Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από Photis »

sidpanos έγραψε:το λεπόν...κομμένα τα προσωπικά ξεφτιλίκια και βρισιές σε ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ...

φώτη άλλος βρίζει τον ίβιτς...και όχι τα συνηθισμένα....[ναι αυτόν που στα τελευταία ματς σκοράρει και εσύ είσαι στην τρίτη θέση..]
στον σάλπι θα κολλήσουμε αν έρθει..

Ρε συ sidpanos δε σε καταλαβαίνω τι μου λες????Εγώ τι σου έφταιξα..εγώ είμαι υπέρ του Σάλπι και το είπα στον gatemitso για να δω τι θα μου πει.Το βίντεο νομίζω ήταν κατά Σαλπιγγίδη.Για ποιές βρισιές μου λες τώρα???

:pano:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

οι βρισιές ήταν απο προηγούμενα ποστ και ισχυουν και για τα επόμενα...
μετά αναφέρθηκα σε σένα και δεν είπα κάτι κακό...σ είπα οτι εδώ βρίζουν παίχτες που ήδη φοράν την φανέλα του ΠΑΟΚ και τους βρίζουν,στον σαλπιγγίδη που έχει και ένα βεβαρημένο μητρώο θα κολλήσουν...?
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ερχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...........

«Σας ανακοινώνω ότι πήραμε τον Γιοβάνοβιτς από τη Σταντάρ Λιέγης και αφήστε τον Ολυμπιακό να τον... περιμένει»

http://www.enet.gr/?i=news.el.a8lhtismos&id=102703
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

...ο Ζήσης Βρύζας, που χαριτολογώντας είπε: ....
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

gate4mitsos έγραψε:[youtube]WXsc561zmmA[/youtube]

:nairepaok:

Επειδη εγινε θεμα,εγω δεν αναρτησα το βιντεο για να δειξω τι θα φωναζω αμα ερθει ο σαλπι αλλα για να θυμισω σε ολους οτι ο καθενας μας εχει φωναξει αυτο το συνθημα,εχουν κρεμαστει τοσα πανο για παρτη του και ξαφνικα ο λαος μας θα κανει τετοια κολοτουμπα!!!Δεν ειμαστε ουτε original ουτε η 13 και δεν δεχομαι ενω υπαρχουν τοσοι επιθετικοι στον κοσμο να παρουμε ξανα αυτον που τον εχουμε χιλιοβρισει εδω και αρκετα χρονια!!!Για μενα θα ειναι η απολυτη ξεφτιλα για τον λαο μας...
Αλλα καλυτερα ας μην μιλαω,προτιματε να διαχωριστει ο λαος για να ερθει ενας επιθετικος που δεν ειναι δα ο ετο ή ο τορες...
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Η διαφορα ειναι οτι παιχτη της αξιας Σαλπιγγιδη θα βρεις με πολλαπλασια χρηματα γιατι 1)το καλοκαιρι μενει ελευθερος και 2) θα προσαρμοσει τις απαιτησεις του στα οικονομικα δεδομενα της ομαδας
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Σορυ αλλά οι υποστηρικτές του "να μην τον βλεπω μπροστά μου", ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ τον διχασμό...

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ???

Αν ναι, τότε θα τον δεκτείς...
Αν όχι, γιατί τόσο καιρό χρησιμοποιείς αυτή τη φράση??

Αν η απάντηση είναι όχι, προτείνω να διαμαρτυρηθείς στην ΠΑΕ ώστε να μην έχουμε πάλι αυτό το σλόγκαν στα διαρκείας... Γιατί αν λες ο ΠΑΟΚ πάνω απο όλα και μετά δεν δέχεσε τον Σάλπι, πάλι κολοτούμπα κάνεις! ;)
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Οποιος απο εμας πιστευει πως ειναι αλανθαστος σαν ανθρωπος ,δεν εχει μετανιωσει για πραγματα που εχει κανει πιο παλια η μικροτερος μην εχοντας την ωριμοτητα αν θελετε να σκεφτει τι κανει ,τοτε ας φωναξει οτι θελει ειλικρινα...Ο Χριστος ειπε " ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλλετο"...Προσωπικα παντως τον θελω γιατι δεν πισττευω να αμφισβητει κανεις οτι μεγαλωσε στην 4 απο μικρο παιδι στην Τουμπα...
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

gika οταν καποιος δεν εχει οικονομικη ανεση αλλα παρολα αυτα εχει το διαρκειας του,τις μετοχες του,παει οποτε μπορει στις εκδρομες και γενικα ειναι παντα διπλα στην ομαδα και στα αδερφια του αλλα δεν θελει τον σαλπι δεν βαζει τον ΠΑΟΚ πανω απολα???

ΥΓ δεν μιλαω για μενα γτ δυστυχως ειμαι αρκετα μακρια απο την εδρα μας...
kos

Δημοσίευση από kos »

gate4mitsos έγραψε:
gate4mitsos έγραψε:[youtube]WXsc561zmmA[/youtube]

:nairepaok:

Επειδη εγινε θεμα,εγω δεν αναρτησα το βιντεο για να δειξω τι θα φωναζω αμα ερθει ο σαλπι αλλα για να θυμισω σε ολους οτι ο καθενας μας εχει φωναξει αυτο το συνθημα,εχουν κρεμαστει τοσα πανο για παρτη του και ξαφνικα ο λαος μας θα κανει τετοια κολοτουμπα!!!Δεν ειμαστε ουτε original ουτε η 13 και δεν δεχομαι ενω υπαρχουν τοσοι επιθετικοι στον κοσμο να παρουμε ξανα αυτον που τον εχουμε χιλιοβρισει εδω και αρκετα χρονια!!!Για μενα θα ειναι η απολυτη ξεφτιλα για τον λαο μας...
Αλλα καλυτερα ας μην μιλαω,προτιματε να διαχωριστει ο λαος για να ερθει ενας επιθετικος που δεν ειναι δα ο ετο ή ο τορες...

τον κοντο τον θελω. το ηθελα απο την πρωτη στιγμη που καταλαβα οτι το μετανιωσε και θελει να γυρισει.
δεν υπαρχει ομως ουτε ενα ματς στο οποιο να μην εχω φωναξει αυτο το συνθημα. αυτο δεν σημαινει κατι.
οταν παταει το χορταρι της τουμπας με αλλη φανελα ειναι για 90 λεπτα εχθρος και εμεις σαν οπαδοι πρεπει να κανουμε το παν για του @αμησουμε την ψυχολογια.
ασε που ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το φωναζει ακομη και το ξαδερφακι του. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Ένα μόνο πράγμα θα σας πω κι ελπίζω να το καταλάβετε όλοι: Οι λέξεις ΠΟΤΕ και ΠΑΝΤΑ πρέπει να αποφεύγονται στη ζωή. Να μην τις λέμε! Σκεφτείτε το.
"Τα πάντα ρει" έλεγε ο Ηράκλειτος. Όταν αλλάζουν τα δεδομένα, αλλάζουν και οι απόψεις. Με εμμονές και κολύμματα δεν πάει μπροστά ο κόσμος. Η έννοια της κωλοτούμπας είναι μάλλον κάτι το υποκειμενικό. Το θέμα σηκώνει πολύ συζήτηση και δεν είναι ούτε μόνο άσπρο, ούτε μόνο μαύρο.
Π.χ. κάποτε η θητεία στο στρατό ήταν 24 μήνες. Σήμερα νομίζω είναι 9. Γιατί άλλαξε; Προφανώς γιατί άλλαξαν κάποια δεδομένα. Πότε ήταν σωστός ο χρόνος της θητείας. Τότε ή τώρα; Απάντηση: Και τότε και τώρα, αφού οι συνθήκες έχουν αλλάξει. Εδώ οι αριστεροί γίνονται δεξιοί και τούμπαλιν, στον κοντό θα κολλήσουμε τώρα;

Η δική μου η γνώμη είναι ότι ο κοντός δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Αντίθετα, μπορεί ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ να γίνει ισχυρό ατού της ομάδος μας. Αλλά δεν είναι θέμα επί του παρόντος.

Πάντως καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ και εκείνους που δεν θέλουν ούτε να τον ακούσουν! Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα αφήσω να εξελίχθεί αυτός σε θέμα διχασμού μας. Αυτό πρέπει να κάνει και ο κάθε φίλαθλός μας. Αν έρθει, θα φορέσει τη φανέλα με το δικέφαλο και θα κάνω μόκο. Προσωπικά πάντως πιστεύω ότι αν έρθει, θα έρθει λίγο πριν το τέλος της καριέρας του. Τώρα θα πάει εξωτερικό. Οπότε τσάμπα η φασαρια...

Ειλικρινά πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί κάθε λίγο και λιγάκι επαναφέρουμε το θέμα του κοντού στην επικαιρότητα. Ένα ήσσονος σημασίας θέμα το έχουμε αναγάγει σε μείζον....
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

+άπειρο αδερφέ.. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

gate4mitsos έγραψε:gika οταν καποιος δεν εχει οικονομικη ανεση αλλα παρολα αυτα εχει το διαρκειας του,τις μετοχες του,παει οποτε μπορει στις εκδρομες και γενικα ειναι παντα διπλα στην ομαδα και στα αδερφια του αλλα δεν θελει τον σαλπι δεν βαζει τον ΠΑΟΚ πανω απολα???

ΥΓ δεν μιλαω για μενα γτ δυστυχως ειμαι αρκετα μακρια απο την εδρα μας...

Αδερφέ, δεν λέω ότι είσαι λιγότερο ΠΑΟΚτσής...

ΦΥΣΙΚΑ και δεν είσαι... Και το ξέρουμε όσοι σε διαβάζουμε εδώ! Προς Θεού... Απλά, αν έρθει ο κοντός, βοηθήσει την ομάδα, και συ (και όλοι οι εναντιον του) συνεχίζεις να τον κράζεις τότε... δημιουργείται διχασμό!! Και αν όντως φτάσουμε στον διχασμό ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΟΚ (γιατί αμα διχαστεί ο λαός, αυτό θα γίνει) εξαιτίας κάποιων που δεν χόνεψαν τον κοντό, αυτόματα, αυτοί οι κάποιοι ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

sidpanos έγραψε:οι βρισιές ήταν απο προηγούμενα ποστ και ισχυουν και για τα επόμενα...
μετά αναφέρθηκα σε σένα και δεν είπα κάτι κακό...σ είπα οτι εδώ βρίζουν παίχτες που ήδη φοράν την φανέλα του ΠΑΟΚ και τους βρίζουν,στον σαλπιγγίδη που έχει και ένα βεβαρημένο μητρώο θα κολλήσουν...?

Οκ sid... :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”