Football Manager

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Football Manager

Δημοσίευση από Equalizer »

Κοιτα αν θελεις να παιξεις σοβαρα, τοτε παραιτεισαι απο δουλεια, χωριζεις, διπλοκλειδωνεις και περνας μηνες μαθαινοντας ολα τα μυστικα.

Αν παλι εισαι νορμαλ, σηκωνεις τιτλο σε λιγες μερες κανοντας συνεχως αλχημειες σε συστηματα κι ενδεκαδες και τη δευτερη χρονια π εχεις φραγκα τα κανεις ολα ταναπου αγοραζοντας τρια δεκαρια/βιρτουοζους με εξωγηπεδικη ζωη, δυο νταγλαρια στοπερ π δε ξερουν ουτε τι σχημα εχει η μπαλα και πεντε ταλεντα.
Η ομαδα δε δενει ποτε και τα παρατας λιγο καιρο μετα.

Προσωπικα, χρονια μετα την τελευταια ενασχοληση μου και περνωντας ωρες σπιτι ενεκα της κρισεως, ειπα να το παλεψω λιγο τις τελευταιες μερες και ανελαβα ΠΑΟΚΑΡΑ διωχνοντας τον Huub μετα λυπης.

Πρωτες κινησεις; Πωληση Σαλπι, γεωργιαδη, λορενς με εσοδα 1 μυριο.
Εφερα carlton cole και john mensah για φορ και στοπερ αντιστοιχα, ενω το κερασακι ζντουρτα ηταν η ελευση milan jovanovic για backup σε θεσεις αριστερου εξτρεμ και δευτερου φορ.
Η ΜΕΓΑΛΗ κινηση ομως ηταν οτι εκλεισα τον vadala απο τα τσικο της boca που ειναι ταλενταρα. Ομως πρεπει να τον περιμενω δυο χρονια για να ρθει λογω ηλικιας ενω μου εφαγε 650 χιλιαρικα η δουλεια.

Μεχρι τα χριστουγεννα ημουν πρωτος προσπερνωντας οριακα τον Αρη (....) και το γεναρη ανακατεψα την τραπουλα πουλωντας τον (μετριοκαλο) Κλαους στη sampdoria για 2,2 μυρια και εκλεισα martens (ω ναι, το συμβολαιο του εληγε πραγματι σε εξι μηνες και τον συμφωνησα οδηγωντας την ΑΖ να μ τον δωσει για 500 χιλιαρικα) γιατι ο στοχ το ξυνει ΑΣΧΗΜΑ και ο ζβονιμιρ ειναι μια μεσα δυο εξω.

Οικονομικα μπηκα λιγο μεσα λογω μεγαλων αγορων ( συνολικα 1,5 μυριο vadala και martens ενω αλλα τοσα παιρνουν μονο ο cole κι ο jova).

Λυσεις δινουν ως τωρα ο lucas με στημενα και ο oliseh ενω ο τζαβελλας με σκονδρα πανε μαλλον καλα.
Χαλια μαυρα ο Κατσουρ και ο Στοχ.

Αναμενω συμβουλες!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

rain, έπρεπε ήδη να έχεις κλείσει για καλοκαίρι τον Fernando Tobio (cb). επίσης για χειμώνα σου έχω ένα Αργεντίνο μούρλια (Maxi Biancucchi/ ST/AM RLC) ότι πρέπει για αντικαταστάτης του Κοντού. Επίσης, SOS μεταγραφή που πρέπει να δείς και νομίζω λήγει το συμβόλαιο, Balanta (CB), ο καλύτερος στο παιχνίδι, 20 ετών Κολομβιανός (πρόσεξε με ξένους, αλλά με Βούκα, Λίνο και Ολίσε αδειάζουν 3 θέσεις το καλοκαίρι). CB επίσης με κάκαλα ο Stefan Strandberg με 500-600 χιλιάρικα είναι δικός σου. Και Joao Filipe σεντερ μπακ επίσης, Βραζιλιάνος σφαίρας.

Τέλος, έπρεπε για χειμώνα να έχεις κλείσει Nathko και για καλοκαίρι κοίτα και τον Adam Vass.

άκρα άμυνα είσαι κομπλέ με Σκόνδρα Κίτσιου και Σπύρο Τζαβέλλα, Τέρμα, ΕΠΡΕΠΕ να έχει δει ελεύθερο τον Julio cesar (26 ετών) δεν ξέρω αν θα έχει κλείσει κάπου. Αν ναι, κοίτα τον Rybka (αν δεν κανω λα΄θος έχει global ban μέχρι 1/1/14). πάντως τέρμα θα θέλεις σίγουρα.

Επίσης βλέπω ότι θα θέλεις κέντρο, οπότε κοίτα και εκεί, έχει πολλούς που μένουν ελεύθεροι καλοκαίρι.

Αυτά και καλή χρονιά!!!!!!!!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

ΥΓ: Κατσουράνη ΜΟΝΟ κέντρο advanced playmaker/deep lying playmaker και Στόχ δοκίμασε τον Winger και τσέκαρε του την επιλογή στα Individual να κάνει Long shot often...... ;)

ΥΓ2: Μπορείς να δείς και τον Mayke, Βραζιλιάνος δεξί μπακ παιχταροπαιχταράς. Άσε δε που αν δείς στον Σκόνδρα, λέει στα ινφο ότι θα ήθελε να παίξει για το γαύρο... :shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen:

ΥΓ3: για κέντρο/10αρι μπορείς να δείς και τον Νορβηγό wonderkid Midtsjo.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

λοιπόν, μιας που η ημέρα σήμερα θυμίζει ρεπό, ας κάνω μια αναδρομή στην 1η μου χρονιά φέτος με τον ΠΑΟΚ. πιο πολύ σαν ένα start up για όλους όσοι θα ασχοληθούν φέτος....

1. ΟΚ, διώξατε Χούμπ και γίνατε εσείς ο νέος Go Village. η αρχή λένε είναι το ήμισυ του παντός. άρα, ξεκινάτε απο το staff. θα χρειαστεί να κοιτάξετε για coaches & physio ΣΙΓΟΥΡΑ. Adolofo Valencia, Bruchzny, Pedro Jaro & οποιοσδήποτε με Fitness training 20 για αρχή. δείτε και για 1 ή 2 physio με καλό (17+) physiotherapy. Πηγαίνετε στο training>coach και βάλτε τους στον τομέα/τομείς που είναι καλύτεροι. καλό θα είναι να μην έχει ο κάθε κόουτς πάνω απο 2 τομείς εκγύμνασης.

2. Scouters. Montgomery Κάντε τον head Scouter< θα σας ανοίξει τους δρόμους στο νησί όπου μπορείτε να καλύπτεται τα κενά με κάποιο δανεικό. μετά κοιτάξτε και τον Medina απο την Velez. θα πληρώσετε την ομάδα, αλλά θα έχετε ένα scout πολύ δυνατό σε Λ.Αμερική και Ισπανία.

3. Training. Ξεκινάτε με Fitness High για κανα 2 εβδομάδες και μετά το γυρνάτε σε team cohession μέχρι η μπάρα κάτω απο τις τακτικές να γεμίσει σε όλους τους τομείς (Formation, mentality, clossing down κτλ). καλό είναι μετά το 15 μερο τρεξίματος, το match training να το έχετε ένα κλικ πριν το τέρμα αριστερά. επίσης τσεκάρετε το rest after match. όταν η ομάδα στρώσει, δλδ όλες η μπάρες στο σύστημα που παίζετε (καλό είναι να έχετε 3 συστήματα) γεμίσουν, τότε πάρτε το δείκτη του trainining και βάλτε τον στη μέση. Έπειτα δώστε Individual training σε όλους όσοι ΔΕΝ έχουν ήδη. Σε αυτό το σημείο, καλό θα είναι να κάνετε συχνά backroom meetings.

4. Τακτικές. Ότι τακτική και να διαλέξετε, φέτος στο '14 υπάρχουν individual tactics για κάθε παίχτη και σε κάθε θέση που μπορεί να παίξει. διαλέξτε την θέση που θέλετε και στα αριστερά μπορείτε να πατήσετε +add player και να του δώσετε συγκεκριμένες εντολές. πχ είναι αμαρτία ο Στόχ να μην έχει long shots often ;) .

5. ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ! Λοιπόν. Ελεύθεροι 2: Adam Vass (DM), Julio Cesar (GK). επίσης κοιτάτε αμέσως για Bibras Nathko (BoxtoBox) για χειμώνα ελεύθερο και Mayke(DR) για χειμώνα ελεύθερο, αυτόν σε περίπτωση που θέλετε να δώστε ένα εκ των Σκόνδρα ή Κίτσιου. για επίθεση υπάρχει ένα παιχτάκι, o Maxi Biancucchi που μπορείτε με πολύ λίγα λεφτά (>150 χιλ) να τον πάρετε απο το καλοκαίρι απο την ομάδα που αγωνίζεται. Για να τον πάρετε, συνετό θα είναι πρώτα να έχει φύγει ένας εκ των Σάλπι ή Κλάους (>1,6εκ.). αλλιώς μην ανοίγεστε. Τώρα, με αυτούς θα έχετε κλείσει θέσεις ξένων και άρα για σεντερ μπακ θα πρέπει να μείνετε σε κοινοτικό ή να μην κάνετε κάποια κίνηση ακόμα. Άλλωστε ο Ίνιγκο Λόπεθ είναι στηλοβάτης στην άμυνα και θα τον χρησιμοποιήσετε βασικούρα! :shock: :lol: :lol:
μπορείτε να περιμένετε και να κλείσετε για το καλοκαίρι του 14 τον Fernando Tobio (Αργεντίνος = Ξένος, cb).

6. Boardroom. Ο Ιβάν, ΕΙΝΑΙ ΖΙΓΡΑΣ, μέχρι να φέρετε αποτελέσματα. Μετά θα γίνει ο αγαπημένος σας πρόεδρος! Σίγουρα ζητήστε του απο την αρχή να σας αναβαθμίσει προπονητικό και youth facilities. Θα τα κάνει!

7. pre-match. δώστε μεγάλη βάση στο σκάουτινγκ του αντιπάλου. καλό θα είναι μάλιστα αν έχετε ένα σκάουτερ με υψηλό (>12) tactics knowledge για να κατασκοπεύει τον αντίπαλο. Δείτε ποιες είναι οι αδύνατες πλευρές και πως δέχεται τα περισσότερα γκολ. Κλείστε καλά τα ατού του αντιπάλου.

8. match day. καλό θα είναι να κάνετε σετάκια εντολών απο πρίν (πχ play more direct & exploit the middle & look for overlap & play narrower & mark tighter αν θελετε επιθετικό ποδόσφαιρο). έτσι δεν θα χρειάζεται κάθε φορά να σταματάτε τον αγώνα και να ψάχνεστε, αλλά θα έχετε έτοιμες εντολές όπου με ένα κλικ θα τος μεταφέρετε στους παίχτες σας. πχ είναι Αμαρτία να έχετε μέσα Necid Target man Και να μην παίζετε work ball into box!

9. Tip. πολλές φορές έχω παρατηρήσει ότι το να δίνω εντολή στους παίχτες μου για clossing down always στο weaker foot τους αντιπάλους αμυντικούς και αμυντικό χαφ, πολλες φορές με δίνει την κατοχή ψηλά και κάνω γρήγορες και εύκολες φάσεις. ειδικά όταν ο αντίπαλος είναι χαμηλότερης δυναμικής και δεν έχει δυνατό κέντρο. Για τα ακραία μπακ το πόδι που θα μαρκάρουν οι παίχτες σας καλό θα είναι να είναι αντίστοιχο της μεριάς που ΔΕΝ θέλετε να παίξουν πολύ τη μπαλα. πχ έχουν δυνατό αριστερό winger και πολύ μέτριο - κακό κέντρο (πχ αρης) καλό θα είναι να μαρκάρετε το αρ.μπακ στο left foot. ;)

10. δεν χάνετε απολύτως τίποτα να δοκιμάσετε τον ΓεροΛίνο σαν αρ.εξτρέμ. με 14-15 σε ταχύτητα τρίπλα και σέντρα, μέχρι τώρα μου έχει 3 στους 8 αγώνες που έπαιξε εκεί man of the match. άσε που έτσι εκμεταλλεύεστε και Σπυρόπουλο και Τζαβέλλα.

Αυτά. θα έδινα και άλλα, αλλά είμαι δουλειά και δεν έχω την αρρώστια μπροστά μου!......
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

K_geo έγραψε:Τέρμα, ΕΠΡΕΠΕ να έχει δει ελεύθερο τον Julio cesar (26 ετών) δεν ξέρω αν θα έχει κλείσει κάπου. Αν ναι, κοίτα τον Rybka (αν δεν κανω λα΄θος έχει global ban μέχρι 1/1/14). πάντως τέρμα θα θέλεις σίγουρα.
Με τον Rybka έφαγα μεγάλη τρικλοποδιά στο προηγούμενο Manager, αφού δεν ήξερα ότι είχε το ban και του έδινα 750.000 τον πρώτο χρόνο και 1.100.000 τον δεύτερο για να κάνει μόνο προπονήσεις!!!!!!!!!!!!!!! Δεν έχω κάνει μεγαλύτερη *αλακία στο FM!!!!!! :twisted:
Αν και τώρα που παίζει, το παιδί είναι εγγύηση..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

χεχε

πρόσεξε φέτος μην πάρεις το Massielo (μπαν μέχρι το 15) και έναν ακόμα (δεν θυμάμαι τώρα όνομα) που έχει μπαν μέχρι το 2019 (ούτε ο LoverBoy να ήταν!) :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ακόμη έχω κολλήσει με την ομαδάρα μου στο '13.. Θα tostάρω το full squad μου μία από αυτές τις μέρες..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Χαχαχα geo ώραια τα είπες.

Απο την τελευταία φορά που αναφέρθηκα, πρέπει να πω οτι έγιναν διάφορα.

Το αποτέλεσμα ήταν ο,τι παρότι ήμουν πρώτος επί έξι μήνες, εν τέλει δύο αγωνιστικές πριν το τέλος η ομάδα αποφάσισε να κλατάρει και έχασα εντός έδρας απο ΟΣΦΠ και Αστέρα, στα τελευταία λεπτά, βρισκόμενος στην τρίτη θέση!
Βεβαίως έφταιγα καθώς δεν είχα ακολουθήσει σοβαρή πορεία στην προπόνηση, δεν είχα κάνει ουτε ΜΙΑ προσθήκη στο προπονητικό τιμ όλη τη χρονιά, ενώ μου στοίχισε η εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη (όπου απέκλεισα udinese αλλά ΚΑΙ NICE Και βρέθηκα στους 8 του Europa).

Εν τέλει τα παράτησα για να ξεκινήσω εκ νέου δίνοντας έμφαση στις υποδομές της ομάδας (δηλαδή σε προπόνηση και τιμ) και σε λιγότερες μεταγραφές, ειδικά σε λιγότερες πωλήσεις καθώς εδώ που τα λέμε την πρώτη χρονιά δεν βρίσκεις και τίποτα τόσο απιστευτο ώστε να διώξεις lawrence και Σάλπι.

Στη νέα λοιπόν έκδοση ακολούθησα συμβουλή και πήρα τον scout της Βέλεζ, ενώ έκλεισα και το Βραζιλιανάκι δεξί μπακ με 500 χιλιάρικα, αλλά θα έρθει απο Γενάρη. Επίσης έκλεισα ΞΑΝΑ Γιοβάνοβιτς γιατί θεωρώ οτι χρειάζεται ένα βαρβάτο μπακ απ του Στοχ που να παίζει και μέσα στην περιοχή (άσε που και δεκάρι δεν τα πάει χάλια ενώ τα έχει τα γκολ του). Επιπλέον έχω πάρει και τον Mamoudou Mara απο Γαλλία (cb με καλύτερα στοιχεία απο Κατσικά, οριακά χειρότερα απο Vitor 22 χρονών με 70 χιλιάρικα αγορά και 150 συμβόλαιο), Μείωσα συμβόλαιο Lawrence για επιπλέον κέρδος και ψάχνω να πουλήσω μόνο Γεωργιάδη που μου γυρνάει τ άντερα!
Προωθώντας Κατσουρ στα χαφ και με την έλευση του Mara και του Jovanovic, νομίζω οτι για Ελλάδα η ομάδα είναι κομπλέ σε άμυνα χαφ και εξτρέμ.
Έψαχνα βέβαια μια βαρβάτη μεταγραφή για να είναι κολόνα στο μεσοαμυντικό τομέα αλλά δεν βρήκα κάτι.

Απο τους άλλους που προτείνατε, είτε δεν τους βρήκα (π.χ. Nathko), είτε μου ζήτησαν τρελά φράγκα (έως και 4μύρια) είτε η ομάδα συμφώνησε αλλά ο παίκτης δεν δέχεται καν διαπραγματεύσεις (ο λατίνος επιθετικός)

Απο εκεί και πέρα χρήσιμη η συμβουλή περί training plan καθώς συνοχή της ομάδας δεν μου είχε φανεί τόσο σημαντική όσο π.χ. τακτική.

Το μόνο που μ τη δίνει είναι οτι μου κόβουνε τους παραπανίσιους γυμναστές, παρότι δεν είναι θέμα χρημάτων.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι την Τρίτη που ξαναρχίζω τρέξιμο στη δουλειά και μετά... Καλό Πάσχα.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Χαιρέτω και εγώ με την σειρά μου τους υπόλοιπους "καμμένους" :D
rainmaker έγραψε:
Έψαχνα βέβαια μια βαρβάτη μεταγραφή για να είναι κολόνα στο μεσοαμυντικό τομέα αλλά δεν βρήκα κάτι.
Νομίζω με maduro είσαι καλυμμένος!! :opaokara: :opaokara:
Πέρα από την πλάκα εγώ έβαζα κάτσε την πρώτη χρονιά γιατί εξελίσσεται πάρα πολύ ωραία όπως και ο κίτσιου ο οποίος την δεύτερη χρονιά θέλει 2 σκόνδρες στην καθισιά του! :lol: Για αλλαγή του κάτσε πήρα τον godoy από παναιτωλικό και μου βγήκε μια χαρά (μιλάω για δεύτερη χρονιά) .. την πρώτη δεν έκανα ούτε μεταγραφή για να δω τι τραβάει ο χουμπ! και η αλήθεια είναι ότι δεν πολυτραβάει ή πέτυχα εγώ τέτοιο save!
ΥΓ.
όλοι λέτε για άρη πρώτο και κτλ κτλ... μόνο σε εμένα ο γαύρος έκανε πορεία σαν την φετινή? :mrgreen: 30 νίκες , ισοπαλίες ( στο τέλος οι 2) και μια ήττα από εμένα στην τούμπα! :twisted:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

RoMaN έγραψε:Θα tostάρω το full squad μου μία από αυτές τις μέρες..
Θα tostάρω μόνο όσους υπάρχουν στη πραγματικότητα, τους άλλους δεν έχει νόημα...

Το πλήρες roster μου στη σεζόν 2015/16 (βρίσκομαι στον Δεκέμβρη του '15): (οι βασικοί με bold)

Olexandr Rybka (GK)
Mattjis Branderhost (GK)
Georgiy Buschan (GK) δανεικός σε άλλη ομάδα
Sebastian Osigwe (GK) δανεικός σε άλλη ομάδα

Giorgos Katsikas (DC) ναι, για βασικό τον έχω και τα πάει πολύ καλά, παρά τον ανταγωνισμό στη θέση
Matias Martinez (DC)
Ion Echaide (DC/DR/DL) δανεικός σε άλλη ομάδα και το μετάνιωσα που τον πήρα
Samoel Cojoc (DR/DM) δανεικός στη Βέροια, δεν φεύγει με τίποτα από τον Π.Α.Ο.Κ.!
Stopilla Snuzu (DC/DM)
Giorgos Aronis (DC/DM) δανεικός αλλού, αλλά δεν νομίζω να γίνει ποτέ αρκετά καλός για τον Π.Α.Ο.Κ.
Mark O' Hara (DC/DR)
Gia Grigalava (DL/DC)
Rolson Mayoukou (DL/DR)
Hrvoje Cale (DR/DL)
Yuriy Putrash (DL)

Ergys Kace (DM/MC)
Abdi Ibrahim (DM/MC)

Kostas Panagiotoudis (DM/MC)
Alex Zambrano (DM/MC)
Chuks Aneke (DM/MC/AMC)
Sammir (AMC)

Dimitris Pelkas (AMC/AML)
Yuki Otsu (AMC/AML/AMR)

Marcelo Estigarribia (AMR/AML)
Dimitris Popovic (AML/AMR)
Fausto Rossi (AML/AMR/AMC)
Alen Halilovic (AMR/AMC)
Robert Pires (AMC/AML/AMR) ακόμα δεν ξέρω γιατί τον πήρα, αλλά klein, τον έχω να διδάσκει τα πιτσιρίκια.. :mrgreen:

Stefanos Athanasiadis (ST)
Alister Tangani (ST)
Siebe Schrijvers (ST)

Παίζω 4-2-3-1 με

- τα 2 center back να παίζουν βαθιές μπαλιές
- τους πλάγιους αμυντικούς να είναι full back / defend
- τους 2 κεντρικούς να είναι ball winning midfielders (δηλαδή να κυνηγούν παντού να κόψουν και να τη δώσουν σε κάποιον πλάγιο παίχτη ή στον Sammir)
- τον AMC να είναι trequartista
- τους εξτρέμ να είναι inside forwards με support
- και τον striker να είναι poacher

Προφανώς κυνηγάω κάτι σαν αυτό που θέλει ο Even So: γρήγορο ποδόσφαιρο με φαντασία στην πάσα, με αμυντικούς που να μπορούν να προωθήσουν το παιχνίδι, αλλά αυστηρά με αμυντικές αρετές..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δεν μπορώ να συγκρατηθώ.

U.E.F.A. Champions League 2015-2016 quarter final

Chelsea - Π.Α.Ο.Κ.
5-4

Π.Α.Ο.Κ. - Chelsea
3-2

Και ο Π.Α.Ο.Κ. συνεχίζει την παράδοσή του να έχει σταθερούς πελάτες τους Άγγλους... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Αφού νιώθω πως ό,τι ήταν να κάνω με την ΠΑΟΚάρα στο FM '13, το κατάφερα, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να παίξω το '14.

Το κατέβασα από το internet (ουυυ στον εαυτό μου, ντροπή μου, η πειρατεία σκοτώνει την SI, θα πάω μία εβδομάδα Μαλαισία να τιμωρηθώ), όλα καλά. Θέλω όμως τα καινούρια updates με τις μεταγραφές, γιατί σκοπεύω να πάρω Απόλλων Καλαμαριάς και θέλω Πόποβιτς, Πέλκα, Τζανδάρη..!

Ξέρουμε πότε θα βγει; Και αν βγει, εμείς οι παράνομοι (φτου μας!) μπορούμε να το εγκαταστήσουμε δίχως steam;
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

RoMaN έγραψε:Αφού νιώθω πως ό,τι ήταν να κάνω με την ΠΑΟΚάρα στο FM '13, το κατάφερα, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να παίξω το '14.

Το κατέβασα από το internet (ουυυ στον εαυτό μου, ντροπή μου, η πειρατεία σκοτώνει την SI, θα πάω μία εβδομάδα Μαλαισία να τιμωρηθώ), όλα καλά. Θέλω όμως τα καινούρια updates με τις μεταγραφές, γιατί σκοπεύω να πάρω Απόλλων Καλαμαριάς και θέλω Πόποβιτς, Πέλκα, Τζανδάρη..!

Ξέρουμε πότε θα βγει; Και αν βγει, εμείς οι παράνομοι (φτου μας!) μπορούμε να το εγκαταστήσουμε δίχως steam;
Και ήθελα κι εγώ να ρωτήσω ποιο να κατεβάσω, το '13 ή το '14, αλλά για να το παίζεις σημαίνει καλό είναι. Θα ακολουθήσω πιστά την τακτική σου!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Το '13 με άρεσε αρκετά, αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με το '12, αλλά ο μόνος λόγος που το συνέχισα μετά τον Οκτώβρη και δεν πήρα το '14, ήταν γιατί είχα δεθεί συναισθηματικά με την ομάδα μου στο '13.

Πάρε και μια συνέντευξη του Θεού μας, Miles Jacobson, ιδρυτή του FM.
http://www.gameworld.gr/interviews/item ... nager-2014
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Ξεκίνησα το '14 με Απόλλωνα Καλαμαριάς, ήθελα μια πρόκληση παραπάνω.

Το κατέβασα παράνομα (ουουουουου), οπότε δεν μπορώ να βρω τα updates (βολεύτηκα με το "FM 2014 Live Data Update"), όλα καλά (σχεδόν, πχ δεν έχω όλους τους δανεικούς στον Απόλλωνα, μόνο Πέλκα έχω, αλλά ο Π.Α.Ο.Κ. είναι κομπλέ).

Παρ'όλα αυτά, έχω κατεβάσει 2 skins, κάποια facepacks και logopacks και δεν βρίσκει τίποτα από αυτά.

Φταίει που το έχω κατεβάσει παράνομα (ουουουουου κλέφτη);;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Ρομαν κοίταξε να είναι σωστός ο φάκελος που θα τα βάλεις. να είναι ο φάκελος όπου δηλώνεις στις προτιμήσεις ότι θα χρησιμοποιείται ώς φάκελος για τα αρχεία του μανατζερ. τσέκαρε το reload skin on confirm και είσαι κομπλε.

για να βάλεις Images παικτών και ομάδων, θα πρέπει στο φάκελο των αρχείων του μανταζερ να κάνεις ένα φάκελο graphics. εκει μέσα μετά τα πετάς όλα χυμα.

ελπίζω να βοήθησα.....

Α! και η πειρατεία, σκοτώνει τον μάνατζερ........ :mrgreen:
Απάντηση

Επιστροφή στο “pc games”