Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Rizla

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από Rizla »

Σε αυτο συμφωνω με οση σοβαροτητα διαθετω. :ugeek:
Πρωτα τα χρεη και μετα ολα τα αλλα.Ετσι θα μου δειξει ο Σαββιδης αν πραγματικα νοιαζεται για τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Rizla έγραψε:
seaman έγραψε: Τον Φυτανίδη έτυχε να τον παρακολουθώ αρκετά χρόνια. Είναι σταθερά βελτιούμενος λόγω παραστάσεων, αλλά συγκεκριμένων δυνατοτήτων. Αν υπάρχει η λογική να έχουμε και κανά πιο δεύτερο γαι τον πάγκο τότε ομάδα δεν πρόκειται να κάνουμε. Συνήθως τα κάστανα από τη φωτιά τα βγάζουν οι "δεύτεροι" του πάγκου και εκεί φαίνονται οι ομάδες που έχουν πραγματικό και ανταγωνιστικό βάθος.
Ο Σκόνδρας δεν είναι καλός ποδοσφαιριστής. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιστής.
Νέος, τσαμπουκάς με ταχυδύναμη, με πολλά παιχνίδια στα πόδια του και παραστάσεις παρά την ηλικία του, τακτικά άψογος και του μιλάει του τοπιού. Μερικά πράγματα δεν φαίνονται από την τηλεόραση και πρέπει να τα δεις από κοντά. Εγώ δεν πιστευω ότι υπάρχει καλύτερο μπακ για την ΠΑΟΚΑΡΑ αυτή τη στιγμη και θα ήμουν ευτυχής αν γίνει κομμάτι της Ομάδας μας.
Aδερφε χωρις παρεξηγηση και με διαθεση για χουμορ σου λεω οτι για τον Ντανι Αλβες δυσκολα να λεγες τοσο καλα λογια...οποτε παιζει και να εισαι ο Σκονδρας αυτοπροσωπως. :lol: :lol: :lol:
Μακάρι να ήμουν ο Σκόνδρας. Έχω πλέον τα διπλά του χρόνια. Έπαιζα όμως καμιά εικοσαριά σεζόν μπακάκι μέχρι και τη Β΄Εθνική και κάπως τη ξέρω τη θέση. Τους τελευταίους μήνες, μιας και ζώ στην Νέα Σμύρνη, πήγα σε τέσσερα παιχνίδια του Ατρόμητου, περισσότερο για να δώ το Σκόνδρα λόγω του θορύβου περί ενδιαφέροντος ΠΑΟΚ.
Δεν ξέρω αν είναι Ντάνι Άλβεζ, είναι διαπιστωμένο όμως ότι είναι ολοκληρομένος ποδοσφαιριστής. Έχει γκάζι, συγκλίνει και είναι καλός στο ένας προς ένα επιθετικά. Αμυντικά έχει επιστροφές και πατάει σε όλο το γήπεδο μέχρι το 90. Ο Αποστολόπουλος δεν θα γίνει ποτέ Σκόνδρας γιατί απλά δεν τόχει. Από τον Κωνσταντινίδη περιμένω να δώ πράγματα, καθώς τεχνικά, σωματικά, αλλά κυρίως φυσιογνωμικά φαίνεται ότι ίσως έχει εξέλιξη.
Περιμένοντας να πάρω το ποσοστό μου από τη μεταγραφή :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Φυσικά καμία παρεξήγηση.
Τα καλύτερα έρχονται :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Πρωτα προπονητης, μετα μεταγραφες. Αν προλαβει να δεσει βεβαια η ομαδα για τα προκριματικα θα ειναι θαυμα αλλα δε μαμιεται... Καθε χρονο αλλωστε παμε προκριματα Τσ.Λ.
Αδυνατω να πιστεψω οτι εχει ενα μηνα και παραπανω που ψαχνουμε προπονητη...Τοσο που πιστευω οτι κατι αλλο παιζεται. Δεν ειναι φυσιολογικο ρε παιδι μου. Εκτος αν ισχυει το οπου λαλουν πολλοι κοκοροι αργει να ξημερωσει...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Διάβασα τώρα ότι το μπατζετ της ζενίτ είναι 212 εκατ της φενερ 146 της λυων 110 και της μετάλιστ 77 αιτχοβεν 98 .....χωρίς σχόλιο
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

το δικο μας το μπατζετ δεν το ξερουμε αλλα αν υποψιαστω οτι τοσο καιρο ετοιμαζαν μεταγραφες και θα ανακοινωσουν τα ονοματα των
Φυντανιδη, Σκορδα, και Τζιολη φανταζομαι σαν δανεικο για να περασει προς τα εξω οτι πηραμε διεθνη παικτη σχεδον τζαμπα...
θα πεσουν πολλες :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αλήθεια τότε που αποκλείσαμε τον συμπολίτη -φενερ τι μπατζετ είχε ; Γιατί θυμαμε ότι τότε είχανε αγοράσει τον Νιαγκ 9 εκατ και έπαιξε εναντίων μας
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εγω λεω οτι πολυ ψηλα τον πηραμε τον αμανε και κανουμε σαν βλαχονεοπλουτοι.
μαλιστα τοσο ψηλα που αν οι κινησεις μας δεν ειναι σε φαση σφηνας για μεταγραφικους στοχους της ρεαλ της ντορτμουντ και της μπαρτσα(με επιτυχια εννοειται) σιγουρα παλι καποιοι θα βρεθουν να κραξουν.
για την ιστορια πολλοι ξινισαν με την πιθανοτητα του μπαρμποσα.οτι ναναι.εγω παλι μπηκα σε φορουμ οπαδικα εξωτερικου και οι περισσοτεροι ελεγαν πως ειναι αυτη τη στιγμη καλυτερος των αντιστοιχων πορτογαλων που παιζουν στη θεση.δηλαδη βιειρινια κοεντραο και δε θυμαμαι ποιους αλλους.εμεις βεβαια ξερουμε καλυτερα.
συνεπως αν γκρινιαζουμε για τετοιους παικτες προφανως απο ελληνες μας κανουν μονο ο παπασταθοπουλος και αντε και ο φορτουνης λιγο.με τετοια μυαλα..
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως πιστευω οτι το θεμα των μεταγραφων παιζει καθοριστικο ρολο στην επιλογη προπονητη οπου και οι διοικουντες τον θελουν απλο παρατηρητη στις δικες τους επιλογες.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

eorptol έγραψε:Διάβασα τώρα ότι το μπατζετ της ζενίτ είναι 212 εκατ της φενερ 146 της λυων 110 και της μετάλιστ 77 αιτχοβεν 98 .....χωρίς σχόλιο
Βάλε και άλλα 14 θα είναι το δικό μας
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Athens έγραψε:το δικο μας το μπατζετ δεν το ξερουμε αλλα αν υποψιαστω οτι τοσο καιρο ετοιμαζαν μεταγραφες και θα ανακοινωσουν τα ονοματα των
Φυντανιδη, Σκορδα, και Τζιολη φανταζομαι σαν δανεικο για να περασει προς τα εξω οτι πηραμε διεθνη παικτη σχεδον τζαμπα...
θα πεσουν πολλες :redcard: :redcard:
Ο Χαριστέας δηλαδή λίγο μας έκανε υπερήφανους;; Πρέπει να απαιτήσουμε τον επαναπατρισμό του !! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Θελουμε ενα σεντερ μπακ για ΠΡΩΤΟ σεντερ μπακ.
Θελουμε ενα παικταρα μηχανακι στο κεντρο με εμπειρια.
Θελουμε δυο εξτρεμ(βιερινια εστογιανοφ)
Και κανα σκοκο.

Αυτα τα λιγα.
Ε μετα αν θελεις να ριξεις το αεροδρομιο φερνεις τον ντελ πιερο
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Συμφωνω guardian σε όλα,+ του σισοκο,
το μηχανάκι λέγετε βιτόλο

Αλλα ποιος ντελπιέρο,σήμερα είναι 39 και του χρόνου τέτοια εποχη 40,ελπίζω να εννοεις για προπονητη,40 χρονων δεν μπορει να βγαλει 90αλεπτο
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Εγω θελω να μπαινει στο ημιχρονο. 8-) Δεν θελω 90 λεπτο. Ετσι και αλλιως πρεπει να παιζει και ο βουκιτς. 8-)
Ο Ντελ Πιερο στο Τσ.λ και με την λαοθαλασσα να παλλεται απο πισω θα χει σιγουρα ενα τεμαχιο το ματσακι.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Με τον Άγγελο να του δίνει οδηγίες στο ημίχρονο με αγγαλιά την εικόνα της Παναγίας Βοήθα!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”