Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. 25/10/2009 (19:00)

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Re: Παναθηναικος-Π.Α.Ο.Κ 25/10/2009 (19:00)

Δημοσίευση από ntinos »

PAOK LEME!!! έγραψε:Δεν προκειται να συμφωνησουμε αδερφε και νυσταζω κιολας.
Ας μη το τραβηξουμε αλλο.

Ας πιουμε μια e-μπυριτσα και με το συμπαθειο για τα εχμ, επιθετικογενη ποστ. Η ηττα αυτα φερνει.

[youtube]GH7bjIajc0A[/youtube]

Αντε στην υγεια μας! Την αλλη βδομαδα παλι
xaxaxaxaxaxaxax τελειοοοο!
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

15 τρελαμενοι ειμασταν σημερα στη θυρα 21 αναμεσα στους φλωρους βαζελους και αλλοι ποσοι δεν ξερω σε ολο το γηπεδο...
δεν διαβασα τι γραψατε κι αν γκρινιαξατε παλι...εγω ξερω οτι τα αδερφια εκει στη χαβουζα τραβαν μεγαλο ζορι με το να βλεπουν τη καψουρα τους στα μουλωχτα! το ενιωσα κι εγω που θα εσκαζα!
βαλτε τον παοκ στη καρδια σας και αγαπηστε την ομαδα ακομα κι αν αποτελειται απο σαρδελες...
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ!! ΟΧΙ ΦΛΩΡΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ!! ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ!!
ΠΑΟΚ ΡΕ ΦΛΩΡΟΙ!!
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

αφου το μπατζετ δεν παιζει μεγαλο ρολο, ας ενημερωσει καποιος την Μπαρτσα, την Ρεαλ, την Μιλαν και τα λοιπα μαγαθηρια οτι εναι ΚΟΡΟΙΔΑ!!!! εμμεις βρηκαμε εδω μεσα πως να κανεις ΟΜΑΔΑΡΑ με σπορια.. ΠΑΟΚ ειμαι και δεν εγινα ΠΑΟΚ για τα πρωταθληματα κλπ οπως και ολοι μας εδω μεσα...αλλα η αληθεια ειναι πικρη...το μπατζετ των μεταγραφων μας ειναι οσο κοστιζουν τα πουρα του πατερα της μητερας και ολης αυτης της κακιας φαρας που βρισκετε εκει κατω...και εμμεις θελαμε τον Κατσουρ το καλοκαιρι, και τον Σειταριδη..και παρακαλουσαμε μπας και κανει το θαυμα του ο Γκαγκα και λογο σχεσεων και καλα, ΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ και ερθουν.. αλλα ΜΟΝΕΥ TALKS...και εμμεις τα Χριστουγεννα θα παλευουμε να δωσουμε κανενα φραγκακι παραπανω μπας και μαζεψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κανενα ευρω παραπανω και κανουμε καμμια καλυτερη μεταγραφη...γιατι και προπονητικο θελουμε, και γηπεδο θελουμε, και λαικη μαζα θελουμε, και ομαδαρα θελουμε..και λεφτα παλι καμμια 10000 ατομα θα βαλουμε (αν βαλουμε). Τοσα δηλαδη οσο θα κοστισουν τα service απο τις βαρκουλες τους.... κατα τα αλλα...το μπατζετ δεν παιζει κανενα ρολο, εμμεις δεν θα θελαμε κανεναν αραβο-ρωσο-αμερικανο κλπ να χωσει κανενα 50-100 στην ομαδα...τοτε εμμεις ειμαστε που θα του λεγαμε...ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΛΑ...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Άντε ρε σεις χαλαρώστε..έχουμε σημαντικό αγώνα την τετάρτη το μεσημέρι..Ποιο σημαντικό από τον χθεσινό!!!!

:pano:
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

PAOK LEME!!! έγραψε:Δεν προκειται να συμφωνησουμε αδερφε και νυσταζω κιολας.
Ας μη το τραβηξουμε αλλο.

Ας πιουμε μια e-μπυριτσα και με το συμπαθειο για τα εχμ, επιθετικογενη ποστ. Η ηττα αυτα φερνει.

[youtube]GH7bjIajc0A[/youtube]

Αντε στην υγεια μας! Την αλλη βδομαδα παλι
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...γεια μας...
Άβαταρ μέλους
Less

Δημοσίευση από Less »

thrix έγραψε:... η διαιτησία ήταν υπέρ του βάζελου. Πες μου κάτι που δεν ξέρω χρόνια τώρα. Δεν ήταν όμως καθοριστική χωρίς αυτό να την αθωώνει. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μπήκαμε να "κλέψουμε" αποτέλεσμα. Δεν μας κάθισε. Πάμε παρακάτω. Πάντως θα ήθελα να παίζαμε στα ίσια όπως κάναμε μετά το πρώτο γκολ και όχι τύπου ανταρτοπόλεμο. Αν το κάναμε θα είχαμε και μεγαλύτερο δικαίωμα να γκρινιάζουμε για τον κάθε σπάθα. Αν το κάναμε ίσως και ο σπάθας να σφύριζε αλλιώς.
Αυτό είδα, αυτό αισθάνομαι αυτό λέω και μομφή δεν έχω για κανέναν. Αυτό έκριναν ότι έπρεπε να κάνουνε παίκτες και προπονητής, αυτό κάνανε.
Είμαι σίγουρος ότι είχαν τους λόγους τους. Αυτοί ξέρουν σίγουρα καλύτερα από μένα.
Εγώ ήμουν, είμαι και θα είμαι για πάντα ΠΑΟΚ, αλλά αυτό που είδα σήμερα δεν το χάρηκα.
Συμφωνώ.
Στα μέσα του β' ημιχρόνου νομίζω οτι το μάτς μας πήγαινε. Αν αντέχαμε μπορούσαμε έως και να φύγουμε με το διπλό. Αλλά δεν αντέξαμε. Φάγαμε ένα γκόλ στα ίσια και με την άμυνά μας όλη στην θέση της.Απο εκεί και πέρα ο παο περίμενε να τελειώσει το παιχνίδι την στιγμή που εμείς σκάγαμε να ανεβάσουμε τη μπάλα.Εύκολη διαδικασία δηλαδή.Εν κατακλείδι εμένα όταν μου βάζει ο αντίπαλος γκόλ σαν το δεύτερο του Κατσουράνη τον σέβομαι και δεν κλέγομαι για το πέναλτυ ακόμα κι άν ήταν. Γιατι θέλω να γίνω σκληρός και απαιτητικός με τον εαυτό μου για να αντιμετωπίσω τις πάρα πολύ αντίξοες αντικειμενικές συνθήκες.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

PAOK LEME!!! έγραψε:Κουτσιανικούλης: «Ήταν πέναλτι...»

Μια άλλη διάσταση του αγώνα έδωσε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος απέδωσε την ήττα του ΠΑΟΚ στην διαιτησία, τονίζοντας πως του έγινε πέναλτι στην φάση που διεκδίκησε την μπάλα με τον Σαριέγκι στο 58ο λεπτό.

«Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, καθώς δεν ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός. Εμείς τον παίξαμε στα ίσια, αλλά πληρώσαμε με δύο γκολ τη δίκη μας αδράνεια. Δεχθήκαμε πίεση από τη διαιτησία.

»Υπήρξαν σφυρίγματα που μας έβαζαν μέσα στην περιοχή μας, ενώ εμείς δεν πήραμε τα αντίστοιχα
», δήλωσε ο λαρισαίος μεσοεπιθετικός και συμπλήρωσε για τη φάση που συμμετείχε ο ίδιος και στην οποία ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για πέναλτι: «Εγώ δεν έχω μάθει να βουτάω στην περιοχή, ήταν πέναλτι».

Ο 21χρονος επιθετικός κατέληξε, λέγοντας: «Δεν ήμασταν κακοί σήμερα, αλλά το ματς κρίθηκε σε δύο φάσεις. Τώρα κοιτάμε μπροστά, θέλουμε την πρόκριση κόντρα στον ΟΦΗ για το κύπελλο».

Απο το in.gr

Επιτελους καποιος να μιλαει και για την κωλοδιαιτησια και να λεει τα πραγματα οπως ειναι.
Αυτο το και καλα "δεν ασχολουμαστε με τη διαιτησια" για να μη μας πουνε γραφικους ειναι... πως να το πω...
αμα σε πιανουν τον κωλο και δεν αντιδρας, το επομενο βημα ειναι να σε βαλουν δαχτυλο. Και το επομενο να σε γ@μησουνε κανονικα. Οπως και γινεται. Αυτο το υπερανω μας εχει φαει και εχουν αποθρασυνθει τοσο τα μ^%$%πανα.
+100
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/lZjyYyNrXZo&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/lZjyYyNrXZo&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
''ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΜΑΣ''- ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ
Ταιριάζει στην μουντή σημερινή μέρα και στην κατάσταση της ομάδας.
Αυτό που με πονάει περισσότερο είναι ότι έχει αλλοτριωθεί το DNA του Παοκτσή που πλέον έχει αρχίσει να συμβιβάζεται μ'αυτές τις καταστάσεις.Και όλοι αυτοί που ΤΟΝ υπεραμύνονται τώρα θα είναι αυτοί που θα τον βρίζουν όταν με κάποιον άλλο θα αρχίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και όχι αυτό το κακέκτυπο ποδοσφαίρου(κλεφτοπόλεμο) που βλέπουμε τώρα.
ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΛΕΒΕΙΣ.ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Και όσο αφορά την διαιτησία,τις απουσίες,την γκίνια, αυτά είναι μιά μικρή παρηγοριά στον άρρωστο.
Εσύ παίξε καλά και χάσε,αλλά όχι πλέον αυτό το θέαμα.Έχει καταντήσει πλέον κουραστικό και ψυχοφθόρο.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος νωρίς-νωρίς....
Ολα είναι πιά τόσο προβλέψιμα...απ' τον τρόπο που παίζει η ομάδα μέχρι τις δικές αντιδράσεις....λίγο ή πολύ μας φταίει η διαιτησία....λίγο φταίει που το μπάτζετ μας απέχει των Αθηναίων....λίγο η ατυχία....
Μέχρι και στους τραυματισμούς έχουμε γίνει αηδιαστικά προβλέψιμοι...σε κάθε ματς και από ένας ή και δύο.Χθες τραυματίστηκε μέχρι και ο τερματάς...
Πόσο να αντέξεις να βλέπεις το ίδιο έργο ξανά και ξανά και ξανά....
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Μια από τα ίδια παιδιά. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Κάπως έτσι περίμενα την κατάσταση. Βέβαια, μετά την ισοφάριση, πίστεψα ότι θα κρατήσουμε το Χ, αλλά δεν πειράζει. Ο Σάντος πάλι έκανε το θαύμα του με τον Μουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έφταιξε αυτό. Γενικά η ομάδα έπαιξει αξιοπρεπώς, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω....
Το κακό είναι ότι το παιχνίδι της ομάδας μας είναι πλέον πολύ προβλέψιμο.
Τέλος πάντων, είναι ακόμα νωρίς, μας έλειπαν παίκτες και η διαιτησία για άλλη μια φορα ήταν για τα μπάζα. Αλλά δεν θα μείνω άλλο σε αυτήν.
Ο Κούτσια πολύ καλός, αν και έχασε την ευκαιρία για το 1-2.
Όσο κι αν φανεί περίεργο σε κάποιους, πιστεύω ότι στη συνέχεια θα πάμε καλύτερα. Είμαστε στους στόχους μας....
Δεν μου αρέσει η μιζέρια γι' αυτό και πάω παρακάτω!
ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΙ...
Το σημαντικό είναι ότι πλέον δεν ντρέπομαι για την εμφάνιση της ομάδας μου...

Συνεχίζουμε...
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Αφου εχω φτασει αισιως τις 16 ωρες αυπνος (και παμε για 20 μεχρι να ξανακοιμηθω....γαμω την Αυστραλια μου!) , αφου εσπασα τα ποδια μου , μιας κι ο μαλακς εσβησα το φως κι απο τη φουρια μου να προλαβω να παω στο συνδεσμο για να δω το ματς τρακαρα στο τραπεζακι του χωλ (γαμ....!!! :evil: ) κι αφου μου σπασανε τα @@ στη δουλεια και διαβασα ολα τα προηγουμενα ποστ , ας πω κι εγω τη γνωμη μου.

Σιγουρα για την ηττα φταινε 2 πραγματα:
1)Το πως παιξαμε εμεις και
2)Το γεγονος πως ο διατητης ΚΥΡΙΟΣ Σπαθας περπατησε σταθερα στο δρομο που χαραξε ενας αλλος ΚΥΡΙΟΣ ... ο πατερας του.

Ας ασχοληθουμε λιγο με το πρωτο σκελος.Δυστυχως η ομαδα στη συντριπτικη πλειοψηφεια του παιχνιδιου δεν πιεσε τον αντιπαλο και μαρκαρε απο 10 μετρα αποσταση , δινοντας ολο το χρονο και το χωρο στον αντιπαλο ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ τι να κανει και ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ στο τελος.Απαραδεκτο λειαν επιηκως( :redcard: ).*

Καποιοι λεν οτι ο Κουτσια ηταν ανυπαρκτος.Εγω θα πω πως ο Σπυροπουλος αξιζε τουλαχιστον κιτρινη καρτα διοτι καθε φορα που επαιρνε τη μπαλα ο Βασιλης ειχαμε αγκαλια-κλωτσια-σπρωξια με τα τρια να εναλασονται καθε τοσο.Αμυντικα οντως δεν ηταν τοσο καλος ομολογουμενως.

Ο Φωτακης δυστυχως δεν δειχνει να ειναι (ή να μπορει να γινει) ο παιχτης που ονειρευομασταν , οταν εβαλε τη γκολαρα με τους Ολλανδους στα φιλικα.Με μεγαλη μου λυπη εχω αρχισει και το δεχομαι σιγα σιγα.

Ο Σορλεν ψαχνει να βρει τον παλιο καλο του εαυτο.Ευχομαι να τον βρει συντομα.Τον παικτη τον πιστευω.Δεν μπορει να ξεχασε να παιζει απο τη μια μερα στην αλλη.

Ο Γκαρσια -σε αντιθεση με το Φωτακη- ειναι αυτος που ολοι ονειρευομασταν οταν πρωτοηρθε στον ΠΑΟΚ.Ειμαι πανευτυχης που αφησε ολα τα κακως κειμενα πισω του.ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΑΣΣΙΣΤ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ!!!!

Και με αφορμη την τελευταια φραση μου , δεν γινεται να μην αναφερθω (οσο και να προσπαθησω να κρατηθω) στον Ιβιτς.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ!!!!Μα ουτε μια!!!Καθε πασα προς τα εμπρος λαθος , καθε κοντρολ λαθος , καθε καθε καθε ..... ουφφφφφφ!Κι εκει που πηγε να το καρφωσει και να σβησει απο τη μνημη μας ολη την προηγουμενη κακη εμφανιση , ερχεται ο απο μηχανης γιατρος (χειρουργος για να ακριβολογουμε) και του κοβει τα φτερα.Καταρα στο γιατρο!!!!!!!!!!!

Ο Σαντος νομιζω πως εστησε την ομαδα πολυ λογικα.Αυτα τα εργαλεια ειχε στη διαθεση του , με αυτα δουλεψε.Αλλα ενα εργαλειο το εχει παρατημενο εδω και καιρο και ειναι κριμα.Πιστευω με ολη τη δυναμη της ψυχης μου πως εαν στη θεση του Ιβιτς επαιζε ο Βερον (τουλαχιστον για ενα ημιχρονο) , θα βλεπαμε και καμια πασα της προκοπης , για να μην πω ασιστ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΙΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ!!!!ΒΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!!!

Ο Μουν με αρεσε αρκετα απο το λιγο που ειδα.Μαλιστα αν θυμαμαι καλα παραλιγο να το καρφωσει σε μια συγχηση στην περιοχη της αρπα-κολα (γιατι ετσι σας αρεσει!).

Αυτα....Περιμενω να τελειωσει η χρονια κι αναμενω εξεληξεις.Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν προκειται να επαναληφθουν τα ιδια απο του χρονου (με Σαντος ή χωρις)

Υ.Γ.:* Η κοκκινη ειναι για τα δικα μου ορθογραφικα λαθη και οχι για την ομαδα.Δεκτες οι διορθωσεις μπας και ξαναθυμηθω να γραφω ελληνικα.
Υ.Γ.:Ο ροξακιας επαιζε προκλητικα χαλια ψες (ως προς το κοινο της αρπα-κολα)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Photis έγραψε:Άντε ρε σεις χαλαρώστε..έχουμε σημαντικό αγώνα την τετάρτη το μεσημέρι..Ποιο σημαντικό από τον χθεσινό!!!!

:pano:
πολύ σωστά! Έχουμε πολύ επικίνδυνο ματς παιδιά....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να κρατήσουμε από το παιχνίδι είναι ότι δεν είμασταν απογοητευτικοί, όπως σε άλλους αγώνες φέτος (ευρωπαϊκούς και μη) ή όπως στους αντίστοιχους περυσινούς.
Μάλλον είμαστε σε ικανοποιητικό δρόμο.
Ο Fernando θα είναι μεγάλος μάγκας για μένα, αν καταφέρει να παίζουν μαζί ο Garcia με τον Vitolo. Και αν αναστήσει τον Σάκη, το Σάββατο, εναντίον της Ξάνθης. Ο μικρός χρειάζεται ένα shock για να πάρει τα πάνω του!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Δευ 26 Οκτ 2009, 10:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αποστολη μην ξεχνας το κυπελλο 8-)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ναι, έχεις δίκιο! Να πάμε καλά στο Ηράκλειο πρώτα και μετά με τη Ξάνθη!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”