23. Λευτέρης Σακελλαρίου
- ΑποστόληςΑ
Re: 23. Λευτέρης Σακελλαρίου
Εντάξει! 2,5 ώρες, με το αμάξι, μακριά απ΄το σπίτι του ήτανε! Για έναν 24χρονο είναι αστεία απόσταση!
Το πιο αστείο είναι πως τώρα έχουμε ούτε ένα, ούτε δύο αλλά ΤΕΣΣΕΡΑ αριστερά μπακ: Lino, Savini, Σακελλαρίου και Γεωργίου!
Το πιο αστείο είναι πως τώρα έχουμε ούτε ένα, ούτε δύο αλλά ΤΕΣΣΕΡΑ αριστερά μπακ: Lino, Savini, Σακελλαρίου και Γεωργίου!
Δε χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε σε ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση!
Thx, AdminTeam
Ισον το αριστερο ποδι του Κοντρερας

Thx, AdminTeam
Ισον το αριστερο ποδι του Κοντρερας

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
εγώ χθες το βράδυ τον είδα στο cosmos να χτυπάει μία KFC πακέτο για το σπίτι.vaggio-4- έγραψε:Παντως το πιστευετε η οχι χ8ες ηταν μεχρι αργα το βραδυ σε γνωστο μαγαζι της κομοτηνης....με παλιους συμπαικτες απο το παν8ρακικο....τον ειδα με τα ιδια μου τα ματια.....8α μου πειτε δν σας νοιαζει αν ειναι να ειναι σωστος στισ προπονησεις....απλα δν ηταν 8εσσαλονικη για ποτο ηταν 300 χιλιομετρα μακρια!!!ισως δν τον πολυνοιαζει...
εισαι σιγουρος οτι ηταν πακετο?και αν ηταν πακετο μηπως δν ηταν για το δικο του σπιτι?????χοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχο....... 

Ρε φίλε, πλάκα κάνεις; Εχθές ήταν στην προπόνηση, σήμερα ήταν. Τι πειράζει; Ούτε είχαμε και κανέναν αγώνα σήμερα-αύριο... 24 χρονών παιδί είναι. Στην ηλικία του τι έκανες/θα κάνεις; Αυτό θα σήμαινε ότι δεν ενδιαφέρεσαι για τη δουλειά σου;vaggio-4- έγραψε:Παντως το πιστευετε η οχι χ8ες ηταν μεχρι αργα το βραδυ σε γνωστο μαγαζι της κομοτηνης....με παλιους συμπαικτες απο το παν8ρακικο....τον ειδα με τα ιδια μου τα ματια.....8α μου πειτε δν σας νοιαζει αν ειναι να ειναι σωστος στισ προπονησεις....απλα δν ηταν 8εσσαλονικη για ποτο ηταν 300 χιλιομετρα μακρια!!!ισως δν τον πολυνοιαζει...
Και στο κάτω-κάτω, λίγο σεβασμό στην προσωπική ζωή του καθενός.
Την δεδομενη χρονικη στιγμη βρισκω το αριστερο ποδι του κοντρερας καλυτερο και οχι ισο...dj_timo έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Εντάξει! 2,5 ώρες, με το αμάξι, μακριά απ΄το σπίτι του ήτανε! Για έναν 24χρονο είναι αστεία απόσταση!
Ισον το αριστερο ποδι του Κοντρερας![]()
![]()

-
olapaokΒέβαια, μέσα από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών φάνηκε ότι σκέφτεται την επαναδραστηριοποίηση του Σακελλαρίου τον οποίο δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει ανάλογα με την έκβαση του αγώνα.

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Γιατι σβήσατε τον παικτη αυτον?
δυσβάσταχτο συμβόλαιο ε?......
αμα δεν εχεις καλο μανατζερ.
δυσβάσταχτο συμβόλαιο ε?......
αμα δεν εχεις καλο μανατζερ.
- crabsody_in_blue
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
αν και θεωρώ τον Γεωργίου καλύτερο.....το έχω γράψει πολλές φορές, εδώ θα πάρω το μέρος του.
............άιντε τώρα πήραμε φόρα. άχρηστος και αυτός. όλους άχρηστους να τους βγάλουμε τώρα που γυρίζει ο τροχός. 5 κρίκοι ένα τάληρο, για προλάβετε!
............άιντε τώρα πήραμε φόρα. άχρηστος και αυτός. όλους άχρηστους να τους βγάλουμε τώρα που γυρίζει ο τροχός. 5 κρίκοι ένα τάληρο, για προλάβετε!
- crabsody_in_blue
Η αλήθεια είναι χτες έπρεπε να παίξει βασικός. Δεξιά ο Miro και στα χαφ ο Etto. Χειρότερος από τον Lino των τελευταίων παιχνιδιών δύσκολα να ήταν. Πολύ δύσκολα