Αδερφέ το που είναι η τράπεζα το ξέρω πολύ καλά γιατί πάω εκεί συχνά,αλλά επειδή δεν έχω έσοδα πολλά ρώτησα κάτι απλό που με απασχολεί.Έτσι και αλλιώς αύριο θα πάω να πάρω,αλλά αν δεν μπορώ να πάρω αργότερα που θα έχω και άλλα φράγκα και άλλες μετοχές???????Αυτό ρώτησα...Και μου επιτήθεσαι και χωρίς λόγο ..........Ότι να 'ναι......thrix έγραψε:Εγώ λέω αντί να ρωτάτε παραργίες να πάτε να πάρετε μετοχές να τελειώνουμε.Ioannis82 έγραψε:Αν πάω αύριο και αγοράσω μετοχές,έχω το δικαίωμα να αγοράσω επιπλέον μετοχές κάποια άλλη στιγμή σε 20 μέρες παράδειγμα?
Ρε αδερφέ Γιάννη εξήγησέ μου γιατί να το κάνεις αυτό δηλαδή????????
Άρχισε να μαζεύεις ευρουλάκι ευρουλάκι τις οικονομίες σου και στις 23 Ιανουαρίου ημέρα Παρασκευή βουρ στη τράπεζα και κάντα όλα μετοχές.
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ.
Στην πόλη σου η τράπεζα είναι στην οδό Χατζηδημητρίου 69.
Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Αδερφε θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω σε ενα σημειο οσο αναφορά το οτι θα αποφασιζουμε εμεις!!!δεν ειναι ετσι ακριβως γιατι οποτε θελει η ΠΑΕ κανει και αλλη αυξηση και περνει ολες τις μετοχές αυτη...ουσιαστικα δεν εισαι πουθενα!Αυτο πυ πρεπει να καταλαβει ο κοσμος ειναι την αναγκαιοτητα της ΑΜΚ για να ορθοποδησει η ομαδα και οχι να κοιτα αν θα εχει φωνη ή οχι!!!!!!ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ δε χρειαζεται να εχει μετοχες για να ακουγεται και το εχει αποδηξη εδω και 80 χρονια.....iliasthes έγραψε:O Kareena τα είπε μια χαρά. Σκεφτείτε ακόμα πως μετά την ΑΜΚ κάποια στιγμή θα σταματήσουμε να έχουμε Διοίκηση Πρωτοδικείου, άρα το αν θα είναι μια τίμια ΠΑΟΚσήδικη διοίκηση όπως τώρα θα το αποφασίζουμε στο ποσοστό των μετοχών που θα έχουμε και εμείς και όχι κάποιοι μεγαλοπαράγοντες με υπόγειες συμφωνίες και αλισβερίσια όπως τώρα. Δεν θα έχουμε τον κάθε Παγώνη να κάνει το βαρύ πεπόνι.ntou_apo_pantou έγραψε:Και τι σχέση έχει η συμμετοχή στα κοινά της ΠΑΕ με τη συμμετοχή στα κοινά του ερασιτέχνη ??
Άσχετο...
Και το ακόμα πιο σημαντικό, ακόμα και αν κάποια στιγμή γίνει κάποια στραβή με κάποια διοίκηση (βλ. Γούμενο, Μπατατούδη) όποιος έχει έστω και μαι μετοχή έχει έννομο συμφέρον όταν διαπιστώνει ατασθαλίες να κινεί διαδικασίες.
Πέρα από την εισροή χρημάτων και όλα τα υπόλοιππα που λέμε, η ομάδα θωρακίζεται και έχοντας τον κόσμο με ένα σεβαστό ποσοστό, ο κόσμος θα μπορεί να παρεμβαίνει στις εξελίξεις, αρκεί ο κόσμος να μην την ξαναπάθει όπως την εποχή Μπατατούδη.
ΟΛΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ...........
ntou_apo_pantou έγραψε:Διαφωνώ φίλε μου. Και θεωρώ απαράδεκτο αυτό το τρόπο σκέψης μετά από τόσα που περάσαμε εδώ και 2 δεκαετίες...adam04 έγραψε: Στο Γ)την παροιμια που λεει κανε το καλο και ριξτο στο γιαλο την ξερεις;
Το καλό θα το κάνω, και χιλιάδες ακόμα ΠΑΟΚια μαζί μου...
Αλλά ο ΠΑΟΚ εφτασε εκεί που έφτασε τόσα χρόνια από το να ρίχνουμε διάφορα στο γιαλό, με τη νοοτροπία του "ωχαδερφισμου" και του "δε βαριέσαι"...
Θέλω να πάρω μετοχές και να συμμετέχω στα κοινά της ομάδος μου..
Θέλω π.χ. να ξέρω αν έχω δικαίωμα ψήφου σε σοβαρές αποφάσεις, δικαίωμα συμμετοχής σε γενικές συνελεύσεις και χίλια δυο άλλα πολύ σοβαρά για το μέλλον και τη πορεία του ΠΑΟΚ
Με λίγα λόγια δε γουστάρω να αφήσω ξανά την ομάδα που λατρεύω στις τύχες της (όσο κι αν εμπιστεύομαι τον Ζαγοράκη) και θέλω να είμαι ενεργό μέλος της και να συμμετέχω... κάτι σαν λαική βάση
Αυτο που δεν καταλαβες φιλε ειναι οτι ρεαλιστικα,με 50,100 και 200 ευρο δεν εχεις λογο.Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι ολοι εμεις που θα δωσουμε τωρα 5 φραγκα θα καθομαστε διπλα στο Ζαγορ στης γενικες συνελευσεις....
τι να πω,πιστευε οτι θελεις.Εγω πρωσοπικα θα κανω το χρεος μου,μονο γιατι εχω εμπιστοσυνη στην διοικηση που εχουμε τωρα και ξερω οτι τα λεφτα μου δεν θα πανε σε κανενος την τσεπη αλλα στον ΠΑΟΚ που αγαπαω.Τι θα γινει στο μελλον δεν ξερω και δεν με νοιαζει.Τωρα θα βοηθησω την ομαδα και θελω μονο να την βλεπω να παιζει και να γουσταρω.
Ειναι κριμα που εχει τετοια αποψη ενας mod αυτου εδς του site!!!!!τι πρατει οπως θελει ο καθενας?????ρε πατε καλα?????
kareen αν πιστευεις οτι ο Ζαγορακης θα σου φαει λεφτα ή κατι αλλο κρατα του για την παρτι σου!!!!Αυτοι τη στιγμη ολος ο κοσμος πρεπει να στηριξει και τα κομπιουτερακια κρατα τα μπορει να σου χρειαστουνε για το δωρο τψν χριστουγεννων που θα παρεις!!!!πολυ τρελα πουλας.....
kareen αν πιστευεις οτι ο Ζαγορακης θα σου φαει λεφτα ή κατι αλλο κρατα του για την παρτι σου!!!!Αυτοι τη στιγμη ολος ο κοσμος πρεπει να στηριξει και τα κομπιουτερακια κρατα τα μπορει να σου χρειαστουνε για το δωρο τψν χριστουγεννων που θα παρεις!!!!πολυ τρελα πουλας.....
εγω στη τελευταια συζητηση που σε ακουσα ειπες οτι θα το σκεφτεις και θα δεις.....μη με τρελενεις!!!!!!και οτι και να γινει δε γραφεις ουτε για λαικες βασεις ουτε καθεσαι και γραφεις οτι αν καποιος θελει να εχει λογο πρεπει σε καθε αυξηση να αγοραζει μετοχες!!!!ΕΛΕΟΣ μονο και μονο επειδη εισαι mod επρεπε να παροτρινεις το κοσμο και εσυ ας μην παρεις στα @@!!!και στο ξαναλεω τα κομπιουτερακια αστα για αλλους......
η επιθεση ειναι προσωπικη γιατι εκπροσωπεις ενα site το οποιο κατεμε περναει αλλη γραμμη και αυτη πρεπει να ειναι....Kareena4ever έγραψε:Σοβαρεψου, paok4a.paok4a έγραψε:Ειναι κριμα που εχει τετοια αποψη ενας mod αυτου εδς του site!!!!!τι πρατει οπως θελει ο καθενας?????ρε πατε καλα?????
Να μαθεις να δεχεσαι ολες τις γνωμες, ασχετα αν συμφωνεις η διαφωνεις μαζι τους.
Ειναι ντροπη να μου κανεις προσωπικη επιθεση, χωρις να σε γνωριζω και χωρις να εχω αναφερθει στην αποψη σου.
Εκτος αυτου, εισαι και κακεντρεχης και κακοπροαιρετος, γιατι εχω δηλωσει πως θα παρω μετοχες και πως ειναι σημαντικη η συμμετοχη ολων.
Θα σε παρακαλεσω να αφησεις το επιθετικο σου υφος και να ασχοληθεις με το τι θα κανεις εσυ, χωρις να αναφερεσαι σε μενα.
Τοτε δωσε στους ADMIN τους υπολογισμους σου!!!φτιαξε και ενα αρθρο στο κεντρικο και να γραφεις αυτα που λες στο forum περι λαικων βασεων, περι με τα χρονια δε εχεις φωνη κτλ κτλ και φυσικα στο τελος τουσ υπολογισμους σου και πες μου ενας που θα μπει να το διαβασει πως θα νιωσει και πως θα πραξει????
Aψογος, η άποψη με εκφράζει απόλυτα.tad έγραψε:Έτσι είναι αδερφέ Kass όπως το λες.
Επίσης και ο gash ο οποίος επιμένει πάντα να μιλάει για διαγραφή χρεών πάλι έχει δίκιο από την μεριά του. Αυτό που πρέπει να καταλάβει όμως είναι ότι η διαδικασία της ΑΜΚ είναι το πιο σημαντικό όπλο για να προκύψει διαγραφή ή μεγάλη μείωση των χρεών προς το δημόσιο. Για να το πω πιο απλά στο κράτος δεν πας και λες τσαμπουκά "Διαγραφή". Πας με στοιχεία εξυγίανσης και εκμεταλλευόμενος τον τάδε και δείνα νομο του λες μείωσε και διάγραψε αυτά τα χρέη. Και τότε δεν μπορεί να πει τίποτα άλλο παρά ναι.
Καταλαβαίνουν όλοι ότι όταν πας με 20.000 διαρκείας και 40.000 μετόχους (κόσμο δηλαδή μίας μεγάλης πόλης) τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο εύκολα.
Για αυτό λέει ο Ζαγόρ ότι μεγαλύτερο στοίχημα είναι η συμμετοχή ΟΛΩΝ.
Πρέπει να πιέσουμε όλους να συμμετέχουν. Όχι μόνο αυτούς που πάνε στο γήπεδο. Αυτοί δεν φτάνουν. Πρέπει να συμμετέχουν και οι άλλοι. Κυρίως η μεγάλη δύναμη του ΠΑΟΚ η επαρχία και το εξωτερικό.
Επίσης πρέπει το προσεχές διάστημα η συμπεριφορά όλων των οπαδών να είναι άψογη. Π.χ. αν πας στις Σέρρες και διαφημίσεις με την συμπεριφορά σου τον λαό του ΠΑΟΚ, παίξεις μπάλα και κερδίσεις κάνεις συμμάχους όλους τους παοκτσήδες Σερραίους και τους φέρνεις πολύ κοντά στην Marfin. Αν πας και τα σπάσεις με τσαμπουκάδες και ντου τότε τους απομακρύνεις.
Για αυτό όλα τα παλικάρια που θα πάνε στις Σέρρες πρέπει να είναι μόνο φωνή και χωρίς τσαμπουκάδες. Όλα παίζουν πλέον μεγάλο ρόλο στην αύξηση
Παράκληση, αδέρφια paokG4 και Kareena κλείστε το κάπου εδώ το θέμα, νομίζω πρόκειται για παρεξήγηση που δε βγάζει πουθενά.
Φιλικά, ΠΑΟΚ είσαι...