Λευτέρης Δούκας
- buffalobill4
Re: Λευτέρης Δούκας
Και άμα στη θέση του ήταν κανας βιαστής ή πολιτικός θα λέγαμε μπράβο, τι σχέση έχει?? άλλο κίνητρο.
Δεν καταλαβαίνω πώς εξισώνετε πράματα και καταστάσεις μεταξύ τους τελείως διαφορετικές
Δεν καταλαβαίνω πώς εξισώνετε πράματα και καταστάσεις μεταξύ τους τελείως διαφορετικές
αν ησουν εσυ στη θεση του παιδιου που τραμπουκισε ο Ζε, τι θα λεγες;kostasAthens έγραψε:Αν στη θέση του Πακιστανού ήταν ένας γαύρος θα λέγαμε και μπράβο. Εγω βλέπω ότι κάνουμε θέμα μόνοι μας εκεί που δεν θα έπρεπε να υπάρχει δεν πρέπει να μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές πεποιθήσεις δεν είμαστε αριστεροί δεξιοί κεντρώοι ΠΑΟΚ είμαστε
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αν ησουν εσυ στη θεση του παιδιου που τραμπουκισε ο Ζε, τι θα θελες να λεμε εδω μεσα;
- bersekeros
kostasAthens έγραψε:Αν στη θέση του Πακιστανού ήταν ένας γαύρος θα λέγαμε και μπράβο. Εγω βλέπω ότι κάνουμε θέμα μόνοι μας εκεί που δεν θα έπρεπε να υπάρχει δεν πρέπει να μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές πεποιθήσεις δεν είμαστε αριστεροί δεξιοί κεντρώοι ΠΑΟΚ είμαστε
Tolaros έγραψε:Και άμα στη θέση του ήταν κανας βιαστής ή πολιτικός θα λέγαμε μπράβο, τι σχέση έχει?? άλλο κίνητρο.
Μαυρο Χιονι έγραψε:Η πένα και η φωνή της λογικής! Σε βγάζω το καπέλο Τόλαρε.

ΥΓ Κι αν πρόκειται για γαύρο οπαδό , πακιστανικής καταγωγής που πήγαινε να ''βιάσει'', και είναι γιος πολιτικού από το Πακιστάν; Τότε τι;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Παρ 05 Ιουν 2020, 20:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δεν καταλαβαίνω κι εγώ πώς εξισώνονται καταστάσεις που διαφέρουν ποιοτικά τόσο πολύ. Η οπαδική βία διαφέρει από τον τραμπουκισμό του ρατσιστοειδούς που είδαμε. Προφανώς δε γίνεται εσκεμμένα η εξίσωση. Αλλά αν κανείς δυσκολεύεται να το καταλάβει ας δει τι αντιδράσεις προκαλεσε το ένα και το άλλο. Πρόσφατα τα παραδείγματα. Ακόμα κι αν θεωρεί στρέβλωση την αντίδραση αυτή ας αναρωτηθεί γιατί οι περισσότεροι από εμάς κάποια στιγμή θα συναστραφουμε ή θα έχουμε φίλους ή θα μοιραζόμαστε πράματα με έναν δηλωμενο οπαδό άλλης ομάδας αλλά ποτέ με δηλωμένο ρατσιστή .
- kostasAthens
Τι θες να ακούσεις δηλαδή κρίμα το παιδί? Έχω φάει πέσιμο και την έχω πέσει Αθήνα μένω συμβαίνουν αυτά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνουμε μόνοι μας θέματα έκανε κάτι λάθος οκ ο πρώτος είναι η ο τελευταίος?jibbie έγραψε:αν ησουν εσυ στη θεση του παιδιου που τραμπουκισε ο Ζε, τι θα λεγες;kostasAthens έγραψε:Αν στη θέση του Πακιστανού ήταν ένας γαύρος θα λέγαμε και μπράβο. Εγω βλέπω ότι κάνουμε θέμα μόνοι μας εκεί που δεν θα έπρεπε να υπάρχει δεν πρέπει να μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές πεποιθήσεις δεν είμαστε αριστεροί δεξιοί κεντρώοι ΠΑΟΚ είμαστε
αν ησουν εσυ στη θεση του παιδιου που τραμπουκισε ο Ζε, τι θα θελες να λεμε εδω μεσα;
- bersekeros
kostasAthens έγραψε:Τι θες να ακούσεις δηλαδή κρίμα το παιδί? Έχω φάει πέσιμο και την έχω πέσει Αθήνα μένω συμβαίνουν αυτά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνουμε μόνοι μας θέματα έκανε κάτι λάθος οκ ο πρώτος είναι η ο τελευταίος?jibbie έγραψε:αν ησουν εσυ στη θεση του παιδιου που τραμπουκισε ο Ζε, τι θα λεγες;kostasAthens έγραψε:Αν στη θέση του Πακιστανού ήταν ένας γαύρος θα λέγαμε και μπράβο. Εγω βλέπω ότι κάνουμε θέμα μόνοι μας εκεί που δεν θα έπρεπε να υπάρχει δεν πρέπει να μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές πεποιθήσεις δεν είμαστε αριστεροί δεξιοί κεντρώοι ΠΑΟΚ είμαστε
Δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος αλλά αυτό που λέει ο Τολαρος και ο Γκοραν πιο πάνω δεν το καταλαβαίνεις? δε θα μπει ξανά στο κέντρο να μας εκπροσωπεί. Διαφωνείς με αυτό?
δεν ηθελα ν ακουσω κατι συγκεκριμενο, την αποψη σου ηθελα να μου πεις. λογικο να μην μπορεις να καταλαβεις γιατι το κανουμε θεμα, αλλα αποδεξου το, "συμβαινουν αυτα".kostasAthens έγραψε:Τι θες να ακούσεις δηλαδή κρίμα το παιδί? Έχω φάει πέσιμο και την έχω πέσει Αθήνα μένω συμβαίνουν αυτά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνουμε μόνοι μας θέματα έκανε κάτι λάθος οκ ο πρώτος είναι η ο τελευταίος?jibbie έγραψε:αν ησουν εσυ στη θεση του παιδιου που τραμπουκισε ο Ζε, τι θα λεγες;kostasAthens έγραψε:Αν στη θέση του Πακιστανού ήταν ένας γαύρος θα λέγαμε και μπράβο. Εγω βλέπω ότι κάνουμε θέμα μόνοι μας εκεί που δεν θα έπρεπε να υπάρχει δεν πρέπει να μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές πεποιθήσεις δεν είμαστε αριστεροί δεξιοί κεντρώοι ΠΑΟΚ είμαστε
- bersekeros
Αδερφέ μην μασάς , να λες την άποψη σου ελεύθερα. Δημοκρατία έχουμε. Κι ας σου την πέφτουνε τρεις τρεις οι Social Justice Warriors.kostasAthens έγραψε:Τι θες να ακούσεις δηλαδή κρίμα το παιδί? Έχω φάει πέσιμο και την έχω πέσει Αθήνα μένω συμβαίνουν αυτά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνουμε μόνοι μας θέματα έκανε κάτι λάθος οκ ο πρώτος είναι η ο τελευταίος?jibbie έγραψε:αν ησουν εσυ στη θεση του παιδιου που τραμπουκισε ο Ζε, τι θα λεγες;kostasAthens έγραψε:Αν στη θέση του Πακιστανού ήταν ένας γαύρος θα λέγαμε και μπράβο. Εγω βλέπω ότι κάνουμε θέμα μόνοι μας εκεί που δεν θα έπρεπε να υπάρχει δεν πρέπει να μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές πεποιθήσεις δεν είμαστε αριστεροί δεξιοί κεντρώοι ΠΑΟΚ είμαστε
Η επιλεκτική υποκριτική υπερευαισθησία ,
ο ψευτοανθρωπισμός και η υιοθέτηση της βίας και του μίσους κατά το δοκούν δεν έχουν να κάνουν ούτε με τον ΠΑΟΚ και τις αξίες του, ούτε με την νομιμότητα ή τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία.
Έχουν να κάνουν μόνο με συγκεκαλυμμένη πολιτική ατζέντα ακροαριστερής, πολλάκις εθνομηδενιστικής προέλευσης με ξεκάθαρες πολιτικές σκοπιμότητες.
Και μόνο το Avatar με τον Ήλιο της Βεργίνας που βλέπουν κάποιοι , απλά σεληνιάζονται.
Και επειδή έθεσα ένα χιουμοριστικό ερώτημα αλλά απάντηση δεν πήρα,
για τους πακιστανούς γαύρους τι έχουν να μας πουν;
Πώς μπορεί κάποιος να μην νιώθει απέχθεια όταν βλέπει κάποιον με μέσο την βία και τον εκφοβισμό να ωθεί κάποιον να κάνει πράγματα που αντιτίθενται στα πιστεύω του και στις αξίες του?
Πώς γίνεται να μην καταδικάζει κάποιος την φυλετική και θρησκευτική βία?
Τι πραγματικά συμβαίνει στο μυαλουδακι του?
Πώς γίνεται να μην καταδικάζει κάποιος την φυλετική και θρησκευτική βία?
Τι πραγματικά συμβαίνει στο μυαλουδακι του?
- bersekeros
Μπράβο ρε Νίκο Τζαντζαρά, γι'αυτά που λες για τον Δούκα αυτή τη στιγμή στην εκπομπή σου.
Έλεος με τον κανιβαλισμό και την απαξίωση.
Έλεος με τον κανιβαλισμό και την απαξίωση.
Μαγκες επειδη μενω εξωτερικο μπορειτε να δωσετε λιγο μια περιγραφη του τι εγινε;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Έτσι ακριβώς είναι.bersekeros έγραψε: Αδερφέ μην μασάς , να λες την άποψη σου ελεύθερα. Δημοκρατία έχουμε. Κι ας σου την πέφτουνε τρεις τρεις οι Social Justice Warriors.
Η επιλεκτική υποκριτική υπερευαισθησία ,
ο ψευτοανθρωπισμός και η υιοθέτηση της βίας και του μίσους κατά το δοκούν δεν έχουν να κάνουν ούτε με τον ΠΑΟΚ και τις αξίες του, ούτε με την νομιμότητα ή τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία.
Έχουν να κάνουν μόνο με συγκεκαλυμμένη πολιτική ατζέντα ακροαριστερής, πολλάκις εθνομηδενιστικής προέλευσης με ξεκάθαρες πολιτικές σκοπιμότητες.
Και μόνο το Avatar με τον Ήλιο της Βεργίνας που βλέπουν κάποιοι , απλά σεληνιάζονται.
Και επειδή έθεσα ένα χιουμοριστικό ερώτημα αλλά απάντηση δεν πήρα,
για τους πακιστανούς γαύρους τι έχουν να μας πουν;
Δεν είναι πως ένας σκατόψυχος έβγαλε το ρατσιστικό μίσος του απέναντι στον πιο αδύναμο.
Δεν είναι η φυσιολογική απέχθεια που νιώθει ο κοινός νους όταν βλέπει να τραμπουκίζουν έναν άνθρωπο για να γελάσουν.
Δεν είναι πως ένας από τους εκπροσώπους του λαού του ΠΑΟΚ δρα κόντρα σε κάθε τι που πρεσβεύει αυτή η ομάδα.
Δεν είναι, ούτε καν, που και καλά ΠΑΟΚτσήδες φέρθηκαν εντελώς ΓΑΥΡΙΚΑ πηγαίνοντας δύο (τουλάχιστον) σε έναν.
Είναι αυτό που λες εσύ, και κυρίως η ακροαριστερή ατζέντα εθνομηδενισμού.