Parolos έγραψε:Πολύ καλά τα λες δεν είμαστε Ρεάλ, ευχαριστούμε για την επισήμανση...
Στο δια ταυτα.. μπορείς να μου πεις πόσους ενεργούς παίχτες έχουμε αυτή τη στιγμή στην ομάδα?
Μπορείς να μου πεις γιατί είμαστε μίζεροι που θέλουμε 23 κανονικούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα?
Ψάξε στα μηνύματά μου έχω γράψει μια 23άδα που θα έμοιαζε λογική.. όχι όχι δεν έχω βάλει τον Κριστιάνο και τον Μέσσι μέσα για να σε προλάβω..
Άλλωστε μετά τους παίχτες της Ρεάλ δεν έχει άλλους ενδιάμεσα.. μετά πάει ο Σπυρόπουλος..
Όπως έγραψα και πρίν από λίγο...
3 παίχτες πρώτης γραμμής ή ακριβοπλήρωμένοι
3 παίχτες εργαλεία ή value for money
3 ερωτηματικά
Οι υπόλοιποι είναι εναργοί παίχτες της ομάδας...
GK : Γλύκος,
Gspurning ή Jacobo, Γιακουμής/Μελίσσας
DR : Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης
DL : Τζαβέλλας, Lino, Ποζαντζίδης
DC : Vitor,
Insaurralde ή Μεταγραφή,
Μεταγραφή, Ιντζίδης/Qose
DM : Kace,
Τζιόλης ή Maduro, Τσανδάρης
CM :
Natkho ή Μεταγραφή,
Μεταγραφή, Σαββίδης/Παναγιωτούδης
AM :
Martens, Vukic, Πέλκας
RM :
Stoch ή Μεταγραφή, Δεληγιαννίδης
LM : Lucas,
Μεταγραφή*, Πόζογλου, Πόποβιτς
SC : Κλάους, Σαλπιγγίδης, Κουλούρης
* : Θα μπορεί να παίξει και ως ΑΜ. Ίσως γι αυτό είναι ερωτηματικό ο Martens (παίζει και τις 2 θέσεις)
Ιδιαίτερες περιπτώσεις:
Lino, Vuka ανανέωση με normal όρους, αλλίως με τα ποσά που ζητάνε τους ευχαριστούμε και θα τους αγαπάμε μια ζωή... αντίο.
Σάλπι μείωση αλλιώς αντίο.
Martens, Maduro προσπάθεια για μείωση αρχικά, σε περίπτωση που φέρουν συμφέρουσα πρόταση και θέλουν να φύγουν... αντίο. Αλλιώς να μείνουν (προσωπικά τους θέλω).
Όσοι από τους παραπάνω χαιρετήσουν (πλην των 3ων) αντικατάσταση από παίχτες value for money πχ. Strinic αντί Lino, Matheus αντί Σάλπι (τυχαία τα ονόματα, τα βάζω επειδή εχουν ακουστεί για μας)