pgetsos έγραψε:Simba, ο γκατουζο θα του είχε δώσει τα @@ στο χέρι
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- kataramenos5
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Τouché..kataramenos5 έγραψε:pgetsos έγραψε:Simba, ο γκατουζο θα του είχε δώσει τα @@ στο χέρι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωραιοςςςς
-
paokpantou
Agios είσαι σίγουρος ότι έχει δει τον λεοβατς σε αρκετά ματς!?γιατί εγώ έχω άλλη άποψη που τον ειδα... Είναι και πολύ καλός στο επιθετικό κομμάτι όχι μόνο αμυντικά.μην τρελαινεστε με την δήλωση παιχτών μέχρι αύριο γιατί ρε μάγκες κακά τα ψέμματα ή ομάδα που απέκλεισε την Σπαρτάκ χαλαρα κερδίζει και την μπροντμπι θα είμαστε σίγουρα στους ομίλους.ή ομόνοια ήταν πολύ ατυχη παρα πολύ με τους δανους.. Αύριο ανακοινώνονται Μαλεζάς και λεοβατς.. Μόνο αυτοί ή θα προκύψει και άλλος???καλό σας βράδυ!!
Νομίζω πως
Leovac = αντιΤζαβέλλας
SOS 1. Χρειαζόμαστε στόπερ καλύτερο κ ταχύτερο απο όλους τους υπάρχοντες (παρόλο που εκτιμώ κ Βίτορ κ Κόστα άντε κ Μαλεζα)
SOS 2. Σέντερ Φορ ( άσχετα που θεωρώ τον Κλάους μεγάλο Φορ. Είναι μόνος)
Απο εκει κ πέρα στο κέντρο βλέπεις τι χρειάζεσαι περισσότερο δουλεύοντας κ ρολάροντας την ομαδα με τα ανάλογα συστήματα κ τους υπάρχοντες παίκτες. Και πολλα θα εξαρτηθούν εδω απο πιθανή πώληση Κάτσε. Η οποία προαισθάνομαι πως θα γίνει άμεσα.
Υ.Γ. Ρε παιδια νομίζω πως αδικείτε τον Μαριν. Άποψη μου πως εαν ποτέ ερχόταν Τούμπα θα έπεφταν τα τσιμεντοειδή μόλις τον βλέπαμε στο χορτάρι.
Leovac = αντιΤζαβέλλας
SOS 1. Χρειαζόμαστε στόπερ καλύτερο κ ταχύτερο απο όλους τους υπάρχοντες (παρόλο που εκτιμώ κ Βίτορ κ Κόστα άντε κ Μαλεζα)
SOS 2. Σέντερ Φορ ( άσχετα που θεωρώ τον Κλάους μεγάλο Φορ. Είναι μόνος)
Απο εκει κ πέρα στο κέντρο βλέπεις τι χρειάζεσαι περισσότερο δουλεύοντας κ ρολάροντας την ομαδα με τα ανάλογα συστήματα κ τους υπάρχοντες παίκτες. Και πολλα θα εξαρτηθούν εδω απο πιθανή πώληση Κάτσε. Η οποία προαισθάνομαι πως θα γίνει άμεσα.
Υ.Γ. Ρε παιδια νομίζω πως αδικείτε τον Μαριν. Άποψη μου πως εαν ποτέ ερχόταν Τούμπα θα έπεφταν τα τσιμεντοειδή μόλις τον βλέπαμε στο χορτάρι.
- sourmenetes
- Moderator
Εμεις δε θελουμε τα τσιμεντοειδη αλλα τα τσιμεντα.
Αρα δεν κανει..

Αρα δεν κανει..
Ξέρεις τι κακό έχει?Δεν είναι κοντρολαρισμένος στυλ Λίνο ή Ολιβάρεζ (στα καλά του) φτάνει μέχρι έξω απο την περιοχή και κάπου εκεί το χάνει.Έχει πάρα πολύ ταχύτητα αλλά ακόμα και τις πάσες τις βασίζει στην δύναμη κι όχι στην τεχνική.Και σκέψου τις κλειστές άμυνες που θα βρει δεν μπορεί να 'σπάσει' στυλ Λίνο και να τριπλάρει να δημιουργήσει.Μπορεί όμως να φτιάξει εύκολα στην κόντρα κίνδυνο αν του πετάξεις την μπάλα μπροστά και του δώσεις μέτρα στο γήπεδο.Εκεί είναι πολύ καλός.paokpantou έγραψε:Agios είσαι σίγουρος ότι έχει δει τον λεοβατς σε αρκετά ματς!?γιατί εγώ έχω άλλη άποψη που τον ειδα... Είναι και πολύ καλός στο επιθετικό κομμάτι όχι μόνο αμυντικά.μην τρελαινεστε με την δήλωση παιχτών μέχρι αύριο γιατί ρε μάγκες κακά τα ψέμματα ή ομάδα που απέκλεισε την Σπαρτάκ χαλαρα κερδίζει και την μπροντμπι θα είμαστε σίγουρα στους ομίλους.ή ομόνοια ήταν πολύ ατυχη παρα πολύ με τους δανους.. Αύριο ανακοινώνονται Μαλεζάς και λεοβατς.. Μόνο αυτοί ή θα προκύψει και άλλος???καλό σας βράδυ!!
- desperando
- Επικοινωνία:
αγιος σορρυ αλλα το παιδι εχει αρκετα καλη σεντρα και τεχνικη παιζει συχνα το ενα-δυο και θεωρω απιθανο να ερχετε ως αριστερο στοπερ. στην ριεκα παιζει συνεχεια μπροστα οπως επαιζε ο λινο σε εμας. το αριστερο τους το στοπερ συνεχεια δινει βοηθειες στα αριστερα γιατι αυτος παιζει πολυ ψηλα.
Επειδή την Ριέκα την έβλεπα πολύ (βουνό 2 χρόνια στο στοίχημα) όλο το παιχνίδι της στηνότανε για τον Κράμαριτς.Όλοι έψαχναν αυτόν.Δεν λέω ότι είναι άτεχνος απλά δεν έχει την εικόνα τεχνικά Λίνο (γνώμη μου) για να διασπάσει τις κλειστές άμυνες στη σουπαλίγδα σ αντίθεση με την Κροατία που όλες οι άμυνες αφήνανε χώρους και προσαρμόζονταν στα φορ.Όντως έχει καλό ένα-δύο και όντως έπαιζε όπως λες στην Ριέκα.Απλά δεν ξέρω αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί κι εδώ παίζοντας όλη την πλευρά στο επιθετικό κομμάτι.Θα δούμε Despe,μακάρι να με διαψεύσει και να κάνει παπάδες το παιδίdesperando έγραψε:αγιος σορρυ αλλα το παιδι εχει αρκετα καλη σεντρα και τεχνικη παιζει συχνα το ενα-δυο και θεωρω απιθανο να ερχετε ως αριστερο στοπερ. στην ριεκα παιζει συνεχεια μπροστα οπως επαιζε ο λινο σε εμας. το αριστερο τους το στοπερ συνεχεια δινει βοηθειες στα αριστερα γιατι αυτος παιζει πολυ ψηλα.
Νομίζω παίδες πως δεν υπολογίζετε το εξής :
Ο Τούντορ είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιεί στα πιο εύκολα ματς (με μικρούς στην Τούμπα π.χ.) τους Μακ και Ροντρίγκεζ στα πλάγια, υπερφορτώνοντας την επίθεση.
Ουσιαστικά τα ματς στα οποία χρειάζεται οι πλάγιοι να είναι ποιοτικοί αμυντικα, είναι λίγα.
Ο Τούντορ είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιεί στα πιο εύκολα ματς (με μικρούς στην Τούμπα π.χ.) τους Μακ και Ροντρίγκεζ στα πλάγια, υπερφορτώνοντας την επίθεση.
Ουσιαστικά τα ματς στα οποία χρειάζεται οι πλάγιοι να είναι ποιοτικοί αμυντικα, είναι λίγα.
πάντως είναι γεγονός ότι με 2 ή τρείς μεταγραφές ακόμα αλλάζουμε πραγματικά επίπεδο.
δείτε έτσι πρόχειρα τους πιθανούς συνδυασμούς που θα μπορούσε να έχει η ομάδα ανάλογα τον αντίπαλο:

για αντεπίθεση μόνο

φούλ επίθεση 343

και γενικά πόσους συνδυασμούς παιχτών...
πιστεύω ότι οι επόμενες 20 ημέρες θα είναι οι πλέον ενδιαφέρουσες σε μεταγραφική περίοδο των τελευταίων ετών!

δείτε έτσι πρόχειρα τους πιθανούς συνδυασμούς που θα μπορούσε να έχει η ομάδα ανάλογα τον αντίπαλο:

για αντεπίθεση μόνο

φούλ επίθεση 343

και γενικά πόσους συνδυασμούς παιχτών...
πιστεύω ότι οι επόμενες 20 ημέρες θα είναι οι πλέον ενδιαφέρουσες σε μεταγραφική περίοδο των τελευταίων ετών!
- desperando
- Επικοινωνία:
Δεν πιστεύω ότι θα δώσει και τις δύο πλευρές σε εξτρέμ.
σίγουρα όμως το τρικακι που κάνει τώρα με τον κιτσιου να έχει όλη την πλευρά και τον Τζαβέλα να είναι αριστερός στόπερ στην επίθεση και αριστερό μπακ στην άμυνα με τον μακ μπροστά του θα το δούμε παρά πολλές φορές και πολύ πιθανό και αντίθετα, με τον λεοβατς για παράδειγμα να έχει όλη την πλευρά ενώ από την άλλη ο Σκόνδρας πχ σαν στόπερ στην επίθεση και σαν πλάγιος μπακ στην άμυνα.
θα δούμε... ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τον τουντορα, σιγά σιγά θα τον γνωριζουμε καλυτερα
σίγουρα όμως το τρικακι που κάνει τώρα με τον κιτσιου να έχει όλη την πλευρά και τον Τζαβέλα να είναι αριστερός στόπερ στην επίθεση και αριστερό μπακ στην άμυνα με τον μακ μπροστά του θα το δούμε παρά πολλές φορές και πολύ πιθανό και αντίθετα, με τον λεοβατς για παράδειγμα να έχει όλη την πλευρά ενώ από την άλλη ο Σκόνδρας πχ σαν στόπερ στην επίθεση και σαν πλάγιος μπακ στην άμυνα.
θα δούμε... ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τον τουντορα, σιγά σιγά θα τον γνωριζουμε καλυτερα
Εδω με 4-3-3 θεωρω πως χωρανε ιδανικα οι παιχτες μας. http://lineupbuilder.com/?sk=8sy0r Πως μπορω να ποσταρω το λινκ ως εικονα οπως ο αδερφος παραπανω;
γιατι ολοι εχετε sabo βασικο. ο ΠΑΟΚ θα εχει το καλυτερο διδυμο στο πρωταθλημα, και αυτο δεν ειναι αλλο απο τους
ΚΑΤΣΕ-ΧΑΡΙΣΗ
ΚΑΤΣΕ-ΧΑΡΙΣΗ