ΠΑΟΚ - ΕΟ 10/2 19:30 NovaSports1
-
makispaspartou
Re: ΠΑΟΚ - ΕΟ 10/2 19:30 NovaSports1
Μόλις επέστρεψα από το νοσοκομείο όπου έχω τη μάνα μου.. πήρα την ευχή της για σήμερα όποτε έχω ένα άγχος λιγότερο .. ένας ακόμη λόγος λοιπόν για να κερδίσει η ΠΑΟΚΑΡΑ.. για όλους τους απανταχού χίλιους λόγους του καθενός ΠΑΟΚΤΣΗ.. ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ Θρηνο!!!!
Περαστικά στη μητέρα σου.makispaspartou έγραψε:Μόλις επέστρεψα από το νοσοκομείο όπου έχω τη μάνα μου.. πήρα την ευχή της για σήμερα όποτε έχω ένα άγχος λιγότερο .. ένας ακόμη λόγος λοιπόν για να κερδίσει η ΠΑΟΚΑΡΑ.. για όλους τους απανταχού χίλιους λόγους του καθενός ΠΑΟΚΤΣΗ.. ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ Θρηνο!!!!
Περαστικά!makispaspartou έγραψε:Μόλις επέστρεψα από το νοσοκομείο όπου έχω τη μάνα μου.. πήρα την ευχή της για σήμερα όποτε έχω ένα άγχος λιγότερο .. ένας ακόμη λόγος λοιπόν για να κερδίσει η ΠΑΟΚΑΡΑ.. για όλους τους απανταχού χίλιους λόγους του καθενός ΠΑΟΚΤΣΗ.. ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ Θρηνο!!!!
Περαστικά αδερφέ. Γρήγορα σπίτι σας.makispaspartou έγραψε:Μόλις επέστρεψα από το νοσοκομείο όπου έχω τη μάνα μου.. πήρα την ευχή της για σήμερα όποτε έχω ένα άγχος λιγότερο .. ένας ακόμη λόγος λοιπόν για να κερδίσει η ΠΑΟΚΑΡΑ.. για όλους τους απανταχού χίλιους λόγους του καθενός ΠΑΟΚΤΣΗ.. ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ Θρηνο!!!!
Καλή επιτυχία στην ομάδα . Είναι καλύτερη, με συγκέντρωση και πάθος τον Ολυμπιακό τον έχουν χαλαρά.
Καλά μυαλά σ αυτούς που θα είναι στο γήπεδο, με υπομονή και στήριξη .
makis περαστικά στη μητέρα σου .
Καλά μυαλά σ αυτούς που θα είναι στο γήπεδο, με υπομονή και στήριξη .
makis περαστικά στη μητέρα σου .
[quote=]Μπορεί κάποιος να μας πει αν ανοίγουν οι θύρες στο β ημίχρονο για να μπούμε εμείς που δεν έχουμε κοντά κ; Σας παρακαλώ γιατί ο πιτσιρικάς θέλει να δει το παιχνιδι και γκρινιάζει[/quote]
Τηλεόραση. Καλή μας επιτυχία!
Τηλεόραση. Καλή μας επιτυχία!
- Maximus
Ο Καράπαπας μπροστά από την 4 περιμένει να φάει το κερματακι του... 
Ρε που πανε χωρις Σαββα στην αποστολη?
Ποιος θα κλαιει τωρα, ο κυριος Κωστας?
Ποιος θα κλαιει τωρα, ο κυριος Κωστας?
- ΑποστόληςΑ
Να μην πετάξουμε τίποτε στο γήπεδο, παρά μόνο λουλούδια, όπως είπε ο Pablo. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε, γιατί στο χόρτο είμαστε πολύ καλύτεροι. Γουστάρω να ξεκινήσει ο Oliveira σήμερα.
Κατι είπαν στη νοβα οτι ο Γιώργης είπε στον φαταούλ οτι γήπεδο μπαίνει μόνο οποιος έχει διαπίστευση. Και ο φαταούλ θα παει στα βι αι πι
Ούτε λουλούδια.Αν βραχούν γίνονται βαριά σαν ρολό χαρτίΑποστόληςΑ έγραψε:Να μην πετάξουμε τίποτε στο γήπεδο, παρά μόνο λουλούδια, όπως είπε ο Pablo. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε, γιατί στο χόρτο είμαστε πολύ καλύτεροι. Γουστάρω να ξεκινήσει ο Oliveira σήμερα.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ