28.Κώστας Κατσουράνης
- kataramenos5
Re: 28.Κώστας Κατσουράνης
αυτό ακριβώς.... και δε μου αρέσει καθόλου αυτό που βλέπω στα τελευταία ματς.desperando έγραψε:σήμερα έκανες ότι μπορούσες για να έρθει άσσος το ματς αλλά δεν τα καταφερες
γιατί δεν είναι λάθη ούτε κούρασης, ούτε ασχετοσύνης
και πείτε μου ό,τι θέλετε
θα συμφωνήσω με τον Μανιακό... Πάγκο Κωστάκη να ηρεμίσεις λιγάκι!!!!
Κατσικάς - Βίτορ η καλύτερα Τζαβέλλας - Βίτορ μια χαρά δύδιμο είναι!!!!

Κατσικάς - Βίτορ η καλύτερα Τζαβέλλας - Βίτορ μια χαρά δύδιμο είναι!!!!

- ΑποστόληςΑ
- desperando
- Επικοινωνία:
μπηκες ξεκουραστος και φαινοσουν ο ποιο κουρασμενος και απο δικο σου λαθος βγηκε ο αντιπαλος στην αντεπιθεση και κινδυνεσαμε.
ελπιζω να περνας μια ασχημη περιοδο και να μην ειναι ολα αυτα σημαδια αδιαφοριας
ελπιζω να περνας μια ασχημη περιοδο και να μην ειναι ολα αυτα σημαδια αδιαφοριας
- potamda
- Bet Guru 2023
Σίγουρα πρόσφερε και πέρσι και φέτος (λιγότερο), αλλά νομίζω ότι του χρόνου δε θα μπορούμε να βασιστούμε πάνω του. Θα τον ήθελα μόνο σαν μια πολύ καλή επιλογή από τον πάγκο και μόνο για τη μεσαία γραμμή. Μ' αρέσει ότι δεν πουλάει οπαδηλίκι.
Η ουσία είναι, όταν μπήκε έδωσε περισσότερη ενέργεια. Και αυτό αν μη τι άλλο είναι καλό.
Η σέντρα από δεξιά ανενόχλητος ο Νέσιντ και άουτ είναι αυτό που λέμε... Βοήθεια έδωσε για κάτι καλό.
Η σέντρα από δεξιά ανενόχλητος ο Νέσιντ και άουτ είναι αυτό που λέμε... Βοήθεια έδωσε για κάτι καλό.
με βαση τις φετινες εμφανισεις ειναι πιο πολυ επικινδυνος παρα κινδυνος... :ugeek: