aisiodoksos έγραψε:
Νομιζω οτι ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ φαινεται κατευθειαν στο γηπεδο...μια ενεργεια του ...μια πασα του .. ενα κοντρολ του...
αυτα εχω να τα δω απο τον ΠΑΟΚ του Σαντος. Εκεινη η ομαδα ειχε πολυ ποιοτητα και οι παικτες ειχαν και μεγαλα @@...
οι δικοι μας ειναι ολιγον τι ανευροι να τους πω..αγευστους να τους πω..πολυ φρου φρου και αρωματα να το πω...ε κατι τετοιο!!
Δεν μπορω να δεχθω οτι πρεπει ο νομποα να κανει προετοιμασια για να παρει παραμαζωμα ΠΑΙΚΤΑΚΙΑ της ΛΙΓΔΑΣ.
Βαρεθηκα να περιμενω ποτε θα δειξουν ολοι. Ειχα μπει σε αυτο το τρυπακι με τον Μαρτενς , με τον μαντουρο (ο οποιος οσο επαιζε εχω πολυ θετικοτερη εικονα απο οτι με τον κριστιαν) , με τον κοστα και και και και πολλους αλλους ακομα...
και πριν προλαβουν καποιοι και μου πουν οτι εχω αδικο και οτι ειναι παικταρας(πραγμα στο οποιο δεν θα πολυδιαφωνησω καθως και εγω για καλο τον θυμαμαι) αλλα ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ..ουτε ο νατχο που τον θεωρω καλυτερο ηταν κατι το ξεχωριστο εδω.
Οφφ τόπικ:
Καλά το ξεκίνησες, καλά το συνέχισες, αλλά με τον Νάτκχο αδερφέ, σόρρυ κιόλας, το μάμησες την μάνα.
Καμιά φορά αναρωτιέμαι (σαν τον Kgeo) τί στην ευχή θέλουμε να δούμε από τους παίκτες μας για να μας αφήσουν ικανοποιημένους. Αυτό με τον Κιρκάσιο το έχω διαβάσει πολλές φορές, «δεν πρόσφερε όσα περιμέναμε», «δεν ξεχώρισε», καλά κάποιο παιδί (που σε άλλα θέματα τον έχω σε μεγάλη υπόληψη) τον αποκάλεσε και «σημαδούρα»!
20 παιχνίδια έπαιξε πέρσι ο Μπίμπρας, σε ξένο περιβάλλον, χωρίς να γνωρίζει συμπαίκτες, από κάποια φάση χωρίς προπονητή και χόρτασε το μάτι μου κάθετες. Δέκα (10) ασίστ έβγαλε το παληκάρι (έξι πήγαν στο πλεκτό, οι άλλες χάθηκαν) και διαβάζω ότι δεν ξεχώρισε, δηλαδή ποιόν θέλαμε, τον Τσάβι;
Ον τόπικ.
Χθες ο Νοβόας δεν ήταν καλός, με βάση αυτά που έχουμε συνηθίσει. Αλλά, αλίμονο, η ποιότητά του ξεχώριζε από χιλιόμετρα, σε σχέση με οτιδήποτε άλλο κυκλοφορούσε στο χορτάρι.
Γιατί δεν ήταν καλός, δεν ξέρω. Μπορεί να σκέφτεται το Κόπα Αμέρικα. Μπορεί να ξενέρωσε. Αλλά μπορεί και να τον έκλεισε σωστά ο αντίπαλος (οπότε ο Τζιόλης βρήκε πεδίο και έκανε πάρτι). Μπορεί να φταίνε και οι συμπαίκτες του, που χάνουν τις μπαλιές του. Ή μπορεί και να ήταν καλός, αλλά εμείς να μήν το καταλάβαμε.