80. Cristiano Moraes Oliveira

Άβαταρ μέλους
lefis

Re: 80. Cristiano Moraes Oliveira

Δημοσίευση από lefis »

novito έγραψε:Η καλύτερη του εμφάνιση μέχρι την επομενη... Αρκετα καλος με τη μπάλα στα πόδια (ακόμα και στο χθεσινο χωραφι!), ενω εκανε οτι ηθελε τον Ντασιο... Κριμα που "θυσιαστηκε" για λογους τακτικης το τελευταιο μισαωρο....
Κριστιανο συνεχισε ετσι αγορινα μου!! :pano:
θα διαφωνίσω μαζί σου!!ο ντάσιος τον έκανε ότι ήθελε του έδινε το ένα πόδι στο χέρι όποτε ήθελε, αν ήθελε του τα έδινε και τα δύο και ο τριτσώνης στην 4 φορά του έβγαλε κάρτα.... :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

:lol: :lol: :opaokara:

Ειναι κι αυτο μια αποψη.... βεβαια το να κοβεσαι μονο με φαουλ (κι ας μη σφυριζεται) ειναι στα θετικα του παικτη...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Βελτιωμένα οκτάνια.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Υποψήφιος για κάρτα στο ματς με το βάζελο. Με τον ΠΑΣ ευτυχώς τον είχε ο Σάντος από κοντά και του έφαγε τα αυτιά να μην αντιδρά στα μαρκαρίσματα του ντάτσουν και να μην ανοίγει διάλογο μαζί του.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Η σέντρα του στη φάση με την κεφαλιά του Φωτάκη(που απέκρουσε με μια μικρή δόση κωλοφαρδίας ο ελευθερόπουλος) μου θύμισε λίγο Κόνσε..
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Ο προσωπικος του αντιπαλος απο τις σακουλες που του εχει μοιρασει πρεπει να ειχε κοκκινη απο το 30.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

εδειξε για πρωτη φορα σημαδια ενταξης στη νοοτροπια του τροπου παιχνιδιου και των απαιτησεων του σαντος.μακαρι η συνεχεια να'ναι αναλογη κι ακομα καλυτερη.ουσια χρειαζεται απο αυτον η ομαδα.οχι τσαλιμια και δωσιμο της μπαλας πισω στο λινο,μολις του την πεφτει κανενας στον ασβεστη.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Μου άρεσε αρκετά. Θα μπει στο κλίμα και θα καταλάβει... είναι καλός παίκτης.
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Το καλλιτερο του παιχνιδι ελπιζουμε σε καλλιτερα μραβο του.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Πάει για πουλέν!

«Να εκμεταλλευτούμε το στραβοπάτημα και την κούραση του Παναθηναϊκού»

Το καλύτερο φετινό παιχνίδι του έκανε στα Γιάννινα ο Κριστιάνο Μοράες. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μίλησε στον «Sport 103FM» τόσο για το παιχνίδι στους «Ζωσιμάδες», όσο και για το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά:

Η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα: «Το βασικότερο που είχαμε ήταν ότι η συγκέντρωσή μας ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα κάτι που δεν ίσχυε στο παιχνίδι του Κυπέλλου. Ήμασταν πολύ περισσότερο υποψιασμένοι για τις συνθήκες του αγωνιστικού χώρου, αφού γνωρίζαμε τι μας περίμενε. Παίξαμε με πολύ μεγάλη εξυπνάδα και πήραμε την νίκη που ήταν και το αποτέλεσμα που θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε πιο έντονη πίεση, αλλά θεωρώ ότι τις κλασικές ευκαιρίες τις είχαμε εμείς, όπως για παράδειγμα αυτή με τον Εντίνιο. Μετά την αποβολή του Αραμπατζή θα έπρεπε να «θυσιαστεί» κάποιος ποδοσφαιριστής και αυτός ήμουνα εγώ. Δεν μου προκάλεσε όμως καμία οργή γιατί πάνω από όλα είναι η ομάδα. Άλλωστε, στο μέλλον κάτι ανάλογο μπορεί να γίνει με κάποιον άλλον. Η νίκη ήρθε και ατενίζουμε το μέλλον με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία».

Η απρόσμενη ήττα του Παναθηναϊκού από την Καβάλα: «Δεν περίμενα την ήττα του Παναθηναϊκό από την Καβάλα, όπως και η πλειοψηφία του κόσμου. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να προεξοφλείς το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Θα πρέπει να κοιτάξουμε με άλλο μάτι το ντέρμπι που έχουμε μπροστά μας».

Το ντέρμπι της Κυριακής: «Δεν νομίζω ότι αλλάζουν και πάρα πολύ τα δεδομένα, αφού ο Παναθηναϊκός ξέρει ότι στην Τούμπα θα έχει ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σ' ένα γήπεδο γεμάτο, μία φανατισμένη ατμόσφαιρα από ένθερμους οπαδούς, κόντρα σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Ίσως εμείς να έχουμε λίγο παραπάνω άγχος και νευρικότητα, γιατί θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτό το στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού και να τον κερδίσουμε στην έδρα μας. Οι στόχοι μας έχουν τεθεί από την αρχή της σεζόν, αλλά με νίκη επί του Παναθηναϊκού και μειώνοντας την διαφορά στους δύο βαθμούς επτά αγωνιστικές πριν το τέλος όλα μπορούν να γίνουν. Όπως και να έχει όμως, προέχει να κερδίσουμε το παιχνίδι της Κυριακής. Οι συμπαίκτες μου, μού έχουν μιλήσει γι΄ αυτό που θα ζήσω την Κυριακή. Άλλο όμως να το ακούς και άλλο να το ζήσεις. Εμείς θα κάνουμε το παν για να τους χαρίσουμε τη νίκη. Θα είναι ένα πλεονέκτημα για μας το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός παίζει μεσοβδόμαδα με τη Ρόμα, αλλά θα πρέπει προσέξουμε πώς θα το εκμεταλλευτούμε. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει επιπλέον κούραση τγην οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Για μένα, θα είναι το ιδανικό σενάριο να αγωνιστώ και να σκοράρω και με δικό μου γκολ να πάρει η ομάδα την νίκη. Όποιος ωστόσο και αν βάλει το γκολ της νίκης θα είναι σαν να το έχω βάλει εγώ».

http://sportonio.gr/index.php?option=co ... &Itemid=81
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Οι συμπαίκτες μου, μού έχουν μιλήσει γι΄ αυτό που θα ζήσω την Κυριακή. Άλλο όμως να το ακούς και άλλο να το ζήσεις. Εμείς θα κάνουμε το παν για να τους χαρίσουμε τη νίκη.

Αυτό θέλουμε!!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

[youtube]cpNmwROjges[/youtube]

Μάθε τον λίγο μπαλίτσα
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Άντε ρε πουλέν...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Απλά μου αρέσει ο παίκτης και πιστεύω στο μεγάλο ταλέντο του. Γιατί το παλικάρι το έχει το τόπι.
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν είναι τόσο καλός και ειδικά στο ένας εναντίον ενός υστερεί παρα πολύ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”