Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
παει τον ψιλογονατισαμε και αυτον...τζαμπα λεγαμε οταν τον βαλαμε δεν υπαρχει περιπτωση να πεσει αυτος κλπ...πολυ προλογος λαιμαι

- kataramenos5
Ζorro ακόμα?kataramenos5 έγραψε:Zorro ετοίμασες Intro για σήμερα?

Πραγματικά δε θυμάμαι άλλο τόσο δύσκολο βράδυ... Τρομάξαμε να ανεβάσουμε κείμενο, ο servrer ήταν ασανσέρ κυριολεκτικά χτικιάσαμε αλλά ΧΑΛΑΛΙ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ .....
Αφου το καταφέραμε κι αυτό, καλύτερα ν α ζητήσουμε από τη ΝΑΣΑ να μας δανείσει κανέναν σέρβερ γιατί μια καλοκαιρινή βραδιά του Μαίου, σας βλέπω να ψάχνετε που θα βρίσκεται το σαιτ!!!
Επειδή δεν μπορώ να σχολιάσω στο παρακάτω κείμενο, να πω ότι διαφωνώ ως ένα σημείο με το κείμενο του Μοικανού... Από κει και πέρα, για να μην είμαι οφ τόπικ, θα το αναπτύξω όταν μας δοθεί η ευκαιρία!
Επειδή δεν μπορώ να σχολιάσω στο παρακάτω κείμενο, να πω ότι διαφωνώ ως ένα σημείο με το κείμενο του Μοικανού... Από κει και πέρα, για να μην είμαι οφ τόπικ, θα το αναπτύξω όταν μας δοθεί η ευκαιρία!
Ρε παιδιά, μόνο εγώ έχω πρόβλημα και δεν μπορώ να δω την αρχική σελίδα του σάιτ?
Παιδια , ισως το γραφω εδω τελοσπαντων.
Γιατι ενω με γραφει σνδεδεμενο πανω πανω και μπορω να γραψω στο φορουμ , ωστοσο , δεν με εμφανιζεται το κουτι για τα σχολια και με λεει να συνδεθω.Απ τη μερα που επεσαν οι σερβερ αυτο γινεται.
Εχω κανει αποσυνδεση και επανασυνδεση, τοσο απο το φορουμ αλλα και απο τη κεντρικη, και επανασυνδεθηκα , και δεν αλλαξε κατι.
Μπορει να βοηθησει καποιος?
Γιατι ενω με γραφει σνδεδεμενο πανω πανω και μπορω να γραψω στο φορουμ , ωστοσο , δεν με εμφανιζεται το κουτι για τα σχολια και με λεει να συνδεθω.Απ τη μερα που επεσαν οι σερβερ αυτο γινεται.
Εχω κανει αποσυνδεση και επανασυνδεση, τοσο απο το φορουμ αλλα και απο τη κεντρικη, και επανασυνδεθηκα , και δεν αλλαξε κατι.
Μπορει να βοηθησει καποιος?
guardian υπαρχει ακομα καποιο θεμα μετα το πεσιμο. Και σε μενα για παραδειγμα, δε βγαζει το πλαισιο για σχολιασμο... Λογικα μεσα στις μερες θα διορθωθει...
Μου πε ο νοβιτο να κοιταξω cookies ip και τα λοιπα,και εσβησα ολα τα cookies που ειχαν σχεση με το paokmania καιλυθηκε το προβλημα.
Το γραφω σε περιπτωση που εχει καποιος το ιδιο προβλημα.
ΠΑΟΚ
Το γραφω σε περιπτωση που εχει καποιος το ιδιο προβλημα.
ΠΑΟΚ
Μη το γράφεις ρε συ... άσε να πουλάω παπά στον καθένα ότι δίνω λύσεις....
Πέρα απ τον χαβά, αφού πέτυχε και στους 2 μας, αυτή είναι η λύση για όποιον έχει παρόμοιο πρόβλημα...

Πέρα απ τον χαβά, αφού πέτυχε και στους 2 μας, αυτή είναι η λύση για όποιον έχει παρόμοιο πρόβλημα...

ΠΑΟΚ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ IP
ΜΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΕΣΒΗΣΑ ΤΑ COOKIES
ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ SIGN IN
ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
ΕΧΩ ΔΥΟ ΚΕΥΒΟΑRD ΜΟΥ ΣΠΑΣΜΕΝΑ
ΕΧΩ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ TFT ΟΘΟΝΗ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟ, ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΓΑΜΙΟΛΗ