Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

MANIAKOS έγραψε:Τι να πει κανεις.........οι μαντουρο μαρτενς που ναι 29 και 30 εχουν μεγαλο συμβολαιο ....ο σαλπι οχι.....ο σπυροπουλος οχι.....ουτε καν ακουγεται για σουτ....
οι σαλπι κλαους κουλουρης μας καλυπτουν για φορ και ο αλλος εχει μπεργκ......μαλιστα////
επιλεκτικα παλι εξαφανιζουμε επιλογες του προηγουμενου......

μας εχετε πρηξει καθε χρονο τα ιδια....οποιος φευγει πρεπει να ναι αποτυχημενος ή πρεπει να θαψουμε τις επιλογες του....και πληρωνε ξαναμανα αποζημιωσεις.....ο νατχο οταν κλεισει αλλου θα γινει γιατι δεν τον θελαμε και δεν εδειξε και κτ..το ιδιο ο στοχ....ο τσακο θα γινει παλι απειθαρχος και ο φυτανιδης η ενδεδειγμενη λυση......

ουστ ...μυαλο δε βαζεται η χαρα των μανατζαρεων για αλλη μια φορα....
+++++++++++++
θα πληρωνουμε τα καλα παιδια και τα γατια
οποιος δε μας βολευει γιατι τον διαλεξε αλλος, θα πληρωνουμε κι αποζημιωση απο πανω
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Δε θέλω να σας προσβάλλω αλλά ο Άγγελος βλέπει πολύ καλύτερα από σας που τον κράζετε. Αν π.χ. πει πως ο Μαντούρο δεν κάνει ενώ οι νοσταλγοί του Στέφενς πως είναι παικταράς, 99% θα έχει δίκιο ο Άγγελος.

Το λέω γιατί κυρίως αυτοί τον κράζουν , οι λεγόμενοι "χιουμποφύλακες" , η ξενομανία των οποίων θυμίζει το Λαλάκη τον εισαγόμενο , για τους παλιότερους. :lol:

Δε λέω πως ο Άγγελος έχει το αλάθητο του Πάπα αλλά λίγη υπομονή δε βλάπτει. Άλλο πράγμα να φέρνει Σκαρμούτσο και Λιάσσο Λουκά επί Γούμενου και άλλη ιστορία η σημερινή με Σαββίδη. Αν δεν πάρει μεγάλους παίκτες το καλοκαίρι και μας πει πως η Παναγιά θα κάνει το Σκόνδρα Καφού , θα τον κράζουμε όλοι μαζί από τον Αύγουστο .Υπομονή...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Καλα οτι και να λεμε εχετε βγαλει τα συμπερασματα σας ορισμενοι πριν καν ξεκινησει η χρονια οποτε τζαμπα συζηταμε
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Ο σεντονατος στα χαρτια βαζελος παίρνει μπουρμπο και εδω και 3-4 σελιδες εμεις συζηταμε αν κανει ο μααρτενς και ο μαντουρο για τον ΠΑΟΚ...δεν παει παρακατω...οπαδικα πιασαμε πατο... :redcard: :redcard:
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Εγώ θα ήθελα να τους δω σε μια ομάδα με συγκεκριμένες θέσεις και σύστημα μετά από προετοιμασία.
Δεν μπορεί να είναι και για πέταμα. Έλεος δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

SePuLtUrA_4_ έγραψε:Ο σεντονατος στα χαρτια βαζελος παίρνει μπουρμπο και εδω και 3-4 σελιδες εμεις συζηταμε αν κανει ο μααρτενς και ο μαντουρο για τον ΠΑΟΚ...δεν παει παρακατω...οπαδικα πιασαμε πατο... :redcard: :redcard:
εδω συζηταμε αν κανει ο νατχο, στον μαρτενς και τον μαντουρο κολησες εσυ?

το χειροτερο ειναι οτι βλεπω στο φβ καποιους παντογνωστες να λενε μπουλο ο ενας ο αχρηστος για τον μαντουρο, μπουλο ο αλλος ο σακατης για τον μαρτενς, μπουλο κι ο νατχο αμα δεν θελει, σιγα τον παικτη και αλλα τετοια ωραια.
μακραν ο πιο αμπαλος λαος οι ΠΑΟΚτσηδες και γενικα οι ελληνες μπορω να πω.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

GiorgosAtha έγραψε:Η μιζέρια σε όλο της το μεγαλείο!!!
Parolos έγραψε:Αν αυτά που διαρρέουν είναι αλήθεια.. δε μας βλέπγω καλά δυστυχώς..
Μιλάνε για 3 μόνο μεταγραφές πρώτης γραμμής, και 3 μεταγραφές ρολίστες.
Γιατί δεν μας βλέπεις καλά?
Το είπε και ένας αδερφός ποιο πάνω... Η ομάδα είναι σαν ένα πιάνο, θες 3 να μπορούν να το παίζουν και 8 να μπορούν να το κουβαλήσουν! Τι δεν καταλαβαίνεις?
Δεν είμαστε ούτε η Barca ούτε η Real να κάνουμε 8 μεταγραφές πρώτης γραμμής και να έχουμε 20 παίχτες αστέρια. Πότε θα το καταλάβετε αυτό?
Πολύ καλά τα λες δεν είμαστε Ρεάλ, ευχαριστούμε για την επισήμανση...
Στο δια ταυτα.. μπορείς να μου πεις πόσους ενεργούς παίχτες έχουμε αυτή τη στιγμή στην ομάδα?
Μπορείς να μου πεις γιατί είμαστε μίζεροι που θέλουμε 23 κανονικούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα?
Ψάξε στα μηνύματά μου έχω γράψει μια 23άδα που θα έμοιαζε λογική.. όχι όχι δεν έχω βάλει τον Κριστιάνο και τον Μέσσι μέσα για να σε προλάβω.. :geek:
Άλλωστε μετά τους παίχτες της Ρεάλ δεν έχει άλλους ενδιάμεσα.. μετά πάει ο Σπυρόπουλος..
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Πες τα παρολε γιατί θα γίνουμε κ παράλογοι στο τέλος. Δεν ειναι δυνατόν να παίρνει 300 χιλ συμβόλαιο ο κάθε σπυροπουλος και 500 ο τωρινος σαλπι και να μας ενοχλούν τα 600 του μαρτενς. Θέλουν λέει να κλείσει η ψαλίδα στα συμβόλαια. Και διώχνουν όποιον έφερε ο Ολλανδός και ο τσιτσι.
Ο σβούρας ξεχνάει την εποχή που πήγε στο βαζελο και έλεγε ανοιχτά πως αν θελουμε να τους φτάσουμε πρέπει να τους φτάσουμε κ σε συμβόλαια και ζητούσε 400 χιλ συμβόλαιο. Τωρα που ειναι παράγοντας γιατί δεν κοιτά τα συμβόλαιο του θρήνου;
Και στο κάτω κάτω τωρα έχω πρόεδρο απλά, αν όχι τωρα ποτε;;
Ξαναλέω θελουμε κανονικούς ποδοσφαιριστές στυλ σορλεν, ζεκα , ινσα κ.α. Ούτε νέους λινο ζητάμε ούτε νέους βουκιτς ούτε βιερινια.
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Πες τα παρολε γιατί θα γίνουμε κ παράλογοι στο τέλος. Δεν ειναι δυνατόν να παίρνει 300 χιλ συμβόλαιο ο κάθε σπυροπουλος και 500 ο τωρινος σαλπι και να μας ενοχλούν τα 600 του μαρτενς. Θέλουν λέει να κλείσει η ψαλίδα στα συμβόλαια. Και διώχνουν όποιον έφερε ο Ολλανδός και ο τσιτσι.
Ο σβούρας ξεχνάει την εποχή που πήγε στο βαζελο και έλεγε ανοιχτά πως αν θελουμε να τους φτάσουμε πρέπει να τους φτάσουμε κ σε συμβόλαια και ζητούσε 400 χιλ συμβόλαιο. Τωρα που ειναι παράγοντας γιατί δεν κοιτά τα συμβόλαιο του θρήνου;
Και στο κάτω κάτω τωρα έχω πρόεδρο απλά, αν όχι τωρα ποτε;;
Ξαναλέω θελουμε κανονικούς ποδοσφαιριστές στυλ σορλεν, ζεκα , ινσα κ.α. Ούτε νέους λινο ζητάμε ούτε νέους βουκιτς ούτε βιερινια.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Parolos έγραψε:Πολύ καλά τα λες δεν είμαστε Ρεάλ, ευχαριστούμε για την επισήμανση...
Στο δια ταυτα.. μπορείς να μου πεις πόσους ενεργούς παίχτες έχουμε αυτή τη στιγμή στην ομάδα?
Μπορείς να μου πεις γιατί είμαστε μίζεροι που θέλουμε 23 κανονικούς ποδοσφαιριστές στην ομάδα?
Ψάξε στα μηνύματά μου έχω γράψει μια 23άδα που θα έμοιαζε λογική.. όχι όχι δεν έχω βάλει τον Κριστιάνο και τον Μέσσι μέσα για να σε προλάβω.. :geek:
Άλλωστε μετά τους παίχτες της Ρεάλ δεν έχει άλλους ενδιάμεσα.. μετά πάει ο Σπυρόπουλος..
Όπως έγραψα και πρίν από λίγο...
3 παίχτες πρώτης γραμμής ή ακριβοπλήρωμένοι
3 παίχτες εργαλεία ή value for money
3 ερωτηματικά
Οι υπόλοιποι είναι εναργοί παίχτες της ομάδας...

GK : Γλύκος, Gspurning ή Jacobo, Γιακουμής/Μελίσσας
DR : Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης
DL : Τζαβέλλας, Lino, Ποζαντζίδης
DC : Vitor, Insaurralde ή Μεταγραφή, Μεταγραφή, Ιντζίδης/Qose
DM : Kace, Τζιόλης ή Maduro, Τσανδάρης
CM : Natkho ή Μεταγραφή, Μεταγραφή, Σαββίδης/Παναγιωτούδης
AM : Martens, Vukic, Πέλκας
RM : Stoch ή Μεταγραφή, Δεληγιαννίδης
LM : Lucas, Μεταγραφή*, Πόζογλου, Πόποβιτς
SC : Κλάους, Σαλπιγγίδης, Κουλούρης

* : Θα μπορεί να παίξει και ως ΑΜ. Ίσως γι αυτό είναι ερωτηματικό ο Martens (παίζει και τις 2 θέσεις)

Ιδιαίτερες περιπτώσεις:
Lino, Vuka ανανέωση με normal όρους, αλλίως με τα ποσά που ζητάνε τους ευχαριστούμε και θα τους αγαπάμε μια ζωή... αντίο.
Σάλπι μείωση αλλιώς αντίο.
Martens, Maduro προσπάθεια για μείωση αρχικά, σε περίπτωση που φέρουν συμφέρουσα πρόταση και θέλουν να φύγουν... αντίο. Αλλιώς να μείνουν (προσωπικά τους θέλω).

Όσοι από τους παραπάνω χαιρετήσουν (πλην των 3ων) αντικατάσταση από παίχτες value for money πχ. Strinic αντί Lino, Matheus αντί Σάλπι (τυχαία τα ονόματα, τα βάζω επειδή εχουν ακουστεί για μας)
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Καλυτερα να κλειδωσει το τοπικ,ενα θεμα ειχαμε που καναμε χαβαλε και το καναμε και δω π@υτ@ν@ κλειδωστε το μεχρι να γινει η πρωτη μεταγραφη για να αρχισουμε να συζηταμε πανω σε ρεαλιστικη βαση και οχι να βγαζει ο καθενας τα απωθημενα του,εγω το κοβω και απο εδω
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

Υπομονη,ξέρει ο Αγγελος,σίγουρα έχει πλάνο για τον νέο Π.Α.Ο.Κ. :idea:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δογματικά πιστοί....
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

θεωρα μια αμυνα τυπου

βιτορ-μαλεζα-φυτανιδη-ινσαουραλδε-μορα ή βυντρα θα ειμαστε σουπερ κομπλε και δυνατοι πισω..

συμφωνειτε?
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

gergeo4 έγραψε:θεωρα μια αμυνα τυπου

βιτορ-μαλεζα-φυτανιδη-ινσαουραλδε-μορα ή βυντρα θα ειμαστε σουπερ κομπλε και δυνατοι πισω..

συμφωνειτε?
Όχι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”