33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: 33. Στέφανος Αθανασιάδης

Δημοσίευση από Sera4 »

τπτ δεν ξεχασα μοικανε...εγω κρινω βασει των γεγονοτων...τα γεγονοτα λενε οτι παιχτες σαν τον αθανασιαδη ή το μπιλυ εχουν πολυ μεγαλο ταλεντο...αυτο ομως μονο δε φτανει για να κανει καποιον ποδοσφαιριστη...για να παρει ο κλαους και ο καθε κλαους την ευκαιρια πρεπει να δειξει πρωτα οτι την δικαιουται...και αυτο γινεται μεσα απο τις προπονησεις...εγω δε θελω να εχω μεσα το καλυτερο ταλεντο...εγτω θελω να εχω μεσα τον ποδοσφαιριστη που αξιζει και δειχνει οτι εχει θεση στην ομαδα ειτε ειναι 17 ειτε 25 ειτε 35...δεν με ενδιαφερουν ουτε τα ''δικα'' μου παιδια ουτε τπτ...αλλωστε εχω δει και τις συμπεριφορες των δικων μου παιδιων αστο καλυτερα...μακαρι να δειξει και ο κλαους και ο μπιλυ και ο γεωργιου κλπ οτι αξιζουν να εχουν θεση...αλλα δεν μπορουν να μας φταινε συνεχεια οι προπονητες που δεν τους βαζουν...ακουγαμε περισυ για το μπιλυ οτι δεν τον χωνευε ο σαντος...ε και ο μπερετα και ο δερμιτζακης τα ιδια..το θεμα ειναι αυτοι δεν τον χωνευουν ή ο μπιλυ(και ο καθε μπιλυ) δεν αξιοποιει ο ιδιος τις δυνατοτητες του???

απλα πραγματα δειξε πρωτα στις προπονησεις οτι αξιζεις αρπαξε τις ευκαιριες που θα σου παρουσιαστουν και δεν προκειται κανεις να σου στερησει τη θεση στην 11αδα... :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Πρέπει χρησιμοποιηθεί αν Δερμιτσάκιτσαν πιστεύει μπορεί Θανάσης Στεφανίδης Κλάουζ Ρουμενίκε.
Λαός Θεού ΠΑΟΚ πρέπει όμως είναι έτοιμος στραβό αποτέλεσμα Ξανθιά προσκυνήσει και όχι ρίξει λίθο όπου βρει.
:ugeek:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Sera4 έγραψε:τπτ δεν ξεχασα μοικανε...εγω κρινω βασει των γεγονοτων...τα γεγονοτα λενε οτι παιχτες σαν τον αθανασιαδη ή το μπιλυ εχουν πολυ μεγαλο ταλεντο...αυτο ομως μονο δε φτανει για να κανει καποιον ποδοσφαιριστη...για να παρει ο κλαους και ο καθε κλαους την ευκαιρια πρεπει να δειξει πρωτα οτι την δικαιουται...και αυτο γινεται μεσα απο τις προπονησεις...εγω δε θελω να εχω μεσα το καλυτερο ταλεντο...εγτω θελω να εχω μεσα τον ποδοσφαιριστη που αξιζει και δειχνει οτι εχει θεση στην ομαδα ειτε ειναι 17 ειτε 25 ειτε 35...δεν με ενδιαφερουν ουτε τα ''δικα'' μου παιδια ουτε τπτ...αλλωστε εχω δει και τις συμπεριφορες των δικων μου παιδιων αστο καλυτερα...μακαρι να δειξει και ο κλαους και ο μπιλυ και ο γεωργιου κλπ οτι αξιζουν να εχουν θεση...αλλα δεν μπορουν να μας φταινε συνεχεια οι προπονητες που δεν τους βαζουν...ακουγαμε περισυ για το μπιλυ οτι δεν τον χωνευε ο σαντος...ε και ο μπερετα και ο δερμιτζακης τα ιδια..το θεμα ειναι αυτοι δεν τον χωνευουν ή ο μπιλυ(και ο καθε μπιλυ) δεν αξιοποιει ο ιδιος τις δυνατοτητες του???

απλα πραγματα δειξε πρωτα στις προπονησεις οτι αξιζεις αρπαξε τις ευκαιριες που θα σου παρουσιαστουν και δεν προκειται κανεις να σου στερησει τη θεση στην 11αδα... :ugeek: :ugeek:
Συμφωνουμε, αλλα σου απαντησα στο ερωτημα "τι εχει δειξει, τι εχει προσφερει"..
Γι αυτο λεω πως πρεπει να αγωνιζονται ολοι οταν εχει μια σειρα αγωνων σε μια χρονια για πολλους λογους..

Π.χ περσι ο παπαζογλου δεν χρησιμοποιουνταν απο τον Σαντος αν και μπορουσε σε καποια παιχνιδια με αποτελεσμα οταν ξεμειναν Μουσλι και Φιλομενο ,να περιμενουμε απο εναν παικτη ΧΩΡΙΣ παιχνιδια, χωρις να ειναι ετοιμος, χωρις φυσ. κατασταση να βγαλει τα καστανα απο την φωτια ..

Ετσι τα ακουγε κιολας χωρις να φταιει..Επειδη στο ποδοσφαιρο δεν ξερεις πως ερχονται τα πραγματα ,καλο ειναι οσο μπορουν οι παικτες να χρησιμοποιουνται ολοι..
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Κάποιοι δεν μπορείτε να καταλάβετε κατι.
ΔΕΝ θέλουμε τον κλαους για βασικό ΑΛΛΑ
θέλουμε να τον δούμε στην θέση του παπαζογλου......αυτο που έδειξε ο παπαζογλου σε μενα τουλάχιστον ειναι οτι ειναι αμπαλος.
Χάνει γκολ που γελαει ο πλανήτης και εσεις λετε "εχει καλες τοποθετήσεις και σώμα" που ειναι 3 μετρα και δεν μπορεί να παρει κεφαλιά (ο βιερινια εχει παραπάνω κεφαλιές με διαφορα)

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ειναι που πληρώνουμε εναν παπα-ζογλου αντι να εμπιστευθούμε ενα παιδι που στην 2η ομάδα μας ηταν 1ος σκορερ με 25+ γκολ , όποτε έμπαινε 1 ευκαιρία την εκανε γκολ με κεφάλι με ποδι κε @@@δια με οτι θες ...όμως έμπαινε η μπαλα ΜΕΣΑ ...... κατι που δεν μπορούν να κάνουν εδω και καιρό 3 επιθετικοί και οι 2 "έμπειροι" αυτος το εκανε σε φαση......"δείτε ποσο απλο ειναι"

Ο ΠΑΟΚ εχει να βγαλει παικτες απο του αγιου αι ποντ και αυτο ΟΧΙ γιατι δεν ειχε καλους παικτες αλλα γιατι δεν τους εμπιστεύθηκε ΠΟΤΕ με σαντος και όπως φενετε ουτε με τον παυλο τωρα.

Οσο για το δανεικός.....τον παικτη μαγκες τον κρατας στην ομαδα και τον ετοιμάζεις πανω στο σύστημα .... ο παικτης ηθελε επαγγελματική προετοιμασία και προπόνηση οχι αγκαριες σε κουτσοχωρια...

ΟΧΙ δεν ξερω καλύτερα απο την διοίκηση.
ΟΧΙ δεν ξερω καλύτερα απο τον προπονητή
ΟΜΟΣ αν εσεις δεν βλεπετε οτι το παιδι απλα "το εχει" είτε ειναι 50 κιλα ειτε 180 τοτε τη να πω.....

αναλωθείτε στα "δεν εχει δυνατό σωμα" , "θελει να φαει ολο το φαει του", "δεν κλάνει με δύναμη"
και καθίστε και δωστε ελαφρυντικά στον παικτη που μετα τον μπαλαφα εχει παρει τις περισσότερες ευκαιρίες και εχει χασει του κοσμου τα γκολ και πειτε "εχει δυνατό σωμα", "εχει και γαμω τα μαλια", "ειναι κουκλι", "εχεο τοποθετήσεις"

Το δασος ειναι μπροστά σας.
Εσεις επιμείνετε στο δεντρο (κλαδι δηλαδή)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αν εσυ θεωρεις κουτσοχωρι φαλεγκο μια ομαδα που ανεβηκε α εθνικη τι να πει ο επαγγελματιας που τριγυρνουσε σε κατι γ εθνικες....νταξ ειπαμε αλλα...απλα τα πραγματα τον αθανασιαδη τον μπιλυ κλπ ολοι οι προπονητες τους εχουν στοχοποιησει...παιρνουν και χαρτακι να μην τους βαζουν για να μαθαινετε και κατι νεο... :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

χαρτακι δεν ξερω αλλα απο οτι κατάλαβες πολοι παιζουν στην Α' χαρη σε κατι κομποτιδες....
και στον ΠΑΟΚ υπάρχουν παικτες που δεν θα επεζαν ουτε στην Β'
οταν μπαίνει μεσα μου φτανει που κληνει στόματα ο κλαους
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Λογικά θα είναι στην αποστολή με την Ξάνθη. Ερχονται οι ευκαιρίες που περιμένει.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δυστυχως το καψαμε το παλικαρι, αν και εχει μεριδιο ευθυνης.
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Αν ειχαν δοθει στον Κλαους οι ευκαιριες που εχουν δοθει στον Κουτσιανικουλη (πουλεν... :D :D ) τωρα ο Μουσλι (τυχαια επιλογη ονοματος απο επιθετικους)θα μας ειχε αφησει και θα ειχε βαλει και λεφτα στο ταμειο της ομαδας.Αλλα...δεν κοστιζει εναμισι εκατομμυριο ο Αθανασιαδης.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Falegkos θα παρει συμμετοχες και θα δουμε αν μπορει ή οχι...Για ποιον λογο αμα μπορει και ειναι παιχταρας να μην τον δοκιμαζει κανεις σε μεγαλα ματς???Μακαρι να μπορεσει να ανταποκριθει το παιδι,το ευχομαι αλλα δε νομιζω να μην τον βαζουν επιτηδες...Λες και για τον παπαζογλου οτι παιρνει ευκαιριες.Παιρνει λογω οτι λειπει ο μουσλι..Με τοσα ματς φετος ολοι θα παρουν ευκαιριες και θα αποδειξουν αμα μπορουν ή οχι...
Και μην ξεχνατε οτι ενα ταλεντο δυσκολα χανεται οταν υπαρχει στο ροστερ ομαδας...Λεω ξανα μακαρι να μπορεσει να γινει ο πιο δεινος σκορερ του ΠΑΟΚ..
Paokarasiraklio ο κουτσια παιζει ιδια θεση με αθανασιαδη???Πως καθεσαι και συγκρινεις???Ο κλαους περυσι δε βρισκοταν καν στην ομαδα...Φετος εχουνε γινει 8 παιχνιδια και αρχιζετε να λετε ολα αυτα.Ο κουτσια σε ποσα παιχνιδια επαιξε φετος????
Σταματηστε να λετε γιατι να παιζει ο ενας και οχι ο αλλος...Δημιουργειτε αντιπαραθεσεις μεταξυ παιχτων...Υπαρχει το προβλημα με την αποδοση της ομαδας,μη δημιουργουμε και αλλα..Οποιους κρινει ο προπονητης οτι ταιριαζουν στο καθε ματς θα παιζουν.
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

Έχει πολύ γέλιο η κατάσταση. Υποστηρίζετε ένα παίκτη που δεν έχετε δει καν ουσιαστικά. Επειδή δεν πάει καλά ο Παπάζογλου πρέπει να παίζει ο Αθανασιάδης; Είναι λογική αυτή; Δηλαδή οι προπονητές είναι άσχετοι; Ο Αθανασιάδης γιατί πέρσυ πήρε ελάχιστες συμμετοχές και έβαλε ελάχιστα γκολ στον Πανσεραικό; Δεν σας βάζει σε σκέψη αυτό; Επίσης τι σχέση έχει σαν στυλ με τον Παπάζογλου; Καμμία. Αλλά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

Υ.Γ: Ο μόνος κακός χειρισμός που προσάπτω σε προπονητή και διοίκηση για Αθανασιάδη είναι γιατί δεν τον άφησε να φύγει εάν δεν τον πιστεύει..
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

crabsody έγραψε: Επίσης τι σχέση έχει σαν στυλ με τον Παπάζογλου; Καμμία. Αλλά άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
Δεν ξέρω αν με αυτό απορείς γιατί γίνεται η σύγκριση των 2 παικτών....Ίδια θέση παίζουν,δε θα τους συγκρίνουμε;
Το ότι δεν έχει καμία σχέση σαν στυλ με τον Παπάζογλου όλοι συμφωνούμε και είναι και υπέρ του έτσι όπως το γραψες!
Πιστεύει κανείς πως υπάρχουν παίκτες που είναι φτιαγμένοι να παίζουν μόνο σε μεγάλες ομάδες;Στα ματς με Αεκ Λάρισα και Θρασύβουλο μου δωσε προσωπικά αυτή την υποψία.Για να ...σιγουρευτούμε όλοι καλό είναι να τον ξαναδούμε,απλά τα πράματα.Και Παπάζογλου να μην υπήρχε στην ομάδα,ή να ήταν παικταράς,το ίδιο θα ήθελα
Φαντάσου να είσαι ο Αθανασιάδης,να γίνεσαι σε ένα ματς ο ήρωας του αγώνα και να μην ξαναπαίζεις στον ΠΑΟΚ!
Να σε στέλνουν στη β' εθνική και να μην έχεις το ίδιο κίνητρο βρε αδερφέ...

Υ.Γ Πολλά βραβεία ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ έχουν να πέσουν φέτος,το μόνο που μένει είναι να δούμε από ποια πλευρά! :D
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

crabsody έγραψε: Υ.Γ: Ο μόνος κακός χειρισμός που προσάπτω σε προπονητή και διοίκηση για Αθανασιάδη είναι γιατί δεν τον άφησε να φύγει εάν δεν τον πιστεύει..
Μάλλον επειδή πιστεύει αυτόν.
:ugeek:
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

δωστε ευκαιριες στο Κλαους ρεεεεεεεει

τετοια τελειωματα με πλασε δεν εχει κανεις παιχτης του ΠΑΟΚ

[dailymotion]xez7vk_askhsh-treis-me-dyo_sport?start=1#from=embed[/dailymotion]
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

[youtube]4AUZL0AfuJE[/youtube]

το βίντεο ειναι σελιδοδείκτης μου εδώ και δύο χρόνια, μονο και μόνο για το πρώτο γκολ του μικρού
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”