Βόλλεϋ 2015-2016
-
Re: Βόλλεϋ 2015-2016
Δεν νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Τραγική εμφάνιση που πρέπει να προβληματισει. Πρωταθλητής είναι ο ΠΑΟΚ, δεν αγωνίζεται απλά για να υπάρχει στο πρωτάθλημα.
- Μπαρκαρούτσος
4 νίκες σε 2 μέρες σε ανδρικά επαγγελματικά αθλήματα και στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Εγώ αυτό κρατάω.
Ακριβως αυτο ειχα γραψει κι εγω φιλε μερικες σελιδες πριν, οτι μετα τον Παντακιδη ειναι το χαος στο ροστερ. Βγαζουν καρδια Εφρεμιδης, Καρασαββιδης κτλ αλλα επαγγελματιες βολλευμπολιστες λιγο δυσκολα τους λες. Βεβαια διαφωνει ο φιλος Marleycarcass_4 έγραψε:για μενα η 'πληγη' ,ας πουμε της ομαδας ειναι οι μετριοι ελληνες παιχτες, εξαιρουμενων κουρνετα- παντακιδη. θεωρω οτι οι υπολοιποι ειναι αρκετα μετριοι, πραγμα που στο ελληνικο πρωταθλημα βεβαια ψιλοκαλυπτεται αν εχεις υψηλου επιπεδου ξενους.ενταξει για το πρωταθλημα δε συζηταμε καν, απλα επειδη δεν ειναι ακατορθωτο στο βολλευ να φτασεις σ ενα final four, ισως με την προσθηκη ενος πολυ καλου ξενου και το φορμαρισμα της ομαδας την καταλληλη στιγμη, να καναμε κατι πολυ καλο.

Καλες οι μεταγραφες ξενων που μας εχουν φερει στην κορυφη αλλα πρεπει καποια στιγμη να φερουμε και καναν Ελληνα κανονικο παικτη γιατι αυτο σου δινει και το βαθος στο ροστερ.
Και ενταξει, αλλο το να εχεις μια αδυναμια στην υποδοχη και να σε σημαδευουν και να δυσκολευεσε με πολυ δυσκολα σερβις...και λαθη ολοι θα κανουν...και αλλο να μη μπορεις να βγαλεις μια υποδοχη σε απλα τελειως σερβις. Ελεος, επαγγελματιας βολλευμπολιστας εισαι και τετοια υποδοχη ουτε στο παιδικο δεν δικαιολογειται.
Κατα τα αλλα σημερα, ουτε να σχολιασω δε θελω το μπλοκ μας, πολυ καλη ομαδα ο Παμβοχαικος επαιξε να μη πω και καλυτερο βολλευ απο εμας αλλα πολλα λαθη στην επιθεση.
Οπως εγραψα και ποιο πανω, δεν ειναι τιποτα κακο να νικησεις στο Tie Break.
Ουτε και θα βγαλουμε τη χρονια αήττητοι. Δουλεια για να γινωμαστε ολο και καλυτεροι.
Ουτε και θα βγαλουμε τη χρονια αήττητοι. Δουλεια για να γινωμαστε ολο και καλυτεροι.
- Stelios Bagios
Κρίμα για το χαμένο πόντο, αλλά από την άλλη πήγαν πολλά πράγματα στραβά, θα μπορούσαμε και να χάσουμε. Σήμερα πληρώσαμε την έλλειψη 4ου ξένου, τον τραυματισμό του Πέτρογλου και το rotation λόγω CL. Ή αλλιώς την έλλειψη βάθους στον πάγκο.
Νομίζω ότι είχαμε πολύ μεγάλο πρόβλημα στον 2ο ακραίο (θεωρώντας 1ο το Χιμένεθ).
Ο Εφραιμίδης είχε πολύ κακή υποδοχή και ο αντίπαλος χτυπούσε συνέχεια εκεί.
Ο Καρασαββίδης είχε αρκετά καλύτερη υποδοχή (εκτός από ένα σημείο στο 2ο σετ όπου με το που έφαγε μπλοκ χάλασε η υποδοχή του και μας πλησίασαν). Ωστόσο, επιθετικά ήταν ακίνδυνος με αποτέλεσμα το αντίπαλο μπλοκ να έχει ευκολότερο έργο. Π.χ. χάναμε αρκετούς πόντους στο σημείο της περιστροφής όπου ήταν στην μπροστινή ζώνη ο Σεπέδα, ο Καρασσαβίδης και ο κεντρικός. Αν η υποδοχή μας δε βόλευε για 1ο χρόνο η μόνη επιλογή του Κουρνέτα ήταν ο Σεπέδα, οπότε το αντίπαλο μπλοκ ήταν έτοιμο.
Ελπίζω με την επιστροφή του Πέτρογλου η κατάσταση να βελτιωθεί. Π.χ. με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης όταν το αντίπαλο μπλοκ εστίαζε στους Σεπέδα, Χιμένεθ, ο Πέτρογλου έβγαινε πολλές φορές με μονό μπλοκ και έπαιρνε τους πόντους. Φυσικά χρειαζόμαστε 4ο ξένο, αλλά αν τα οικονομικά δε βγαίνουν προτιμώ να πάρουμε κάποιον καλό τον Ιανουάριο παρά κάποιον λιγότερο καλό από τώρα.
Χάρηκα που το γήπεδο είχε αρκετό κόσμο, νομίζω γύρω στα 400 άτομα. Η ομάδα, είτε είναι η καλύτερη είτε η δεύτερη καλύτερη στην Ιστορία μας, αξίζει τη στήριξή μας.
Νομίζω ότι είχαμε πολύ μεγάλο πρόβλημα στον 2ο ακραίο (θεωρώντας 1ο το Χιμένεθ).
Ο Εφραιμίδης είχε πολύ κακή υποδοχή και ο αντίπαλος χτυπούσε συνέχεια εκεί.
Ο Καρασαββίδης είχε αρκετά καλύτερη υποδοχή (εκτός από ένα σημείο στο 2ο σετ όπου με το που έφαγε μπλοκ χάλασε η υποδοχή του και μας πλησίασαν). Ωστόσο, επιθετικά ήταν ακίνδυνος με αποτέλεσμα το αντίπαλο μπλοκ να έχει ευκολότερο έργο. Π.χ. χάναμε αρκετούς πόντους στο σημείο της περιστροφής όπου ήταν στην μπροστινή ζώνη ο Σεπέδα, ο Καρασσαβίδης και ο κεντρικός. Αν η υποδοχή μας δε βόλευε για 1ο χρόνο η μόνη επιλογή του Κουρνέτα ήταν ο Σεπέδα, οπότε το αντίπαλο μπλοκ ήταν έτοιμο.
Ελπίζω με την επιστροφή του Πέτρογλου η κατάσταση να βελτιωθεί. Π.χ. με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης όταν το αντίπαλο μπλοκ εστίαζε στους Σεπέδα, Χιμένεθ, ο Πέτρογλου έβγαινε πολλές φορές με μονό μπλοκ και έπαιρνε τους πόντους. Φυσικά χρειαζόμαστε 4ο ξένο, αλλά αν τα οικονομικά δε βγαίνουν προτιμώ να πάρουμε κάποιον καλό τον Ιανουάριο παρά κάποιον λιγότερο καλό από τώρα.
Χάρηκα που το γήπεδο είχε αρκετό κόσμο, νομίζω γύρω στα 400 άτομα. Η ομάδα, είτε είναι η καλύτερη είτε η δεύτερη καλύτερη στην Ιστορία μας, αξίζει τη στήριξή μας.
- Dimitris_L4
Το ειπα μετα το μτς με την Τουρ το λεω και τωρα..Αυτον τον ΠΑΟΚ μην το φοβαστε...Ειμαι βεβαιος οτι θα παρουν κ αλλον παιχτη..Αλλα κ να μην παρουν ο στοχος ειναι το πρωταθλημα και πιστευω οτι με αυτο το ροστερ ειμαστε πολυ δυνατοι...ειναι αρχη της σαιζον ακομα..ουτε αυτοματισμοι βγαινουν τοσο ευκολα ουτε τπτ...μην γκρινιαζεται και χαλαρωστε...θα παει μακρυα η βαλιτσα φετος..Στα θετικα οτι το γηπεδο αρχιζει και μαζευει κοσμο που στηριζει αυτην την προσπαθεια..
@ SOVIET
ενημερωσε τον πατερουλη να μου κλεισει δωματιο με θεα στην σιβηρια
εχουμε και λεμε
ο 20 χρ καρασσαβιδης ( περσι επαιζε λιμπερο)
ειχε Καρασαββίδης 5 (2/6 επ, 2 άσσοι, 1 μπλοκ, 54% υπ - 29% άριστες)
ο εφραιμιδης 0 (0/4 επ), 36% υπ - 18% άριστες)
ο χιμενεθ στις υποδοχες ειχε 11% υπ - 0% άριστες)
και ο γκαρας Γκαράς (λ, 74% υπ -16% άριστες)
οκ θα πεις ο γκαρας λιμπερο ο χιμενεθ δεν ειναι για πισω ζωνη αλλα με εφραιμιδη εχθες που επαιζαν ιδια θεση ποιοσ ηταν καλυτεροσ και γενικα με τα στατιστικα επειμενεισ οτι ο καρασσαβιδησ ηταν ο χειροτεροσ?
και ειναι και αρκετα πιο μικροσ απο τουσ αλλουσ και εφαγε μεγαλο ζορι εχθες και απο πιεση...
οκ δεν ειναι και το μεγαλο ταλεντο αλλα για λιμπερο που τον θελω εγω ειναι σε καλυτερο επιπεδο απο τον γκαρα στα 20 εχει πιο πολλες εμπειριες καλυτερη νοοτροποια και μελλον
συμφωνω για τον κορμο τα λεω και εγω αλλα αν δεις παιχτες ελληνες που αγωνιζωνται εδω ηλικιας 20-28
ποσους θα πεις οτι κανουν για ΠΑΟΚ? (βασικοι η παγκιτες)
θα ψαξεις πολυ και δεν θα βρεις
προχειρα οι 2 του γαυρου (κοκινακης-φιλιποφ)
2 του εθνικου (δαλακουρας-κασαμπαλης)
αντε και τον διαγωνιο της γριας για παγκο αντε και ενα ακραιο και λιμπερο νεαρο που βαζει η συρος για παγκο
αντε και κανενα κεντρικο για παγκο παλι εχει 3-4
το λοιπον
απο γαυρο δυσκολα μεχρι αστο και ειναι οι μονοι που θα επαιζαν βασικοι
απο εθνικο ισως αλλα εχει ρισκο αν σου βγουν αξιζει ομως
παγκιτες οι αλλοι με τα σημερινα δεδομενα και δυσκολα να πανε πιο πανω
(ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ)
ε εχεις 2 εσυ ηδη... καρασαβιδη -εφραιμιδη αντε να παρεις και κανενα κεντρικο εχεις και σαμπανη παγκο
αυτα...
αυτο ειναι το επιπεδο με τετοιο επιπεδο θα κανεις κορμο αν θελεις
κατσε να σε φτιαξω ρε μπαγασα
αν κληθει σε 5 χρονια ο καρασαβιδης εθνικη (σαν λιμπερο γινεται γιατι δεν υπαρχουν νεοι ελληνες)
κερνας ενα κιβωτιο βοτκες...
μεσα?
ενημερωσε τον πατερουλη να μου κλεισει δωματιο με θεα στην σιβηρια

εχουμε και λεμε
ο 20 χρ καρασσαβιδης ( περσι επαιζε λιμπερο)
ειχε Καρασαββίδης 5 (2/6 επ, 2 άσσοι, 1 μπλοκ, 54% υπ - 29% άριστες)
ο εφραιμιδης 0 (0/4 επ), 36% υπ - 18% άριστες)
ο χιμενεθ στις υποδοχες ειχε 11% υπ - 0% άριστες)
και ο γκαρας Γκαράς (λ, 74% υπ -16% άριστες)
οκ θα πεις ο γκαρας λιμπερο ο χιμενεθ δεν ειναι για πισω ζωνη αλλα με εφραιμιδη εχθες που επαιζαν ιδια θεση ποιοσ ηταν καλυτεροσ και γενικα με τα στατιστικα επειμενεισ οτι ο καρασσαβιδησ ηταν ο χειροτεροσ?
και ειναι και αρκετα πιο μικροσ απο τουσ αλλουσ και εφαγε μεγαλο ζορι εχθες και απο πιεση...
οκ δεν ειναι και το μεγαλο ταλεντο αλλα για λιμπερο που τον θελω εγω ειναι σε καλυτερο επιπεδο απο τον γκαρα στα 20 εχει πιο πολλες εμπειριες καλυτερη νοοτροποια και μελλον
συμφωνω για τον κορμο τα λεω και εγω αλλα αν δεις παιχτες ελληνες που αγωνιζωνται εδω ηλικιας 20-28
ποσους θα πεις οτι κανουν για ΠΑΟΚ? (βασικοι η παγκιτες)
θα ψαξεις πολυ και δεν θα βρεις
προχειρα οι 2 του γαυρου (κοκινακης-φιλιποφ)
2 του εθνικου (δαλακουρας-κασαμπαλης)
αντε και τον διαγωνιο της γριας για παγκο αντε και ενα ακραιο και λιμπερο νεαρο που βαζει η συρος για παγκο
αντε και κανενα κεντρικο για παγκο παλι εχει 3-4
το λοιπον
απο γαυρο δυσκολα μεχρι αστο και ειναι οι μονοι που θα επαιζαν βασικοι
απο εθνικο ισως αλλα εχει ρισκο αν σου βγουν αξιζει ομως
παγκιτες οι αλλοι με τα σημερινα δεδομενα και δυσκολα να πανε πιο πανω
(ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ)
ε εχεις 2 εσυ ηδη... καρασαβιδη -εφραιμιδη αντε να παρεις και κανενα κεντρικο εχεις και σαμπανη παγκο
αυτα...
αυτο ειναι το επιπεδο με τετοιο επιπεδο θα κανεις κορμο αν θελεις
κατσε να σε φτιαξω ρε μπαγασα

αν κληθει σε 5 χρονια ο καρασαβιδης εθνικη (σαν λιμπερο γινεται γιατι δεν υπαρχουν νεοι ελληνες)
κερνας ενα κιβωτιο βοτκες...

μεσα?

- john4serres
Ο ΠΑΟΚ θα δώσει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του για το Τσάμπιονς Λιγκ του βόλευ, και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο τηρουμένων των αναλογιών.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής.
"Φίλε του ΠΑΟΚ , την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου , 7.00μ.μ., στο Παλατάκι μας , η ομάδα Volley υποδέχεται την τρεις φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης , Ιταλική TRENTINO, στα πλαίσια των ομίλων του CHAMPIONS LEAGUE.
– Οι παίκτες μας περιμένουν την παρουσία σου και την βοήθεια σου.
– Για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα 5 € σ΄όλο το γήπεδο και 10€ στη ΘΥΡΑ VIP."
"Φίλε του ΠΑΟΚ , την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου , 7.00μ.μ., στο Παλατάκι μας , η ομάδα Volley υποδέχεται την τρεις φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης , Ιταλική TRENTINO, στα πλαίσια των ομίλων του CHAMPIONS LEAGUE.
– Για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα 5 € σ΄όλο το γήπεδο και 10€ στη ΘΥΡΑ VIP."
1)ανχωτικη και δυσκολη νικη αλλα σημαντικη κοντρα σε μια πολυ καλη ομαδα που κατα τη γνωμη μου μπορει να μπει στους 4
2)ο σεπεντα ειναι παικταρας πιο ολοκληρωμενος απο τον γκομες! μονο ασσο δεν εχει ( νομιζω
)
3)χαρηκα που ειχε κοσμο! τοσοι να πηγαιναν και στο μπασκετ καλα θα μασταν
2)ο σεπεντα ειναι παικταρας πιο ολοκληρωμενος απο τον γκομες! μονο ασσο δεν εχει ( νομιζω

3)χαρηκα που ειχε κοσμο! τοσοι να πηγαιναν και στο μπασκετ καλα θα μασταν
Με 5 ευρώ βλέπεις Champions League λέμε..ΌΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.john4serres έγραψε:
αν και εχω γινει κουραστικος
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 1000 ΤΙΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΛΟΓΩ ΜΙΚΡΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 1000 ΤΙΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΛΟΓΩ ΜΙΚΡΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ
Ξεφτίλα δε θα είναι το πρόστιμο για μικρή προσέλευση.
Ξεφτίλες θα είμαστε εμείς σαν λαός αν δε κόψουμε 1.000 εισιτήρια σε αγώνα champions league απέναντι σε μια κορυφαία ομάδα.
Ξεφτίλες θα είμαστε εμείς σαν λαός αν δε κόψουμε 1.000 εισιτήρια σε αγώνα champions league απέναντι σε μια κορυφαία ομάδα.
- Μπαρκαρούτσος
Εντάξει, στο μπάσκετ παραπάνω έχει..sn0ufel4 έγραψε:3)χαρηκα που ειχε κοσμο! τοσοι να πηγαιναν και στο μπασκετ καλα θα μασταν

Λέω να πάω κι από το volley τη Τετάρτη...
- PAOK_NORTH_ARMY
Είναι κρίμα κι άδικο να μην έχει τη Τετάρτη 1000-2000 ΠΑΟΚτσάκια να ενισχύσουν τη προσπάθεια της ομάδας. Το ρεζιλίκι που γράφει ο marley4,αν όντως ισχύει πρέπει να αποφευχθεί με κάθε τρόπο.