7.Eyal Golasa
Re: 7.Eyal Golasa
Ηταν τραυματιας τωρα επανηλθε δεν πιστεύω να μην τον πιστευει ο προπονητής.Εμενα πρωσοπικα μου αρέσει σαν παιχτης και ειναι και καλο παιδι:):D:lol:
Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να πω την αμαρτία μ και εμένα μ´ αρέσει παιχτικα...
Αν βρει ευκαιρία και την αρπάξει μπορεί να γίνει απαραίτητος.
Υγεία μόνο να εχει
Αν βρει ευκαιρία και την αρπάξει μπορεί να γίνει απαραίτητος.
Υγεία μόνο να εχει
Μπορεί να προσφέρει πολλά ως εσωτερικός μέσος.
Αρκεί να έχει υγεία και να βάλει το κεφάλι κάτω.
Αρκεί να έχει υγεία και να βάλει το κεφάλι κάτω.
Aνάμενομενο
Σε ενα χρονο εμφάνιση σαν του Πέλκα δεν έκανε
Βεβαια θα θελα ως αντάλλαγμα να φυγει η μετεγγραφη
Σε ενα χρονο εμφάνιση σαν του Πέλκα δεν έκανε
Βεβαια θα θελα ως αντάλλαγμα να φυγει η μετεγγραφη
Για μενα επρεπε να παρει μια ευκαιρια σε σωστο περιβαλλον να δειξει αν μπορει, αλλιως καλυτερα δανεικος να πηγαινε μπας και βελτιωνωτανε εξω και ειχαμε καμμια καλη προταση του χρονου, μονο 23 ειναι εξαλλου!
stelyk έγραψε:Για μενα επρεπε να παρει μια ευκαιρια σε σωστο περιβαλλον να δειξει αν μπορει, αλλιως καλυτερα δανεικος να πηγαινε μπας και βελτιωνωτανε εξω και ειχαμε καμμια καλη προταση του χρονου, μονο 23 ειναι εξαλλου!
δεν εχεις αδικο
και εγω περίμενα να εχει πιο καλή πορεία φέτος.
δεν ξερω αν υπάρχει πρόταση ήδη. μην ξεχνάμε ότι αρχές καλοκαιριού είχε βγεί το όνομα του για μια δυο ομάδες.
δεν ξερω αν υπάρχει πρόταση ήδη. μην ξεχνάμε ότι αρχές καλοκαιριού είχε βγεί το όνομα του για μια δυο ομάδες.
Αστειος ποδοσφαιριστης και μεγαλος τουριστας,μολις του ειπε ο Κροατης να τρεχει λιγο παραπανω μεσα στο γηπεδο το γυρισε στον τουρισμο.
Στο καλο,και ευχομαι να εισαι ο τελευταιος ποδοσφαιριστης που παιρνουμε μονο και μοπνο επειδη επαιξε καλα απεναντι μας.
Στο καλο,και ευχομαι να εισαι ο τελευταιος ποδοσφαιριστης που παιρνουμε μονο και μοπνο επειδη επαιξε καλα απεναντι μας.
- desperando
- Επικοινωνία:
πραγματικα επεσα απο τα συνεφα,δεν περιμενα οτι τουλαχιστον αυτη τη χρονικη στιγμη θα ηταν στους αποχωρισαντες.
λογικα η παραχωριση του ειναι στρατηγικη αποφαση να στηριχθει ο πελκας ως δευτερο δεκαρι μιας και ειναι και πιο νεος αλλα και απο τις ακαδημιες.
παντως πιστευω οτι ειναι το καλυτερο και για τις δυο πλευρες
λογικα η παραχωριση του ειναι στρατηγικη αποφαση να στηριχθει ο πελκας ως δευτερο δεκαρι μιας και ειναι και πιο νεος αλλα και απο τις ακαδημιες.
παντως πιστευω οτι ειναι το καλυτερο και για τις δυο πλευρες
- Panos Fanfaras
Δεν θυμάμαι να έκανε ούτε μια καλή και πειστική εμφάνιση. Παίκτης χωρίς καθόλου ουσία στο παιχνίδι του. Μηδέν γκολ, μηδέν ασίστ. Ίσως να άξιζε μια ευκαιρία καθώς είναι νέος αλλά άνετα μπορεί να έρθει κάποιος καλύτερος.
- john4serres
Άντε αφού παντρεύτηκες στο Ισραήλ φέρε και 500.000 πρόταση από καμια ομάδα και μείνε εκεί.