Που μένετε αδέρφια?? (πείτε την/το πόλη/χωριό σας)
Που μένετε αδέρφια?? (πείτε την/το πόλη/χωριό σας)
Νεάπολη μεγάλωσα και είναι ακόμα το πατρικό μου και όλο το σόι! Μετά για 10 χρόνια Ασβεστοχωρι ,1,5 χρόνο Ιταλία, 3 χρονάκια Λονδίνο και πλέον εδώ και 1.5 χρόνο κέντρο κατακεντρο!
Χωριό μου από τον πατέρα μου Πεντάπολη Σερρών!
Sent from my mind using boobs power
Χωριό μου από τον πατέρα μου Πεντάπολη Σερρών!
Sent from my mind using boobs power
Re: Που μένετε αδέρφια?? (πείτε την/το πόλη/χωριό σας)
Νέα Υόρκη τα τελευταία 5 χρόνια. Μεγαλωμένος Αθήνα - Αχαρνές
- PAOK_Antarctica
Γέννημα-θρέμμα Σαλονικιός, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από τον Ναό 

Θεσσαλονίκη τόπος γέννησης και διαμονής. Κωνσταντινούπολη τόπος καταγωγής και γέννησης των αείμνηστων προγόνων μου.
- sourmenetes
- Moderator
pxp920 έγραψε:Νέα Υόρκη τα τελευταία 5 χρόνια. Μεγαλωμένος Αθήνα - Αχαρνές
Περυσι ειχα ερθει...
Οχι αχαρνες...

Ειχαμε δει με τον new yorker το ματς με τη φιορεντινα σε ενα καφε στην αστορια...

Γεννημένος Γερμανία (Stuttgart), καταγωγή και από τους δύο γονείς από Κέρκυρα και μένω στη Βούλα (Νότια προάστεια Αθήνας)
- ΑποστόληςΑ
Πολλά θετικά στοιχεία έχεις Lecturer. Εύχομαι να σε δούμε στην επόμενη συνάντησή μας.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Πολλά θετικά στοιχεία έχεις Lecturer. Εύχομαι να σε δούμε στην επόμενη συνάντησή μας.
Ευχαριστώ Αποστόλη! Πολύ θα το ήθελα να βρισκόμαστε από κοντά. Χαιρετώ όλα τα αδέλφια! Στείλε όποτε είναι μήνυμα!
Υ.Γ Διονύση με λένε
- ΑποστόληςΑ
Αν παρακολουθεί το τόπικ "ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ" αναφέρουμε πάντοτε πότε βρισκόμαστε για καφέ. Πριν από 3 μέρες είχαμε συνάντηση.
- kostas nafplio
καλησπερα ειμαι ο κωστας , ειμαι απο το ναυπλιο οπως λεει και το , οχι και τοσο πετυχημενο, ψευδωνυμο μου. Ειμαι στα 35 και παρακολουθω το φορουμ καμια πενταετια . Καλως σας βρηκα και επισημα λοιπον.
kostas nafplio έγραψε:καλησπερα ειμαι ο κωστας , ειμαι απο το ναυπλιο οπως λεει και το , οχι και τοσο πετυχημενο, ψευδωνυμο μου. Ειμαι στα 35 και παρακολουθω το φορουμ καμια πενταετια . Καλως σας βρηκα και επισημα λοιπον.
Καλώς ήρθες αδερφέ

καλως τον Κωστα από το Ναυπλιο, μια από τις ωραιοτερες πολεις
για να μη λετε εσεις οι πελοποννησιοι ότι δεν σας συμπαθούμε
και περαιτερω
συμφωνω και επαυξάνω
ειδικα τα σημεια που περνας κατω από κατι βραχια να κρεμονται από πανω η το τούνελ μεσα στο βραχο και παντα διπλα στο γκρεμο, ένας επιβλητικος ογκος το βουνο γυρω γυρω, είναι τρελο χασιμο
για τους οδηγούς το Καλαματα-Σπαρτη είναι πιο δυσκολο από το αντιστροφο, για τους συνοδηγούς και οι δυο κατευθύνσεις είναι φαντασια
για να μη λετε εσεις οι πελοποννησιοι ότι δεν σας συμπαθούμε
και περαιτερω
Lacedaemonian έγραψε:
ΜΗ χασεις τη διαδρομη Σπαρτη-Καλαματα μεσα απ τον Ταυγετο.Προκειται για μια απ τις ομορφοτερες διαδρομες στην Ελλαδα(και δεν το λεω με καμια τοπικιστικη διαθεση,απλα ειναι το κατι αλλο)
συμφωνω και επαυξάνω
ειδικα τα σημεια που περνας κατω από κατι βραχια να κρεμονται από πανω η το τούνελ μεσα στο βραχο και παντα διπλα στο γκρεμο, ένας επιβλητικος ογκος το βουνο γυρω γυρω, είναι τρελο χασιμο
για τους οδηγούς το Καλαματα-Σπαρτη είναι πιο δυσκολο από το αντιστροφο, για τους συνοδηγούς και οι δυο κατευθύνσεις είναι φαντασια
sourmenetes έγραψε:pxp920 έγραψε:Νέα Υόρκη τα τελευταία 5 χρόνια. Μεγαλωμένος Αθήνα - Αχαρνές
Περυσι ειχα ερθει...
Οχι αχαρνες...![]()
Ειχαμε δει με τον new yorker το ματς με τη φιορεντινα σε ενα καφε στην αστορια...
Που? Flo, Avenue ή Grand φαντάζομαι...?
Lecturer έγραψε:Γεννημένος Γερμανία (Stuttgart), καταγωγή και από τους δύο γονείς από Κέρκυρα και μένω στη Βούλα (Νότια προάστεια Αθήνας)
Εκεί που έμενα εγώ...

Στάλθηκε από το SM-G920F μου