Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
- paokmaniak
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php
3Πλη μεταγραφικη ενισχυση πολυ καλες κινησεις και οι 3. Ο Μονροε βεβαια ακομα δεν εχω καταλαβει αν ειναι 2αρι η ασσος γιατι πολλα σαιτ των εχουν σε αλλες θεσεις. Ο Χελιγουελ δεν προοριζεται για βασικος
3Πλη μεταγραφικη ενισχυση πολυ καλες κινησεις και οι 3. Ο Μονροε βεβαια ακομα δεν εχω καταλαβει αν ειναι 2αρι η ασσος γιατι πολλα σαιτ των εχουν σε αλλες θεσεις. Ο Χελιγουελ δεν προοριζεται για βασικος
- paokmaniak
http://basketpedya.com/Acc002InfJug.php?idjug=23866
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=26502
http://www.youtube.com/watch?v=w67zDUtFTbU
http://en.basketball.doudiz.com/player/ ... onroe.html
http://www.euroleague.net/competition/p ... ode=001365
Mαλλον 2αρι ειναι τελικα
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=26502
http://www.youtube.com/watch?v=w67zDUtFTbU
http://en.basketball.doudiz.com/player/ ... onroe.html
http://www.euroleague.net/competition/p ... ode=001365
Mαλλον 2αρι ειναι τελικα
έφαγα τέτοια ξενέρα χτες με τη μπάλα (πραγματικά είχα καιρό να νιώσω έτσι με το ποδόσφαιρό μας) που η σημερινή μέρα και οι 3 ανακοινώσεις με έφτιαξαν για το σαββατοκύριακο. τρομερές κινήσεις οι 2 αμερικανοί. άχτι το χα τόσα χρόνια να πάρουμε ένα μαύρο 2αρι που να βάζει 30αρες και να προέρχεται από κατώτερο πρωτάθλημα (βλεπε clark, τον αμερικάνο του πανελληνίου κλπ.). Σούλη γερά εσύ θα ξαναφέρεις το μπασκετ στο βορρά. Ποιός χατζηβρέττας λέμε...Πάει τρελάθηκα
:):)

δεν τον ξέρω τον monroe αλλά είδα οτι είχε βάλει 30αρα πέρισυ στον σούλη και από εκεί τον ψάρεψε. η roanne πρόπερισυ ήταν ομάδα ευρωλίγκας με καλό ροστερ αν και είχανε φάει 50αρα από το βάζελο (είχε 2 αμερικανούς που βάζανε 30αρες βέβαια για όποιον παρακολουθεί ή παίζει fantasy στο euroleague.net), pέρισυ είδα τέλείως ανανεωμένο ρόστερ με έναν μόνο γνωστό παίκτη τον κοντοπίθαρο pellin. επίσης το uleb cup είναι μια αξιόπιστη διοργάνωση πλέον με καλές ομάδες (ρώσικες, ισπανικές, benetton) και πολύ καλούς παίκτες επιπέδου ευρωλίγκας (από delfino, garbajosa, hansen, petravicius κλπ.) οπότε παίκτης που έβαζε εκεί 20 πόντους σε κάθε ματς (είδα οτι έχει καλό ranking δηλ. οικονομία) τι στο διάολο...
PS: Μοναδικό μείον: κερδίζει πολλά φάουλ αλλά είναι τραγικός στις βολές!!!!
- paokmaniak
Στο Ουλεμπ καπ ηταν πρωτος σκορερ.palok έγραψε:δεν τον ξέρω τον monroe αλλά είδα οτι είχε βάλει 30αρα πέρισυ στον σούλη και από εκεί τον ψάρεψε. η roanne πρόπερισυ ήταν ομάδα ευρωλίγκας με καλό ροστερ αν και είχανε φάει 50αρα από το βάζελο (είχε 2 αμερικανούς που βάζανε 30αρες βέβαια για όποιον παρακολουθεί ή παίζει fantasy στο euroleague.net), pέρισυ είδα τέλείως ανανεωμένο ρόστερ με έναν μόνο γνωστό παίκτη τον κοντοπίθαρο pellin. επίσης το uleb cup είναι μια αξιόπιστη διοργάνωση πλέον με καλές ομάδες (ρώσικες, ισπανικές, benetton) και πολύ καλούς παίκτες επιπέδου ευρωλίγκας (από delfino, garbajosa, hansen, petravicius κλπ.) οπότε παίκτης που έβαζε εκεί 20 πόντους σε κάθε ματς (είδα οτι έχει καλό ranking δηλ. οικονομία) τι στο διάολο...
Τα κακα ποσοστα στις βολες (μετρια θα ελεγα γιατι ειναι γυρω στο 70%) τα εχει τα 2 τελευταια χρονια μονο παλαιοτερα ειχε πανω απο 80%
με βαση τα οικονομικα δεδομενα ... εξαιρετικες κινησεις...
gregory εγγυηση .....
monroe καλα νουμερα.... στα τριποντα ισως θα μπορουσαν καλυτερα...
Ντρομπνιακ ??? ερωτιματικο η ηλικια ??? σε τι κατασταση ειναι?? αντεχει ??
ο 3ος αμερικανος ασσος η πενταρι ???
καλα παμε !!!!!!
gregory εγγυηση .....
καλα παμε !!!!!!
- paokmaniak
Eγω πιστευω οτι θα περιμενουν λιγες μερες ακομα να δουν πως θα ολοκληρωθουν οι υποθεσεις με Τσικιτσβιλι και αν μεινει ελευθερος ο Μιλισαβλιεβιτς για να αποφασισουν σε ποια θεση θα ειναι ο τριτος Αμερικανοςenrique_ έγραψε:με βαση τα οικονομικα δεδομενα ... εξαιρετικες κινησεις...
gregory εγγυηση .....
καλα παμε !!!!!!
Επιτέλους να χαμογελάσει και λίγο το χειλάκι μας σήμερα..κάτι πάει να γίνει..για να δούμε και την συνέχεια και πόσο καλά θα πάνε στην πορεία τα πράγματα..δεν φτάνει μόνο να τους πάρουμε αλλά να τους πληρώνουμε κιόλας.

Παίρνει μορφή σιγά-σιγά το ρόστερ... Μαυράκια που σκοράρουν πολύ και πηδάνε ψηλά, κοινοτικοί ρολίστες και Ελληνικά συμπληρώματα... Θέλω να πιστεύω ότι ο Σούλης θα φτιάξει αξιόμαχη ομάδα που θα μπει χαλαρά στην οχτάδα και θα παίζει πάντα για το καλύτερο... Αρκεί να πάρουμε και το Diniko80, είναι καλός, έχει και κοινοτικό διαβατήριο...!!
Υ.Γ. Ο Τσικιτσβιλι τί ρόλο παιζει...??
Υ.Γ.2. Περιμένω και το Γιάννη Γιαννούλη σε κανα 15νθήμερο...

Υ.Γ. Ο Τσικιτσβιλι τί ρόλο παιζει...??
- paokmaniak
Βαρυ 5αρι ο Τσικιτσβιλι.arisk έγραψε: Υ.Γ. Ο Τσικιτσβιλι τί ρόλο παιζει...??
Βασικα εχει μεινει κανας Ελληνας για αλλαγη στο 2-3 ελευθερος?
Πολύ καλό το τριπλό μεταγραφικό χτύπημα και μας έφτιαξε τη διάθεση μετά το χθεσινό στραπάτσο! Ο Γκρέγκορι ξέρουμε ποιος είναι, πολύ καλός παίχτης κι ελπίζω φέτος να δείξει ακόμα περισσότερο την αξία του. Ο Ντρόμπνιακ είναι μεγάλος παίχτης αλλα παραμένει ερωτηματικό αν θα μπορέσει να παίξει το ίδιο καλά λόγω ηλικίας. Μακάρι να κάνει και τα μισά που ξέρει πάντως. Κι η αλητόφατσά του μου θυμίζει και λίγο Σάβιτς! Όσο για τον Μονρό δεν τον ξέρω αλλά φαίνεται αξιόπιστη λύση! Για να δούμε... Το ρόστερ ολοκληρώνεται σιγά σιγά κι ελπίζω να κάνουμε μια καλή (για τα οικονομικά μας δεδομένα) ομάδα!
ΥΓ. Πάντως αν ψάχνετε μια καλή λύση στο 3-4άρι είμαι διαθέσιμος!

ΥΓ. Πάντως αν ψάχνετε μια καλή λύση στο 3-4άρι είμαι διαθέσιμος!

βασικα αν κανεις αλλες 2-3 τετοιες κινησεις θα διεκδηκισουμε ευρωλιγκα.
οπως ειπατε ολοι ο γκρεγκορι ειναι εγγυηση παιχτης που ξερουμε και ειναι πολυ καλος και επιθετικα και αμυντικα.
ο ντρομπνιακ ηταν παιχταρας και ελπιζω να ειναι σε καλη κατασταση.
και ο μονροε απο το νουμερα του αλλα και απο το βιντεακι που ειδα που μπαινει μεσα και καρφωνει με τα 2 ανετα με 1.90 μου φαινεται πολυ καλη κινηση.
θα δειξει βεβαια
παντως η μεγαλυτερη εγγυηση ειναι ο μαρκοπουλος και το σιγουρο για μενα ειναι οτι θα φτιαξουμε καλυτερη ομαδα απο ομαδες με αρκετα μεγαλυτερο μπατζετ.
οπως ειπατε ολοι ο γκρεγκορι ειναι εγγυηση παιχτης που ξερουμε και ειναι πολυ καλος και επιθετικα και αμυντικα.
ο ντρομπνιακ ηταν παιχταρας και ελπιζω να ειναι σε καλη κατασταση.
και ο μονροε απο το νουμερα του αλλα και απο το βιντεακι που ειδα που μπαινει μεσα και καρφωνει με τα 2 ανετα με 1.90 μου φαινεται πολυ καλη κινηση.
θα δειξει βεβαια
παντως η μεγαλυτερη εγγυηση ειναι ο μαρκοπουλος και το σιγουρο για μενα ειναι οτι θα φτιαξουμε καλυτερη ομαδα απο ομαδες με αρκετα μεγαλυτερο μπατζετ.
- paokmaniak
Λαιπον ακουσα πριν απο λιγο Βλαχοπουλο. Θεωρει πολυ καλες κινησεις τις 3 που εγιναν και δυναμωνει παρα πολυ ο ΠΑΟΚ (καλα αυτο ολη το καταλαβαμε). Ο Μονροε παιζει 2αρι κ απλα μπορει να δωσει λιγα λεπτα σαν ασσος καποιες βοηθειες. Πιστευει οτι θεμα Τσαλδαρη δεν υπαρχει κ οτι κ του Καλαμποκη πλεον απομακρυνεται και λογω οικονομικης διαφορας ζηταει 170 δινουμε κοντα στα 130 και λογω του οτι ο Μονροε προοριζεται για βασικος και ετσι για 2αρι θα κινηθουμε για καποιον στυλ.... Κυριτση (καλη λυση να αποδεiξει οτι αξιζει κ αυτος). Για πλει μεικερ πιστευει οτι ο Μαρκοπουλος θα παει για καποιον οργανωτη και οχι εκτελεστη αλλα θα περιμενει κ το Μιλισαβλιεβιτς (εγω απο οσα εχω ακουσει αν μεινει ελευθερος υπαρχουν παρα πολλες πιθανοτητες). Επισης για ψηλο μαλλον θα παμε για Αμερικανο ή για Τσικιτσιβιλι (ο οποιος λεει οτι ειναι πολυ καλος παικτης). Τελος για θεμα Γιαννουλη ειπε οτι ο ΠΑΟΚ δεν εχει κανει επισημη προταση αλλα αποψη του ειναι οτι θα γινει μεσα στην αλλη εβδομαδα και ο Γιαννουλης θα την αποδεχτει καθως θελει να κλεισει την καριερα του στον ΠΑΟΚ αλλα και ο Ντρομπνιακ ειναι κολητος του (απο που κ ως που δεν καταλαβα).
Ειχε και συντευξη του Χελιγουελ που μεταξυ αλλων εδωσε και το παρουσιαστικο του Μονροε που εχουν παιξει αντιπαλοι και ειπε οτι ειναι ενας σκορερ που βοηθαει και πολυ στα ριμΠΑΟυντ αρκετα διεισδητικος.
ΑΥΤΑ.
ΟΠΟΤΕ μαλον παμε σε
Μεταγραφη - ΚΑλαιτζιδη - Δεμερτζη - Γιαννακιδη
Μονροε - Μεταγραφη (Κυριτση?)
Γκρεγκορι - Ταπουτο
Ντρομπνιακ - Γιαννουλη
Μεταγραφη - Χειγουελ.
ΞΕρει κανεις εαν υπαρχουν αλλοι Ελληνες περιφερειακοι ελευθεροι που μπορει να ταιρειαζουν?
Ειχε και συντευξη του Χελιγουελ που μεταξυ αλλων εδωσε και το παρουσιαστικο του Μονροε που εχουν παιξει αντιπαλοι και ειπε οτι ειναι ενας σκορερ που βοηθαει και πολυ στα ριμΠΑΟυντ αρκετα διεισδητικος.
ΑΥΤΑ.
ΟΠΟΤΕ μαλον παμε σε
Μεταγραφη - ΚΑλαιτζιδη - Δεμερτζη - Γιαννακιδη
Μονροε - Μεταγραφη (Κυριτση?)
Γκρεγκορι - Ταπουτο
Ντρομπνιακ - Γιαννουλη
Μεταγραφη - Χειγουελ.
ΞΕρει κανεις εαν υπαρχουν αλλοι Ελληνες περιφερειακοι ελευθεροι που μπορει να ταιρειαζουν?
συμφωνω 100 !!arisk έγραψε:Παίρνει μορφή σιγά-σιγά το ρόστερ... Μαυράκια που σκοράρουν πολύ και πηδάνε ψηλά, κοινοτικοί ρολίστες και Ελληνικά συμπληρώματα... Θέλω να πιστεύω ότι ο Σούλης θα φτιάξει αξιόμαχη ομάδα που θα μπει χαλαρά στην οχτάδα και θα παίζει πάντα για το καλύτερο...
αρκει να τους στηριξουμε...
(νομιζω πως στις θεσεις 2 η 3 μας λειπει ενας καθαροαιμος σουτερ...εστω ως αλλαγη)