34. Βαγγέλης Γεωργίου
Re: 34. Βαγγέλης Γεωργίου
ελεύθερος ε?????
νταξ έχουμε μπαλαφα. για ακομα 10 χρονια θα πληρώνετε απο τον ΠΑΟΚ
Δεν έδειξες προφανώς (αυτά που μπορούσες ? ) στους προπονητές που περάσαν,
ότι αξίζεις μία θέση στην ομάδα.
Κρίμα......

ότι αξίζεις μία θέση στην ομάδα.

Βαγγελη απο καρδιας καλη συνεχεια στην πορεια σου.
Προσοχη στα λογακια σας εξυπνοπουλοι εδω μεσα.
Προσοχη στα λογακια σας εξυπνοπουλοι εδω μεσα.
- Vonapartis
Καλός παίχτης, με καλή τεχνική κατάρτιση, αλλά δυστυχώς σε εμάς δεν έπιασε. Καλή συνέχεια.
Οταν υπαρχει προσωπολατρεια για εναν Βαγγελη Γεωργιου απορω που σε μερικους ξενιζει που συμβαινει με τον Ζαγορ.
Προκειμενου ρε συ Falegko να υπερασπιστεις τον παικτη κατηγορεις εναν αλλο ως χαραμοφαη ( Μπαλαφα ) επομενως ας γινουν δυο ή ας διωξουμε τον παλιο να κρατησουμε τον καινουργιο.
Καλα να ειναι το παιδι αλλα οσοι περασαν τον απερριψαν και δεν ηταν ουτε λιγοι ουτε "λιγοι".
Προκειμενου ρε συ Falegko να υπερασπιστεις τον παικτη κατηγορεις εναν αλλο ως χαραμοφαη ( Μπαλαφα ) επομενως ας γινουν δυο ή ας διωξουμε τον παλιο να κρατησουμε τον καινουργιο.
Καλα να ειναι το παιδι αλλα οσοι περασαν τον απερριψαν και δεν ηταν ουτε λιγοι ουτε "λιγοι".
-
Falegkos έγραψε:ελεύθερος ε?????
ποιος Μπολονι και ποιος Σαντος
εμεις παντα ξερουμε καλυτερα
οπως με τοσα και τοσα ταλεντα που διωξαμε τα τελευταια 10 χρονια
ουτε ενας δεν παιζει Α Εθνικη
- Isaak the Greek
Δυστυχως, δεν μπορεσα ποτε να παρακολουθησω το περιφημο ματς με την Ουτινεζε, ουτε ζωντανα αλλα ουτε και σ' επαναληψη.Θυμαμαι που ολοι ειχαν καταενθουσιαστει με τον (τοτε) πιτσιρικα.Απο εκεινη την ημερα περιμενα πως και πως να δω κι εγω το καινουριο μας ευρημα αλλα του (Τασου) κακου...
Μεχρι να ερθει ο Μπολονι πιστευα πως τον αδικουσαν.Αφου πλεον κι αυτος αποφασισε πως δεν του κανει νομιζω πως ισως να μην ηταν αυτο που περιμεναμε.Μακαρι το παληκαρι να δειξει τι αξιζει (αν αξιζει) καπου αλλου.
Μεχρι να ερθει ο Μπολονι πιστευα πως τον αδικουσαν.Αφου πλεον κι αυτος αποφασισε πως δεν του κανει νομιζω πως ισως να μην ηταν αυτο που περιμεναμε.Μακαρι το παληκαρι να δειξει τι αξιζει (αν αξιζει) καπου αλλου.
Φταίς εσύ... Αλλά φταίει και το περιβάλλον σου... Που δεν βρέθηκε κανένας να σου πεί ότι δεν φτουράς σαν εξτρέμ... Και όποιος δεν φτουράει σαν εξτρέμ γυρίζει πίσω... Δουλεύει τα αμυντικά του κενά (που είναι ευκολότερο να διορθωθούν απ'ότι τα επιθετικά...) και γυρίζει στην άμυνα... Τόσα και τόσα παραδείγματα υπάρχουν σε Ελλάδα και εξωτερικό... Τόσο καιρό στον ΠΑΟΚ δεν βλέπεις τον Λίνο...?? Καλύτερος (μακράν) είναι επιθετικά απ'ότι αμυντικά... Δεν παίζει όμως εξτρέμ... Μπάκ παίζει... Γιατί δεν φτουράει σαν εξτρέμ... Δεν πιάνει μία... Και σαν εξτρέμ θα είχε να ανταγωνιστεί για μια θέση με τον Βιερίνια και τον Ελ Ζαρ... Σαν μπάκ είχε τον Σνάουτσνερ και το Σακελλαρίου... Και λέω εγώ... Γυρνάς ή δε γυρνάς...?? Εσύ θεώρησες ότι δε γυρνάς... Και όταν σε ρωτούσαν, δήλωνες "εξτρέμ"... Αντι να γυρίσεις στην άμυνα και να σκυλιάζεις σε κάθε ευκαιρία και να τρώς τα λαρύγγια των αντιπάλων και σε κάθε ανέβασμά σου να λένε όλοι τι επιθετική μπακάρα είναι αυτή, εσύ ήθελες να το παίξεις τεχνίτης και βιρτουόζος... Εντάξει δεν πειράζει... Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και κρίνεται γι'αυτές... Ειλικρινά μέσα απο την καρδιά μου καλή συνέχεια στην καριέρα σου... Ότι καλύτερο και πρώτα απ'όλα υγεία και μακριά απο τραυματισμούς...
Υ.Γ. Αποστολόπουλε άκουγε και εσύ αγόρι μου... Μην μπερδευτείς και εσύ και σε γελάσουν και αρχίσεις να παριστάνεις το εξτρέμ επειδή ξέρεις λίγη παραπάνω μπαλίτσα... Μπορείς να γράψεις ιστορία σαν το επόμενο μεγάλο δεξί μπάκ του ΠΑΟΚ... Μη χάσεις την ευκαιρία... Μη χαραμίσεις το ταλέντο σου...
Υ.Γ. Αποστολόπουλε άκουγε και εσύ αγόρι μου... Μην μπερδευτείς και εσύ και σε γελάσουν και αρχίσεις να παριστάνεις το εξτρέμ επειδή ξέρεις λίγη παραπάνω μπαλίτσα... Μπορείς να γράψεις ιστορία σαν το επόμενο μεγάλο δεξί μπάκ του ΠΑΟΚ... Μη χάσεις την ευκαιρία... Μη χαραμίσεις το ταλέντο σου...
Νομίζω ότι αν ο Μπόλονι έβλεπε πως ο Γεωργίου μπορούσε να μετατραπεί σε ένα αξιόπιστο αρ. μπακ δεν θα τον άφηνε με τόση ευκολία...νομίζω πως ο κάθε σοβαρός κόουτς μπορεί να κάνει τέτοιες "μετατροπές".Οπότε προφανώς αφού δεν είδε ούτε αυτήν την προοπτική στον μικρό,τον αποχαιρετήσαμε.
Ακόμα νομίζω ότι δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο σε έναν τόσο ντελικάτο παίκτη να μεταμορφωθεί σε σκυλί της άμυνας.όπως οφείλει να είναι πρωτίστως ένα μπακ γι' αυτό και παίκτες πάνε και έρχονται στα μπακ αλλά ο Μίρο βράχος.
Και τρανό παράδειγμα ο Σακελλαρίου που επιθετικά είναι καλούτσικος αλλά αμυντικά δεν ξέρει ούτε που πατάει ούτε που βρίσκεται...γι' αυτό και η τύχη του είναι ανάλογη.
Ακόμα νομίζω ότι δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο σε έναν τόσο ντελικάτο παίκτη να μεταμορφωθεί σε σκυλί της άμυνας.όπως οφείλει να είναι πρωτίστως ένα μπακ γι' αυτό και παίκτες πάνε και έρχονται στα μπακ αλλά ο Μίρο βράχος.
Και τρανό παράδειγμα ο Σακελλαρίου που επιθετικά είναι καλούτσικος αλλά αμυντικά δεν ξέρει ούτε που πατάει ούτε που βρίσκεται...γι' αυτό και η τύχη του είναι ανάλογη.
Βαγγέλη εγώ σε αγαπώ και σε στήριξα με όλες μου τις δυνάμεις όλα αυτά τα χρόνια.
ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ... ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΠΙΣΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ... στο χέρι σου είναι... ή μάλλον στα πόδια σου.
Καλή συνέχεια στην καριέρα σου και να ξέρεις, πως προσωπικά εγώ, θα παρακολουθήσω τα επόμενα χρόνια την πορεία σου στο ποδόσφαιρο.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΜΑΣ.
ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. ... ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΠΙΣΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ... στο χέρι σου είναι... ή μάλλον στα πόδια σου.
Καλή συνέχεια στην καριέρα σου και να ξέρεις, πως προσωπικά εγώ, θα παρακολουθήσω τα επόμενα χρόνια την πορεία σου στο ποδόσφαιρο.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΜΑΣ.
για να κανει καριερα πρεπει να κανει πρωτα σκληρη αυτοκριτικη και να οπισθοχωρησει σε θεση...η ποιοητα του δεν ειναι αρκετη για χαφ
- george aspromayros
σημερα(επιτελους) θα κλειδωσει το τοπικ...τελευταια σχολια...
υγ καλη συνεχεια στην καριερα σου...
υγ καλη συνεχεια στην καριερα σου...

- Federacion
Θα θυμάμαι απο σένα το μάτς με την Ουντινέζε.
Μακάρι να σε ξαναδούμε στην ομάδα ανανεωμένο κ αλλαγμένο προς το καλύτερο.
Καλή συνέχεια!
Μακάρι να σε ξαναδούμε στην ομάδα ανανεωμένο κ αλλαγμένο προς το καλύτερο.
Καλή συνέχεια!