Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ
- paokmaniak
Re: Παίκτες που θα θέλατε στον ΠΑΟΚ
O Milosevic ξερει κανεις αν πηγε στην Τραμπζονσπορ ως δανεικος η ως ελευθερος και αν εχει κ αλλο χρονο συμβολαιο?? Θα ηταν μια πολυ καλη περιπτωση με μεγαλο συν του το ελληνικο διαβατηριο
άμα κρατήσουμε mcgrath, θα καταναλώσουμε και άλλη θέση κοινοτικού στο combo 1-2? ok παίκτης ο stiggers δε λέω αλλά...
PS: μου αρέσει να απλώνω τους ξένους από τη θέση 1 έως 5...
PS: μου αρέσει να απλώνω τους ξένους από τη θέση 1 έως 5...

νομίζω τον είχες ξαναναφέρει τον milosevic κάπου στα μέσα της χρονιάς. σου αρέσει?
anyway, δεν ξέρω τι συμβόλαιο έχει. καλό θα ήταν να καταγράψουμε εδώ παίκτες με ελληνικά διαβατήρια (milosevic, raicevic, petrovic, stojakovic
) καθώς και αμερικάνους (όπως stiggers, mcgrath) με ευρωπαικά...

- paokmaniak
Εγω??? Δε νομιζω ισως απο αλλον. Ναι μου αρεσει πολυ ο Μιλοσεβιτς πιστευω οτι ειναι απο τους παικτες που εχουν αδικησει πολυ τον εαυτο τους και εχει πολυ μεγαλο ταλεντο να παιξει μπασκετ αν βρεθει καποιος προπονητης να του βαλει μυαλο (ισως φταιει που τον γνωριζα κ προσωπικαpalok έγραψε:νομίζω τον είχες ξαναναφέρει τον milosevic κάπου στα μέσα της χρονιάς. σου αρέσει?anyway, δεν ξέρω τι συμβόλαιο έχει. καλό θα ήταν να καταγράψουμε εδώ παίκτες με ελληνικά διαβατήρια (milosevic, raicevic, petrovic, stojakovic
![]()

- paokmaniak
Στους ξενους με ελληνικα διαβατηρια να προσθεσω τους Νεστεροβιτς, Γιαριτς (ο γνωστος ο μαμιας του γαυρου), Πετροβιτς (του Ηρακλη) και οι 2 γιοι του Σακοτα Ντουσαν και Μιλος τον μεγαλο τον Ντουσαν θα τον ηθελα με 1000 εκπληκτικος σουτερ (αλλα φετος εχω χασει τα ιχνη του περυσι ξερω επαιζε Ιταλια Σκαβολινι και ειχε παει καλα)palok έγραψε: καλό θα ήταν να καταγράψουμε εδώ παίκτες με ελληνικά διαβατήρια (milosevic, raicevic, petrovic, stojakovic![]()
Για Αμερικανους δυσκολα ειναι ειναι εκατονταδες
Δεν κανει ο στιγκερς υπαρχουν και ελληνες pg καλυτεροι του αλλα και ο αποστολιδης ειναι καλυτερος του.
Ας ψαξουμε για κατι καλυτερο στην θεση του μαγκραθ και μονο αν δεν βρουμε ας καταληξουμε σε αυτον.
Ο καλαμποκης βρισκεται σε ελευθερη πτωση σουταρε φετος με 17% στα τριποντα και 34% FG και οι 3 γκαρντ του ΠΑΟΚ εκαναν καλυτερη χρονια.Επισης φανταζομαι τον θελουμε για αναπληρωματικο τι να τον κανουμε ομως
οταν εχουμε τον γιανακιδη στην ιδια θεση ενω θα στερησει χρηματα απο το βασικο δυαρι;
Οπως ειπα οι μονοι ενδιαφεροντες και φθηνοι σχετικα απο την ελληνικη αγορα ειναι οι σιμμονς,πατ,μαντζαρης,γκαγκα
Ας ψαξουμε για κατι καλυτερο στην θεση του μαγκραθ και μονο αν δεν βρουμε ας καταληξουμε σε αυτον.
Ο καλαμποκης βρισκεται σε ελευθερη πτωση σουταρε φετος με 17% στα τριποντα και 34% FG και οι 3 γκαρντ του ΠΑΟΚ εκαναν καλυτερη χρονια.Επισης φανταζομαι τον θελουμε για αναπληρωματικο τι να τον κανουμε ομως
οταν εχουμε τον γιανακιδη στην ιδια θεση ενω θα στερησει χρηματα απο το βασικο δυαρι;
Οπως ειπα οι μονοι ενδιαφεροντες και φθηνοι σχετικα απο την ελληνικη αγορα ειναι οι σιμμονς,πατ,μαντζαρης,γκαγκα
- paokmaniak
Απο οτι βλεπω ειχε περυσι ενα σοβαρο ατυχημα σε ματς της Σκαβολινι και ειχε πεσει σε κωμα μετα απο τραυματισμο στο λεπτο εντερο. Μαλλον φετος δεν επαιξε καθολου γιατι δε βρισκω καποιο στοιχειο. περαστικα να ναι για το παιδι κριμα
- PaOkArAsIrAkLiO
Τον Μαντζαρη τον θελω οπωσδηποτε.Καλος οργανωτης και ειναι και Ελληνας.
Ποιος επεσε σε κωμα;;; Ο Ντουσαν Σακοτα;;; Και τωρα σε τι κατασταση ειναι;;;paokmaniak έγραψε:Απο οτι βλεπω ειχε περυσι ενα σοβαρο ατυχημα σε ματς της Σκαβολινι και ειχε πεσει σε κωμα μετα απο τραυματισμο στο λεπτο εντερο. Μαλλον φετος δεν επαιξε καθολου γιατι δε βρισκω καποιο στοιχειο. περαστικα να ναι για το παιδι κριμα
- paokmaniak
Απο οσα διαβασα επανηλθε τελη Απριλιου (του 2010) αλλα απο τοτε δε βλεπω να λεει πουθενα οτι ξαναπαιξε μπασκετPaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Τον Μαντζαρη τον θελω οπωσδηποτε.Καλος οργανωτης και ειναι και Ελληνας.
Ποιος επεσε σε κωμα;;; Ο Ντουσαν Σακοτα;;; Και τωρα σε τι κατασταση ειναι;;;paokmaniak έγραψε:Απο οτι βλεπω ειχε περυσι ενα σοβαρο ατυχημα σε ματς της Σκαβολινι και ειχε πεσει σε κωμα μετα απο τραυματισμο στο λεπτο εντερο. Μαλλον φετος δεν επαιξε καθολου γιατι δε βρισκω καποιο στοιχειο. περαστικα να ναι για το παιδι κριμα
- PaOkArAsIrAkLiO
Δεν πειραζει, την υγεια του να εχει το παιδι και ολα τα αλλα ειναι δευτερευοντα.Κριμα γιατι τον πηγαινα πολυ σαν παικτη.
επειδή βλέπω θα πάρει καιρό να βγάλουμε νέα (?) διοίκηση και θα περιμένουμε και τις τρέχουσες εξελίξεις από το μέτωπο της ευρωλίγκας αρχίζω και ανησυχώ. τα βαλα από δω τα βαλα από κεί, και βλέπω (και πάλι όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα) οτι προτεραιότητα είναι οι λίγοι καλοί έλληνες παίκτες.
κατά τη γνώμη μου λοιπόν πρέπει να προσεγγίσουμε αυτούς που θέλουμε (έστω με ένα τηλέφωνο βρε αδερφέ να τους πούμε οτι ενδιαφερόμαστε και να μάθουμε και με πόσα έρχονται-αν έρχονται):
καλαμπόκης, χαρίσης, πελεκάνος, γλυνιαδάκης, καλάθης, μάντζαρης (αν τους θέλουμε τουλάχιστον τους 2 πρώτους πρέπει να τους κλείσουμε άμεσα- για τους άλλους 4 δυστυχώς δεν είμαι αισιόδοξος από διαίσθηση...). δε θέλω με τίποτα να δω παίκτες να μας τους παίρνουν οι σφαιρόπουλος-μπαρτζώκας...
κατά τη γνώμη μου λοιπόν πρέπει να προσεγγίσουμε αυτούς που θέλουμε (έστω με ένα τηλέφωνο βρε αδερφέ να τους πούμε οτι ενδιαφερόμαστε και να μάθουμε και με πόσα έρχονται-αν έρχονται):
καλαμπόκης, χαρίσης, πελεκάνος, γλυνιαδάκης, καλάθης, μάντζαρης (αν τους θέλουμε τουλάχιστον τους 2 πρώτους πρέπει να τους κλείσουμε άμεσα- για τους άλλους 4 δυστυχώς δεν είμαι αισιόδοξος από διαίσθηση...). δε θέλω με τίποτα να δω παίκτες να μας τους παίρνουν οι σφαιρόπουλος-μπαρτζώκας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος palok την Τρί 14 Ιουν 2011, 00:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επειδή όσο διάβασα δεν έιδα το όνομα του.
O Παππάς του Κολοσσού έκανε άσχημη χρονιά ?
Θα μας χαλούσε για αντι-Αποστολίδης ?
O Παππάς του Κολοσσού έκανε άσχημη χρονιά ?
Θα μας χαλούσε για αντι-Αποστολίδης ?
κάθε άλλο (προσωπικά τον γουστάρω κάργα) αλλά ανήκει στην bilbao. τώρα κατά πόσον θα τον πάρουνε πίσω (και πόσο συμβόλαιο έχει) δεν έχω ιδέα...
λοιπόν για να αρχίζω να σας αποκαλύπτω τα μεταγραφικά μου πλάνα
θέλω μέχρι τις 15 Ιούλη (βάζω και μία εβδομάδα extra μετά την κλήρωση της ευρωλίγκας γιατί είμαι άπλας...
) τους παρακάτω 4 έλληνες:
1. Καλαμπόκης
2. Χαρίσης
3. Πελεκάνος
4. Μάντζαρης
αν δεν μπορείτε τους από πάνω
συμβιβάζομαι και με Γλυνιαδάκη, Pat Kalathes, Raicevic και Νίκο Παππά...
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΩΣ!!!!

1. Καλαμπόκης
2. Χαρίσης
3. Πελεκάνος
4. Μάντζαρης
αν δεν μπορείτε τους από πάνω

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΩΣ!!!!