23. Shinji Kagawa

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Re: 23. Shinji Kagawa

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

joshua έγραψε:Βρε καημο να τον διωξουμε...Οι ιδιοι που στο πρωτο του παιχνιδι τον αποθεωναν...Καντε ρε λιγο υπομονη να τον δουμε τον ανθρωπο μετα απο προετοιμασια...32 ειναι ο ανθρωπος,τα ιδια θα λεγατε καποτε και για τον Γκαρσια...
Για κάθε έναν Γκαρσία που ήρθε στα 30 όχι 32, έχεις άλλους δέκα που κοστίζουν πάρα πολύ και δεν ξέρω τι κάνουν στη ζωή τους αλλά στην ομάδα δεν προσέφεραν τίποτα, Χατσερίδι, Μπερμπάτοφ, Νομπόα, Βερμπλουμ, Κόστα κτλ κτλ αν κάτσω να σκεφτώ θα βρω άλλους 15 τη τελευταία δεκαετία μόνο. Η αναλογία είναι τρομακτική κ εμείς για κάποιον περίεργο λόγο επιμένουμε.
Και ποτέ δε τον αποθέωνα είμαι πολύ αρνητικά προκατειλλημμένος με τις μεταγραφές ηλικίας 30+
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν έχουν πραγματικά καμια σχέση μεταξύ τους οι περιπτώσεις που αναφέρεις. Ο Νομποα έπαιξε μπαλαρα όταν έφυγε από τον ΠΑΟΚ,ο Μπερμπάτοφ μια χρόνια πριν το ίδιο με Μονακό,ο Βερνμπλουμ τραυματίστηκε σοβαρά. Αλοιμονο αν η ηλικία των 32 στις μέρες μας αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα. Θα πρέπει να προβληματίσει και το κλαμπ γιατί δεν έχει καταφέρει να πάρει όσα πρέπει και μπορεί από μια σειρά μεγάλων ονομάτων. Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι ήρθαν όλοι αυτοί με σκοπό να κοροϊδέψουν.

Υ.Γ Ίδια ηλικία ήρθαν Γκαρσια και Καγκαβα,κλεισμένα 31 με διαφορά κάποιων μηνών.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

pisakaipoupoula έγραψε:Πούλησε κάποιες φανέλες, μας έκανε γνωστούς και στην Ιαπωνία, πάρα πολύ ωραία αλλά τώρα άντε γεια!

Και φτάνει κάπου με τους πρώην παίκτες, ότι και αν έκανε ο άλλος στη καριέρα του δεν έρχεται στα 32 στο ελληνικό πρωτάθλημα για να παίξει μπάλα, θα ναι καλό να το χωνέψουμε κάποια στιγμή σύντομα
σε αυτα τα χρονια ηρθε στο ...ελληνικο πρωταθλημα... και ο παυλαρας και ο κοντρερας

δεν εχει βαση αυτο που λες
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

joshua έγραψε:Δεν έχουν πραγματικά καμια σχέση μεταξύ τους οι περιπτώσεις που αναφέρεις. Ο Νομποα έπαιξε μπαλαρα όταν έφυγε από τον ΠΑΟΚ,ο Μπερμπάτοφ μια χρόνια πριν το ίδιο με Μονακό,ο Βερνμπλουμ τραυματίστηκε σοβαρά. Αλοιμονο αν η ηλικία των 32 στις μέρες μας αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα. Θα πρέπει να προβληματίσει και το κλαμπ γιατί δεν έχει καταφέρει να πάρει όσα πρέπει και μπορεί από μια σειρά μεγάλων ονομάτων. Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι ήρθαν όλοι αυτοί με σκοπό να κοροϊδέψουν.

Υ.Γ Ίδια ηλικία ήρθαν Γκαρσια και Καγκαβα,κλεισμένα 31 με διαφορά κάποιων μηνών.

Οι άλλοι σου πήραν τα 2 τελευταία πρωταθλήματα με MVP τον Βαλμπουενα και τον Ελ Αραμπι, κι εμείς θεωρούμε ένα 32χρονο τελειωμένο.
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι μπορεί ο άλλος να είναι τελειωμένος και στα 28 του ή το αντίθετο.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Οι σοβαρές ομάδες δεν φέρνουν τον καθένα στα 30φεύγα ότι κι αν έκανε πριν 2,3,5 χρόνια, οι σοβαρές ομάδες ψάχνουν τους νέους πχ Καγκάβα έστω στα 18-19.
Πριν 10 χρόνια η Βασιλεία είχε βρει έναν Μοχαμεντ Σαλαχ στην Αίγυπτο και τον πήρε με 2.5 χαρτιά, λίγα χρόνια μετά τον έδωσε στην Τσέλσι με 16.5, η συνέχεια γνωστή. Εμείς δώσαμε 3 για τον 27χρονο Τσόλακ και 2.2 για τον Μουργκ. Καταλαβαίνετε τη διαφορά?
Δεν θέλετε Βασιλεία? εδώ δίπλα η Λουντογκόρετς με σωστό scouting και λίγα λεφτά πολύ λιγότερα απ ότι έχει βάλει ο Ιβάν έκανε νεανικές και ταχυδυναμικές ομάδες και μια χαρά πορείες στο europa, εμφανώς καλύτερες απ τις δικές μας, ε αν δείτε τη Λουντογκόρετς να κάνει μεταγραφή 32 ετών πείτε μου και μένα.
Τεσπα αυτή είναι η γνώμη μου ξέρω ότι θα ακουστεί το καλοκαίρι ο τάδε πρώην παίκτης και θα γίνει πανηγύρι δεν θ αλλάξει ποτέ αυτό και οκ, απλά εγώ βγάζω σπυριά με Βερνμπλουμ και σία ΠΡΙΝ υπογράψουν, μονο η κίνηση Μπερμπάτοφ μου άρεσε αλλά δυστυχώς κ αυτός ήρθε για τουρισμό
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δηλαδή η Μίλαν είναι ΓΤΠ;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Μακάρι να υπήρχε ένα βιβλίο για το ποδόσφαιρο που θα έγραφε τι είναι σωστό και τι όχι.
Δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η μυστική συνταγή επιτυχίας.
Άλλοι κάνουν ομάδα με νέους,άλλοι με ταλέντα,άλλοι αγοράζουν ότι κινείται,άλλοι πάλι προτιμούν τις λέγομενες έξυπνες αγορές.
Σκοπός είναι να βρεις την φιλοσοφία που σου ταιριάζει και να την στηρίξεις
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή η Μίλαν είναι ΓΤΠ;
Αν βγάλεις τον Ζλάταν και τον Μάντζουκιτς ο επόμενος μεγαλύτερος είναι ο Ρέμπιτς 27 χρονών...όλοι οι άλλοι οι βασικοί είναι 24 και κάτω
Και η Γούβε μπορεί να έχει Ρονάλντο Κιελίνι κτλ, αλλά στα πνευμόνια της ομάδας, στα χαφ δηλαδή, ο μεγαλύτερος είναι 26....
Τεσπα δεν το συνεχίζω ο καθένας με την άποψη του
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

πρώτη εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ως αλλαγή στην εκτός έδρας νίκη στην Λάρισα για το κύπελλο στις 4 Φεβ. με σκόρ 1-2.. α ρε Καγκάβα που σ έριξε η μοίρα σου να οργώνεις τ Αλκαζάρ, σκεφτόμουν

λίγους μήνες αργότερα κυπελλούχος απέναντι στο γαύρο με το ίδιο σκόρ στο ΟΑΚΑ..

στο κύπελλο είχε πάντως μια μικρή συμμετοχή, δεν το κέρδισε το μετάλλιο εντελώς τζάμπα..

μπορεί να έχει κατακτήσει και άλλα τρόπαια στην καρίερα του , αλλά να έχει φτάσει σπίτι του ή για ύπνο τελος πάντων αργότερα μετά από έναν τελικό δεν πιστεύω να παίζει..

για να ξαναπαίξει όμως καλή μπάλα πρέπει να τον εκφωνούμε κάπως καλύτερα, πιο θεαματικά..

με το ν. 23 ο Shiiiiiiiiinjiiiiiiiii Kaaaaaaaaaaaagawaaaaaaaaaaaa :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν πρόλαβε φέτος να δείξει τίποτε, αλλά ευελπιστούμε ότι του χρόνου θα βγάλει τα μάτια κάποιων...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Σίντζι, πήρα να σε πω, ότι πηραμε το κύπελο
γαύρο σούσι έχει;
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Ο τύπος είναι ΙΑΠΩΝΑΣ. Μόνο για να κοροϊδέψει δεν ήρθε, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα στον χαρακτηρα τους.
Προετοιμασία και του χρονου θα γαμει.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Κι εγώ στην ποδοσφαιρική του κουλτούρα ευελπιστώ. Να είναι έτοιμος σωματικά τέλη Ιουλίου και ας μας δείξει τα μισά με όσα βλέπαμε με Ντόρτμουντ πχ. Μέγα κέρδος θα είναι
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Μπορεί να αποδειχθεί και ο πιο ευνοημένος με την αλλαγή προπονητή.
Σε σύστημα Λουτσέσκου με balance και 4-2-3-1, ίσως να έχει και αυτός πολλά να δώσει ακόμα,αν εμφανιστεί θετικός στο να συνεχίσει στην ομάδα.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ο νέος μπισεσβαρ εκτός κ αν γυρίσει ο κανονικός ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”