Μεταγραφές 2011-2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: Μεταγραφές 2011-2012

Δημοσίευση από cellophan »

Παντως το όλο θέμα κινείται στα όρια της παράνοιας. Έχω αρχίσει να πιστεύω πως α) Μαγκέτι έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ή β) έμαθε τελευταία πως έχει κάποιο terminal illness, ή γ) ήταν από μικρός ΠΑΟΚ, ή δ) κάποιος μας δουλεύει. Άλλη λογική στη μετάβαση ενός παίκτη αυτού του βεληνεκούς σε μια ομάδα όπως δυστυχώς είναι ο ΠΑΟΚ αυτή την εποχή δε βλέπω. Είναι ο ΠΑΟΚ η μόνη ομάδα που ψάχνει ξένο υτό τον καιρό και παίζει στην Ευρωλίγκα ή ο Μαγκέτι έγινε ξαφνικά φιλέληνας και όψιμος λάτρης των Μκαεδονικών σπουδών; Μακάρι να έρθει το παληκάρι και να είναι τόσο άπλας που να μην το νοιάζουν τα χρήματα (το άκρως αντίθετο δηλαδή της πληοψηφείας των έγχρωμων παικτών του ΝΒΑ, που για να υπογράψουν αυτόγραφο παίρνου 200$. Άραγε θυμάται κανείς του Μπέρι και Τάρπλει που τα πανετλόνια τους είχαν δαγκάνες;) και να πάρουμε και την κούπα.

Θα βάλω στην άκρη ότι χρωστάμε και της Μιχαλούς, πως ο βασικός μας άσσος έχει να παίξει κανά χρόνο μπάσκετ και όταν έπαιζε δεν ήταν και σούπερ και πως δεν μπορούμε να κλείσουμε ούτε το Χαραλαμπίδη και θα πω ναι , να έρθει. Απλά φοβάμαι πως όλο αυτό είναι μια ΜΜΕ φούσκα εμπνέυσεως Πέτζα και Μπάνε για να ακουστεί ο ΠΑΟΚ, να ανέβουν τα διαρκειας και γενικότερα το πρεστίζ της ομάδας. Τώρα που το σκέφτομαι, μάλλον παρακαλάω να είναι αυτό και όχι μια πραγματική μεταγραφή γιατί τότε θα ισχύουν τα α) και β) και είναι κρίμα δυό μέτρα παληκάρι. Το γ) όπως καταλαβαίνετε γ%$& τα!

:pano:
Άβαταρ μέλους
nninik

Δημοσίευση από nninik »

cellophan, θεος!!!!
Άβαταρ μέλους
Taseos

Μεταγραφές 2011-2012

Δημοσίευση από Taseos »

Ρε φιλε. Πριν λιγο καιρο εγινε προταση σε ξενο παικτη σου για μειωση αποδοχων κ ξινισε. Τον πλησιασε αλλος ξενος παικτης αρρωστος με τον ΠΑΟΚ κ βετερανος κατα δηλωση του κ του πε μλκ συμφωνησε. Λεφτα βγαλαμε με το τσουβαλι. Εδω ειμαστε θεοι. Παιζουμε μπαλιτσα η πολη ειναι φανταστικη. Τι θες τωρα απτη ζωη σου; Ε κατι τετοιο ρε φιλε. Αλλαζουμε το ειναι τους.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

εντάξει τον αγαπάμε και αυτός ΠΑΟΚάκι είναι, στην Θεσσαλονίκη έρχεται κάθε καλοκαίρι, με Έλληνες συναναστρέφεται, οι γυναίκα οι φίλοι και οι κουμπάροι του δικοί μας είναι...είναι ένα κομμάτι μας. Σαφώς σεβασμός και αγάπη του αξίζουν. Είναι ένα τρομερό ταλέντο που ανδρώθηκε από παιδάκι στον ΠΑΟΚ, μέσω της ομάδας μας έγινε παίκτης πρωτοκλασάτος στην Ευρώπη- ΟΚ είχε το ταλέντο αλλά δεν ξέρεις αν αλλού θα είχε τέτοια εξέλιξη...
ΑΛΛΑ!
για μένα δεν έδωσε πολλά στην ομάδα τότε καθώς έφυγε μικρός. Κι έτσι τώρα έχει μια ευκαιρία με το ΝΒΑ σε αργία να ανταποδώσει στην ομάδα του. Είναι καθαρά θέμα δικό του. Μέσες και βαφτίσια ξεπερνιούνται. Και μην ξεχνάμε ότι -επειδή πράγματι τα μετράει πολύ τα λεφτά και το ξέρω πέρα πάσης αμφιβολίας- θέλει και να μείνει σε φόρμα στην επικίνδυνη αυτή ηλικία ...να μην πέσει το κασέ του. δηλαδή δεν είναι απαράδεκτο να πάει οπουδήποτε αλλού;
Ο ΠΑΟΚ είναι η οικογένεια του και τον περιμένει...
ΑΝ λέω ΑΝ έρθει ο Μαγγέτε είναι μια τρομερή ευκαιρία για ομάδα που δεν θα φοβάται κανένα στην Ευρώπη...κι αν σας φαίνεται βαριά η κουβέντα ας την αφήσω για την ώρα ...
Με Μαγγέτε πάντως στην ομάδα για μένα ο Πέτζα θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα αν επιλέξει να μην παίξει ξανά στον ΠΑΟΚ ως τη λήξη του λοκαουτ...
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Ντανιλοβιτς, Ντιβατς, Σαμπονις, Μαρτσουλιονις και αλλοι ευρωπαιοι σταρ βοηθησαν πραγματικα τις ομαδες που τους ανεδειξαν...ο Πετζα γνωστος φραγκοφονιας βοηθησε την τσεπη του μεσω ΠΑΟΚ και αφησε την ομαδα στις πιο δυσκολες στιγμες της ιστοριας της αβοηθητη....
Πετζα η ιστορια δεν ξεχνα
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

ο πετζα ειναι οτι πιο αυθεντικο εχουμε αναδειξει ως ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια...ενα παιδι που ηρθε παιδι εγινε αντρας και εφυγε στα ξενα...μαζι με το Μπανε πιστευω ειναι οι δυο ξενοι-ελληνες που πρεπει να μεινουν και θελω να μεινουν διπλα μας στα επομενα πολλα πολλα χρονια γιατι ειναι κεφαλαιο...

επειδη ειχα τη τυχη να ζησω το πετζα απο κοντα να πω οτι ειναι οτι πιο δουλευταρικο εχω δει στη ζωη μου...

ειμαι σιγουρος οτι θα τον δω ειτε με την ασπρομαυρη ειτε με κοστουμι στο Παλατακι μια μερα
Άβαταρ μέλους
nninik

Δημοσίευση από nninik »

γιαννη, αδερφε με, συμφωνω σε πολλα..
αλλα, το τι θα κανει ή το τι εχει στο μυαλο του να κανει ο Πετζα, ειναι καθαρα δικη του υποθεση..
και μονο..
οντως, αν ερθει ο μαγγκετι, το σωστο θα ηταν να ερθει κι ο ιδιος, αλλα δεν μπορουμε να ειμαστε στου
αλλουνου το μυαλο, ουτε να προεξοφλουμε καταστασεις κ συμπεριφορες..
δεν ξερω, δεν ξερεις, δεν ξερουμε τι εχει σκοπο να κανει, γι' αυτο καλο ειναι να κραταμε μικρο καλαθι
οσον αφορα (τουλαχιστον) χαρακτηρισμους στο προσωπο του..
στο φιναλε, η ιστορια μας, εχει γεμισει προδοτες (απο γουναρη, κωστικο, ορφανο, δημοπουλο, μεχρι φ@σ*υλα
και σαλπι- για καποιους, οχι για μενα..)
ας κρατησουμε κ κανα δυο προσωπικοτητες στη θεση που τις αξιζουν..
Άβαταρ μέλους
nninik

Δημοσίευση από nninik »

Athens έγραψε:Ντανιλοβιτς, Ντιβατς, Σαμπονις, Μαρτσουλιονις και αλλοι ευρωπαιοι σταρ βοηθησαν πραγματικα τις ομαδες που τους ανεδειξαν...ο Πετζα γνωστος φραγκοφονιας βοηθησε την τσεπη του μεσω ΠΑΟΚ και αφησε την ομαδα στις πιο δυσκολες στιγμες της ιστοριας της αβοηθητη....
αδιαβαστος φιλαρακι.. πολυ κι ολας..
ο ντιβατς που λες, χροοονια παρτιζανος, στο λοκ αουτ του 1999, φορεσε τη φανελα του αστερα..
οποτε, αστο καλυτερα..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε ποιος μαγκετι και σπαγκετι.

Βάλε κάνα Γιαννούλη ρε.Βάλε Μιλισαβλιεβιτς. Βάλε τους μικρούς. Βάλε Κέρυγκολντ στην τελική! :opaokara:

Έλα παιχταρά και κάνε δυο ματσάρες να σωθούμε..
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

nninik έγραψε:
Athens έγραψε:Ντανιλοβιτς, Ντιβατς, Σαμπονις, Μαρτσουλιονις και αλλοι ευρωπαιοι σταρ βοηθησαν πραγματικα τις ομαδες που τους ανεδειξαν...ο Πετζα γνωστος φραγκοφονιας βοηθησε την τσεπη του μεσω ΠΑΟΚ και αφησε την ομαδα στις πιο δυσκολες στιγμες της ιστοριας της αβοηθητη....
αδιαβαστος φιλαρακι.. πολυ κι ολας..
ο ντιβατς που λες, χροοονια παρτιζανος, στο λοκ αουτ του 1999, φορεσε τη φανελα του αστερα..
οποτε, αστο καλυτερα..
ο Ντιβατς εγινε προεδρος στην παρτιζαν το 2004 και εβαλε και αρκετα λεφτα για τα δεδομενα της σερβιας...η βοηθεια του ηταν η πλεον σημαντικη...ο φραγκοφονιας μας εβαλε κανενα ευρω στον ΠΑΟΚ?
Άβαταρ μέλους
nninik

Δημοσίευση από nninik »

οκ..
καλα να περνατε!
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Εγώ τον μόνο άνθρωπο που έχω πει προδότη τον λένε Παναγιώτη...
τον Πέτζα τον έχω στην καρδιά μου, απλά θεωρώ ότι οι συνθήκες ξαφνικά του δίνουν το δικαίωμα να παίξει 3 μηνάκια στην ομάδα που αγαπά κι ο ίδιος και θεωρώ ότι θα εκθέσει την ίδια την ιστορία του αν δεν παίξει...πράγματι δεν ξέρουμε τι σκέφτεται , επαγγελματίας είναι, μπορεί να είναι σακατεμένος, αλλά να μην μπορεί εδώ και να μπορεί στο ΝΒΑ μετά από λίγο είναι περίεργο δε νομίζετε...;
τέλος πάντων η ευχή μου είναι να δει ο Πέτζα την ευκαιρία για να μπει -πιο μέσα- στο ΠΑΟΚτσήδικο πάνθεον...γιατί το μπάσκετ θα το σταματήσει, λεφτά θα έχει, τι άλλο θα θέλει; την αγάπη του κόσμου για τον ίδιο και την οικογένεια του εδώ που θα ζει...
Αν δεν παίξει, δεν θα τον βρίσω ποτέ, πάλι ο Πέτζα θα είναι για ότι έγινε παλιά-κι ήμουν κι εγώ εκεί από την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα- αλλά μια πίκρα για την φετινή ευκαιρία μας θα μου μείνει...άλλο το με στεναχώρησες κι άλλο το είσαι προδότης ου κτλ....
ΥΓ η ζωή μας χαμογελά ρε παιδιά!! ο Γκετσέφσκι πάγωσε δυο προτάσεις περιμένοντας τον ΠΑΟΚ στον οποίο δεν έχει πρόβλημα να συνεχίσει...
΄μμμ... η πεντάδα αρχίζει να ολοκληρώνεται...στο όνειρό μου τι θέση να βάλω τον Πέτζα; 3 και στο 2 Μαγγέτι;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

KalamarGiannis έγραψε:εντάξει τον αγαπάμε και αυτός ΠΑΟΚάκι είναι, στην Θεσσαλονίκη έρχεται κάθε καλοκαίρι, με Έλληνες συναναστρέφεται, οι γυναίκα οι φίλοι και οι κουμπάροι του δικοί μας είναι...είναι ένα κομμάτι μας. Σαφώς σεβασμός και αγάπη του αξίζουν. Είναι ένα τρομερό ταλέντο που ανδρώθηκε από παιδάκι στον ΠΑΟΚ, μέσω της ομάδας μας έγινε παίκτης πρωτοκλασάτος στην Ευρώπη- ΟΚ είχε το ταλέντο αλλά δεν ξέρεις αν αλλού θα είχε τέτοια εξέλιξη...
ΑΛΛΑ!
για μένα δεν έδωσε πολλά στην ομάδα τότε καθώς έφυγε μικρός. Κι έτσι τώρα έχει μια ευκαιρία με το ΝΒΑ σε αργία να ανταποδώσει στην ομάδα του. Είναι καθαρά θέμα δικό του. Μέσες και βαφτίσια ξεπερνιούνται. Και μην ξεχνάμε ότι -επειδή πράγματι τα μετράει πολύ τα λεφτά και το ξέρω πέρα πάσης αμφιβολίας- θέλει και να μείνει σε φόρμα στην επικίνδυνη αυτή ηλικία ...να μην πέσει το κασέ του. δηλαδή δεν είναι απαράδεκτο να πάει οπουδήποτε αλλού;
Ο ΠΑΟΚ είναι η οικογένεια του και τον περιμένει...
ΑΝ λέω ΑΝ έρθει ο Μαγγέτε είναι μια τρομερή ευκαιρία για ομάδα που δεν θα φοβάται κανένα στην Ευρώπη...κι αν σας φαίνεται βαριά η κουβέντα ας την αφήσω για την ώρα ...
Με Μαγγέτε πάντως στην ομάδα για μένα ο Πέτζα θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα αν επιλέξει να μην παίξει ξανά στον ΠΑΟΚ ως τη λήξη του λοκαουτ...
+++++++++++=
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

Εδώ αμφισβητειτε ο ζαγορακης, δεν θα συμβαίνει και στον πετζα..... :p
Άβαταρ μέλους
nninik

Δημοσίευση από nninik »

ο ζαγορακης λογω καθημερινης τριβης.. εν, μερει λογικο (λεμε τωρα..)
ο Πετζα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”