Προγνωστικά για το Στοίχημα
Re: Προγνωστικά για το Στοίχημα
On topic το Χ ημίχρονο στο Ατρόμητος-Ηρακλής πληρώνει 1,95,ενώ το 0-0 ημίχρονο 2,35.
Προσωπικά άσσο θα το παίξω (1,85),αλλά μου φάνηκαν πολύ μεγάλα τα παραπάνω ποσοστά.
Προσωπικά άσσο θα το παίξω (1,85),αλλά μου φάνηκαν πολύ μεγάλα τα παραπάνω ποσοστά.
Τον άσσο του ατρόμητα τον κοτσάρισα από εχθές σε ένα χαζοδελτίο, παρέα με 2 και άντερ της Νάπολι και δυάρι της Σπόρτινγκ, μόνο και μόνο να έχω κάτι να παρακολουθώ σήμερα. Η ώρα να περνάει.
Πολύ μικρό μπετ και στα παπάκια μου.
Δεν περιμένω και πολλά. Δεν γίνεται να βγαίνουν κάθε μέρα τριάδες με δεκατρισίμησι απόδοση.
Πολύ μικρό μπετ και στα παπάκια μου.
Δεν περιμένω και πολλά. Δεν γίνεται να βγαίνουν κάθε μέρα τριάδες με δεκατρισίμησι απόδοση.
Άμα το δίνει πάνω από 1,30 θα παίξω το σπίτι μου.Dinos_Liverpool έγραψε:Κανόνισε να το παίξεις Χ2 την Τετάρτη και να περιμένεις κιόλας να το πιάσεις! Με τη γρουσουζιά σου θα μείνεις!
-
john4serres
3,50 αποδοση μ.ο. ο ασσος απεναντι στον γαυρο (στις ξενες στοιχηματικες εταιρειες)
3,83-3,29-2,08 για 1-Χ-2 .....
Πάω να μπουμπουνήξω δυάρι από δω ως την μαρίνα ζέας.
Πάω να μπουμπουνήξω δυάρι από δω ως την μαρίνα ζέας.
- Dinos_Liverpool
Παιδιά, να του "σφυρίξω" μία με τη μυγοσκοτώστρα αυτού του προκλητικού σκτόγερου; Από δω ως το Τουρκολίμανο!
DC μπραβο ρε σε καλη μερια,για σημερα το gg της Σπορτινγκ πως σας φαινεται;
Βλεπεις διπλο τη ναπολι με ng; παρα πολυ δυσκολο μου ακουγετε,ειναι καλη η φιορεντινα στην εδρα της δυσκολα να μη βαλει γκολ,να πω την αληθεια δε βλεπω να χανουν οι βιολα αλλα γενικα ειναι τριπλη για μενα και δεν ασχολουμε.
Γενικα τον τελευταιο καιρο δεν τα παω καλα στα προγνωστικα αλλα για καλη μου τυχη ρεφαρω στο live, εχθες ειχα και θετικο προσιμο με τις ανατροπες της Τοτεναμ και της Ραπιντ.
Βλεπεις διπλο τη ναπολι με ng; παρα πολυ δυσκολο μου ακουγετε,ειναι καλη η φιορεντινα στην εδρα της δυσκολα να μη βαλει γκολ,να πω την αληθεια δε βλεπω να χανουν οι βιολα αλλα γενικα ειναι τριπλη για μενα και δεν ασχολουμε.
Γενικα τον τελευταιο καιρο δεν τα παω καλα στα προγνωστικα αλλα για καλη μου τυχη ρεφαρω στο live, εχθες ειχα και θετικο προσιμο με τις ανατροπες της Τοτεναμ και της Ραπιντ.
pilotos έγραψε:Χ2 να παίξει
SM-G920F
Να μη το παιξει γιατι τον παει μαμιοντας 2 μερες σερι,ας τον λεει γκαντεμοσαυρο ο κυρ Ντινος.
Μπάνε, ποντάρω στο ότι η Νάπολη θα το κυνηγήσει το σκουντέτο.
Αν κερδίσει σήμερα, μένει στον πόντο από την Γιούβε, παίζει με Τσιέβο και θα περιμένει γκέλα στην Αταλάντα.
Το κακό είναι ότι οι Βιόλα παίζουν στην Ρώμη την Παρασκευή και δύο ήττες σερί .... άσε που με χαλάει και άσσο του 2,00 με Ρόμα αλλά βρε αδερφέ .... να τζογάρουμε και λίγο.
Άμα κάτσει και η σημερινή τριάδα, θα παίξω τον κώλο μου στον άσσο.
Αν κερδίσει σήμερα, μένει στον πόντο από την Γιούβε, παίζει με Τσιέβο και θα περιμένει γκέλα στην Αταλάντα.
Το κακό είναι ότι οι Βιόλα παίζουν στην Ρώμη την Παρασκευή και δύο ήττες σερί .... άσε που με χαλάει και άσσο του 2,00 με Ρόμα αλλά βρε αδερφέ .... να τζογάρουμε και λίγο.
Άμα κάτσει και η σημερινή τριάδα, θα παίξω τον κώλο μου στον άσσο.
Η διαφωνία μου είναι ως προς το ng, το ματς όπως έγραψα είναι τριπλή για μένα (το να μη χασει η φιορεντινα ειναι απλα διαισθηση δεν θα το παιξω ομως) οπότε μπορεί άνετα να έρθει 1-2
Ας δώσω και εγώ μια τριάδα σήμερα.
Μπραιτον 1 Σπόρτινγκ και Λατσιο gg.
Ας δώσω και εγώ μια τριάδα σήμερα.
Μπραιτον 1 Σπόρτινγκ και Λατσιο gg.
Δε το βλέπω να έρχεται το gg στη Ρώμη ,το γήπεδο είναι λίμνη μόνο τα ψάρια του λείπουν.
Και αφού βγάλαμε και τον άσσο του Ατρόμητου,αύριο θα παίξω διπλό Έβερτον (1,75) και διπλό Τσέλσι (1,67).
Όσο για το σημερινό Φιορεντίνα-Νάπολι,βλέπω anytime σκόρερ Higuain στο 2,38.
Όσο για το σημερινό Φιορεντίνα-Νάπολι,βλέπω anytime σκόρερ Higuain στο 2,38.
- painkiller4