11.Pedro Henrique Konzen Medina da Silva
- ΑποστόληςΑ
Re: 11.Pedro Henrique Konzen Medina da Silva
Θα μπορούσε να κιτρινιστεί στο πρώτο μέρος όταν έκανε δύο συνεχόμενα φάουλ μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα. Όρμηξε σαν σχιζοφρενής.
aoratos έγραψε:Μεχρι τωρα δεν καλυπτει το κενο που αφησε ο Γκαρυ

- ΑποστόληςΑ
Έπαιξε στους πρώτους 25 αγώνες και πέτυχε 6 γκολ. 20 αγώνες μετά παραμένει δεύτερος σκόρερ. Μόνον ο Prijo τον έχει περάσει. Χώρια οι επελάσεις, τα ρήγματα και οι ασιστ.aoratos έγραψε:Μεχρι τωρα δεν καλυπτει το κενο που αφησε ο Γκαρυ
- pisakaipoupoula
ο συγκεκριμένος έχει πολλά καλά στοιχεία και δεν καταλαβαίνω γιατί συμπεριφέρεται έτσι στο γήπεδο, όταν αμυνόμαστε δε είναι λες και παίζουμε στο χωράφι του χωριού μου, τουρλουμπούκι εντελώς.
Απλά με βάση την ποιότητα του και ότι ήρθε απ το σαμπιονά μου φαίνεται απίστευτο πόσο κακός είναι τακτικά.
Την παραγωγικότητα του Γκάρυ εννοείται την ξεχνάμε, για φέτος τουλάχιστον
Απλά με βάση την ποιότητα του και ότι ήρθε απ το σαμπιονά μου φαίνεται απίστευτο πόσο κακός είναι τακτικά.
Την παραγωγικότητα του Γκάρυ εννοείται την ξεχνάμε, για φέτος τουλάχιστον
- sourmenetes
- Moderator
Στη συγκεκριμενη φαση εκανε φαουλ μονο στη δευτερη περιπτωση.καμια κιτρινη.ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα μπορούσε να κιτρινιστεί στο πρώτο μέρος όταν έκανε δύο συνεχόμενα φάουλ μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα. Όρμηξε σαν σχιζοφρενής.
Ο παικτης θα βρει τα τεμπα του.εχει ποιοτητα και θα αποδωσει.
- ΑποστόληςΑ
- back in black
Η κακή τακτικά συμπεριφορά του- μέχρι τώρα- είναι πραγματικά έκπληξη, δεδομένης της ηλικίας του αλλά και του πρωταθλήματος απο το οποίο μας ήρθε
-
- Mr Ξερόλας 2019
Μιλαμε για φετος ή για την περσινη πρωτη σεζον του Ροντριγκεζ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Έπαιξε στους πρώτους 25 αγώνες και πέτυχε 6 γκολ. 20 αγώνες μετά παραμένει δεύτερος σκόρερ. Μόνον ο Prijo τον έχει περάσει. Χώρια οι επελάσεις, τα ρήγματα και οι ασιστ.aoratos έγραψε:Μεχρι τωρα δεν καλυπτει το κενο που αφησε ο Γκαρυ
Να τον συγκρινουμε αφου κανει προετοιμασια με την ομαδα και οχι χωρις.
Επισης ο Γκαρι ηρθε καλοκαιρι με προετοιμασια και αρχικα ηταν λιγο τσαπατσουλης,
αλλα στη συνεχεια ,οταν προσαρμοστηκε αρκετα μετα,επαιξε καλα και η απογειωση του ηρθε φετος
που εκανε τα καλυτερα του παιχνιδια.
Κατα τα αλλα περιμενω περισσοτερα,στους δυσκολους και κρισιμους αγωνες που ερχονται,να αποδοσει και να χαλιναγωγησει αυτο που βιαζεται γρηγορα να μας δειξει ο Ενρικε,το οποιο καπου το χανει.
Ελπιζω να τον προσαρμοσει σταδιακα ο Ιβιτς και με την επιστροφη του Πριγιοβιτς,να επανελθει απο εκει που ξεκινησε να μας δειχνει στα πρωτα του παιχνιδια οτι μπορει.
- navigator11
Είναι τραβηγμένο (πολύ θεωρώ εγώ) να πιστεύαμε ότι σε αυτόν το χρόνο θα μπορούσε να το καλύψει. Πώς θα ήταν δυνατό;aoratos έγραψε:Μεχρι τωρα δεν καλυπτει το κενο που αφησε ο Γκαρυ
Με το παραπανω σχολιο δεν εννοω γιατι δεν εχει ισοφαρισει μεσα σε 1,5 μηνα την αγωνιστικη προσφορα του Γκαρυ σε 1,5χρονο. Εννοω οτι η πρωτη αισθηση που δινει σε εμενα σε μια σειρα 10 αγωνων που τον εχουμε δει ειναι οτι υπολειπετε σε ποιοτικα στοιχεια απο τον προκατοχο του. Ναι ειναι δυσκολο και νωρις να τον αναπληρωσει στο 100% αλλα μεχρι τωρα το κενο του Γκαρυ φαινεται πολυ. Και επαναλαμβανω χωρις το μετρο συγκρισης να ειναι τι εχει δωσει πχ ο Πριγιοβιτς απο την πρωτη μερα αλλα το λογικο που περιμενεις απο εναν ετοιμο ποδοσφαιριστη που ερχεται απο προηγμενο πρωταθλημα και με σειρα αγωνων στα ποδια του.navigator11 έγραψε:Είναι τραβηγμένο (πολύ θεωρώ εγώ) να πιστεύαμε ότι σε αυτόν το χρόνο θα μπορούσε να το καλύψει. Πώς θα ήταν δυνατό;aoratos έγραψε:Μεχρι τωρα δεν καλυπτει το κενο που αφησε ο Γκαρυ
- Sick Bastard
Εγώ, να με συγχωρείτε, αδυνατώ να καταλάβω γιατί παίζει έτσι.
Οκ, στην αρχή είπαμε θέλει να δείξει πράγματα, υπερβάλων ζήλος κτλ, δεκτόν.
Ε, του το είπανε μία, του το είπανε δύο, του το είπανε τρεις, σίγουρα του το είπανε μετά τον αγώνα στο ΟΑΚΑ που ήταν αλλα νταλλα, υπήρξε διακοπή στο πρωτάθλημα και πάλι τα ίδια Πέντρο μου, τα ίδια Πεντρίκο μου.
Θέλω να πω δηλαδή, μήπως ο παίχτης απλά παίζει έτσι κι αυτό είναι;
Οκ, στην αρχή είπαμε θέλει να δείξει πράγματα, υπερβάλων ζήλος κτλ, δεκτόν.
Ε, του το είπανε μία, του το είπανε δύο, του το είπανε τρεις, σίγουρα του το είπανε μετά τον αγώνα στο ΟΑΚΑ που ήταν αλλα νταλλα, υπήρξε διακοπή στο πρωτάθλημα και πάλι τα ίδια Πέντρο μου, τα ίδια Πεντρίκο μου.
Θέλω να πω δηλαδή, μήπως ο παίχτης απλά παίζει έτσι κι αυτό είναι;
- ΑποστόληςΑ
Κι εδώ υπεισέρχεται το θέμα του πρότερου (επαγγελματικού) βίου. Στη Γαλλία έτσι αγωνιζόταν; Γιατί υποτίθεται ότι τον είχαμε ψάξει πριν τον επιλέξουμε.
- Sick Bastard
Ίσως είναι θέμα ταχήτητων πρωταθλήματος.
Στη Γαλλία, όπου τα ματς παίζονται σε ψηλότερο ρυθμό κι ένταση (για να μην πω πολύ υψηλότερο) αυτός ο τρόπος παιχνιδιού επιβάλεται απ το ίδιο το ματς. Εδώ που όλα είναι slo mo, ένας τύπος που παίζει στα 120 χμλ/ωρα την ώρα που σχεδόν όλοι οι άλλοι παιζουν στα 60, χτυπάει κάπως. Ίσως είναι λίγο χαζό έτσι όπως το λεω, αλλά δεν μπορώ να το εκφράσω καλύτερα.
Απ την άλλη, αμυντικά, ο τύπος είναι τραγικός. Έρχεται με τις μπάντες, τρώει την πιο απλή προσποίηση που υπάρχει και την μαθαίνεις την πρώτη μέρα που πας για μπάλα και είναι all over the place.
Στη Γαλλία, όπου τα ματς παίζονται σε ψηλότερο ρυθμό κι ένταση (για να μην πω πολύ υψηλότερο) αυτός ο τρόπος παιχνιδιού επιβάλεται απ το ίδιο το ματς. Εδώ που όλα είναι slo mo, ένας τύπος που παίζει στα 120 χμλ/ωρα την ώρα που σχεδόν όλοι οι άλλοι παιζουν στα 60, χτυπάει κάπως. Ίσως είναι λίγο χαζό έτσι όπως το λεω, αλλά δεν μπορώ να το εκφράσω καλύτερα.
Απ την άλλη, αμυντικά, ο τύπος είναι τραγικός. Έρχεται με τις μπάντες, τρώει την πιο απλή προσποίηση που υπάρχει και την μαθαίνεις την πρώτη μέρα που πας για μπάλα και είναι all over the place.