44. Anderson Esiti

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: 24. Anderson Esiti

Δημοσίευση από eorptol1 »

Κακός χθες και αυτά που ξέρει να κάνει καλά δεν τα έκανε....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι κλασικος αφρικανος παικτης,ενα μειγμα δυναμισμου,ανισορροπιας σε καλες και κακες ενεργειες με μια γερη δοση ατσουμπαλιασης, χωρις μαλιστα τα συνηθη αθλητικα προσοντα των αφρικανων.Το πως μπορει αυτο να συνιστα αναβαθμιση και να σε κανει αισιοδοξο οτι καποια στιγμη θα αποτελεσει σταθερα, οταν μαλιστα φετος παιζεις με 2 χαφ ειναι γριφος για δυνατους λυτες.
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Το θετικό είναι ότι έχει σχετικά καλές τοποθετήσεις στο γήπεδο. Το αρνητικό είναι ότι φαίνεται να μην έχει καθόλου εκρηκτικότητα και μάλλον αυτό δεν είναι θέμα φυσικής κατάστασης ή προετοιμασίας. Δεν είναι γρήγορος και χθες εκτός από αφελής έδειξε και έναν σταρχιδισμό όταν έχανε την μπάλα.

Από την άλλη ήρθε σε ένα καινούργιο περιβάλλον και έπεσε κατευθείαν στα βαθιά. Τέλος, νομίζω ότι δεν τον βοηθά ούτε το σύστημα. Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω για ποιόν λόγο με τον Άγιαξ έπαιζε πιο μπροστά από ότι ο Καντουρί στις επιθέσεις μας.

Μετά από ένα μήνα στην ομάδα δεν μπορώ να πω ότι συνιστά τρελή αναβάθμιση της θέσης.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Σε παιχνίδια που θα κλεινομαστε πίσω και θα θέλουμε να κρατήσουμε σκορ θα είναι πολύ χρήσιμος σε παιχνίδια σαν το χθεσινό που θα μας περιμένουν στο μισό γήπεδο θα είναι σαν να παίζουμε με 10.

Όταν παίζεις με δύο χαφ δεν γίνετε το ένα από τα δύο να θέλει 3 κοντρόλ να σταματήσει την μπάλα.

Στάλθηκε από το SNE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Το γκολ είναι δικό του φταίξιμο.

Επίσης δεν κλέβει ποτέ πρώτες μπάλες και δε μπορούμε να βγούμε στο τρανσισιον με παίχτη παραπάνω, όπως κάναμε πέρσυ μερικές φορές από το πρεσινγκ. Θα μπορούσε να δοκιμαστεί αμυντικό χαφ ο Σόουζα πιστεύω θα τα πήγαινε πολύ καλά.

Γενικώς δεν κάνει πως να το κάνουμε.

Φρανσίσκο Ζουέλα.

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

To έγραψες κι αλλού; Ποιος είναι αυτός ο Σόουζα που λες; Κάναμε μεταγραφή; :o
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Τον Soares μάλλον εννοεί.

Γράφουμε μερικά ωραία πάντως. Νομίζω το ποιο ωραίο typo ήταν το 4-2-2. Προφανώς παίζουμε με 9. :opaokara:
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

ΠΟλλά , πάρα πολλά λάθη χτες. Επίσης σίγουρα δεν είναι 1.89 , όπως παρουσιάζεται, και για αυτό δεν βοηθάει καθόλου στα στημένα ή στην απομάκρυνση με το κεφάλι.
Παρεμπιπτόντως ο Σανκαρέ της Μπορντώ για τον οποία υποτίθεται ότι ειχαμε ενδιαφερθεί , φέτος δεν έχει μπεί καν σε 18 αδα (όταν επαιξε εναντίον μας με την Γκινγκαμπ είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία, τόσους και τόσους πήραμε με αυτόν τον τρόπο, χάθηκε να πάρουμε αυτόν :D :D ) .
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Σοάρες ναι.. ο δαιμον του κορεκτορα.

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

apple64 έγραψε:Τον Soares μάλλον εννοεί.

Γράφουμε μερικά ωραία πάντως. Νομίζω το ποιο ωραίο typo ήταν το 4-2-2. Προφανώς παίζουμε με 9. :opaokara:

Βγάλαμε και σύστημα για τους αγώνες με γαύρο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το να ασκούμε κριτική σε ενα παίχτη που πριν μάθει τα ονόματα των συμπαιχτών του έχει παίξει σε όλα τα ματς ξεκινώντας σε αυτό του άμστερνταμ, το θεωρώ ολίγον τι...υπερβολικό....

στον ΠΑΟΚ πάντως, τέτοιο θωρηκτό δεν θυμάμαι. και μια χαρά μπαλίτσα παίζει για τα δεδομένα του. τουλάχιστον κάνει πιο...μακρινές πάσες από τον Κανιας (που δεν είχα κανένα θέμα μαζί του απλά ήταν πολύ soft για 6αρι)...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Από τότε που παίξαμε φιλικό εναντίον της ομάδας του διάβαζα να λένε γι αυτόν ότι είναι παικτάρα και μακάρι να τον παίρναμε. Ακόμη και φέτος. Και από τότε που τον πήραμε κάποιοι τον κατακρίνουν.
Την Κυριακή φάνηκε πάντως ότι ήταν κουρασμένος, μετά τον αγώνα της Πέμπτης. Στο δεύτερο ημίχρονο έχανε εύκολα κοντρόλ και έκανε λάθος πάσες, χωρίς να έχει τη δύναμη να τρέξει και να κυνηγήσει τον αντίπαλο. Μην κρίνουμε όμως από αυτό έναν παίκτη. Κανονικά δεν θα έπαιζε, αν είχαμε ετοιμοπόλεμους τους Kaddouri, Douglas, Wernbloom η Mauricio.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η κακοτυχία έχει χτυπήσει την πόρτα μας πολύ δυνατά από πέρυσι.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Ήταν κουρασμένος και φάνηκε

Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ναι του εκανες εργομετρικες εσυ, ξαφνικα σας χαλαει ο παικτης που εκοψε στη μεση τον αγιαξ. Εθελξε ο ΠΑΟΚ και σας χαλασε ο εσιτι :roll:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Ποιον χαλάει ο εσιτι κουρασμένος είπα ότι ήταν.... Μια χαρά παίκτης είναι....

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”