Valerenga - Π.Α.Ο.Κ 30 Ιουλίου 2009
Re: Valerenga - P.A.O.K 30 Ιουλίου 2009
Εγω με την σειρα μου θα ηθελα να δωσω τα συγχαρητηρια μου σε παιχτες και προπονητη για το διπλο σε δυσκολο αγωνιστικο χωρο και τετοια εποχη. απο εκει και περα συγχαρητηρια και στη διοικηση για αυτο που εκανε με αυτους που πηγαν οδικως στον κοσμο που πηγε στο γηπεδο ενα μπραβο αν και φαινεται πως καποιοι βαλθηκαν να ενισχυσουν και τα ταμεια της ουεφα μετα τα ταμεια της σουπερ λιγκ. την πεμπτη ας μην τους αφησουμε να βγαλουν τα λεφτα απο τις τσεπες μας και να τα δωσουν στην ουεφα.
- Maximus
Νιώθω στεναχωρημενος (χωρις πολλες λεπτομερειες-εγω φταιω) επειδή δεν βρεθηκα και εγώ στην συγκεκριμενη καφετερια! Τα παθηματα να γινονται μαθηματα...
Ειμαι τοσο στεναχωρημενος που θα παω να κραξω τον Δον Φερναντο στο τοπικ του...
Χαλια η ομαδα χτες...
Ειμαι τοσο στεναχωρημενος που θα παω να κραξω τον Δον Φερναντο στο τοπικ του...
Χαλια η ομαδα χτες...
Αδερφε pablogarcia μην το παρεις προσωπικα....το πνευμα μου ηταν να κανω ενα γενικο σχολιο βασιζομενος σε αυτο που εγραψες...εννοειται πως εσυ μονο ξερεις ποιους συμπαθεις ή ποιους κανεις κριτικη...
απλα επειδη οπως θα βλεπεις και εσυ γινοντε πολλες ευκολες κριτικες και βασει μονο ενος αγωνα ή ενος κολληματος που μπορει να εχουν μερικοι,οι οποιες κανουν κακο κατα την αποψη μου...
Τεσπα,το θεμα ειναι οτι δεν εννοουσα εσενα προσωπικα στο σχολιο μου.
απλα επειδη οπως θα βλεπεις και εσυ γινοντε πολλες ευκολες κριτικες και βασει μονο ενος αγωνα ή ενος κολληματος που μπορει να εχουν μερικοι,οι οποιες κανουν κακο κατα την αποψη μου...
Τεσπα,το θεμα ειναι οτι δεν εννοουσα εσενα προσωπικα στο σχολιο μου.
Ετσι Maxime , να φυγεις, να πας να γκρινιαξεις σε άλλα topic!!
- khaledfreepaok
ρε παιδια γιατι δεν ειπε τπτ κανεις για την αγια παρασευη οτι θα μαζευτουμε
?
?
Παιδιά υπάρχει πιθανότητα το ματς να ανεβεί σε torrent???
Για όσους δεν το είδαμε....
Για όσους δεν το είδαμε....
- giapoupaok
Πολυ καλη εμφανιση!!!ΠΑΟΚ οπως θα επρεπε να ειναι!!!ρε που πανε οι ρεγγες???? 

- khaledfreepaok
Ναι παίδες...Όποιος μπορεί ας κάνει ένα invite μπας και βρούμε το ματς...Camel4 έγραψε:Οποιος αδερφός έχει account ας μου στείλει ένα pm προκειμένου να μου κάνει inviteCamel4 έγραψε:http://greek-tracker.com/login.php?returnto=%2Fdetails.php%3Fid%3D94977
Αδερφέ εαν εχεις account προσπάθησε από εδώ
- PAOK_NORTH_ARMY
Μεγάλα καραγκιοζάκια και οι οπαδοί και οι παίχτες της Βαλερέγκα. Σε κάθε φάση γιουχάρανε, φωνάζανε για πέναλτι, σηκώνανε τα χέρια ψηλά οι παίχτες.... Νοοτροπία Καραισκάκη το Ουυυυλεβαλ.
Καλα ρε Ουγκ τι κανατε εκει στην Α. Παρασκευη; Λιγο ΕΡΑ ετυχε να ακουσω το μεσημερι και στελνει μυνημα ενας αλλοθρησκος και λεει ''ενα εχω να πω... ειναι τρελλοι αυτοι οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ''
Καλα θα ηταν να μπει το ματς και στο PAOKtube ή στο PAOK TV στο PAOKmania...
δεν θελω να δω το ματς
την αγια παρασκευη θελω να δω
κανα βιντεακι ρε παιδια

την αγια παρασκευη θελω να δω
κανα βιντεακι ρε παιδια

κ το χειρότερο ξέρεις πιο είναι?
ήρθαν όλοι καλά καλά ήπιαν τις μπύρες της καφετέριας κ στην συνέχεια περασαν κ στο περίπτερο πιο κάτω....
κ αντε τώρα να συνέλθεις....
ΠΑΟΚ ρε...παντού...ολη η χώρα ΠΑΟΚ είναι κ δεν το ξέρουν απλά...εμείς απλά τους δείχνουμε τον δρόμο τον σωστό.
ήρθαν όλοι καλά καλά ήπιαν τις μπύρες της καφετέριας κ στην συνέχεια περασαν κ στο περίπτερο πιο κάτω....
κ αντε τώρα να συνέλθεις....

ΠΑΟΚ ρε...παντού...ολη η χώρα ΠΑΟΚ είναι κ δεν το ξέρουν απλά...εμείς απλά τους δείχνουμε τον δρόμο τον σωστό.
-
Πολλα συγχαρητηρια στην ομαδαρα μας. Το εχει κανει πια παραδοση να ξεφτυλιζει τους μιζερους και τους γκρινιαρηδες! Τα καλυτερα ερχονται...και δεν ειναι παπαδες!