Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ

Δημοσίευση από kataramenos5 »

pgetsos έγραψε:Simba, ο γκατουζο θα του είχε δώσει τα @@ στο χέρι :mrgreen:
:geek: :geek: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο ομπρανιακ στη θεςη Πέλκα νομιζω δεκάρι
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

kataramenos5 έγραψε:
pgetsos έγραψε:Simba, ο γκατουζο θα του είχε δώσει τα @@ στο χέρι :mrgreen:
:geek: :geek: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τouché.. :mrgreen:
Ωραιοςςςς :lol:
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Agios είσαι σίγουρος ότι έχει δει τον λεοβατς σε αρκετά ματς!?γιατί εγώ έχω άλλη άποψη που τον ειδα... Είναι και πολύ καλός στο επιθετικό κομμάτι όχι μόνο αμυντικά.μην τρελαινεστε με την δήλωση παιχτών μέχρι αύριο γιατί ρε μάγκες κακά τα ψέμματα ή ομάδα που απέκλεισε την Σπαρτάκ χαλαρα κερδίζει και την μπροντμπι θα είμαστε σίγουρα στους ομίλους.ή ομόνοια ήταν πολύ ατυχη παρα πολύ με τους δανους.. Αύριο ανακοινώνονται Μαλεζάς και λεοβατς.. Μόνο αυτοί ή θα προκύψει και άλλος???καλό σας βράδυ!!
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Νομίζω πως
Leovac = αντιΤζαβέλλας

SOS 1. Χρειαζόμαστε στόπερ καλύτερο κ ταχύτερο απο όλους τους υπάρχοντες (παρόλο που εκτιμώ κ Βίτορ κ Κόστα άντε κ Μαλεζα)
SOS 2. Σέντερ Φορ ( άσχετα που θεωρώ τον Κλάους μεγάλο Φορ. Είναι μόνος)

Απο εκει κ πέρα στο κέντρο βλέπεις τι χρειάζεσαι περισσότερο δουλεύοντας κ ρολάροντας την ομαδα με τα ανάλογα συστήματα κ τους υπάρχοντες παίκτες. Και πολλα θα εξαρτηθούν εδω απο πιθανή πώληση Κάτσε. Η οποία προαισθάνομαι πως θα γίνει άμεσα.

Υ.Γ. Ρε παιδια νομίζω πως αδικείτε τον Μαριν. Άποψη μου πως εαν ποτέ ερχόταν Τούμπα θα έπεφταν τα τσιμεντοειδή μόλις τον βλέπαμε στο χορτάρι.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εμεις δε θελουμε τα τσιμεντοειδη αλλα τα τσιμεντα.
Αρα δεν κανει.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

paokpantou έγραψε:Agios είσαι σίγουρος ότι έχει δει τον λεοβατς σε αρκετά ματς!?γιατί εγώ έχω άλλη άποψη που τον ειδα... Είναι και πολύ καλός στο επιθετικό κομμάτι όχι μόνο αμυντικά.μην τρελαινεστε με την δήλωση παιχτών μέχρι αύριο γιατί ρε μάγκες κακά τα ψέμματα ή ομάδα που απέκλεισε την Σπαρτάκ χαλαρα κερδίζει και την μπροντμπι θα είμαστε σίγουρα στους ομίλους.ή ομόνοια ήταν πολύ ατυχη παρα πολύ με τους δανους.. Αύριο ανακοινώνονται Μαλεζάς και λεοβατς.. Μόνο αυτοί ή θα προκύψει και άλλος???καλό σας βράδυ!!
Ξέρεις τι κακό έχει?Δεν είναι κοντρολαρισμένος στυλ Λίνο ή Ολιβάρεζ (στα καλά του) φτάνει μέχρι έξω απο την περιοχή και κάπου εκεί το χάνει.Έχει πάρα πολύ ταχύτητα αλλά ακόμα και τις πάσες τις βασίζει στην δύναμη κι όχι στην τεχνική.Και σκέψου τις κλειστές άμυνες που θα βρει δεν μπορεί να 'σπάσει' στυλ Λίνο και να τριπλάρει να δημιουργήσει.Μπορεί όμως να φτιάξει εύκολα στην κόντρα κίνδυνο αν του πετάξεις την μπάλα μπροστά και του δώσεις μέτρα στο γήπεδο.Εκεί είναι πολύ καλός.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αγιος σορρυ αλλα το παιδι εχει αρκετα καλη σεντρα και τεχνικη παιζει συχνα το ενα-δυο και θεωρω απιθανο να ερχετε ως αριστερο στοπερ. στην ριεκα παιζει συνεχεια μπροστα οπως επαιζε ο λινο σε εμας. το αριστερο τους το στοπερ συνεχεια δινει βοηθειες στα αριστερα γιατι αυτος παιζει πολυ ψηλα.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

desperando έγραψε:αγιος σορρυ αλλα το παιδι εχει αρκετα καλη σεντρα και τεχνικη παιζει συχνα το ενα-δυο και θεωρω απιθανο να ερχετε ως αριστερο στοπερ. στην ριεκα παιζει συνεχεια μπροστα οπως επαιζε ο λινο σε εμας. το αριστερο τους το στοπερ συνεχεια δινει βοηθειες στα αριστερα γιατι αυτος παιζει πολυ ψηλα.
Επειδή την Ριέκα την έβλεπα πολύ (βουνό 2 χρόνια στο στοίχημα) όλο το παιχνίδι της στηνότανε για τον Κράμαριτς.Όλοι έψαχναν αυτόν.Δεν λέω ότι είναι άτεχνος απλά δεν έχει την εικόνα τεχνικά Λίνο (γνώμη μου) για να διασπάσει τις κλειστές άμυνες στη σουπαλίγδα σ αντίθεση με την Κροατία που όλες οι άμυνες αφήνανε χώρους και προσαρμόζονταν στα φορ.Όντως έχει καλό ένα-δύο και όντως έπαιζε όπως λες στην Ριέκα.Απλά δεν ξέρω αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί κι εδώ παίζοντας όλη την πλευρά στο επιθετικό κομμάτι.Θα δούμε Despe,μακάρι να με διαψεύσει και να κάνει παπάδες το παιδί :D
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αρα ο Σταφυ... δεν...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Νομίζω παίδες πως δεν υπολογίζετε το εξής :

Ο Τούντορ είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιεί στα πιο εύκολα ματς (με μικρούς στην Τούμπα π.χ.) τους Μακ και Ροντρίγκεζ στα πλάγια, υπερφορτώνοντας την επίθεση.

Ουσιαστικά τα ματς στα οποία χρειάζεται οι πλάγιοι να είναι ποιοτικοί αμυντικα, είναι λίγα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πάντως είναι γεγονός ότι με 2 ή τρείς μεταγραφές ακόμα αλλάζουμε πραγματικά επίπεδο.

δείτε έτσι πρόχειρα τους πιθανούς συνδυασμούς που θα μπορούσε να έχει η ομάδα ανάλογα τον αντίπαλο:

Εικόνα

Εικόνα

για αντεπίθεση μόνο
Εικόνα

φούλ επίθεση 343

Εικόνα

και γενικά πόσους συνδυασμούς παιχτών... :o :roll: :roll:

πιστεύω ότι οι επόμενες 20 ημέρες θα είναι οι πλέον ενδιαφέρουσες σε μεταγραφική περίοδο των τελευταίων ετών!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Δεν πιστεύω ότι θα δώσει και τις δύο πλευρές σε εξτρέμ.
σίγουρα όμως το τρικακι που κάνει τώρα με τον κιτσιου να έχει όλη την πλευρά και τον Τζαβέλα να είναι αριστερός στόπερ στην επίθεση και αριστερό μπακ στην άμυνα με τον μακ μπροστά του θα το δούμε παρά πολλές φορές και πολύ πιθανό και αντίθετα, με τον λεοβατς για παράδειγμα να έχει όλη την πλευρά ενώ από την άλλη ο Σκόνδρας πχ σαν στόπερ στην επίθεση και σαν πλάγιος μπακ στην άμυνα.

θα δούμε... ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τον τουντορα, σιγά σιγά θα τον γνωριζουμε καλυτερα
El Zhar

Δημοσίευση από El Zhar »

Εδω με 4-3-3 θεωρω πως χωρανε ιδανικα οι παιχτες μας. http://lineupbuilder.com/?sk=8sy0r Πως μπορω να ποσταρω το λινκ ως εικονα οπως ο αδερφος παραπανω;
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

γιατι ολοι εχετε sabo βασικο. ο ΠΑΟΚ θα εχει το καλυτερο διδυμο στο πρωταθλημα, και αυτο δεν ειναι αλλο απο τους
ΚΑΤΣΕ-ΧΑΡΙΣΗ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”