Θοδωρής Ζαγοράκης - σύμβουλος του μεγαλομετόχου

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
kastrakis

Re: Θοδωρής Ζαγοράκης - σύμβουλος του μεγαλομετόχου

Δημοσίευση από kastrakis »

Φιλε Δασκαλε,δεν χρειαζεται να ξαναλεμε τα ιδια,ουτε να αναπαραγουμε εδω την κοντρα των 2 ΖΖ,ξανα...
Η γνωμη μου ειναι οτι ο Ζαγορ εχει κανει πολλα λαθη αλλά λαμογιο δεν ειναι.Τρεχει μια διωξη,θα δουμε οταν αυτη ολοκληρωθει τι εγινε και πως κι ολοι θα εχουμε πια ασφαλη συμπερασματα.

Εως τοτε θεωρω ανουσιο αυτο το τοπικ,οπου ο καθενας βγαζει τα εσωψυχα του,για να εκφρασει τις πολιτικες του προτιμησεις και οχι μονο.Παντως δεν αφορα τον ΠΑΟΚ.
Εχω ξαναπει οτι με χωριζουν πολλα απο τον Ζαγορ και κυριως απο τον Ζηση.Σε καθε περιπτωση ομως θα τους υπερασπιστω εναντι των αλλοθρησκων.Αυτη θεωρω οτι ειναι η σωστη σταση καθε ΠΑΟΚτση.

Δεν θα τον ψηφισω.Μην τον ψηφιζετε κι εσεις.
Λεω ομως πως οποιος σκεφτεται να ψηφισει νουδουλα,καλυτερα να ψηφισει τον Ζαγορ,παρα καποιον αλλο.
Κι οποιος ψηφισει καποιο αλλο κομμα,χιλιες φορες καποιον ΠΑΟΚτση ,παρα καποιον αλλο.

Και ξαναρωταω τους μοντς,....Υπαρχει λογος που υπαρχει ανοιχτο τοπικ για εναν υποψηφιο ευρωβουλευτη?Υπαρχει για καποιον άλλο ευρωβουλευτη κατι αντιστοιχο?
Άβαταρ μέλους
Αιτωλος

Δημοσίευση από Αιτωλος »

DASKALOS4 έγραψε:Τελειως λαθος.

ΚΑΝΕΝΑΣ μπαμπης σουγιας δε φταιει για τα φευγω μενω φευγω μενω φευγω μενω

ΚΑΝΕΝΑΣ αρδ δε φταιει για τα ΧΑΜΗΛΑ Η ΜΠΑΛΑ εναντιον του συστηματος (ΠΑΟΚ και χαμηλα η μπαλα θεε μου τι παπα ταιζε)

ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος δε φταιει για το οτι το ανοιγμα καθε χρονο μεγαλωνε παρολο που ο λαος στηριζε σταθερα με 15 και 20.000 διαρκειας ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ (μπουτικ καλε θοδωρα μπουτικ, τη θυμασαι? σσσσσσσ βρε)

3 προχειρα που μου ρχονται στο μυαλο. Θα λεγα οτι ξεπουλησε και ΟΛΗ την ομαδα και κρατησε το αγαπημενο παιδι των αρδ και της εθνικης αλλα ψιλα γραμματα μωρε δεν εγινε ετσι απλα ολοι εφυγαν κι αυτος εμεινε.

Σε αφηνει αδιαφορο ε? Δε σου προκαλει συναισθηματα οργης τουλαχιστον. Μαλιστα.
Ξέχασες κάτι βασικό. ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Δημοσίευση από Swordfire »

Αω σημερα με οσα μαμησια εχουμε φαει θα παει καποιος και θα ψηφησει ΘΖ με κριτηριο την τροπολογια για τα χρεη ή υποσχεσεις για την θερμη ειναι αξιος της μοιρας του .
Εδω μηλαμε για 1.500.000 ανεργους και καμια 5.000 αυτοχειρες , μηλαμε για δεκαδες χιλιαδες αστεγων , μηλαμε για το γαμημενο το μελλον που ειναι μαυρο και αραχνο .
Η αποσταση των προεκλογικων υποσχεσεων απο την ζωη ειναι αγεφύρωτη...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το παραθέτω γιατί μ'άρεσε, σαν τροφή για σκέψη, κι ας είναι off-topic:
desperando έγραψε:αν ο καθε ελληνας που χτυπησε πορτα πολιτικου για προσωπικο οφελος χτυπουσε για κοινωνικο,σημερα η χωρα μας θα ηταν παραδεισος
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Swordfire έγραψε:Αω σημερα με οσα μαμησια εχουμε φαει θα παει καποιος και θα ψηφησει ΘΖ με κριτηριο την τροπολογια για τα χρεη ή υποσχεσεις για την θερμη ειναι αξιος της μοιρας του .
Εδω μηλαμε για 1.500.000 ανεργους και καμια 5.000 αυτοχειρες , μηλαμε για δεκαδες χιλιαδες αστεγων , μηλαμε για το γαμημενο το μελλον που ειναι μαυρο και αραχνο .
Η αποσταση των προεκλογικων υποσχεσεων απο την ζωη ειναι αγεφύρωτη...
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΓΜΩ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΟΥ!!!
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Μερικα ποστ εδω μεσα αξιζουν να τα διαβαζεις (οχι μονο σε αυτο το τοπικ φυσικα) αλλα μερικα ειναι εντελως οτι να ναι.
Οσον αφορα τον Ζαγορ κ την εμπλοκη του στα πολιτικα το μονο που θα πω ειναι οτι ειναι σιγουρος οτι εχει κατατεθει η τροπολογια για την Θερμη (ασχετως αν δεν ψηφιστηκε ακομα υπαρχει στα καταστατικα κ ειναι προς ψηφιση ) κ ειναι ΕΤΟΙΜΗ η τροπολογια για τα χρεη.
Δεν με νοιαζει ποιος το πιστευει η οχι εφοσον εγω το ακουσα με τα αυτια μου απο το στομα του τον πιστευω,δεν το ειπε ουτε σε πολιτικη συγκεντρωση ουτε προσπαθησε να παρει καμμια ψηφο απο εμας :D

Ακομα απορω πως μπορει ενας κ μονο ανθρωπος να φταει για ολα τα δεινα του ΠΑΟΚ.
δεν ξερω ποιος ειπε πιο πανω οτι ο ζαγορ εφερε τον σαλπι παρακαλω να σταματησει να ακουει ραδιο κ να διαβαζει σαιτ του κολπου.

Κ στην τελικη απαντηστε μου σε μια ερωτηση ρε μαγκες,αν βαλεις τα καλα που εκανε για αυτη την ομαδα δεν ειναι πιο σημαντικα απο τα λαθη του?
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Μην απορείς καθόλου.
Ο ορισμος των λεξεων εμμονή και εμπάθεια! ,,
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Αλίμονο μας εάν ψηφιστεί ο επαναστάτης. Θα μιλάμε για πρόβατα και άδικο δεν θα έχουν. Δηλαδή να πάμε να τον ψηφίσουμε επειδή είπε πως θα ψηφιστεί τροπολογία; ;; αυτό θα είναι κατάντια
KOSTAS54

τσιριγώτης έγραψε:Αλίμονο μας εάν ψηφιστεί ο επαναστάτης. Θα μιλάμε για πρόβατα και άδικο δεν θα έχουν. Δηλαδή να πάμε να τον ψηφίσουμε επειδή είπε πως θα ψηφιστεί τροπολογία; ;; αυτό θα είναι κατάντια
Απο που αντλείς το δικαίωμα να χαρακτηρίζεις πρόβατα αυτούς που έχουν διαφορετική αποψη από σένα?
Αλλος ένας κάτοχος της μοναδικής αλήθειας.
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

Μόνο χαρά ένιωσα από την θλιβερή εικόνα που παρουσίασε πριν από λίγο στο κανάλι του μπόμπολα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

σαν πολλοι να μαζευομαστε..
Υγ.διδαξε λιγη διαλλακτικοτητα μην την κρατας ολη για σενα.κανε ενα ανθολογιο με τις δημοσιευσεις σου.μνημεια διαλλακτικοτητας ειναι.μην πανε χαμενα.να μαθαινουν κ οι πιτσιρικαδες.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Συγκρατήσου, ρε αλητάμπουρα... Μην διαβάσεις κάτι που δεν σου κάθεται καλά! Αμέσως να του την πεις του άλλου.

Εγώ συμφωνώ απόλυτα να του πεις για το συγκεκριμένο θέμα με τρόπο, αλλά εσύ, ρε μπαγάσα, το γενικεύσεις και μιλάς για όλη την "ιστορία" του άλλου στο φόρουμ! Μόνο καυγάδες θα έχουμε έτσι, όμως, ρε συ Ken!
KOSTAS54

ΟΚ, μην το συνεχίζετε, σας παρακαλώ πάρα πολύ... γμτ μου!

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
dim72

Δημοσίευση από dim72 »

Πάντα υπερασπιζόμουν τον Ζαγοράκη γιατί του αναγνώριζα ότι ανέλαβε την ομάδα σαν πρόεδρος σε μια πολύ δύσκολη στιγμή και έφτασε μέχρι και το πρωτάθλημα(Σπάθας) και περνούσα σε δεύτερη μοίρα τυχόν κακοδιαχείριση των οικονομικών! Κι άλλοι βάλανε την ομάδα "μέσα" και δεν πέτυχαν τίποτα! Από την ώρα όμως που έγινε γνωστή η υποψηφιότητα του στα μάτια μου κατάντησε κατάπτυστος προδότης! Ποιος ρε αδέρφια από μας θα συνεργαζόταν με πολιτικό που αποκάλεσε την ομάδα μας 'μπάοκ'? Ποιος έγινε αντικείμενο εμπαιγμού όταν συναντιόταν με τον ίδιο πολιτικό για το θέμα των χρεών? Έχω μάθει όταν μας φτύνουν Θοδωράκη να μη λέμε πως βρέχει! Αφού όμως εσύ το κάνεις έχεις και ένα μεγαλοπρεπές φτύσιμο από μένα! Έτσι κι αλλιώς ο βρεγμένος την "βροχή" δεν την φοβάται!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ντινο αν δεις λιγο πιο πισω εγραψα σοβαρα κ με επιχειρηματα κ η απαντηση του ηταν ειρωνια.μαχαιρα εδωσε μαχαιρα θα λαβει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”