Razvan Lucescu
-
Dimg4
Re: Razvan Lucescu
Κι επειδη ειναι και το ονομα μου στην παραθεση, δεν καταλαβα ουτε εγω τι εννοει ο Κωστας.
Ανταπόκριση από αεροδρόμιο Βουκουρεστίου
Πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα για να έχουμε πρόσβαση στο Champions League. Είμαι προπονητής που πάντα δούλευε με αυτό που έβρισκε...
Αρα θα καψουμε και φέτος την ευρωπη?
Καλη φαση...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλη φαση...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι είναι γατούλης και διευκρίνισε ότι φέτος θέλει καλή πορεία στο ECL και πρωτάθλημα, ώστε να παίξουμε του χρόνου CL
Πόσες μεταγραφές κάναμε μέχρι τώρα; 0
Κάτι ανησυχητικό που θα μας επηρεάσει φέτος;
Αποκλείεται,μικρές οι πιθανότητες...Είναι πολύ νωρίς ακόμα
Είναι ανησυχητικό που δεν έχουμε ακόμα Τ.Δ;
Όχι,είναι νωρίς ακόμα
Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας
Υπάρχει περίπτωση να παίξουμε το 1ο ευρωπαϊκό και να έχει έρθει βαριά βαριά μια μεταγραφή, ο οποίος φυσικά θα κριθεί ανέτοιμος και θα παίξει κανα 20 λεπτο στο 2ο ματς;;
Αποκλείεται,μικρές οι πιθανότητες...
Υπάρχει περίπτωση να παίξουμε με τον 1ο αντίπαλο και να αποκλειστούμε γιατί θα έχουμε στον πάγκο τον Μπίσεσβαρ και την ολόχρυση ΜΙΑ μεταγραφή (και ίσως να έχουμε πουλήσει και τον Σφιντέρσκι,αφού δεν θα χρειαζόμαστε επιθετικό για εκείνο το παιχνίδι φυσικά...) αφού "θέλει" να δουλεύει με ότι έχει;
Όλα αυτά μαζί ούτε 1%
Αν όμως,αααν,αν λέμε.....(που αποκλείεται,έτσι;) για άλλη μια χρονιά η ΠΑΕ είναι τα ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ και κάνει 1η μεταγραφή 29 Αυγούστου
και αποκλειστούμε από τους ομίλους....
ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ.ΔΕΕΕΝ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ
(μουσική με βιολι)
Ευτυχώς το ποσοστό για να γίνουν όλα αυτά είναι συντριπτικά μικρό,οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας
Είμαι απόλυτα σίγουρος πως η ομάδα ο πρόεδρος και ο προπονητής δεν θα υποτιμήσουν τα πρωτα παιχνίδια και θα πάμε ενισχυμένοι με δυνατές μεταγραφές από το πάνω ράφι (τέλος μουσικής με βιολί)
Κάτι ανησυχητικό που θα μας επηρεάσει φέτος;
Αποκλείεται,μικρές οι πιθανότητες...Είναι πολύ νωρίς ακόμα
Είναι ανησυχητικό που δεν έχουμε ακόμα Τ.Δ;
Όχι,είναι νωρίς ακόμα
Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας
Υπάρχει περίπτωση να παίξουμε το 1ο ευρωπαϊκό και να έχει έρθει βαριά βαριά μια μεταγραφή, ο οποίος φυσικά θα κριθεί ανέτοιμος και θα παίξει κανα 20 λεπτο στο 2ο ματς;;
Υπάρχει περίπτωση να παίξουμε με τον 1ο αντίπαλο και να αποκλειστούμε γιατί θα έχουμε στον πάγκο τον Μπίσεσβαρ και την ολόχρυση ΜΙΑ μεταγραφή (και ίσως να έχουμε πουλήσει και τον Σφιντέρσκι,αφού δεν θα χρειαζόμαστε επιθετικό για εκείνο το παιχνίδι φυσικά...) αφού "θέλει" να δουλεύει με ότι έχει;
Όλα αυτά μαζί ούτε 1%
Αν όμως,αααν,αν λέμε.....(που αποκλείεται,έτσι;) για άλλη μια χρονιά η ΠΑΕ είναι τα ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ και κάνει 1η μεταγραφή 29 Αυγούστου
και αποκλειστούμε από τους ομίλους....
ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ.ΔΕΕΕΝ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ
(μουσική με βιολι)
Ευτυχώς το ποσοστό για να γίνουν όλα αυτά είναι συντριπτικά μικρό,οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας
Είμαι απόλυτα σίγουρος πως η ομάδα ο πρόεδρος και ο προπονητής δεν θα υποτιμήσουν τα πρωτα παιχνίδια και θα πάμε ενισχυμένοι με δυνατές μεταγραφές από το πάνω ράφι (τέλος μουσικής με βιολί)
-
Dimg4
Παντως διαβαζω τα καλυτερα για τ τιμ που φερνεις μαζι σου οποτε ελπιζω να δουμε ωραια πραγματα και εξελιξη και των νεων
- Amsterdamer_87
- kataramenos5
-
Dimg4
"Ναι αλλα με Λημνιο πηρες νταμπλ"Amsterdamer_87 έγραψε:Θα εχουμε και τον Λημνιο..!!!!
Στραβα θα αρμενισουμε μου φαινεται...
- Mutasevic
Προφητης έγινα ναουμε ,τουλάχιστον Α παίζει για τον προπονητή. Μη μας κουφανεις με Μαου παντως,αντε κάνα Ακπομ επιστροφή ζαμπα Δεκέμβρη σίγουρη την έχω.Dimg4 έγραψε:"Ναι αλλα με Λημνιο πηρες νταμπλ"Amsterdamer_87 έγραψε:Θα εχουμε και τον Λημνιο..!!!!
Στραβα θα αρμενισουμε μου φαινεται...
Λουτσέσκου, Λυκογιάννης κ Καλμαζίδης
Δεν θυμάμαι πότε είχαμε πιο καλους κ ταιριαστους προπονητες ταυτόχρονα
Δεν θυμάμαι πότε είχαμε πιο καλους κ ταιριαστους προπονητες ταυτόχρονα
@DoomLord αν σταματήσεις να γράφεις εσύ και μερικοί άλλοι Αδελφοί εδώ μέσα (ευτυχώς αρκετούτσικοι), να το κάνουμε Forum γνωριμιών και διαπληκτισμών.
Καλέ μου Γέρο
Από το 2008 που γράφτηκα μέχρι πέρυσι πρέπει να είχα τα μισά ποστ
Τον τελευταίο χρόνο που βλέπω ΤΟΣΑ τραγικά πράγματα στην οργάνωση και στον σχεδιασμό της ΠΑΕ έχω ποστάρει,όσα σε 12 χρόνια!!!
Δεν αντέχω ούτε εγώ ο ίδιος την γκρίνια μου,όταν βλέπω όμως να κατρακυλάμε στην ευρώπη και να είμαστε τουλουμπούκι ΔΕΝ μπορώ να κάνω τα στραβά μάτια.
Όταν ότι έχω γράψει για την Ευρώπη 12 χρόνια είναι σαν να τα έγραφα για την Ευρωπαϊκή προοπτική του Απόλλωνα Καλαμαριάς, με 0 αντίκρισμα
Η ομάδα πρέπει να οχυρωθεί και να είναι πανέτοιμη για την Ευρώπη ΧΘΕΣ ακόμα κι αν παίξουμε με την Ντουυντελάνζ
Θα πρέπει να δουμε τους Λουξεμβούργιους σαν τελικό C.L
Αν αυτό δεν το καταλαβαίνουν εκεί στην ΠΑΕ και νομίζουν πως έτσι απλά θα περάσουμε ομίλους είναι γελασμένοι
(παρατεταμένα)
Αν αποκλειστούμε από τους ομίλους (ειδικά αν πάμε χωρις μεταγραφές!!!!!)
0χ0=0
και
0χ263587258587=0 και αυτό
οπότε τέλος από εμένα
Ποια η ουσία;
Τα γραπτά μου να αγγίζουν το φάσμα της Ε.Φ;
Να γράφω πως θα γινει να ανεβούμε 50 θέσεις και εμείς να πέσουμε άλλες 50;
Να γράφω πόσο μας συμφέρει να ανέβει η Ελλάδα 5 θέσεις και αυτή να πέφτει 5;
Αφού στην ΠΑΕ τα ξέρουν έτσι κι αλλιώς,ας αρχίσουν να ενημερώνουν αυτοί τον κόσμο
Από το 2008 που γράφτηκα μέχρι πέρυσι πρέπει να είχα τα μισά ποστ
Τον τελευταίο χρόνο που βλέπω ΤΟΣΑ τραγικά πράγματα στην οργάνωση και στον σχεδιασμό της ΠΑΕ έχω ποστάρει,όσα σε 12 χρόνια!!!
Δεν αντέχω ούτε εγώ ο ίδιος την γκρίνια μου,όταν βλέπω όμως να κατρακυλάμε στην ευρώπη και να είμαστε τουλουμπούκι ΔΕΝ μπορώ να κάνω τα στραβά μάτια.
Όταν ότι έχω γράψει για την Ευρώπη 12 χρόνια είναι σαν να τα έγραφα για την Ευρωπαϊκή προοπτική του Απόλλωνα Καλαμαριάς, με 0 αντίκρισμα
Η ομάδα πρέπει να οχυρωθεί και να είναι πανέτοιμη για την Ευρώπη ΧΘΕΣ ακόμα κι αν παίξουμε με την Ντουυντελάνζ
Θα πρέπει να δουμε τους Λουξεμβούργιους σαν τελικό C.L
Αν αυτό δεν το καταλαβαίνουν εκεί στην ΠΑΕ και νομίζουν πως έτσι απλά θα περάσουμε ομίλους είναι γελασμένοι
(παρατεταμένα)
Αν αποκλειστούμε από τους ομίλους (ειδικά αν πάμε χωρις μεταγραφές!!!!!)
0χ0=0
και
0χ263587258587=0 και αυτό
οπότε τέλος από εμένα
Ποια η ουσία;
Τα γραπτά μου να αγγίζουν το φάσμα της Ε.Φ;
Να γράφω πως θα γινει να ανεβούμε 50 θέσεις και εμείς να πέσουμε άλλες 50;
Να γράφω πόσο μας συμφέρει να ανέβει η Ελλάδα 5 θέσεις και αυτή να πέφτει 5;
Αφού στην ΠΑΕ τα ξέρουν έτσι κι αλλιώς,ας αρχίσουν να ενημερώνουν αυτοί τον κόσμο