Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
thios4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από thios4 »

rainmaker έγραψε:Θειε, επειδή δεν κατάλαβα, μου λες οτι ήσουν έξω και μόλις γύρισες είδες SDNA αντί για ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ;;;

Αυτό μου λες;

Θα έτρωγες μπαν ΑΛΛΑ με βολεύει που μπήκε 37 φορές το ΘΕΤΙΚΟ μήνυμά σου, για εξισορρόπηση κάρμα για όλη τη γκρινια που έπεσε Ιουνιο και Ιούλιο

Οχι δε το σβήνω.
Χαχαχαχαχα. Ζητώ ταπεινά συγνώμη rainmaker! Και να παραδεχτώ και γω με τη σειρά μου ότι έχω γκρινιάξει πολύ αλλά μόνο με το θέμα Μπίσεσβαρ από τότε που μάθαμε ότι τάχα δέχτηκε να υπογράψει. Σε όλα τα υπόλοιπα είμαι της λογικής wait and see. Τουλάχιστον με την τόση γκρίνια που έπεσε από πολλούς στο θέμα Μπίσε, μάλλον τον γλυτώσαμε και ίσως γι'αυτό το λόγο έφτασε να συζητείται ο Soteldo. :opaokara:
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Βρηκαμε μαλλον την λυση για τους μικρους χωρους στην αμυνα του αντιπαλου. Φερνουμε παικτες που θα τους βλεπουν μεγαλους…..

Στα σοβαρα ενα σεντερ φορ γομαρι, (ενα τερας ισα με 1.79 :opaokara: :opaokara: ) να παιρνει κεφαλιες χρειαζομαστε.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Δεν με ενθουσιασε ο παικτης πιστευω σχεδον κανεναν σας δεν ενθουσιασε...Μιτριτσα απο Βενεζουελα μου κανει και παιχτης μια χρησης που και να σου βγει δεν υπαρχει περιπτωση να τον αγορασεις....
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Παιχταρα από τις λίγες...αλλα όπως συμβαίνει στο 99% τέτοιων ταλέντων είναι λίγο αλλοπρόσαλλος. Εάν έχει όρεξη και μέτρο στις βραδινές εξόδους, θα χορτάσουμε μπάλα από δαύτον.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

gergeo4 έγραψε:παιζει και 10αρι και 2ο φορ!ΠΟΛΥΘΕΣΙΤΗΣ
Οπου και να παιζει επιτελους βλεπω
εναν παιχτη με ατομικη ενεργεια που
αφηνει πισω του εναν (η και δυο)
αντιπαλο(υς) στο 1 vs 1 που δεν ειχαμε!

Μ αυτον θα μπορουμε να ελπιζουμε οτι
θα κανουμε και καμια 10αρια φασεις σε
καθε αγωνα που θα μας σηκωνουν απ
το καρεκλακι που ημασταν βιδωμενοι!

Μακαρι να τελειωσει γρηγορα και να
ερθει το συντομοτερο γιατι θα βοηθησει
πολυ ειδικα απεναντι σε αμυνες-λεωφορεια!

ΥΓ. Εν τω μεταξυ παρα το λειψο μποι του
δεν ειναι φτερο στον ανεμο οπως ηταν
ο Μιτριτσα που τον φυσουσες κι επεφτε!
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

σε σχολια που βρηκα σε φορουμ οπαδων,δεν λενε και τα καλυτερα
κατι για ακοολ διαβαζω
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Γουστάρω τρελά αυτό που γίνεται με Μποτο. Χρόνια ήθελα τέτοια φιλοσοφία στον ΠΑΟΚ. Εγώ είμαι υπέρ της ισορροπίας γενικά. Δηλαδή να έχεις ύψος, δύναμη, ταχύτητα, αντοχή, τεχνική, τελειώματα, σέντρα, ντρίπλα, πάσες κοντινές, πάσες μακρινές. Ως σύνολο εννοώ η ομάδα να τα έχει, όχι ο κάθε παίκτης.

Ο ΠΑΟΚ που χτίζεται γέμισε χομπιτ. Θυμάμαι σε ενα, μουντιάλ η Γερμανία έβαλε δίχως ιδρώτα 7-8 γκολ σε κάτι Άραβες κοντούς, έχοντας πολυ ψηλή ομάδα (Klose επιθετικός). Το είδα το ματς και τα χομπιτ ηταν για λύπηση. Καθε στημένη φάση μύριζε γκολ. Δε βγαίνουν οι στημένες φάσεις με 2 ψηλούς Κ. Αμυντικούς. Χρειάζεται και ένας στον άξονα για τα βολέ και 1 φορ. Επίσης 2 παίκτες ακόμη που να είναι καλοί στο ψηλό παιχνίδι, ιδανικά τα πλάγια μπακ, σαν τον Ματος και ας μην ειναι ψηλοί.

Edit: Βρήκα το λινκ του αγώνα Γερμανία - Σ.Αραβια (8-0)
https://youtu.be/SCRHsjA8tME
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 08 Ιούλ 2022, 23:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Totem_pk

prist64 έγραψε:σε σχολια που βρηκα σε φορουμ οπαδων,δεν λενε και τα καλυτερα
κατι για ακοολ διαβαζω
Τι κανει ο ανθρωπος. Απο τον καημο που δεν επαιζε σε εμας το ειχε ριξει στο φαρμακι.
Άβαταρ μέλους
PoccoPicante

Δημοσίευση από PoccoPicante »

κατι για ακοολ διαβαζω
Έτσι γράφεται και σε σάιτ σχετικά με το fifa , ότι στο Τορόντο εμφανίστηκε σε προπόνηση με hangover (κ@λ@τρυπιδα θα λέγαμε ελληνιστή)
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Αυτος δεν χανει τη μπλα με τιποτα και αν τη χασει την παιρνει ξανα.
Πεφτει τον ριχνουν ξανασηκωνεται.
Φυσεκι αν παιζεται η μπαλα κατω ,θα κλαινε μανουλες,επισης ειδα οτι σχετικα αμυνεται καλυτερα απο Μιτριτσα.
Αντιμιτριτσα σε πολυ πολυ καλυτερη εκδοση,σε χωρους δεν πιανεται,καλυτερος απο Μιτριτσα,οπως και πολυ πιο εξυπνος με πολυ μυαλο.
Δεν χορταινα να ξαναβλεπω τα 30 λεπτα του βιντεο.

ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΣ με μυαλο που δεν ειχε ο προκατοχος του Μιτριτσα,που θα κανει τη δουλεια του Λουτσε.
Μπραβο στον Μποτο αν τον φερει.

Δεν με νοιαζει ανδεν επιασε στο Μεξικο ή επιασε στην Σαντος,εγω απο αυτα που ειδα ειμαι ευχαριστημενος αν ερθει.

Ολα αυτα θα αποδειχθουν βεβαια στο γηπεδο πρεπει,εκει πρεπει να τον δωσουμε ωθηση και εμεις.

Αιντε ΠΑΟΚΑΡΑ

:pano: :nairepaok: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Είναι δεκάρι δαύτος? Μου θυμίζει Βαλμπουενά σε διασταύρωση με Ποτένσε. Πολλές οι φάσεις που παιδεύει τη μπάλα και δίνει μόνο από το αριστερό στο δεξί που σε συνδυασμό με τα Πανένκα που είδα, είναι από τους παίκτες που κάτι τύπους σαν τον Λουτσέσκου τους βάζουν εύκολα στα φάρμακα. Θέλει χαλινάρι. Για να δούμε. Υπομονή και κοντός (literally) ψαλμός, αλληλούια.
Totem_pk

Αυτο με ταστημενα των ψηλων αντιπαλων λυνεται σε εμας μονο με τριαδα στην αμυνα. Και εναν Γκρισινο σεντερφορ.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

giapas έγραψε:
obanebane έγραψε:
giapas έγραψε:Τέτοια παικτουρα είναι που οι άλλοι τον αγορασαν και σε 6 μήνες ψάχνουν να τον δανεισουν

Δε τον αγόρασαν, ανταλλαγή τον έκαναν.
Δεν έδωσαν φράγκο.
Όχι ότι αλλάζει πολύ το σκεπτικό σου ,αυτό που γράφω.
Ίσως και ο παίχτης να θέλει Ευρώπη και το βλέπει ως ευκαιρία και πιέζει.
Ότι και να λέμε παίχτης 1,60 είναι ρισκο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Κρατάω τη τελευταία σου πρόταση. Δε θα έλεγα ότι η κίνηση αυτή είναι προς τη κατεύθυνση να δημιουργηθεί μια σύγχρονη αθλητική ομάδα.
Πράγματι υπάρχει θέμα ύψους αλλά αθλητικότητα δεν είναι μόνο αυτό. Είναι κυρίως πράγματα όπως οι αντοχές, η ταχύτητα και η δύναμη.
Ας πούμε ότι οι Ολιβέιρα , Καντουρί, Εσίτι είναι ψηλοί, έχουν σώματα αλλά αθλητικούς δεν τους λες. Σε αντίθεση με Βιτόλο ας πούμε που ήταν κοντός αλλά είχε όλα τα υπόλοιπα.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Γκρίνια, λες κι ο Τζιοβίνκο, για τον οποίο παρακαλούσαμε ένα ολόκληρο καλοκαίρι πέρσι, ήταν ο Φασούλας. Τον Παοξή τον παίζεις τριπλή και τον χάνεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Caballo Viejo την Παρ 08 Ιούλ 2022, 23:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

κατι για ακοολ διαβαζω
Να ξερεις σουρωμενος παιζεις καλυτερα,αν εισαι παικταρας :D

Ειχα εναν τετοιον γνωστο το 80 επαιζε καλυτερα 11.00 που αρχιζε ο αγωνας τοτε.

Και ο Ελκιερ με μισο πακετο την μερα και ενα στο ημιχρονο,τα διχτυα ματωνε :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”