο ημίχρονο που ο Παναθηναϊκός είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει, ο Κύζας έχασε τον πειθαρχικό έλεγχο. Ωστόσο σε ένα παιχνίδι που τελειώνει 4-0 και χωρίς να υπάρχει γκολ που μπορεί να θεωρηθεί άκυρο, ο Κύζας δεν επηρέασε το αποτέλεσμα. Συνολικά η διαιτητική ομάδα είχε σωστές υποδείξεις που βοήθησαν το παιχνίδι.
https://www.sdna.gr/podosfairo/kypello- ... naikos-4-0

Υπάρχουν και άλλα πολλά που στοιχειοθετούν τα παραπάνω, όποιος ενδιαφέρεται είναι εκεί στο διαδίκτυο..
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

trouman έγραψε:Νομίζω κοιτώντας τη μεγάλη εικόνα και όχι μόνο τον τελικό δεν προκύπτει ότι ο βάζελος είναι ο αγαπημένος του σδνα. Τελευταία και από πέρσι μπορεί να υπάρχει κάτι άλλο, για εμένα εξηγείται αλλιώς. Εμπορικό θέμα.

Για παράδειγμα, για να ίσχυε το παραπάνω θα έπρεπε πχ για τον Κύζα και εκείνη την ιστορία που αποτελεί πραγματικά κόκκινο πανί για τους πράσινους, να έπαιρνε θέση καθαρά υπέρ του βάζελου. Και αυτό δεν ισχύει. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.

έγραφε τότε μεταξύ άλλων σε άρθρο από SDNA Newsroom
Στο πρώτο ημίχρονο που ο Παναθηναϊκός είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει, ο Κύζας έχασε τον πειθαρχικό έλεγχο. Ωστόσο σε ένα παιχνίδι που τελειώνει 4-0 και χωρίς να υπάρχει γκολ που μπορεί να θεωρηθεί άκυρο, ο Κύζας δεν επηρέασε το αποτέλεσμα. Συνολικά η διαιτητική ομάδα είχε σωστές υποδείξεις που βοήθησαν το παιχνίδι.
https://www.sdna.gr/podosfairo/kypello- ... naikos-4-0

Υπάρχουν και άλλα πολλά που στοιχειοθετούν τα παραπάνω, όποιος ενδιαφέρεται είναι εκεί στο διαδίκτυο..
Η μεγάλη εικόνα είναι η γαυρικη κάλυψη υπέρ του βαζελου με ψέματα. Ο τελικός ήταν ότι πιο αισχρό έχει συμβεί από μέσο που προσπαθούσε να πλασάρεται ως αντικειμενικό ή τουλάχιστον δίκαιο ως προς τον ΠΑΟΚ .
Η μεγάλη εικόνα λοιπόν είναι ξεκάθαρη γαυρισια στήριξη στο βαζελο σε κάθε γελοία φάση φέτος , περίεργη σιωπή μετά τον τελικό και υπεράσπιση μιας κλοπής. Αν ήταν ο γαύρος στον τελικό τα ίδια θα έγραφαν ? Η Κούλα?
Ξαναλέω, δε θα βάλω στο ίδιο ζυγι το δίκαιο του ΠΑΟΚ με τις άηδιες που διαβάζουμε για τα πέναλτι και τις απατεώνιες του βαζελου φέτος.
Αν είναι εμπορικό, οπαδικο , ερωτικό ή οτιδήποτε άλλο θέμα δεν έχει μεγάλη σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο "δίκαιος" σε πέταξε σαν στημένη λεμονοκουπα για να δόσει γαυρισια στήριξη εκεί που τον βολεύει/θέλει/αγαπάει. Και συνεχίζει να στηρίζει με ψέματα τον κλέφτη. Το μόνο που δείχνει αυτό, είναι ότι θα το ξανακάνει όταν θέλει ή όταν χρειαστεί.
Τέτοια τρυπια "στήριξη" μου φαίνεται άχρηστη και επικίνδυνη.

Εντ μεταξύ ξεκινάς ότι δεν είναι ο αγαπημένος τους, αλλά μετά λες ότι από πέρσι ισχύει κάτι άλλο. Δηλαδή ?
trouman

Δημοσίευση από trouman »

@ astral

Εννοώ ότι όντως εκεί που δεν ασχολούνταν επί χρόνια με αυτόν τον τρόπο, τελευταία παίζουν πολύ περισσότερο μαζί του. Ταυτόχρονα όμως γράφουν και για ΠΑΟΚ, αλλά και αεχ λιγότερο.

Ας πούμε στο θέμα τώρα με την αεχ που φωνάζει δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να δυσανασχετεί με τον τρόπο που παρουσιάστηκε. Ίσα ίσα του Κόλκα τα άρθρα ήταν αυτά που έπαιξαν πιο πολύ από όλα. Τεσπα.

Έχει συζητηθεί πολλές φορές το θέμα, η γνώμη μου είναι διαφορετική. Πιστεύω ότι η ύπαρξη του σδνα είναι προς το συμφέρον μας.
Τα άρθρα των οπαδικών δημοσιογράφων δεν τα υπολογίζω. Γράφουν τα προφανή όλοι τους.

Τα υπόλοιπα τα έχουμε πει πολλές φορές.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Όοοοοοοολη η off-topic συζήτηση μεταφέρθηκε.

Το θέμα είχε ήδη θιχτεί σε άλλο topic.

viewtopic.php?f=22&t=298&start=1815#p2179607
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Gospi έγραψε:Το καλυτερο ειναι να αρχισουμε να ξεβρακωνουμε και επικοινωνιακα κατι τετοια φαινομενα. Βγαλε στη φορα το τι συνέβη στο ημιχρονο στα αποδυτήρια. Βαλε και 2 τυπους να κανουν εκπομπή στο γιουτιουμπ και να ξεφτιλιζουν τετοιες τοποθετησεις.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Looper5
https://fb.watch/iSJtOh1yBx/

https://fb.watch/iSJwI3Jzgv/
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Να σαι καλα ρε Ντραγκον! Εκλαψα!
Φουτσα φουτσα φουτσα φουτσα φουτσαααα.
Ειχα κατα νου κατι πιο σοβαρο, αλλα τελικα αυτο τους χρειαζεται!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Καποιος εκ των αδερφων Βασιλη και Ηλια
εχει λογαριασμο εδω μεσα τολμω να πω!

Μπορει βεβαια να ειναι λαθος η εικασια μου.-
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”