Ace, μην αρπάζεσαι και μην με παρεξηγείς (είμαστε και συνομήλικοι αν καταλαβαίνω από το '79). Ήταν ημέρα που όλοι βρισκόμασταν σε μεγάλη ευφορία λόγω έλευσης Μπερμπάτοφ και μου ξέφυγε η τρολιά πάνω στη χαρά μου. Δε θα το ξανακάνω.ace79grpaok έγραψε:Τι διωρθωσες?????όσο για εκείνον που χρησιμοποιείτε το ασε79 στο τσατ του σδνα να του καραφλιασει η γάτα και να του καει το βιντεοpgetsos έγραψε:Στο διόρθωσαace79grpaok έγραψε:gurcuff μαρτενς v2.0 σε τραυματισμούς αλλά παικτουρα των 5 ηπείρων και των 7 θλασων
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙΙ
-
πολλούς τραυματισμούς έχει ο Vlaar, για του λόγου του αληθές
http://www.transfermarkt.co.uk/ron-vlaa ... eler/30697
1η επιλογή Mazuch
2η Rajkovic
3η Vlaar
http://www.transfermarkt.co.uk/ron-vlaa ... eler/30697
1η επιλογή Mazuch
2η Rajkovic
3η Vlaar
- ace79grpaok
Jeremy εσύ την έκανες την λάδια ε?να σε πάθει διαρια το καναρινι ,κακομαθημένε,παλιοχαρρακτηρα ,καναγια 

-
Είναι τεράστια ευκαιρία να πάρεις έναν παίκτη σαν τον Gourcuff που ποτέ δεν είχες ανάλογο..Με δύο-τρία χρόνια συμβόλαιο και στα λεφτά που θέλουμε...Νομίζω το ότι υπάρχει ο Πέλκας σαν αξιόπιστη λύση μας λύνει και τα χέρια σε περίπτωση που χάσει παιχνίδια ο Γάλλος..Μόνο κερδισμένος θα βγει ο Πέλκας με την έλευση ενός τέτοιου παιχταρά..Για αμυντικό νομίζω δύσκολα για Vlaar λόγω του ότι θα πρέπει να ξαναγίνει υπέρβαση..Λογικά Ραίκοβιτς...
ace79grpaok έγραψε:Τι διωρθωσες?????όσο για εκείνον που χρησιμοποιείτε το ασε79 στο τσατ του σδνα να του καραφλιασει η γάτα και να του καει το βιντεοpgetsos έγραψε:Στο διόρθωσαace79grpaok έγραψε:gurcuff μαρτενς v2.0 σε τραυματισμούς αλλά παικτουρα των 5 ηπείρων και των 7 θλασων

Ομως ισως με τη λογικη του να πονταρουμε στον Πελκα και να του δωσουμε χωρο να αναδειχθει, ταιριαζει καλυτερα ο Γαλλος παρα ο Caktas... Με Caktas που ειναι νεος, καπελωνεις τον Πελκα.. ενω με τον ...πολυτραυματια Γαλλο, πονταρεις στον Πελκα για βασικο και εχεις μια ποιοτικοτατη λυση να τον ξεκουραζει (οταν ειναι υγιης).GiorgosAtha έγραψε: Στο AMC δεν φαίνεται ότι πολύ-καιγόμαστε και από την στιγμή που το τεχνικό team πιστεύει στον Πέλκα και δεν θέλει να τον "καπαρώσει" ας κάνουμε λίγο υπομονή -να δούμε πως θα πάει- και αν χρειαστεί να χτυπήσουμε 10αρι τύπου Caktas του χρόνου.
- Dinos_Liverpool
Αφού έχουμε 10άρι! Τον... Μπερμπάντοφ!
Και μη μου πείτε ότι άλλαξε το νούμερο στη φανέλα, ακόμα δεν ήρθε...
Εννοείται ότι υπάρχει ο Πέλκας, που τον πιστεύουμε όλοι. Επείγει ο CB.
Και μη μου πείτε ότι άλλαξε το νούμερο στη φανέλα, ακόμα δεν ήρθε...

Εννοείται ότι υπάρχει ο Πέλκας, που τον πιστεύουμε όλοι. Επείγει ο CB.
αν ειναι για 500-700 που ακουγονται ειναι κριμα να μην ερ8ει τετοιος παικτης στα 29 του... ακομα κ περσυ οταν επαιζε ,μαγικα εκανε...
- και 1 επισκέπτης
Mozard έγραψε:GoMaRoS έγραψε:γράφτηκε ότι η sportingbet δίνει 2 μύρια, αν βάλουμε και την συμμετοχή στο europa league, ε μία 500αρα στον Gurcuff την σηκώνει άνετα το μπάτζετ μας, μπορούμε να το δούμε και σαν μεταγραφή δώρο από τον βάζελο που δεν παίζει ευρώπη![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε παιδιά λέτε κάποιοι με τον χορηγό φανέλας βγάλαμε 2 χαρτιά, μα αυτά δεν είναι προυπολογισμένα έσοδα;;; Πέρισυ δέν είχαμε χορηγό φανέλας;
Sent from my iPhone using Tapatalk
σωστος! μπορει να ηταν αλλο το ποσο αλλα εκει γυρω θα κυμαινονταν. αντε και να πηραμε μισο μυριο παραπανω απο sportingbet.
Πλάκα μου κάνετε έτσι?Δεν μπορεί???
------------------Gourcuff---------------------------
----------Berrbatov------------------
----------------------------------klauss-----------------????????
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ. Sorry.......
[youtube]qACoVH-JNzA[/youtube]
------------------Gourcuff---------------------------
----------Berrbatov------------------
----------------------------------klauss-----------------????????
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧ. Sorry.......

[youtube]qACoVH-JNzA[/youtube]
- και 1 επισκέπτης
ron-swanson έγραψε:Παντως ετσι πως ειμαστε τωρα εχουμε πολυ γεματο ροστερ σε ποσοτητα (σε ποιοτητα θα δουμε).
Δηλαδη ο Ραικοβιτς δεν ξερω αν χωραει με Κοστα, Μαλεζα, Βιτορ, Τζαβελλα. Ειδικα αν ο Τουντορ καποια στιγμη το γυρισει σε 4αδα στην αμυνα τοτε καποιος θα ειναι συνεχεια παγκιτης και καποιος εκτος αποστολης.
Και το λεω αυτο γιατι ηδη ακουω γυρω μου "Γιατι δεν παιζει ο Μαλεζας;" , "Γιατι δεν παιζει ο Σκονδρας;" και διαφορα αλλα. Οταν το ροστερ ειναι μεγαλο λογικο ειναι καποιοι να μενουν και εκτος αποστολης. Καλο ειναι να το συνηθισουμε αυτο.
στα cb δε νομιζω οτι εχουμε υπεραριθμια οποιο συστημα κι αν παιζει η ομαδα. ενας cb χωραει ανετα. ουτως η αλλως και τωρα ο Σκονδρας ή ο Μαλεζας ειναι εκτος αποστολής κι ο Τζαβελλας παγκο σε καποια ματς. στην διαρκεια της χρονιας θα εχεις και τραυματισμους και με αυτους τους παικτες στην αμυνα θα εχεις και πολλες απουσιες απο καρτες!!!
συμφωνω απολυτα παντως οτι λογω του μεγαλου ροστερ (κυριως στα χαφ) καποιοι θα μενουν εκτος..
ace79grpaok έγραψε:Jeremy εσύ την έκανες την λάδια ε?να σε πάθει διαρια το καναρινι ,κακομαθημένε,παλιοχαρρακτηρα ,καναγια
Ετσι να εισαι ρε ace παντα και στα δυσκολα ομως
Χαιρομαι που επεστρεψες και αντεχεις λιγη καζουρα θυμησου τι εχω τραβηξει εγω με το μαλκοκαφετζη πατερα
Ελπιζω να ζησουμε μεγαλες χαρες φετος και στα στραβα κουραγιο ολοι αδερφια
Ντεσπε που εισαι ρε φιλος ελα να κανουμε καμια αναλυση λειπεις απ το φορουμ
Ο ΠΑΟΚ τρέχει την περίπτωση ενος ακόμα στόπερ το όνομα του οποίου δεν έχει βγει ακόμα στην επιφάνεια. Τρια ονόματα είναι υποψήφια για την θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο ένας είναι ο Ραικοβιτς ο οποίος έχει πρόταση απο τον Δικέφαλο και μοιάζει να ειναι πιο κοντά απο τους υπόλοιπους δυο. Μια πολύ καλή μεταγραφή απο το πάνω ράφι που προσπαθεί να προσεγγίσει ο Αρνεσεν ειναι ο μέχρι πρότινος άσος της Άστον Βίλα Ron Vlarr του οποίου η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη καθώς ο παίχτης θέλει να παίξει σε πρωτάθλημα επιπέδου. Βέβαια ο Μπερμπάτοφ τραβάει πλεον την προσοχή των ποδοσφαιριστών που είναι στο στόχαστρο του Δικεφαλου. Αν ο παίχτης δεν δεχθεί την προσφορά του ΠΑΟΚ τότε ο Δικέφαλος θα στραφεί στον Σέρβο που θεωρείται πιο προσιτή η περίπτωση του. Αν ο Αρνεσεν τα καταφέρει τότε θα έχουμε μέχρι αύριο την ανακοίνωση του αμυντικού που θα ενισχύσει την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ
paok365
paok365
-