Σωστό, Για το διεθνής που έλεγαν απάντησαpaokpantou έγραψε:βασικος στην περσινη φιναλιστ του γιουροπα!!τι να λεμε αλλο ρε πιλοτε!!pilotos έγραψε:Διεθνής στην under 21
SM-G935F
SM-G935F
Σωστό, Για το διεθνής που έλεγαν απάντησαpaokpantou έγραψε:βασικος στην περσινη φιναλιστ του γιουροπα!!τι να λεμε αλλο ρε πιλοτε!!pilotos έγραψε:Διεθνής στην under 21
SM-G935F
bane1980 έγραψε:Όσο οι "αυτοί" που έρχονται μπορούν να αποδειχθούν καλύτεροι από αυτούς που έχουμε ή φεύγουν, ναι, αλλάζεις επίπεδο. Στο κάτω κάτω δεν είπε κανείς οτι θα είναι η μόνη ή 100% βασική μεταγραφή και γενικά και στη θέση. Ταμείο 31/8 και στο χορτάρι. Πάντως εγώ έχω χρόνια να δω τον ΠΑΟΚ να κλείνει μεταγραφές πριν καν τελειώσουν τα π.ο.Παλαιολόγος έγραψε:με αυτούς θα αλλάξει επίπεδο ο ΠΑΟΚ;
Για εμένα αυτό και μόνο (και η διαφαινόμενη ολοκλήρωση του ρόστερ κατά 90% ενδεχομένως πριν την προετοιμασία) είναι βελτίωση και θετικό πρόσημο.
Eαν φυγουν οι Κατσε,Σαμπο και ισως ο Αντονις,τοτε οχι δεν θα εχουμεΠαλαιολόγος έγραψε:μα ηδη δεν ειχαμε τετοιους;
Πολύ σωσταpilotos έγραψε:Αυτό που λες ακριβώς, ειδικά αν την Τετάρτη ανακοινωθεί και ο νέος ή παραμενων προπονητής...
SM-G935F
Επειδή είναι Ουκρανοί;efthimis_paok έγραψε:Δηλαδή με διεθνείς Ουκρανούς δεν αλλάζεις επίπεδο;
Μάλιστα.
Αυτό κάτι δείχνει για να δούμεjohn4serres έγραψε:Είναι στην προεπιλογή των ουκρανων για το γιουρο. Ειδωμεν.