Χαχαχαχαχαboogeyman77 έγραψε:Γκουσγκούνης τσέπης σήμερα..
28.Alexandru Ionuț Mitriță
- kataramenos5
Re: 28.Alexandru Ionuț Mitriță
το σπριντακι που κανει και περναει μπροστα απο τον λιβαι και του παιρνει την μπαλα...απολαυστικο.
-
Αν μπεις σε καλουπι εσυ θα βοηθησεις παρα πολυ!τα ματς με τους δανους ειναι ταμαμ για σενα
πραγματικαrenegade έγραψε:το σπριντακι που κανει και περναει μπροστα απο τον λιβαι και του παιρνει την μπαλα...απολαυστικο.
- buffalobill4
Ένα τεράστιο μπράβο από εμένα που σε έχω κράξει με χίλιους δύο τρόπους. Χθες το ματς το γύρισες εσύ με το που μπήκες ακόμα και αν χρειάστηκε να μείνουμε πρώτα πίσω στο σκορ. Για την τεχνική σου ποτέ δεν αμφέβαλλα, είναι μάλιστα κάτι που φαίνεται σε κάθε κοντρόλ που κάνεις. Αμφέβαλλα για την τακτική σου και το κατά πόσο μπορείς να σταθείς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Χθες απέδειξες ότι μπορείς. Συνέχισε έτσι και βλέπουμε το καλοκαίρι.
- ΑποστόληςΑ
-
- Mr Ξερόλας 2019
Το γκολ του,θυμισε καποια απο τα γκολ που εβαλε.
Αν τακτικα μπει στα θελω του Λουτσε,εχουμε να δουμε πραγματα,εως το τελος της σεζον.
Μετα βλεπουμε τι θα κανουμε με τον Αλεξανδρο.
Αν τακτικα μπει στα θελω του Λουτσε,εχουμε να δουμε πραγματα,εως το τελος της σεζον.
Μετα βλεπουμε τι θα κανουμε με τον Αλεξανδρο.
++++eorptol1 έγραψε:πραγματικαrenegade έγραψε:το σπριντακι που κανει και περναει μπροστα απο τον λιβαι και του παιρνει την μπαλα...απολαυστικο.
τρελή επιτάχυνση.
Ήταν αρκετά άτυχος ως τώρα γιατί δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και μπήκε αργά στην ομάδα.
Έχει να προσφέρει και φαίνεται να δένει καλά με το σύνολο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι γιατι έχουμε μεγάλη αναγκη στη θέση του.
-
Χθες επιτελους εδειξε τα δοντια του με το γκολ του που ηταν "ιδιαιτερως πολυτιμο"!

Έχει 3-4 ματς που ανεβαίνει πολύ η απόδοσή του. Επιτέλους βλέπουμε επιτάχυνση, επιτέλους βλέπουμε περισσότερες συνεργασίες, επιτέλους βλέπουμε κόλλημα της μπάλας και όχι τρακάρισμα στον αντίπαλο. Μακάρι να δούμε και ακόμα περισσότερα τελειώματα και ακόμη μεγαλύτερη τακτική προσήλωση.
Αυτή τη στιγμή για μένα καπαρώνει τη θέση αριστερά.
Το κακό είναι ότι εκεί που θα τον στρώσουμε εκεί μπορεί να μας φύγει κιόλας, καθώς δεν γνωρίζουμε τις συνθήκες της απόκτησής του.
Όπως και να έχει καλώς μας συστήθηκες, έστω και αργά.
Αυτή τη στιγμή για μένα καπαρώνει τη θέση αριστερά.
Το κακό είναι ότι εκεί που θα τον στρώσουμε εκεί μπορεί να μας φύγει κιόλας, καθώς δεν γνωρίζουμε τις συνθήκες της απόκτησής του.
Όπως και να έχει καλώς μας συστήθηκες, έστω και αργά.
- navigator11
Εύστοχος ο σύντροφοςobanebane έγραψε:Άντε ρε να δούμε, μήπως από καψούλι μας βγεις πυρηνικό όπλο.

Ωραίο γκολ.Σε ευχαριστουμε αλλά στην καλύτερη να γίνει Πεδρο Ενρίκε. Γκάρι πολύ δύσκολα που αναφέρουν μερικοί. Μακάρι να κάνω κωλοτουμπα
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραίο γκολ.Σε ευχαριστουμε αλλά στην καλύτερη να γίνει Πεδρο Ενρίκε. Γκάρι πολύ δύσκολα που αναφέρουν μερικοί. Μακάρι να κάνω κωλοτουμπα