Δεν λέω ότι θα γίνει έτσι όπως και να χει αλλά σίγουρα θα παίξει ένα ρόλο η άφιξη ενός φορ που θα πάρει τη θέση του Στέφανου.GoMaRoS έγραψε:λες ότι αν φέρουμε φορ θα χαλάσει το οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια;;
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
- Kostas_Peraia4
στο contra.gr παντως τον εχουν σιγουρο για τον γαβροjibbie έγραψε:το tweet εγραφε «Grécia para assinar um novo contrato»
μακαρι αν μιλαμε για αγορα
- Chuck Norris
αυτός ο Βραζιλιάνος μάλλον για αντι-Τιαμ είναι, παρά για αντι-Γκάρι, να τον φέρεις για 6 μήνες δανεικό με οψιον αγοράς από τώρα. Μπας και σου βγει Βιερίνια
Yupis έγραψε:Δεν λέω ότι θα γίνει έτσι όπως και να χει αλλά σίγουρα θα παίξει ένα ρόλο η άφιξη ενός φορ που θα πάρει τη θέση του Στέφανου.GoMaRoS έγραψε:λες ότι αν φέρουμε φορ θα χαλάσει το οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια;;

Oν τοκιπ.
Για τον Καρταμπια που γραφτηκε, εγω δεν τον ξερω. Ψαχτηκα με στατιστικα και τα λοιπα και μου κανει εντυπωση ρε παιδια πως γινεται σε καποιους να κανει κλικ ενας τετοιος ποδοσφαιριστης την ιδια στιγμη που δεν τους αρεσει ο Εν'ντοι που γεματες χρονιες και πολυ καλα νουμερα;
Μπορει εννοειται να ερθει ας πουμε ο Καρταμπια και να κανει παπαδες. Αλλα γιατι να ειναι αυτος παικταρας και "
μπαμ" κτλ και να μην ειναι καποιος αγνωστος με πολυ καλα στατιστικα και παιχνιδια στα ποδια του; Ε
Το λεω γιατι διαβασα σχολια για παικταρα κτλ.
Αν τον ξερει καποιος τον ποδοσφαιριστη, τον εχει δει, ειναι τοσο καλος;
Για τον Καρταμπια που γραφτηκε, εγω δεν τον ξερω. Ψαχτηκα με στατιστικα και τα λοιπα και μου κανει εντυπωση ρε παιδια πως γινεται σε καποιους να κανει κλικ ενας τετοιος ποδοσφαιριστης την ιδια στιγμη που δεν τους αρεσει ο Εν'ντοι που γεματες χρονιες και πολυ καλα νουμερα;
Μπορει εννοειται να ερθει ας πουμε ο Καρταμπια και να κανει παπαδες. Αλλα γιατι να ειναι αυτος παικταρας και "
μπαμ" κτλ και να μην ειναι καποιος αγνωστος με πολυ καλα στατιστικα και παιχνιδια στα ποδια του; Ε
Παίδες χίλια μακάρι να ρθει αυτό το Άλανι.. Τόση ώρα βλέπω βιντεακια του.. Είναι κλώνος νευμαρ φάση τέτοια κοψια
Μπουκαδορος με αριστερό φάρμακι έχει το ξεπεταγμα βλέπει γήπεδο είναι παίχτης φαντεζι που θα μας κάνει να μας στήσει το τσιγάρο στα χείλη στην 4.. Χίλια μακάρι να έρθει.. Αν είναι όντως για πώληση μόνο σε εμάς κολλάει να έρθει..
Μπουκαδορος με αριστερό φάρμακι έχει το ξεπεταγμα βλέπει γήπεδο είναι παίχτης φαντεζι που θα μας κάνει να μας στήσει το τσιγάρο στα χείλη στην 4.. Χίλια μακάρι να έρθει.. Αν είναι όντως για πώληση μόνο σε εμάς κολλάει να έρθει..
ΦανταΟμαι μας αρεσε ο συνδυασμός ηλικίας , ομαδας κ βιντεο
Τα στατιστικά του ήταν 3-4 γκολ το χρονο όντως
Τα στατιστικά του ήταν 3-4 γκολ το χρονο όντως
Yupis το καταλαβαίνω με ποια έννοια το λες αυτό, δεν συμφωνώ, γιατί πρόκειται για επαγγελματίες παίχτες, ίσα ίσα που αν είναι οικογένεια πρέπει να δεχτουν όποιον νέο θα έρθειGoMaRoS έγραψε:Yupis έγραψε:Δεν λέω ότι θα γίνει έτσι όπως και να χει αλλά σίγουρα θα παίξει ένα ρόλο η άφιξη ενός φορ που θα πάρει τη θέση του Στέφανου.GoMaRoS έγραψε:λες ότι αν φέρουμε φορ θα χαλάσει το οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φαντάζομαι για τον Κάρταπια είχε προκύψει θέμα λόγω οτι ο Αρνεσεν φαίνεται πως πάει Βαλένθια;DimitrisS έγραψε:Oν τοκιπ.
δεν σε κοροϊδεύω, και πολύ καλά κάνεις και εκφράζεις την σκέψη σουYupis έγραψε:Κορόιδευε όσο θες, εγώ απλά μια σκέψη μου είπα.
Λένε για γαβρο λόγω μπεντο..αλλα ποιος εκανε σκαουτινκ β πορτογαλιας κάθε ΣΚ?? Λέμε τωρα...
ενταξει, το συγκεκριμενο ρεπορταζ ειναι απροκαλυπτα ψευδες. με μια βολτα στο cached tweet διαπιστωνεις ευκολα οτι δεν αναφεροταν ομαδα.Kostas_Peraia4 έγραψε:στο contra.gr παντως τον εχουν σιγουρο για τον γαβροjibbie έγραψε:το tweet εγραφε «Grécia para assinar um novo contrato»
μακαρι αν μιλαμε για αγορα