Βόλεϊ 2016/17
Re: Βόλεϊ 2016/17
Καλύτερα να πάνε σε μεγαλύτερο γήπεδο οι γαύροι. Άλλωστε το κλειστό του ρέντη που χωράει 1800 άτομα στην καλύτερη μισογεμάτο είναι (στα ντέρμπι δηλαδή), οπότε το μεγάλο γήπεδο θα είναι και πιο ήσυχο.
Σωστά εδώ δεν γεμιζανε στα ντέρμπι αυτό που έχουν
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
++P.A.O.K AGAINST ALL έγραψε:Τι εχουνε παθει ο καλμα και ο τσαλοπουλος ?πανικο?..απορω πως αφηνετε και μιλαει αυτο το παιδακι μετα απο τις τοσες μλκιες που εχει πει τοσο καιρο εδω μεσα..
- Μπαρκαρούτσος
tzouvi έγραψε:https://youtu.be/oY2nVQNlUB8
Αποκλειστικό!!!! Έκλεισε ο παικταράς!!!!![]()

- Unpsofable78
Συμφωνω για τον Κουμεντακη.Ειναι ο παικτης που θα ελευθερωνε θεση ξενου με την ποιοτητα του αλλα και πανακριβος.Ευχομαι να βοηθησει λιγο και ο Ιβαν,λιγο κι εμεις και να καταφερουμε να κανουμε ισχυρο ροστερ.painkiller4 έγραψε:Για μενα πρεπει να ρθει οπωσδηποτε ο Κουμεντακης ειναι οτι πιο ποιοτικο σε Ελληνες παντα παιχτες και ισως πρεπει να μπει στο κολπο και ο Ιβαν βλεποντας οτι οι αλλοι απεναντι ανεβαζουν το μπατζετ τους και παιρνουν οτι υπαρχει καλο σε Ελληνες. Ειπαμε τους ποναει η φαπα που τους ριχνουμε πολυ τα δυο τελευταια χρονια και γιαυτο καλεσαν τον πρεζεμπορα να συνεισφερει, αλλα νομιζω και εξακολουθω να πιστευω οτι τα παντα θα κριθουν απο τις δικες μας κινησεις και τουλαχιστον σαυτο το γεγονος εμπιστευομαι εξολοκληρου τον Καλμα αλλα και την διοικηση,αποδεδειγμενα με σωστες επιλογες τις προηγουμενες φορες.
Η μεταγραφη του Φραγκου τωρα στον γαβρο 2 σεναρια δημιουργει:
1)Το πιο πιθανο θα παει για 2 κεντρικους και εναν ακραιο μια και εχει ηδη τον Κοκκινακη.(εχει ηδη διαγωνιο)
2)Η θα παει για εναν κεντρικο και 2 ακραιους και θα αποχωρησει ο Κοκκινακης(?).Που δεν το βλεπω
Θεωρω δυσκολο να παρει 2 ακριαους ξενους και να χει παγκο Φραγκο Κοκκινακη.Οχι οτι αποκλειεται βεβαια αλλα δεν ειναι λογικο.
P.A.O.K AGAINST ALL έγραψε:Τι εχουνε παθει ο καλμα και ο τσαλοπουλος ?πανικο?..απορω πως αφηνετε και μιλαει αυτο το παιδακι μετα απο τις τοσες μλκιες που εχει πει τοσο καιρο εδω μεσα..επαθαν πανικο επειδη πηραν αγκαμεζ και φραγκο και στεφανου? ..ρε φιλε πρωταθλητες ειμαστε και πρωταθλητες θα παραμεινουμε..τραβα γραψε σε σαι του γαυρου οτι παθανε πανικο ο καλμαζιδησ κ ο τσαλοπουλος και οχι εδω μεσα..ο Π.Α.Ο.Κ ειναι ηδη πρωταθλητης ..ακου τι λεει ο τυπος ρε φιλε..καλα εδω εχει πει χειροτερα αλλα ποιος νοιαζεται..
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Σύνδρομο πανικού με ιδεοληπτική ψυχαναγκαστική διαταραχή και ανεξέλεγκτη συμπεριφορά να λες,με καλέσανε εσπευσμένα να τους πλακώσω στα αντικαταθλιπτικά γιατί σέρνονται τα παλικάρια,από εγκλήματα σε εγκλήματα οδηγούνται που ο γαύρος ανεβαίνει τα επίπεδα σαν το ασανσέρ του burj al arab!!paoktzis έγραψε:κατι με λεει οτι εχουνα παθει λιγο πανικο στον ταπ τσαλοπουλος και καλμα. ο γαυρος μονο απο μεταγραφες φραγκου,αγκαμεζ,στεφανου εχει ανεβει 3 επιπεδα απο περσυ, πλεον μονο ο κουμεντακης μας εμεινε και αυτος μαλλν ζηταει πολλα αλλα δεν μπορουν να κανουν και αλλιως γιατι το ξανα λεω με αγκαμεζ θα ειναι εγκλημα να παμε με τακουριδη,σμαραγδη,παντακιδη ο λι μονο μπορει να τον κοντραρει η καποιος επιπεδου λι τελος παντον
Ρε τι διαβάζουμε Σαββατιάτικα....
Ηρεμία μωρέ,ούτε περίοδο να είχατε....

Ωραίος ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ!!!

Πέστα ρε καρντάση μπας και συνέλθει κανένας εδώ μέσα!!!

Το "ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ", σήμα κατατεθέν κάποιου εδώ μέσα, μεταφράζεται πλέον σε "πανικό"...

Θα του περάσει εν καιρώ πιστεύω με κάνα δυο τίτλους ακόμα του χρόνου τέτοιον καιρό!!!

- abc_o_ karpouzas
θα σας διαβασει καν΄ας αρδοραπτοπουλομυρτσοτραχανας θα αρχισει τις θεωριες απο τα ραδιοφωνοσαιτ θα αρχισουν να περνουν τηλ.οι .....ψαγμενοι.....θα αρχισουν να συμφωνουν ή να διαφωνουν τα......προβατα....
και στο τελος σαν το ποδοσφαιρο θα φαμε μονοι μας και το βολευ και μετα θα μας φταιει το...........συστημα..........
μερικοι για το ψυχιατρειο ειστε
και στο τελος σαν το ποδοσφαιρο θα φαμε μονοι μας και το βολευ και μετα θα μας φταιει το...........συστημα..........
μερικοι για το ψυχιατρειο ειστε
Η πρωτη αναφορα για τον Αγκαμεζ εχει ως εξης (πρωτη γιατι εχω ρωτησει και αλλο ενα παιδι που ειναι οπαδος της Γαλατα, στοιχηματικα γραφει μονο για ποδοσφαιρο αλλα του ειπα να ρωτησει καποιους φιλους του που να ξερουν απο βολλει. Γενικα εχω βαλει 5-6 παιδια να τρεχουν το θεμα
):
"Ναι, εχει προβλημα στο γονατο και ναι εχει κανει και εγχειρηση. Η μεταγραφη του θεωρηθηκε ως αποτυχημενη γιατι οι προσδοκιες ηταν πιο πολλες απο οσα προσεφερε τελικα. Ζοριστηκε πολλες φορες κατα την διαρκεια της σεζον και ειχε συχνα τραυματισμους". Στην ερωτηση μου αν θεωρει οτι ειναι ακομα σε επιπεδο να παρει ενα παιχνιδι μονος του, βρηκα την απαντηση του παιδιου λογικη. Μου ειπε: "κοιτα, επειδη στην Τουρκια το πρωταθημα ειναι πιο δυνατο, δεν μπορεσε να το κανει αυτο συνεχεια (οπως ο Σεπεδα σε εμας δηλαδη) γιατι οι αντιπαλοι του ηταν μεγαλου εππεδου και ζοριζοταν. Το Ελληνικο πρωταθλημα ειναι λιγοτερο δυνατο αρα δεν θα τον ζορισουν και τοσο πολυ οι αντιπαλοι. Σε αγωνα παντως που ο αντιπαλος θα ειναι δυσκολος, θα ζοριστει πιο πολυ ο Αγκαμεζ και λογικα δεν θα αποδοσει στο 100% σε ολο το παιχνιδι. Αν φυσικα τραυματιστει κατα την διαρκεια της σεζον, τοτε ειναι game over. Πολλα θα εξαρτηθουν βεβαια και απο το τι θα κανει το καλοκαιρι, αν θα κανει θεραπειες 'η δεν θα το ξεκουρασει (το γονατο)".
Εγω ξερω παντως οτι σε ενα αθλημα που ενας αθλητης κανει 100 με 150 αλματα σε εναν αγωνα (καρφια, σερβις, μπλοκ, προσποιησεις σε καρφι και μπλοκ), ο τραυματισμος στο γονατο ειναι κατι σοβαρο και μεγαλο εμποδιο. Ιδωμεν, ουτε αγχωνομαι ουτε τιποτα μεχρι στιγμης.
Για τον Καλβο που γραφτηκε δεν ξερω αν εχει νοημα να τον αναλυσουμε τεχνικα μιας και δεν εχει υπογραψει, αλλα αν ειναι οντως αυτος, χαιρομαι που ταυτιζομαι με τον Καλμα οσο αφορα το νεαρο της ηλικιας στον πασαδορο και την ενισχυση στο μπλοκ που ζηταω συνεχως.

"Ναι, εχει προβλημα στο γονατο και ναι εχει κανει και εγχειρηση. Η μεταγραφη του θεωρηθηκε ως αποτυχημενη γιατι οι προσδοκιες ηταν πιο πολλες απο οσα προσεφερε τελικα. Ζοριστηκε πολλες φορες κατα την διαρκεια της σεζον και ειχε συχνα τραυματισμους". Στην ερωτηση μου αν θεωρει οτι ειναι ακομα σε επιπεδο να παρει ενα παιχνιδι μονος του, βρηκα την απαντηση του παιδιου λογικη. Μου ειπε: "κοιτα, επειδη στην Τουρκια το πρωταθημα ειναι πιο δυνατο, δεν μπορεσε να το κανει αυτο συνεχεια (οπως ο Σεπεδα σε εμας δηλαδη) γιατι οι αντιπαλοι του ηταν μεγαλου εππεδου και ζοριζοταν. Το Ελληνικο πρωταθλημα ειναι λιγοτερο δυνατο αρα δεν θα τον ζορισουν και τοσο πολυ οι αντιπαλοι. Σε αγωνα παντως που ο αντιπαλος θα ειναι δυσκολος, θα ζοριστει πιο πολυ ο Αγκαμεζ και λογικα δεν θα αποδοσει στο 100% σε ολο το παιχνιδι. Αν φυσικα τραυματιστει κατα την διαρκεια της σεζον, τοτε ειναι game over. Πολλα θα εξαρτηθουν βεβαια και απο το τι θα κανει το καλοκαιρι, αν θα κανει θεραπειες 'η δεν θα το ξεκουρασει (το γονατο)".
Εγω ξερω παντως οτι σε ενα αθλημα που ενας αθλητης κανει 100 με 150 αλματα σε εναν αγωνα (καρφια, σερβις, μπλοκ, προσποιησεις σε καρφι και μπλοκ), ο τραυματισμος στο γονατο ειναι κατι σοβαρο και μεγαλο εμποδιο. Ιδωμεν, ουτε αγχωνομαι ουτε τιποτα μεχρι στιγμης.
Για τον Καλβο που γραφτηκε δεν ξερω αν εχει νοημα να τον αναλυσουμε τεχνικα μιας και δεν εχει υπογραψει, αλλα αν ειναι οντως αυτος, χαιρομαι που ταυτιζομαι με τον Καλμα οσο αφορα το νεαρο της ηλικιας στον πασαδορο και την ενισχυση στο μπλοκ που ζηταω συνεχως.
-
Ευχαριστούμε για το update και τις πληροφορίες Μarianov.
Συμφωνώ με την προτελευταία παράγραφο σου για τραυματισμός στο γόνατο. Αυτό βέβαια ισχύει και για τον Παντακιδη.
Συμφωνώ με την προτελευταία παράγραφο σου για τραυματισμός στο γόνατο. Αυτό βέβαια ισχύει και για τον Παντακιδη.
Ας ελπισουμε πανω στην μουρλα τους να φερουν τον Αγκαμεζ και να καταφερουν μας ριξουν απο την κορυφη να κανουν λαθη σαν αυτο. Εννοειται οτι θα ναι κριμα για τον Αγκαμεζ να εχει θεμα ετσι. Αλλα μακαρι να μην ειναι αυτο που νομιζουν οι γαυροι λογω του προβληματος τους ο Αγκαμεζ.
- Παλαιολόγος
να ειναι υγιης και αυτος και ολοι
και να κερδισει ο καλυτερος
που να ειναι ο ΠΑΟΚ μας
σε ενα πρωταθλημα πενηνταρισιο
και να κερδισει ο καλυτερος
που να ειναι ο ΠΑΟΚ μας
σε ενα πρωταθλημα πενηνταρισιο
Υποψιν οτι η Κολομβια εχει και προολυμπιακο τουρνου. Δεν εχω ιδεα αν θα παρει μερος αλλα οπως και να'χει, ειναι παραπανω ταλαιπωρια.
Ναι παιδια, φυσικα και ισχυει το υγεια πανω απ'ολα. Αλλο αυτο ομως και αλλο το παιρνω τραυματισμενο αθλητη και τον παρουσιαζω σαν "βομβα μεγατονων", εγω με αυτο γελαω, οχι με τον ανθρωπο.
Ναι παιδια, φυσικα και ισχυει το υγεια πανω απ'ολα. Αλλο αυτο ομως και αλλο το παιρνω τραυματισμενο αθλητη και τον παρουσιαζω σαν "βομβα μεγατονων", εγω με αυτο γελαω, οχι με τον ανθρωπο.
- Unpsofable78
Ακριβως αυτο.Marianov6 έγραψε:Υποψιν οτι η Κολομβια εχει και προολυμπιακο τουρνου. Δεν εχω ιδεα αν θα παρει μερος αλλα οπως και να'χει, ειναι παραπανω ταλαιπωρια.
Βεβαια καποιοι συνοπαδοι μας εσπευσαν να μειωσουν τον Γκομεζ σε σχεση με τον Αγκαμεζ και αναρωτιουνταν για ποιο λογο εχει περισσοτερες πιθανοτητες ο Αγκαμεζ να ξανατραυματιστει.
Οχι οτι δεν ειναι παικταρας ο Αγκαμεζ αλλα κατα την προσωπικη μου δεν υπαρχει ουτε μεγαλη διαφορα κλασης σε σχεση με τον Βενεζουελανο και φυσικα εχει κι ενα ρισκο η μεταγραφη του σε σχεση παντα με το κοστος της.
Ελπιζω να καλυφτηκαν οι "αποριες" καποιων συνοπαδων που εχουν επαφη με το αθλημα.
Πως το ειπαμε?Α ναι, αυτα τροφη για σκεψη...