Γενικά νέα για το βόλλεϋ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
nothu

Re: Γενικά νέα για το βόλλεϋ

Δημοσίευση από nothu »

Ο αγκαμεζ σε προσφατη συνεντευξη μεσες ακρες ειπε οτι θελει να ρθει στον ΠΑΟΚ. Φευγω λεει απ τον γκει αλλα θελω να μεινω ελλαδα.
Τωρα χουλιγκανε για τον ωμο του Γκομεζ εχουμε κανα νεοτερο;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

HOOL4IGAN έγραψε:Γρηγόριε........

[youtube]TMjnxCDu2lM[/youtube]

:pano: :pano: :pano: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Descartes έγραψε:
Hermann έγραψε:Η σελίδα PAOK VC αναφέρει (με επιφύλαξη) ότι μας έρχεται ο Αγκάμεζ!
ΛΙΝΚ?????????????????????????????????????????????????????

Θα με τρελαnete απο εχθές το βραηγδυ, μια Χιμένεθ, μετά ο Λί, τώρα Αγκάμεζ!!!
Ο PAOK VC γραφει:
"Λοιπόν,με δεδομένο την έλευση του Λι στον ΠΑΟΚ(Είναι κοντά)ο τεράστιος Νίκος Σμαραγδής θα αποχαιρετήσει την ομάδα μας εφόσον αποκτήθηκε και ο Παναγιώτης Πελεκούδας.Με αυτά τα δεδομένα και αν δεν αλλάξει κάτι με τον κανονισμό των 4 ξένων,θα κινηθούμε για Έλληνα πασαδόρο(Ντίμα,Προύσαλη)καθώς δεν υπάρχουν ικανοί Έλληνες ακραίοι,διότι Πρωτοψάλτης και Κουμεντάκης είναι στο εξωτερικό και δεν υπάρχει λόγος να γυρίσουν.Σ'αυτή τη θέση,ο Δικέφαλος φαίνεται πως βρήκε τον εκλεκτό στο πρόσωπο του αγαπημένου Χαβιέ Χιμένεθ ο οποίος πρέπει να δικαιώσει τις προσδοκίες του Χόρχε Ελγκέτα,ΚΥΡΙΩΣ επιθετικά.Με τον Γκόμεζ θα φανεί περίπου σε 1 μήνα αν μπορεί να ανταπεξέλθει.Αν όχι,θα βγούμε στην αγορά ξένου διαγώνιου,με το όνομα του Λίμπερμαν Αγκάμεζ να υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού της διοίκησης και του Αργεντίνου Κόουτς."

Εγω ευχομαι και ελπιζω Προυσαλης να μην ισχυει ουτε σαν σκεψη.Ελπιζω ο Χιμενεζ να μην ερθει αν δεν εχει βελτιωσει την υποδοχη του και ελπιζω να μην ερθει κι ο Αγκαμεζ γιατι φοβαμαι την γκαντεμια του στα πρωταθληματα Ελλαδος!Αυτα.... :pano:
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Το comment απο κατω γραφει για τον Αγκαμεζ πυργιωτη. Συγκεκριμενα:
Το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη:Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας,ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ και θα ανακοινωθεί μετά το άγιου πνεύματος.Περιμένουμε να δούμε λοιπόν,αν ισχύει..
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Αυτο δεν το ειδα....Νωρις δεν ειναι να εχει βγει το συμπερασμα για τον Γκομεζ παντως??????
Ειδα που εγραφε πως εχει ανανεωσει κι ο Γκαρας επισης....
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Τι να σου πω. Ολα φημες προς το παρων...
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Ρε σεις δεν διαφωνώ σε ότι λέτε αλλά για να πάρεις ξένο διαγώνιο πρέπει να σπάσεις το συμβόλαιο του Γκόμεζ... Ο Γκόμεζ είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΤΥΠΑΡΑ, ΨΥΧΑΡΑ και δεν θα πάμε μια μέρα και θα τον πούμε σε ευχαριστούμε γεια σου... Θα ξεκινήσει προετοιμασία, θα.. θα... και μετά όλα τα άλλα... Με λίγα λόγια θα τον περιμένουμε και δεν θα κάνουμε καμία κίνηση... Δεν ισχύει του Αγκάμεζ αυτή την στιγμή που μιλάμε κάποια στιγμή θα βγει και ο aver που τα γνωρίζει καλύτερα... Αν για παράδειγμα δεν τα καταφέρει ο Γκόμεζ μόνος του θα μας το πει είναι πολύ εντάξει το άτομο... Εγώ θέλω να μείνει στον ΠΑΟΚ ο Γκόμεζ αν δεν τα καταφέρει να αγωνιστεί από άλλο πόστο αλλά να μείνει στον ΠΑΟΚ.

ΑΔΕΡΦΕ μου έχω μάθει ότι είναι πολύ καλύτερα και αν τα καταφέρει θα είναι επειδή είναι και θηρίο έχει γερή κράση κατά τα άλλα όμως πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος μη τυχόν ξαναβγεί ο ώμος... Έχει κάποιο ρίσκο αλλά ποιο πράγμα δεν έχει ρίσκο;;; Μπορεί να πάρεις τον Αγκάμεζ πχ και σε μια άτυχη στιγμή να τραυματιστεί όλα στον αθλητισμό παίζουν... Επίσης υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες που κάνουν εξαιρετικές σεζόν με το ίδιο πρόβλημα... Είναι να μη ξανασυμβεί... Αν ξανασυμβεί + την ηλικία απλά θα αποσυρθεί...

Και ο Πάρις πέρσι τα ίδια έλεγε τι σημαίνει ότι όποιος το λέει πρέπει να έρχεται;;; Τρομερός παίκτης είναι, Μεγάλη καριέρα έκανε δεν διαφωνώ αλλά ότι είναι looser των τελικών αυτό του έχει μείνει... Αγκάμεζ με 400 χιλιάρικα που αξιώνει ξεχάστε το όχι γιατί δεν μπορεί να τα σκάσει ο Ιβάν αλλά γιατί με τόσα χρήματα σε φέρνω εγώ ονόματα και ονόματα που κάνουν και ΜΠΑΜ και ΜΠΟΥΜ!!!

Τώρα αν δεν τα καταφέρει τελικά ο Γκόμεζ υποθετικά μιλώντας και αν ψάξουμε για διαγώνιο και αν μέχρι τότε είναι ελεύθερος αυτός και αν μέχρι τότε ενδιαφερθούμε άλλο αυτό...

Πρέπει να ξεκαθαρίσει ο αριθμός ξένων παικτών... Εμείς ήδη έχουμε Σάφρα και Γκόμεζ. Χρειαζόμαστε έναν ακραίο ο οποίος θα είναι ξένος και έναν πασαδόρο... Αν και ο πασαδόρος είναι ξένος και ο αριθμός των ξένων παικτών παραμείνει 4 τότε δεν μπορείς ούτε τον Λι που ακούγεται να πάρεις... Είναι πάρα πολλά τα θέματα που πρέπει να ξεκαθαρίσουν και τα περισσότερα που ακούγονται ή γράφονται απλά δεν ισχύουν αυτή την στιγμή...

Ισχύει ότι θα κλείσουμε τον Πελεκούδα, έχει κλείσει ο Σάφρα, φυσικά μένει και ο τεράστιος Παντακίδης, για τον Τερζή η αλήθεια είναι δεν γνωρίζω αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μείνει και από εκεί και πέρα όπως είναι γνωστό έχουν φύγει Ντάντε, Στάροβιτς, φεύγει με χαρά το λέω αυτό ο Ανδρεάδης, φεύγει ο Πέτκοβιτς και γίνονται συζητήσεις για ανανέωση με Τακουρίδη και Γκαρά...

Υ.Γ. Ψάξτε και βρείτε τον aver γιατί αυτός τα ξέρει από πρώτο χέρι... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Hermann έγραψε:Το comment απο κατω γραφει για τον Αγκαμεζ πυργιωτη. Συγκεκριμενα:
Το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη:Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας,ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ και θα ανακοινωθεί μετά το άγιου πνεύματος.Περιμένουμε να δούμε λοιπόν,αν ισχύει..
Ο Ώμος του Γκόμεζ προς το παρών έχει αντίθετη άποψη... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Μακριά από Αγκάμεζ. Καλός παίκτης, αλλά πολύ λούζερ. Επίσης, υπερεκτιμημένος σε σχέση με το συμβόλαιο που είχε πέρσι... Δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ!

Τελευταία μου καρφώθηκε μια ιδέα. Ο Γκόμεζ να μείνει ως ακραίος, ώστε να μην έχει τόσο μεγάλη καταπόνηση στον ώμο και να χτυπήσεις έναν μεγάλο διαγώνιο. Με Σαφράνοβιτς και λίμπερο καλύπτεις σε μεγάλο βαθμό την υποδοχή και επιθετικά είσαι πολύ δυνατός. Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

O Agamez έχει κερδίσει πρωταθληματα, απλά όχι στην Ελλάδα. Αν ο προπονητής θέλει τον Agamez, τότε να τον αποκτήσουμε. Θα έχει τους λόγους του. Όταν λές οτι θα προσπαθήσεις να διακριθείς στο Champions League και να παραμείνεις Πρωταθλητής στην Ελλάδα, δεν μπορεί να ξεκινήσεις τη σέζον, με "άντε πάμε έτσι και στην πορεία βλέπουμε".
Άβαταρ μέλους
jyc

Δημοσίευση από jyc »

Θα πρέπει να περιμένουμε τν υπέροχη ομοσπονδία βόλλευ να αποφασίσει αν θα έχουμε 4 ή 5 ξένους.
Με δεδομένους τους Σαφράνοβιτς και Γκόμεζ στο ρόστερ και αν υποθέσουμε ότι ο Χιμένεθ επιστρέφει τα σενάρια είναι πολύ διαφορετικά σε κάθε περίπτωση.
Επίσης παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η απόκτηση ή όχι Έλληνα πασασόρου.
Με Έλληνα πασαδόρο είναι σίγουρο ότι θα πάμε σε ξένο κεντρικό (Λι;) και έναν επιπλέον διαγώνιο (Αγκάμεζ;) αν έχουμε 5 ξένους. Αν πάμε για ξένο πασαδόρο τότε θα θυσιαστεί ο εξτρά διαγώνιος νομίζω.
Θα ήταν ενδιαφέρουσα η υπόθεση να κρατούσαμε τον Γκόμεζ μόνο για το Τσάμπιονς Λιγκ, δεδομένου του τραυματισμού του και της ηλικίας του!
Με 4 ξένους όλα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση του ώμου του Γκόμες.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Θέλω να φτιάξουμε ομάδα όπου να πάει μακριά στην Ευρώπη.

Το Champions League έχει δυνατές ομάδες.
Αλλά στο 2ο δυναμικότητας ευρωπαϊκό κύπελλο, νομίζω ότι έχουμε ελπίδες.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Από libero καλούς Έλληνες πέρα από Στεφάνου ποιους έχουμε;
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

στατιστικα πισω απο Κωσταντινιδη και Γκαρα ,τους δικους μας
ειναι ο Δαριδης του βαζελου
ο Στεφανου ηταν πισω ακομα και απο τον Παπαδημητριου αλλα και τον Μπαμπαλιουτα
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Η χαμουτζετα.γρ γράφει ότι κλείνουμε πασαδόρο από Βέλγιο, τον Ματίας Βαλκίερς ή τον Στιν Ντ' Ούλστ. Τώρα πως διέρρευσαν οι στόχοι μας σε αυτά τα καθαρματα δεν ξέρω, πάντως οποιος γνωρίζει τίποτα ας μας διαφωτίσει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”