32. Nika Ninua
-
Re: 32. Nika Ninua
Εγώ ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν παίζει έστω κάθε φορά αλλαγή στο κέντρο όταν χρειαζόμαστε το κάτι διαφορετικό είναι ο μόνος παίχτης που ξέρεις σε στημένη φάση θα σου κάνει το κάτι διαφορετικό τσιγγαρας ουαρντα και αυτός στο κέντρο μια χαρά μαρκάρει λες και ο καντουρι και ο σβαμπ μαρκάρουν πολύ καλύτερα, τουλάχιστον αυτός έχει και μπαλιά διαβήτη δώσε ευκαιρία σε αυτό το παιδί παμπλο να πονάνε λιγότερο τα ματάκια μας στο κόρνερ απλά στόχευσε το κεφάλι του Σέντερ φορ και δεν γέμισε στην τύχη ξεκάθαρα κάτι που θέλουν να έχουν οι ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ που κερδίζει πολλά κόρνερ
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Όταν η ομάδα πιέζει αδύναμους αντιπάλους, πρέπει να μπαίνει. Θα βοηθήσει σίγουρα. Κόρνερ, φάουλ έξω από την περιοχή, ήδη γράφει ασίστ και γκολ.
Καμια σχεση παλαιοτητας.camel85 έγραψε:Είναι πιο παλιός ο Ουάρντα.Dimg4 έγραψε:Εκει δυστυχως εμφανιστηκε η κακη πλευρα του Ουαρντα. Και φταιει ο Γκαρσια σε αυτο.
- sourmenetes
- Moderator
Η αλήθεια είναι ότι από το συγκεκριμένο σημείο το πιο λογικό ήταν το δεξί πόδι. Βέβαια με Νινούα μέσα πρέπει σχεδόν όλα. Να τα παίρνει αυτός τα στημενα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τσιαρταςpainkiller4 έγραψε:Αυτος μοιάζει με δεκάρι παλιάς κοπής
Πόδι σαν του Νινουα δεν έχεις στον ΠΑΟΚ εαν πάρει ρυθμό θα δούμε τρομερά πράγματα...
- buffalobill4
Για μένα είναι κρίμα να τον πάμε στο 10 και απλά να γίνει ένας παλιάς κοπής επιθετικός χαφ. Πρέπει να δουλέψει στα τρεξίματα του και στην αμυντική συμπεριφορά (ατομική και ομαδική) και τότε θα εκτιναχθεί. Δύσκολα βρίσκεις χαφ με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του. Μακάρι να μείνει και να δουλέψει. Προφανώς όταν είναι μέσα τα ήδη βελτιωμένα στημένα μας εκτοξεύονται.
- john4serres
Είναι παίχτης που ότι θετικά στοιχεία έχει τα έχει στον υπερθετικό βαθμό.
Το προβλημα είναι ότι στην παρούσα φάση το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα αρνητικά του στοιχεία.
Άρα, πολύ δουλειά και προσπάθεια για βελτίωση. Έχει πολύ μέλλον αν δουλέψει και δουλευτεί σωστά.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το προβλημα είναι ότι στην παρούσα φάση το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα αρνητικά του στοιχεία.
Άρα, πολύ δουλειά και προσπάθεια για βελτίωση. Έχει πολύ μέλλον αν δουλέψει και δουλευτεί σωστά.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω ο JohnDag περιέγραψε ακριβώς το τι είναι ο Νινουα. Το παλικάρι έχει πόδι διαβήτη αλλα για να σταθεί ως χαφ θέλει τρέλη δουλειά σε όλα τα άλλα.
Θα πουληθεί πολύ εύκολα αυτός, γιατί γράφει νούμερα ξεκούραστα. Εύκολα μπορεί να κάνει χρονιά με 10+ γκολ και 15+ ασίστ.
Πιστεύω θα έρθει στο μέλλον η χρονιά που θα τσατιζόμαστε γιατι δεν πουλήσαμε 10 παίκτες παρά γιατί δεν πήραμε κάποιο τρόπαιο
Μπορεί στο μέλλον η μεταγραφική περίοδος να είναι 365/365
Να αγοράζουμε έναν παίκτη 1 ευρώ,να παίζει καλά την επόμενη μέρα και την μεθεπόμενη να τον πουλάμε 1,22
Σε δυο χρόνια αν δουλέψει μπορεί να γίνει βασικός λόγος κατάκτησης πρωταθλήματος
Το πόδι του ξεκλειδώνει παιχνίδια δύσκολα
Μπορεί στο μέλλον η μεταγραφική περίοδος να είναι 365/365
Να αγοράζουμε έναν παίκτη 1 ευρώ,να παίζει καλά την επόμενη μέρα και την μεθεπόμενη να τον πουλάμε 1,22
Σε δυο χρόνια αν δουλέψει μπορεί να γίνει βασικός λόγος κατάκτησης πρωταθλήματος
Το πόδι του ξεκλειδώνει παιχνίδια δύσκολα
-
- Mr Ξερόλας 2019
Το ιδιο πιστευω και εγω.ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Τσιαρταςpainkiller4 έγραψε:Αυτος μοιάζει με δεκάρι παλιάς κοπής
Πόδι σαν του Νινουα δεν έχεις στον ΠΑΟΚ εαν πάρει ρυθμό θα δούμε τρομερά πράγματα...
Κατι τετοιο σε σουλουπι-κοψια,μονο που πρεπει να παιζει πιο πισω,να γινει 6-8αρι.
Με συστημενα τα στελνει τα σουτ και τις σεντρες.
- Salvador Allende
Δυστυχώς θεωρώ ότι πρέπει να παίρνει περισσότερα ματς για να βελτιωθεί. Δεν φτάνει η δουλειά στην προπόνηση μόνο.
Ο Νίκα έχει ένα τεράστιο προσόν για την ηλικία του που συνήθως οι ποδοσφαιριστές το αποκτούν μετά από πολλά παιχνίδια και εμπειρία... ξέρει τι δεν μπορεί να κάνει και δεν το κάνει. Το πρόβλημα συνήθως σ' αυτές τις ηλικίες είναι ότι παίζουν με περίσσια έλλειψη κινδύνου.
Έχω τεράστιες απαιτήσεις από αυτό το παιδί,από την ομάδα αλλά και από τον τεχνικό διευθυντή ο οποίος το καλοκαίρι πρέπει να τον δέσει με πολλά χρόνια
Έχω τεράστιες απαιτήσεις από αυτό το παιδί,από την ομάδα αλλά και από τον τεχνικό διευθυντή ο οποίος το καλοκαίρι πρέπει να τον δέσει με πολλά χρόνια