44. Anderson Esiti
Re: 24. Anderson Esiti
Κακός χθες και αυτά που ξέρει να κάνει καλά δεν τα έκανε....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειναι κλασικος αφρικανος παικτης,ενα μειγμα δυναμισμου,ανισορροπιας σε καλες και κακες ενεργειες με μια γερη δοση ατσουμπαλιασης, χωρις μαλιστα τα συνηθη αθλητικα προσοντα των αφρικανων.Το πως μπορει αυτο να συνιστα αναβαθμιση και να σε κανει αισιοδοξο οτι καποια στιγμη θα αποτελεσει σταθερα, οταν μαλιστα φετος παιζεις με 2 χαφ ειναι γριφος για δυνατους λυτες.
Το θετικό είναι ότι έχει σχετικά καλές τοποθετήσεις στο γήπεδο. Το αρνητικό είναι ότι φαίνεται να μην έχει καθόλου εκρηκτικότητα και μάλλον αυτό δεν είναι θέμα φυσικής κατάστασης ή προετοιμασίας. Δεν είναι γρήγορος και χθες εκτός από αφελής έδειξε και έναν σταρχιδισμό όταν έχανε την μπάλα.
Από την άλλη ήρθε σε ένα καινούργιο περιβάλλον και έπεσε κατευθείαν στα βαθιά. Τέλος, νομίζω ότι δεν τον βοηθά ούτε το σύστημα. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω για ποιόν λόγο με τον Άγιαξ έπαιζε πιο μπροστά από ότι ο Καντουρί στις επιθέσεις μας.
Μετά από ένα μήνα στην ομάδα δεν μπορώ να πω ότι συνιστά τρελή αναβάθμιση της θέσης.
Από την άλλη ήρθε σε ένα καινούργιο περιβάλλον και έπεσε κατευθείαν στα βαθιά. Τέλος, νομίζω ότι δεν τον βοηθά ούτε το σύστημα. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω για ποιόν λόγο με τον Άγιαξ έπαιζε πιο μπροστά από ότι ο Καντουρί στις επιθέσεις μας.
Μετά από ένα μήνα στην ομάδα δεν μπορώ να πω ότι συνιστά τρελή αναβάθμιση της θέσης.
Σε παιχνίδια που θα κλεινομαστε πίσω και θα θέλουμε να κρατήσουμε σκορ θα είναι πολύ χρήσιμος σε παιχνίδια σαν το χθεσινό που θα μας περιμένουν στο μισό γήπεδο θα είναι σαν να παίζουμε με 10.
Όταν παίζεις με δύο χαφ δεν γίνετε το ένα από τα δύο να θέλει 3 κοντρόλ να σταματήσει την μπάλα.
Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν παίζεις με δύο χαφ δεν γίνετε το ένα από τα δύο να θέλει 3 κοντρόλ να σταματήσει την μπάλα.
Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το γκολ είναι δικό του φταίξιμο.
Επίσης δεν κλέβει ποτέ πρώτες μπάλες και δε μπορούμε να βγούμε στο τρανσισιον με παίχτη παραπάνω, όπως κάναμε πέρσυ μερικές φορές από το πρεσινγκ. Θα μπορούσε να δοκιμαστεί αμυντικό χαφ ο Σόουζα πιστεύω θα τα πήγαινε πολύ καλά.
Γενικώς δεν κάνει πως να το κάνουμε.
Φρανσίσκο Ζουέλα.
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης δεν κλέβει ποτέ πρώτες μπάλες και δε μπορούμε να βγούμε στο τρανσισιον με παίχτη παραπάνω, όπως κάναμε πέρσυ μερικές φορές από το πρεσινγκ. Θα μπορούσε να δοκιμαστεί αμυντικό χαφ ο Σόουζα πιστεύω θα τα πήγαινε πολύ καλά.
Γενικώς δεν κάνει πως να το κάνουμε.
Φρανσίσκο Ζουέλα.
Τον Soares μάλλον εννοεί.
Γράφουμε μερικά ωραία πάντως. Νομίζω το ποιο ωραίο typo ήταν το 4-2-2. Προφανώς παίζουμε με 9.
Γράφουμε μερικά ωραία πάντως. Νομίζω το ποιο ωραίο typo ήταν το 4-2-2. Προφανώς παίζουμε με 9.

ΠΟλλά , πάρα πολλά λάθη χτες. Επίσης σίγουρα δεν είναι 1.89 , όπως παρουσιάζεται, και για αυτό δεν βοηθάει καθόλου στα στημένα ή στην απομάκρυνση με το κεφάλι.
Παρεμπιπτόντως ο Σανκαρέ της Μπορντώ για τον οποία υποτίθεται ότι ειχαμε ενδιαφερθεί , φέτος δεν έχει μπεί καν σε 18 αδα (όταν επαιξε εναντίον μας με την Γκινγκαμπ είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία, τόσους και τόσους πήραμε με αυτόν τον τρόπο, χάθηκε να πάρουμε αυτόν
) .
Παρεμπιπτόντως ο Σανκαρέ της Μπορντώ για τον οποία υποτίθεται ότι ειχαμε ενδιαφερθεί , φέτος δεν έχει μπεί καν σε 18 αδα (όταν επαιξε εναντίον μας με την Γκινγκαμπ είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία, τόσους και τόσους πήραμε με αυτόν τον τρόπο, χάθηκε να πάρουμε αυτόν

Σοάρες ναι.. ο δαιμον του κορεκτορα.
- Μπαρκαρούτσος
apple64 έγραψε:Τον Soares μάλλον εννοεί.
Βγάλαμε και σύστημα για τους αγώνες με γαύρο.
το να ασκούμε κριτική σε ενα παίχτη που πριν μάθει τα ονόματα των συμπαιχτών του έχει παίξει σε όλα τα ματς ξεκινώντας σε αυτό του άμστερνταμ, το θεωρώ ολίγον τι...υπερβολικό....
στον ΠΑΟΚ πάντως, τέτοιο θωρηκτό δεν θυμάμαι. και μια χαρά μπαλίτσα παίζει για τα δεδομένα του. τουλάχιστον κάνει πιο...μακρινές πάσες από τον Κανιας (που δεν είχα κανένα θέμα μαζί του απλά ήταν πολύ soft για 6αρι)...
στον ΠΑΟΚ πάντως, τέτοιο θωρηκτό δεν θυμάμαι. και μια χαρά μπαλίτσα παίζει για τα δεδομένα του. τουλάχιστον κάνει πιο...μακρινές πάσες από τον Κανιας (που δεν είχα κανένα θέμα μαζί του απλά ήταν πολύ soft για 6αρι)...
- ΑποστόληςΑ
Από τότε που παίξαμε φιλικό εναντίον της ομάδας του διάβαζα να λένε γι αυτόν ότι είναι παικτάρα και μακάρι να τον παίρναμε. Ακόμη και φέτος. Και από τότε που τον πήραμε κάποιοι τον κατακρίνουν.
Την Κυριακή φάνηκε πάντως ότι ήταν κουρασμένος, μετά τον αγώνα της Πέμπτης. Στο δεύτερο ημίχρονο έχανε εύκολα κοντρόλ και έκανε λάθος πάσες, χωρίς να έχει τη δύναμη να τρέξει και να κυνηγήσει τον αντίπαλο. Μην κρίνουμε όμως από αυτό έναν παίκτη. Κανονικά δεν θα έπαιζε, αν είχαμε ετοιμοπόλεμους τους Kaddouri, Douglas, Wernbloom η Mauricio.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η κακοτυχία έχει χτυπήσει την πόρτα μας πολύ δυνατά από πέρυσι.
Την Κυριακή φάνηκε πάντως ότι ήταν κουρασμένος, μετά τον αγώνα της Πέμπτης. Στο δεύτερο ημίχρονο έχανε εύκολα κοντρόλ και έκανε λάθος πάσες, χωρίς να έχει τη δύναμη να τρέξει και να κυνηγήσει τον αντίπαλο. Μην κρίνουμε όμως από αυτό έναν παίκτη. Κανονικά δεν θα έπαιζε, αν είχαμε ετοιμοπόλεμους τους Kaddouri, Douglas, Wernbloom η Mauricio.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η κακοτυχία έχει χτυπήσει την πόρτα μας πολύ δυνατά από πέρυσι.
Ήταν κουρασμένος και φάνηκε
Ναι του εκανες εργομετρικες εσυ, ξαφνικα σας χαλαει ο παικτης που εκοψε στη μεση τον αγιαξ. Εθελξε ο ΠΑΟΚ και σας χαλασε ο εσιτι 

Ποιον χαλάει ο εσιτι κουρασμένος είπα ότι ήταν.... Μια χαρά παίκτης είναι....