Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ
Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ
επίσης είπα που έχω δεί ΕΓΩ. δεν πρόλαβα τον μεγάλο ajax ή την bayern Των 70ς (μπορώ να πω οτι η varese των 10 συνεχόμενων τελικών πρωταθλητριών είναι η μεγαλύτερη ομάδα μπάσκετ? αφού δεν την είδα ποτέ να παίζει). Τη milan ναι (η μεγαλύτερη ομάδα της ευρώπης κατ΄εμέ αλλά και πάλι απ ότι έχω δεί εγώ), αλλά μιλούσα μόνο για ποδόσφαιρο (+ μπάσκετ). όχι για τίτλους. και φυσικά κατά τα δικά μου τα κριτήρια. δεν πάω να πείσω κανέναν.
PS: αλλάξτε το τόπικ σε "από το μπάσκετ έρχομαι και στην κορφή μια μπάλα ... "
PS: αλλάξτε το τόπικ σε "από το μπάσκετ έρχομαι και στην κορφή μια μπάλα ... "
εγω λεω να κανουμε το τοπικ " ο palok οτι θυμαται χαιρεται"....
υ.γ. αμα λεμε εμεις κανα "ποια σπυριάρα τώρα" πέφτετε να μας φάτε... καμαρώστε κύριοι μπασκετικοί έναν "δικό σας".....

υ.γ. αμα λεμε εμεις κανα "ποια σπυριάρα τώρα" πέφτετε να μας φάτε... καμαρώστε κύριοι μπασκετικοί έναν "δικό σας".....

ο απολυτος ξεπεσμος ο παλοκ μιλαει για ποδοσφαιρο...βλεπω να τον βαζουν στη μπλακ λιστ οι υπολοιποι μπασκετικοι...

Αργει να ξεκινησει και η αρμαδα του Σουλη την προελαση της προς την τριτη θεση και την κατακτηση του Eurocup
.......

Κατω τα χερια απο τον palok γαλαζιοι επιτηρητες (ειδατε ποσο κομψα σας αναφερω εχω επιπεδο εγω ρε
) μονο εμεις εχουμε δικαιωμα να τον κραζουμε αλλα και να συμμετεχουμε στα οφ-τοπικ πραγμα που ειναι προνομιο ολων των μπασκετικων 

Palok γίνει γαλάζιος τότε μιλάει για στρουμπουλή μπάλα αλλού.
Palok μιλήσει για στρουμπουλή μπάλα μέσα σε κείμενα για ασπρόμαυρη μπάλα
:ugeek:
Palok μιλήσει για στρουμπουλή μπάλα μέσα σε κείμενα για ασπρόμαυρη μπάλα
:ugeek:
χαχαχα. μα καλά, και διαβάζω όσο μπορώ τα του ποδοσφαίρου αλλά και κάνω 1-2 πόστ σε καίρια τόπικ για να αναλύσω πώς σπάει η ζώνη στην τρίπολη ή/και πώς σπάει η άμυνα ψηλά της brugges. απλά δε μου δίνει κανένας σημασία... (θα λένε τι λέει αυτός ο παπαρας με τον bane avatar...)
PS: η αλήθεια είναι οτι στο δικό μου το μυαλό το εν λόγω τόπικ είναι το " ό,τι να ναι" του μπασκετικού φόρουμ.
PS2: χαρά στο κουράγιο σας πάντως όλοι εσείς που συμμετέχετε και στο μπασκετικό φόρουμ που διαβάζετε τα γραφόμενα στα του ποδοσφαίρου. Πραγματικά το εννοώ!
PS: η αλήθεια είναι οτι στο δικό μου το μυαλό το εν λόγω τόπικ είναι το " ό,τι να ναι" του μπασκετικού φόρουμ.

PS2: χαρά στο κουράγιο σας πάντως όλοι εσείς που συμμετέχετε και στο μπασκετικό φόρουμ που διαβάζετε τα γραφόμενα στα του ποδοσφαίρου. Πραγματικά το εννοώ!

- Aureliano Buendia
Και εμένα με είχε ξεγελάσει στην αρχή ο Πάλοκ και πίστευα πως το σιχαίνεται το ασπρόμαυρο τόπι και πως το σουτ έξω από την περιοχή το μετράει για τρίγκολο.
Αλλά τα φαινόμενα απατούν
κρυφοποδοσφαιρικός ο Πάλοκ, ένα φίδι στον κόρφο μας
Πάντως το μεγαλύτερο σοκ το είχα πάθει όταν είδα σχόλιο του Λαρισαίου Πάπα του μπασκετικού φόρουμ σε άρθρο στην κεντρική για τον Σαλπιγγίδη
Λέω πάει, τελείωσε, δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σε αυτόν τον κόσμο.
Αλλά τα φαινόμενα απατούν

Πάντως το μεγαλύτερο σοκ το είχα πάθει όταν είδα σχόλιο του Λαρισαίου Πάπα του μπασκετικού φόρουμ σε άρθρο στην κεντρική για τον Σαλπιγγίδη

Λέω πάει, τελείωσε, δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σε αυτόν τον κόσμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Τετ 22 Σεπ 2010, 14:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Καθήστε καλά ρε που θα κολλήσετε στον Πάλοκ τη ρετσινιά του ποδοσφαιρικού..Εδώ ο άνθρωπας χτες ζητούσε λινκ για να δεί το Γκαλίλ Γκιλμπόα-Χέμοφαρμ και το Σπίρου (όχι του γιατρού!)-Νίμπουργκ!!! Χειρότερα δε γίνεται.. 

καλά όσο μεγαλώνω δεν το συζητάω. εδώ κάτι τελικούς uefa δεν τους βλέπω καν. αγγλικά πρωταθλήματα κλπ. (εντάξει mutd-liverpool ναι), ισπανικά και τέτοια. από ελληνικά δε, έχω βαρεθεί τόσο πολύ το ελληνικό πρωτάθλημα που ούτε τα στιγμιότυπα βλέπω (σήμερα σε μία παρέα μου λέγανε για τα πέναλτυ της αεκ, ο ένας έλεγε οτι δεν ήταν ούτε καν το ένα -εγώ δεν είδα τίποτα). πραγματικά βαρέθηκα και σας και το πουλί σας που έλεγε και ο καλογερόπουλος στη λούφα. το κακό είναι οτι όσο μεγαλώνω τόσο πιο πολύ πορώνομαι με τον ΠΑΟΚ και ότιδήποτε περιλαμβάνουν τα 4 αυτά γράμματα. γιατρέ μου τι έχω???
PS: τόπικ είναι αυτό ή το ημερολόγιο ενός τρελού ????

PS: τόπικ είναι αυτό ή το ημερολόγιο ενός τρελού ????

καλά κάτσε να με δείς μπροστά σου και μετά να δούμε αν θα με πεις τυπάρα (καραγκούνη δηλαδή?????
)
πάντως όταν άρχισα να γράφω σε φόρουμ στο δίκτυο νόμιζα οτι οι υπόλοιποι συνδιαλεγόμενοί μου είχαν φάτσα ανάμεσα σε δημήτρη καρύδα, robin williams στο one hour photo και the machine από το 8mm ...
PS: και για να είμαστε οντόπικ (λαίμαι τώρα), τι σας μαθαίνουνε εκεί στο μπάσκετ που πάτε στις ομάδες? ακόμα το τριγωνάκι στον αιφνιδιασμό και μία 3-2 ζώνη? μαθαίνετε (κοντοί-ψηλοί) πώς να κάνετε pick@roll, pick@pop κλπ. ???? είμαι πολύ περίεργος ...

πάντως όταν άρχισα να γράφω σε φόρουμ στο δίκτυο νόμιζα οτι οι υπόλοιποι συνδιαλεγόμενοί μου είχαν φάτσα ανάμεσα σε δημήτρη καρύδα, robin williams στο one hour photo και the machine από το 8mm ...
PS: και για να είμαστε οντόπικ (λαίμαι τώρα), τι σας μαθαίνουνε εκεί στο μπάσκετ που πάτε στις ομάδες? ακόμα το τριγωνάκι στον αιφνιδιασμό και μία 3-2 ζώνη? μαθαίνετε (κοντοί-ψηλοί) πώς να κάνετε pick@roll, pick@pop κλπ. ???? είμαι πολύ περίεργος ...
κοιτα εμεις παιζουμε το συστημα σταυρο....μου δινουνε την μπαλα...και οι αλλοι κανουν τον σταυρο τους...ο λακοβιτς για να καταλαβεις ερχεται στο καμπ μου καθε καλοκαιρι!!! χαχαχα
o φίλος σου ο mcclinton έχει 5/6 τρίποντα (σύνολο 19 ποντάκια) στο πρώτο ημίχρονο μέσα στη hemofarm ...
PS: κατά τα άλλα μέχρις στιγμής επιβεβαιώνονται τα προγνωστικά με τις ρωσικές ομάδες (khimki-unics) να προχωρούν
PS: κατά τα άλλα μέχρις στιγμής επιβεβαιώνονται τα προγνωστικά με τις ρωσικές ομάδες (khimki-unics) να προχωρούν