Και τι θα κάνεις άμα πάρουμε στο μπάσκετ το BCL? Θα την στείλεις στην Ουτρέχτη να φέρει τσιγάρα?Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν πάρουμε το Conference, μετά δεν με ενδιαφέρει τίποτα γιατί δεν θα βλέπω μπροστά μου. Η τσαπού μου θα κρύβει τα πάντα εμπρός μου.

Και τι θα κάνεις άμα πάρουμε στο μπάσκετ το BCL? Θα την στείλεις στην Ουτρέχτη να φέρει τσιγάρα?Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν πάρουμε το Conference, μετά δεν με ενδιαφέρει τίποτα γιατί δεν θα βλέπω μπροστά μου. Η τσαπού μου θα κρύβει τα πάντα εμπρός μου.
Έχεις απόλυτο δίκιοmarsantos έγραψε:Για όλες αυτές τις αναλύσεις έγραψα προχθές ότι ήσουν απώλεια..Doomlord4 έγραψε:
B) Αν πάρουμε το κύπελλο (αλλά όχι και το πρωτάθλημα) ΚΑΙ κάνουμε 10/10 στο Conference,μπορεί και να είμαστε η ομάδα που θα πάει ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΟΜΙΛΟΥΣ EUROPA
Βέβαια μεταξύ σοβαρού και αστείου αν κάνουμε το 10 στα 10 στο conference δε χρειάζονται υπολογισμοί. Θα μπούμε ομίλους Europa ως κάτοχοι conference όπως η Γουέστ Χαμ.
Ή αλλάζει και αυτό;
Αυτό δεν καταλαβαίνω κάτι έχασα, για βαθμολογία πενταετίας μιλάμε;Doomlord4 έγραψε:Αν ας πούμε πάνε όλα καλά με φυσιολογικά αποτελέσματα,δηλ 2 νίκες στην έδρα μας με Αμπερντίν και Ελσίνκι και ένα ωραίο Χ μέσα στη Γερμανία,το τέλος του 2023,θα μας βρει με 35 βαθμούς
Και ο στόχος των 50 για τους επόμενους 16-17 μήνες θα είναι εφικτός (θα χρειαζόμαστε αλλους 18+)
Για να γίνει αυτό πρέπει ο νικητής του Κόνφερενς να έχει εξασφαλισμένο champions league ή ομίλους Europa από το πρωτάθλημα του;.
Οπότε
Α) Αν πάρουμε το κύπελλο (αλλά όχι και το πρωτάθλημα) θα παίξουμε στον 1ο προκριματικό του E.L
B) Αν πάρουμε το κύπελλο (αλλά όχι και το πρωτάθλημα) ΚΑΙ κάνουμε 10/10 στο Conference,μπορεί και να είμαστε η ομάδα που θα πάει ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΟΜΙΛΟΥΣ EUROPA
Ναι,για βαθμολογία 5ετίας ομάδωνfossa έγραψε:Αυτό δεν καταλαβαίνω κάτι έχασα, για βαθμολογία πενταετίας μιλάμε;Doomlord4 έγραψε:Αν ας πούμε πάνε όλα καλά με φυσιολογικά αποτελέσματα,δηλ 2 νίκες στην έδρα μας με Αμπερντίν και Ελσίνκι και ένα ωραίο Χ μέσα στη Γερμανία,το τέλος του 2023,θα μας βρει με 35 βαθμούς
Και ο στόχος των 50 για τους επόμενους 16-17 μήνες θα είναι εφικτός (θα χρειαζόμαστε αλλους 18+)
Ακριβώς.Afanas έγραψε:Για να γίνει αυτό πρέπει ο νικητής του Κόνφερενς να έχει εξασφαλισμένο champions league ή ομίλους Europa από το πρωτάθλημα του;.
Οπότε
Α) Αν πάρουμε το κύπελλο (αλλά όχι και το πρωτάθλημα) θα παίξουμε στον 1ο προκριματικό του E.L