12. Λάζαρος Παπαδόπουλος

Άβαταρ μέλους
gika

Re: 12. Λάζαρος Παπαδόπουλος

Δημοσίευση από gika »

teod1980 έγραψε:Γκίκα ας είχες κι εσύ ταλέντο να γίνεις αθλητής...
Ζηλεύουμε τώρα τους παίκτες; Έλα να είμαστε λίγο σοβαροί.
Δεν κόπιασαν όσο εσύ θες να μας πεις; Το ότι η ζωή τους γίνεται big brother από την ομάδα και τους φιλάθλους αυτό δε λέει τίποτα; Το ότι ζουν βάση κανόνων από την ομάδα και μιλάμε για επγγελματίες αυτό δε μετρά;Το ότι δε μπορούν να κάνουν το επάγγελμα για ολη τους τη ζωή αυτό είναι ανθρώπινο. Το σώμα δε σε ακολουθεί όσο και να το θέλεις...
Εδώ ρε φίλε μου κόβουν το επίδομα επικινδυνότητας από τους ιπτάμενους, που οι άνθρωποι παίζουν κορώνα η γράμματα τη ζωή τους κάθε μέρα και θα βγει ο άλλος και θα κάνει απεργία γιατί παίρνουν μόνο λίγες χιλιάδες ευρώ και μετά τα 35 οι καημένοι δεν μπορούν να παίξουν άλλο;

"Γκίκα ας είχες κι εσύ ταλέντο να γίνεις αθλητής..."
Όσον αφορά αυτή τη φράση, ας είχαν κι αυτοί περισσότερο ταλέντο και να είχαν λύσει το βιοποριστικό τους πρόβλημα νωρίς νωρίς... Κι όχι να κάνουν τον ΠΑΟΚ πουτ@να επειδή θέλουν να διεκδικίσουν το κάτι παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

να προσθέσω ότι η απεργία είναι απαίτηση του συνόλου
όταν δεν συμμετέχει κανένας στην απεργία(πολλοί λίγοι οι παιχτες που συμμετείχαν πλην των ελληνων του ΠΑΟΚ) τότε αυτός που την κάνει κινδυνεύει να χαρακτηριστεί γραφικός

και δεν μπορεί να πηγαίνει σε γήπεδα που θέλουν οι παίχτες να παίξουνε και να τους επιβάλει με το ζόρι να μη παίξουν

δεν μπορεί να ζητάει να μην κατέβουν ούτε οι ξένοι και να μηδενιστεί η ομάδα
δεν μπορεί να βρίζει τον οποιονδήποτε(δεν με νοιαζει αν ηταν ο Ματζικ) επειδή δεν κατάφερε να πείσει
δεν μπορεί να μιλάει για αλυσίδες ενώ τον αφήνουν και αλωνίζει
δεν μπορεί να αφήνει την ομαδα στα κρυα του λουτρού ενώ έχουν πονταρει τόσα πολλά πανω του
δεν μπορεί να παιζει στον ΠΑΟΚ και να μην τον σέβεται

σήμερα είδα ότι πολλοι παίχτες παραιτήθηκαν από τον ΠΣΑΚ και αυτό δείχνει ότι είναι αποτυχημένος σαν πρόεδρος
όχι απλά δεν έπεισε αλλά έστρεψε εναντίον του και τους συναθλητές του

συγχαρητηρια για το φιλανθρωπικό του έργο και συγχαρητήρια αλλά νομίζω ότι δεν τα χειρίστηκε καθόλου καλά τα θέματα του συνδικαλισμού
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

D.A.A.T. έγραψε:Γκικα ειναι προφανες οτι δεν ειχες ποτε τκαμια σχεση με αθλητη..Επειδη εμενα φιλοι μου ειναι επαγγελματιες αθλητες σε ενημερωνω οτι οι αθλητες ξεσκιζονται στη δουλεια..Αν εχεις την ψευαισθηση οτι υπαρχει αθλητης που παιζει επειδη ειναι ταλαντουχος εισαι λαθος..

Δουλευουν..Στερουνται πολλα παραπανω απο εμας και επειδη εχουν και ενα ξεχωριστο ταλεντο αμειβονται και παραπανω απο εμας..Αυτα δεν χρειαζεται να τα εξηγει καποιος..ειναι αυτονοητα...

Απλα και κατανοητα, οι αθλητες δεν βγαζουν λεφτα απο το χομπι τους..Το οτι τους αρεσει ομως η δουλεια τους δεν νομιζω οτι ειναι κατι κατακριτεο..
Η αλήθεια είναι πως με επαγγελματία αθλητή/τρια δεν είχα καμία προσωπική σχέση.

Ναι αναγκάζονται να κάνουν κάποιες θυσίες......

Αλλά ως εκεί. Δεν θα τους βγάλουμε και ρηγμένους...

Δηλαδή πχ ο Σπανούλης τι θυσίες έχει κάνει και αξίζει τόσα φράγκα..;;

Και υπάρχουν άνθρωποι σε όλον τον κόσμο (επιστήμονες, φιλόσοφοι, ιστορικοί, μη μιλήσουμε για όλους αυτούς που βοηθάνε ανύμπορους ανθρώπους βάζοντας στην άκρη την προσωπική τους ζωή) που έχουν καταφέρει τα απίθανα, και το αποτέλεσμα είναι να ζούνε φτωχικά και όλοι να τους έχουν γραμμένους...

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι αυτά που παίρνουν είναι πολλά περισσότερα από όσα αξίζουν. Και το να ζητάνε όλο και περισσότερα είναι... κάπως!
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

το ποσο εχει δουλεψει ο συγκεκριμενος ειναι απιστευτο..

Βασικα τα παραδειματα που φερνεις ειναι ατοπα..Να παρουν και οι ιπταμενοι αυτα που τους αξιζουν ,,Οι επιστημονες τα παιρνουν και αν αξιζουν να παρουν και αλλα..Τι σχεση εχει αυτο ομως με το μπασκετ??????????????????

Μην ξεχνας οτι υπαρχουν αθλητες που στερουνται τα παντα και επειδη δεν εχουν το ταλεντο του Σπανουλη μετα μενουν ξεκρεμαστοι..Εκτος αν πιστευει κανει οτι ο Δεμερτζης(και τον αναφερω γιατι δουλευει σαν σκυλος) εχει λυσει το προβλημα της ζωης του...Οι υψιλομισθοι ειναι μειοψηφια...Και αυτοι επρεπε να παλευουν για τα δικαιωματα των χαμηλομισθων.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι σχεση εχουν τα δικαια κατα τα αλλα αιτηματα του ΠΣΑΚ με την σαββατιατικη συμπεριφορα του Παπαδοπουλου απεναντι στον ΠΑΟΚ οπως και η αντιδραση της διοικησης που το Σαββατο εκφραζοταν απο τον τεχνικο διευθηντη της τον Σταυροπουλο που ηταν και παρον στο γηπεδο, με τα υπολοιπα ομολογουμενως στραβα και αστεια στα οποια εχει υποπεσει.Γιατι πρεπει οποιος δικαιωνει τον Σταυροπουλο για το Σαββατο αυτοματα να βαφτιζεται οπαδος σε ολα της διοικησης και οποιος αντιδρα στην Σαββατιατικη συμπεριφορα του Παπαδοπουλου,εχθρος της κοινωνικης ομαδας των εργαζομενων-μπασκεμπολιστων.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

κανεις δε λεει αυτο..Μακαρι να ερθεις με αλλους 7000 στο γηπεδο να αποθεωσεις τον Σταυροπουλο και τον Σουλη και να τελειωσουμε ολοι μαζι τον Κανωτα..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αυτό που εννοούσα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει τα καλύτερα για τον κόσμο που ζούμε και κανείς δεν αναγνώρισε την αξία τους.

Και αυτοί που παίζουν μπάσκετ (το λέει κι η έκφραση: "παίζουν μπάσκετ" δεν "δουλεύουν στ μπάσκετ") παίρνουν τόσα και ζητάνε παραπάνω.

Όσο για το παράδειγμα που έφερες εσύ.

Και εγώ, αν πάω να παίξω μπάσκετ, όσο και να δουλέψω, δεν πρόκειται να φτάσω ούτε σε ομάδα Α2. Που να χτυπιέμαι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα κάνω απεργία για να ζητάω μεγάλα συμβόλαια και σύνταξη στα 35... ;) Όσοι έχουν και ταλέντο και εργατικότητα παίρνουν φράγκα. Όσοι έχουν μόνο το πρώτο συνήθως χάνονται νωρίς. Όσοι έχουν το δεύτερο και λίγο από το πρώτο (πχ Δεμερτζής) κάνουν μία αξιοπρεπής καριέρα, όσο παίζουν μπάσκετ βγάζουν φράγκα πολλά περισσότερα από ότι θα έβγαζαν αν δεν έπαιζαν. Μετά ας βρουν αυτοί τι θα κάνουν...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Και εν τέλη ας διεκδικήσουν ότι θέλουνε. Ας ζητάνε και πολλά παραπάνω. Δεν με νοιάζει. Στην πλάτη του ΠΑΟΚ να μην τα κάνουνε όμως.....
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

gika-ronaldo μία συμβουλή μόνο: διαβάστε καλά πρώτα τα γεγονότα της απεργίας (από όλες τις πλευρές) και μετά κράχτε.

PS: μη μου πείτε οτι τα διαβάσατε. αν το είχατε κάνει, θα ξέρατε οτι ΟΛΟΙ οι αθλητές (πέραν των διαμαντίδη-μπουρούση-τσιάρα) τάχθηκαν υπέρ των αιτημάτων του ΠΣΑΚ μετά το σάββατο το βράδυ (προφανώς πριν το σάββατο και οι εν λόγω κύριοι ήταν υπέρ...). τώρα γιατί λάκισαν, ουδείς γνωρίζει...

PS2: το σχόλιο μου δεν αφορά σε καμία περίπτωση τη ρίξη λάζου-ΠΑΟΚ για την οποία ακόμα δεν έχω εκφέρει γνώμη. μιλάω μόνο για την απεργία αυτή καθεαυτή. Η απεργία είναι ιερή. τελεία και παύλα. όλα τα άλλα, περί του πόσα παίρνει ο βαθμοφονούλης αλλά το ποιός τον πληρώνει και από τίνος τσέπη δεν μας νοιάζει, είναι να χαμε να λέγαμε...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

θεωρω οτι αντιμετωπιζεις τους αθλητες σαν ζωα..αυτο αντιλαμβανομαι..Λιγο σεβασμος δεν βλαπτει και σε αυτους..Στην πλατη του ΠΑΟΚ οργιαζουνε στο μπασκετ εδω και καποια χρονια..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ..??Τωρα πειραχθηκε??Με τον Παπαδοπουλο?????????????????????Στο κατω κατω η κοντρα Παπαδοπουλου - διοικησης ειναι το τελευαταιο που επρεπε να συζηταμε..Λυση επρεπε να βρουμε και μαι νορμαλ διοικηση

Δεν εχει νοημα να συνεχιζουμε να λεμε τα ιδια..Ουτως η αλλως το μπασκετ εχει διαλυθει..μην ονειροβατειτε για μεγαλο ΠΑΟΚ εφοσον ο κοσμος εγραψε το τμημα στα @@ του..Ο ΠΑΟΚ μπασκετικα εγινε μικρος και μειναμε 300 ρομαντικοι μαλακες που ασχολουμαστε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

D.A.A.T. έγραψε:κανεις δε λεει αυτο..Μακαρι να ερθεις με αλλους 7000 στο γηπεδο να αποθεωσεις τον Σταυροπουλο και τον Σουλη και να τελειωσουμε ολοι μαζι τον Κανωτα..
Φιλε μου εσυ προσωπηκα (χωρις να θελω να το αναγαγω σε προσωπηκο καθως ειλικρινα χαλαστηκα παρα πολυ απο την συμπεριφορα καποιων απεναντι σε ομοιδεατες τους και με την τεραστια ευκολια και βιασυνη που κινηθηκαν εναντιον τους και θελω να σταματησει εδω) οταν εγω ειπα οτι καντε υπομονη να ακουσετε την αποψη του Σταυροπουλου σχετικα με τις κατηγοριες περι εκβιασμου μου απαντησες να χαιρομαι την διοικηση μου λες και εγω ειπα οτι εχω την καλητερη διοικηση στον κοσμο.Βιαστηκατε φιλε μου πολυ,εντυπωσιαστηκατε απο τις φανφαρες του Παπαδοπουλου στην ανακοινωση του η οποια για μενα αποτελει εξισου μεγαλη προσβοληαπεναντι στον ΠΑΟΚ οσο και η τραγικη ομολογουμενως συμπεριφορα καποιων ανθρωπων που θελουν να αποκαλουνται διοικηση του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ένα τεράστιο ποσοστό λάκισε.

Η απεργία απέτυχε παταγωδώς.

Ο Λάζος δεν ήθελε να φανεί αποτυχημένος.

Πίεσε από τους ξένους του ΠΑΟΚ μέχρι και παιδί του εφηβικού (όπως έβγαλε ο Μάτζικ στην φόρα) να μην κατέβουν.

Θέλησε να πληρώσει ο ΠΑΟΚ την νύφη μόνο για να μην πάρει η απεργία τον όρο αποτυχημένη.

Αποτυχημένη γιατί αυτός δεν έπεισε τους υπόλλοιπους.

Η διοίκηση (η ποια;;;) έκανε τα στοιχείωδη και δεν άφησε τον ΠΑΟΚ να πληρώσει την νύφη ενώ (όπως προκύπτει και πάλι από την δήλωση του Μάτζικ) δεν πίεσε κανέναν Έλληνα παίκτη να μην απεργήσει.

Και ο Λάζος χαλάστηκε που δεν κατάφερε να επιβληθεί ούτε καν στους συμπαίκτες του και έφυγε.

Από όλα αυτά μόνο σε υπέρμετρο εγωισμό του Λάζου καταλήγουμε... Άποψη μου τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Στα τελευταια που εγραψες D.A.A.T θα συμφωνησω και ειναι το πρωτο που εγραψα οταν ξεκινησε το θεμα,οτι ενας κοσμος που εχει ξεγραψει και απαξιωσει μια ομαδα και ενα αθλημα εξαιτιας οχι παντα μονο των διοικουντων της χανει το δικαιωμα να ομιλει και να εμφανιζεται ως μεγας υποστηρικτης του Παπαδοπουλου αφου η συμπεριφορα του αυτη σε μεγαλο βαθμο εχει δημιουργησει και ολα τα προβληματα του αθληματος.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Υπομονη να κανω γιατι??Δεν νομιζω οτι ο Σταυροπουλος μας ειπε σημερα κατι..

Χαιρομαι που η διαφωνια σου στο θεμα δεν αφορα γενικα στηριξη στην διοικηση..Αλλωστε το αντιθετο θα ηταν τρομακτικο..Αλλα μην λες οτι εντυπωσιαστηκα..Απλα και κατανοητα σε αυτη τη φαση η διοικηση εσφαλε..Μπορει να διαφωνεις και το σεβομαι..

Αλλα περιμενω συνεχη κριτικη σε αυτους..Διοτι αυτο που πηγε να περασει ειναι πως ο κακος Παπαδοπουλος καταστρεφει τον καλοδουλεμενο ΠΑΟΚ

Επισης στην αποψη σου δεν ειχες γραψει καντε υπομονη...Ειχες ειρωνευτει και μεσα σε αυτα ειχες μιλησει και για υπομονη..Αν εγραφες ,ας κανουμε υπομονη αφου δεν ξερουμε την αλλη αποψη δεν νομιζω πως θα σου απαντουσα..
(ποτε προσωπικα...Αν θες προσωπικα καντο μεσω μηνυματος..δεν κρυβομαι..Αν θες και για καφε παμε)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδη τι παραπανω θα προσφερε στον αγωνα των παικτων αν το παιχνιδι δεν γινοταν το Σαββατο εκτος ισως απο την σιγουρη τιμωρια του ΠΑΟΚ σε σχεση με την κωμικοτραγικη κατασταση του να παιζει ο ΠΑΟΚ με 5 παικτες?Εγινε κανενα θεμα οταν αναβληθηκε η πρωτη αγωνιστικη και δεν εγιναν οι αγωνες? Οι πιο πολλοι δεν το πηραν χαμπαρι ενω πχ το Σαββατο οσους γνωστους εχω και δεν ηξεραν μεχρι τοτε τιποτα εμειναν χαζοι βλεποντας τον ΠΑΟΚ να παιζει με 5 παικτες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”