16. Tomasz Karol Kędziora

Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: 16. Tomasz Kedziora

Δημοσίευση από JohnDag »

Συμφωνώ με gospi ότι αν έπρεπε να έχουμε εξειδικευμένες γνώσεις και πτυχία ώστε να εκφέρουμε άποψη για κάτι τότε μάλλον δεν θα είχαν λόγω ύπαρξης τα φορουμ.

Διαφωνώ όμως με τον gospi (και παράλληλα συμφωνώ με τον rene) για την χρησιμότητα του Κεντζιορα.

Ο Ραζβαν κάνει το κλασικό πλέον «κόλπο» που κάνουν αρκετοί προπονητές ανά την υφήλιο.

Ένα επιθετικογενές μπακ από την μια πλευρά και ένα αμυντικογενες από την άλλη το οποίο σε καταστάσεις επίθεσης γίνεται το τρίτο στόπερ.

Ότι και να λέμε δυο πράγματα είναι δεδομένα και αποδεικνύονται στην πράξη.

Με τον Κεντζιορα δεξιά οι κίνδυνοι από αυτή την πλευρά ελαχιστοποιούνται και δεχόμαστε λιγότερα γκολ γενικώς.

Σκοπός στο ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο να βάλεις γκολ αλλά και να μην δεχτείς.

Τέλος, όσο και αν κάποιοι πιστεύουν το αντιθετο πάλι η πράξη δείχνει ότι τα καλύτερα του παιχνίδια τελευταία ο Ζιλε τα έκανε όταν είχε τον Πολωνό πίσω του. Κι αυτό γιατί ούτε έπρεπε να σπαταλάει έξτρα ενέργεια ούτε έπρεπε να κατεβαίνει πολύ χαμηλά στο γήπεδο ώστε να καλύψει το μπακ που παιζει πίσω του.

Το πρόβλημα, λοιπόν, αυτή την στιγμή δεν είναι ο Κεντζιορα. Τον ρόλο που του έχει ανατεθεί από τον προπονητή τον εκτελεί όσο καλύτερα γίνεται.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Gospi έγραψε:Αρα οποιος προπονητης εχει πτυχίο, εχει και το αλαθητο αναφορικα με τις επιλογες που κανει σε παιχτες και σε θεσεις.
Φοβερη αποψη αυτο

Τεντόγλειο άλμα λογικής, άλλη μία φορά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Τζον το να εχω ενα αμυντικογενες μπακ π γινεται τριτο στοπερ κατ εμε εχρι νοημα αν μπροστα του εχει εναν εξτρεμ τουμπανο. Δεν γινεται να εχω τον Κετζιορα δεξι μπακ/τριτο στοπερ και μπροστα του να βαζω τον Μουργκ που δεν εχει ουτε εντασεις ουτε ταχυτητα ουτε μπορει να χαρακτηριστει τουμπανο εξτρεμ. Αν τον εβαζε με τον Ζιφκο μπροστα τοτε θα ειχε καποιο νοημα.
Τωρα ειχαμε συνολικα 2 αδυναμες πλευρες γιατι απο την μια ειχαμε τον Σοαρες με τον Ζιφκο εκτος θεσης και απο την αλλη τον Κετζιορα με τον ακινδυνο Μουργκ (που αν παιζει θα πρέπει να παιζει ΜΟΝΟ στο δεκα). Αρα τακτικα αυτο π εκανε ο Λουτσεσκου δεν ειχε καμια αξια, γτ ουτε παιζαμε με μεγαθηριο ωστε να δικαιολογειται η τοση προσοχη και αμυντικη προσεγγιση σε επιπεδο ακρων, αλλα και ουτε υπηρχε εστω μια δυνατη πλευρά για να δημιουργησει κινδυνους.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Gospi έγραψε:Αρα οποιος προπονητης εχει πτυχίο, εχει και το αλαθητο αναφορικα με τις επιλογες που κανει σε παιχτες και σε θεσεις.
Φοβερη αποψη αυτο

Τεντόγλειο άλμα λογικής, άλλη μία φορά.
Εσυ αφαιρεις το δικαιωμα στην διαφορετικη γνωμη με αποψεις που δεν πατανε πουθενα, και σου φταιει η δικιά μου λογικη? Δεν το χεις πολυ με τον διαλογο ε?
Εγραψες μια μπαρουφα που στερειται λογικης και ρεαλισμου και προσπαθεις να μου την πεις κιολας επειδη το επεσημανα.
Εχεις δικιο λοιπον. Το να μην μου αρεσει ο Κετζιορα δεν εχει αξια γιατι αρεσει στον προπονητη. Αρα οτιδηποτε δεν μ αρεσει στον τροπο παιχνιδιου του ΠΑΟΚ δεν εχει σημασια γιατι αρεσει προφανως στο προπονητη. Εοτε αυτο εχει αποτελεσμα ειτε οχι, αφου αρεσει στον προπονητη που εχει τα πτυχία και τις γνωσεις, η αποψη μου δεν εχει σημασια και δεν ειναι αποψη.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ποιος σε αφαίρεσε το δικαίωμα στη διαφορετική γνώμη; Έφαγες μόνιμο μπαν, το αναιρέσαμε αφού έστειλες μήνυμα σε μοντ τον οποίον πρόσφατα προσέβαλες και τώρα ζητάς τα ρέστα;

Λες ότι λέω μπαρούφες, αλλά εγώ δεν το έχω με το διάλογο, ε;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Gospi έγραψε:Τζον το να εχω ενα αμυντικογενες μπακ π γινεται τριτο στοπερ κατ εμε εχρι νοημα αν μπροστα του εχει εναν εξτρεμ τουμπανο. Δεν γινεται να εχω τον Κετζιορα δεξι μπακ/τριτο στοπερ και μπροστα του να βαζω τον Μουργκ που δεν εχει ουτε εντασεις ουτε ταχυτητα ουτε μπορει να χαρακτηριστει τουμπανο εξτρεμ. Αν τον εβαζε με τον Ζιφκο μπροστα τοτε θα ειχε καποιο νοημα.
Τωρα ειχαμε συνολικα 2 αδυναμες πλευρες γιατι απο την μια ειχαμε τον Σοαρες με τον Ζιφκο εκτος θεσης και απο την αλλη τον Κετζιορα με τον ακινδυνο Μουργκ (που αν παιζει θα πρέπει να παιζει ΜΟΝΟ στο δεκα). Αρα τακτικα αυτο π εκανε ο Λουτσεσκου δεν ειχε καμια αξια, γτ ουτε παιζαμε με μεγαθηριο ωστε να δικαιολογειται η τοση προσοχη και αμυντικη προσεγγιση σε επιπεδο ακρων, αλλα και ουτε υπηρχε εστω μια δυνατη πλευρά για να δημιουργησει κινδυνους.
Εσύ βλέπεις τα πράγματα από μπροστά προς τα πίσω ενώ ο προπονητής από πίσω προς τα εμπρός.
Δεν υπάρχει σωστό και λάθος είναι νθεμα φιλοσοφίας. Πχ ένας προπονητής σαν τον Αλμέιδα δεν θα κατέβαινε ποτέ σε ένα παιχνίδι με μικρομεσαίο αντιπάλο με αυτό το σκεπτικό.

Υγ φυσικά και δεν έχει αξία ποιος παίκτης αρέσει σε εμάς και ποιος ιχι
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Παραληρηματικος θα ελεγα.
Τι σχεση εχει το μονιμο μπαν μου?
Ο διαχειριστης που το αναιρεσε διαλεξε να με ειρωνευθει, αλλα μαλλον στο μυαλο σου η ειρωνια δεν ειναι προσβολη, αλλα μονο η λεξη "αστειος", και το βρισκω λογικο γιατι εισαι μονιμα ειρωνικος. Ειναι δυκαολο να δεχθεις οτι προσβαλεις συστηματικα τα αλλα μελη.
Οταν μου λες πως δεν μπορω να εχω αποψη για την επιλογη του Κετζιορα ως δεξιου μπακ επειδη τον προτιμαει ο προπονητης που εχει πτυχια και γνωσεις, τοτε φυσικα και μου απαγορευεις να εχω αποψη.
Και ναι εσυ εχεις θεμα με τον διαλογο. Εσυ χαρακτηρισες την τοποθετηση μου "τεντογλειο αλμα λογικης για ακομη μια φορα".
Αλλά εσυ εισαι διαχειριστης και νιωθεις ισχυρος εδω μεσα.
Κακως ασχοληθηκα μαζι σου. Εχεις χασει την μπαλα εδω και καιρο και τριγυριζεις στα διαφορα τοπικ με υφος επιθετικοτητα και ειρωνια και την λες σε οποιον σε ενοχλει.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:
Gospi έγραψε:Τζον το να εχω ενα αμυντικογενες μπακ π γινεται τριτο στοπερ κατ εμε εχρι νοημα αν μπροστα του εχει εναν εξτρεμ τουμπανο. Δεν γινεται να εχω τον Κετζιορα δεξι μπακ/τριτο στοπερ και μπροστα του να βαζω τον Μουργκ που δεν εχει ουτε εντασεις ουτε ταχυτητα ουτε μπορει να χαρακτηριστει τουμπανο εξτρεμ. Αν τον εβαζε με τον Ζιφκο μπροστα τοτε θα ειχε καποιο νοημα.
Εσύ βλέπεις τα πράγματα από μπροστά προς τα πίσω ενώ ο προπονητής από πίσω προς τα εμπρός.
Δεν υπάρχει σωστό και λάθος είναι νθεμα φιλοσοφίας. Πχ ένας προπονητής σαν τον Αλμέιδα δεν θα κατέβαινε ποτέ σε ένα παιχνίδι με μικρομεσαίο αντιπάλο με αυτό το σκεπτικό.

Υγ φυσικά και δεν έχει αξία ποιος παίκτης αρέσει σε εμάς και ποιος ιχι
Το οτι δεν εχει αξια ειναι δεδομενο γιατι εμεις δεν επηρεαζουμε με κανεναν τροπο ουτε τις επιλογες του προπονητη ουτε το παιχνιδι της ομαδας. Αλλα απο το, δεν εχει αξια η γνωμη μας, μεχρι το , δεν ειναι διαφορετικη αποψη γτ δεν εχουμε πτυχιο και γνωσεις, ειναι τεραστια η αποσταση.
Οσο για το πως το βλεπει ο Λουτσεσκου και το πως το βλεπει ο Αλμειδα, ευτυχως ειμαστε στην αρχη μιας χρονιας με εξαιρετικες προοπτικες και καμια δικαιολογια. Η πορεια και ο τερματισμος θα δειξουν ποιος βλεπει πιο σωστα. Ελπιζω να δικαιωθει ο Λουτσεσκου για το καλο της ομαδας. Εγω προς το παρον ο ασχετος, διαφωνω με την συγκεκριμενη επιλογη
renegade

Συγνώμη αλλά στον αθλητισμό δεν πάει έτσι.
Το ότι έχασε πχ πέρσι το πρωτάθλημα ο Γιοβάνοβιτς από τον Αλμέιδα δεν σημαίνει ότι η φιλοσοφία του ενός είναι καλύτερη από το άλλου...κ ότι αν για παράδειγμα το πάρει φέτος ο Γιοβάνοβιτς θα είναι καλύτερος ή η προσέγγιση του πιο σωστή από αυτή του Αλμέιδα.
Το ίδιο .συμβαίνει παντού σε όλα τα πρωταθλήματα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μπορεις να μου πεις τον τροπο με τον οποιο θα αξιολογηθει προπονητικα ο Λουτσεσκου στο τελος της σεζον?
Τι παει να πει οτι δεν αποτελει κριτηριο για την φιλοσοφια του το αν θα χασει ή αν θα παρει το πρωταθλημα? Και εγω δεν μίλησα για πρωταθλημα. Μίλησα για την πορεία αρχικα (δηλαδή για την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα μέσα στο γήπεδο και για την διάρκεια που θα έχει) και σε δεύτερο χρόνο για το τελικό αποτέλεσμα. Επομένως αν ο Λουτσεσκου πάιξει μπαλαρα αλλα δεν πάρει τίτλο, κανείς δεν θα του πει τίποτα. Αν όμως παρουσιάσει την εικόνα τρων περσινών πλέι οφφ, ε τότε κάτι θα λέει αυτό για την φιλοσοφία του και την εν γένει προπονητική του ικανότητα. Εξάλλου εσύ πέρσι το τελευταίο τρίμηνο τον ξέσκισες ασταμάτητα. Τότε δεν ήταν απλά διαφορετική η φιλοσοφία του?
renegade

Καλώς ή κακώς ο μόνος που μπορεί να κρίνει ένα στέλεχος είναι ο εργοδότης του, γιατί ειναι ο μόνος που μπορεί να κρίνει εμπεριστατωμένα σε ποιους τομείς πέτυχε και σε ποιους απέτυχε.
Αν ήταν δική μου απόφαση απ' έξω ,θα ήταν ήδη παρελθόν. Η εργοδοσία όμως έχει άλλη αποψη
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Το σχέδιο είναι αυτό θεωρω.

Κεντζιορα πίσω και μπροστά εξτρέμ τούμπανο βλέπε Ζιλε, Ντεσποτοφ.

Όμως το ματς στην Κρήτη ήρθε μετά από ενάμιση μηνα που έπαιζες σερί ματς, έπρεπε να ξεκουραστούν παίκτες και δεν είχαν μπει ακόμα κανονικά όλοι οι καινούργιοι.

Μερικες φορές πρέπει να κανείς και συμβιβασμούς ανάλογα και με τα δεδομένα που έχεις στα χέρια σου.

Θα το δούμε στην πορεία του χρόνου και με τον Ντεσποτοφ μέσα που επίσης παίζει εξαιρετικά δεξιά αν χρειαστεί.

Σε κάθε περίπτωση επιμένω ότι τον ρόλο του ο Κεντζιορα τον παίζει σωστά, άρα δεν είναι αυτός το πρόβλημα.

Για το ότι ο προπονητής δεν είχε μέχρι τώρα πάντα τον κατάλληλο παίκτη για να βάλει μπροστά του ώστε να εξυπηρετηθεί το τακτικό πλάνο δεν ευθύνεται ο Πολωνός.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Φοβερη αποψη αυτο
Δεν έχει το αλαθητο, αλλά συγκρίνουμε τώρα τον επαγγελματία που πληρώνεται με τους άσχετους της κερκίδας. Διότι αυτό είσαι. Οπως και εγώ. Για να μη βγάζω την ουρά μου απέξω. Το τι εντολές έχει δώσει στον κεντζιορα είναι μόνο το δέκα τοις εκατό, και πολύ βάζω, για να μπορούμε να διακρίνουμε με το μάτι μας και το μυαλό μας.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μαυρο Χιονι έγραψε:
Φοβερη αποψη αυτο
Δεν έχει το αλαθητο, αλλά συγκρίνουμε τώρα τον επαγγελματία που πληρώνεται με τους άσχετους της κερκίδας. Διότι αυτό είσαι. Οπως και εγώ. Για να μη βγάζω την ουρά μου απέξω. Το τι εντολές έχει δώσει στον κεντζιορα είναι μόνο το δέκα τοις εκατό, και πολύ βάζω, για να μπορούμε να διακρίνουμε με το μάτι μας και το μυαλό μας.
Μα κουβεντα κανουμε. Δεν βγηκα στους δρομους να ουρλιαζω, ουτε ζητησα το κεφαλι του. Διατυπωσα την αντιθεση μου με την επιλογη του Κετζιορα. Μπορει να ξεφτυλιστω, γιατι οπως ειπες ειμαι ασχετος. Μπορει και οχι (αυτο δεν θα αναιρει το οτι ειμαι ασχετος). Εγω απλα δεν αντιλαμβανομαι ως επιχειρημα το "αυτος εχει το πτυχιο και τις γνωσεις, αρα ο οπαδος δεν μπορει να εχει διαφορετικη αποψη"
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ρε gospi, ξες ποιο είναι το θέμα, και σόρρυ κιόλας που επεμβαίνω έτσι...

Πώς στα προκριματικά, και διόρθωσε με αν κάνω λάθος, δεν έλεγες τίποτα για τη χρησιμοποίηση του Κεντζιορα δεξιά, και μετά την πρώτη ήττα, το κάνεις θέμα λες και έβαλε τον Μπράντον αμυντικό χαφ...

Γενικά στην πλειοψηφία αυτών που κριτικάρεις δεν προσπαθείς λίγο να φέρεις τον εαυτό σου στην θέση του προπονητή και να καταλάβεις γιατί επέλεξε αυτό που επέλεξε, παρά εστιάζεις σε κάτι που έχει λογική και έχει ξαναγίνει, για να εκφράσεις την πικρια σου.

Είναι ο ορισμός του δοκάρι και μέσα, δοκάρι και έξω...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”