19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Άβαταρ μέλους
Olorin

Re: Βασίλης Κουτσιανικούλης

Δημοσίευση από Olorin »

Ετσι πως ηταν το παιχνιδι μετα το 70' (απλετοι χωροι, η τετραδα του Γιαννενου ανεβασμενη ψηλα κλπ), νομιζω οτι ο Bill επρεπε να μπει μαζι με Φωτακη. Βγηκαν μερικες καθετες στον Παπαζογλου, που αν ηταν ο Κουτσια θα ειχαμε 2-3 τετατετ ακομα.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Μου άρεσε που δεν έπεσε στη φάση του 90. Μένεις όρθιος, κάνεις το σουτ και ότι βγει.
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

+1
kos

Δημοσίευση από kos »

ο βασιλακης πρεπει να καταλαβει οτι η θεση που παιζει απαιτει να συμβαλει στην αμυντικη λειτουργια της ομαδας μαρκαροντας το αντιπαλο μπακ οταν αυτο ανεβαινει στην επιθεση. οπως και να το κανουμε αυτο ειναι μεσα στις απαιτησεις που εχει η θεση του.
ας ρωτησει τον βιερινια να του πει.

αυτο που με ανυσηχει ειναι οτι δεν βλεπω απο τον κουτσια διαθεση να το κανει. και αν δεν το κανει τωρα που ειναι πιτσιρικας και στην ουσια παλευει για την θεση σου στην 11αδα και για να δικαιωσει τους ανθρωπους που τον εφεραν εδω και εδωσαν ενα καρο απο τα λεφτα που δεν εχουμε ποτε θα το κανει?

την αληθεια, ειναι οσο σκληρη και αν ειναι πρεπει να την λεμε. και η αληθεια ειναι οτι αν ο ΠΑΟΚ επαιρνε τον κουτσια ελευθερο οπως πηρε τον παπαζογλου ο σαντος θα τον ειχε στειλει να παιζει με τους μικρους. να το καταλαβει και να προσπαθησει να παιξει το ποδοσφαιρο που του ζηταει ο προπονητης του.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

http://www.sport-fm.gr/article/201293

Κουτσιανικούλης: «Χάσαμε λόγω πίεσης της διαιτησίας»!

Βολές» κατά της διαιτησίας του κ. Σπάθα εξαπέλυσε αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Με δηλώσεις του, ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως οι συνεχείς υποδείξεις του ρέφερι από τον Πειραιά έφερναν την ομάδα του μέσα στην περιοχή και μοιραία δεν κατάφερναν να τρέξουν στην κόντρα.

«Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Το ματς κρίθηκε σε δύο αδράνειες στην άμυνα, αλλά ήταν και καθαρά λόγω πίεσης της διαιτησίας. Είχαμε σφυρίγματα που μας έβαζαν στην περιοχή, κάτι που υπέρ μας δεν δόθηκαν Ήταν καθαρά θέμα αδράνειας. Δεν ήμασταν κακοί. Παίξαμε στα ίσα τον Παναθηναϊκό, αλλά με αυτές τις δύο φάσεις χάθηκε το ματς», τόνισε αρχικά ο νεαρός επιθετικός και συνέχισε αναφερόμενος στις διαμαρτυρίες της ομάδας του για πέναλτι πάνω στον ίδιο που δεν δόθηκε: «Δεν έχω συνηθίσει να πέφτω μόνος. Δέχτηκα ένα τράβηγμα και ήταν πέναλτι».

Όσον αφορά τα δύο ερχόμενα παιχνίδια με ΟΦΗ για το Κύπελλο και Ξάνθη για την 9η αγωνιστική είπε: «Κοιτάμε αρχικά το επόμενο ματς που είναι στο Ηράκλειο και θέλουμε σίγουρα να περάσουμε στην επόμενη φάση».
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Εγώ τον βλέπω να εξελίσσεται..είναι φανερό πως πατάει καλύτερα...

:pano:
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

+4 :pano:
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Στο poll για το σημερινο ματς ειπωθηκε μια ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο Κουτσια θυμίζει τον Βιερινια της περσινής χρονιας. Εχει το τελεντο, εχει διαθεση αλλα κανει μια ενεργεια σωστη και τεσσερις λαθος. Εγω εχω απειρη υπομονη με το παιδι. Οσοι ελεγαν περσι για το Βιερινια οτι καλος ειναι αλλα τα χαλαει στο τελος φετος πινουν νερο στο ονομα του. Και υπευθυνος ξερουμε ολοι ποιος ειναι για αυτο. Συνεχισε ετσι Βασιλακη και πιστευω οτι του χρονου θα σε φωναζουνε ολοι Billαρα...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Αντε να ανεβαίνει ο παλικαράκι ειναι και ελληνακι και μικρος.
Παιχνίδια θελει και να δέσει να γινει αντρακι με θρασος.
Άβαταρ μέλους
Less

Δημοσίευση από Less »

paok87 έγραψε:Κουτσιανικούλης: «Χάσαμε λόγω πίεσης της διαιτησίας»!
Την διαιτησία άστην σε μας και στη διοίκηση.Εσύ ασχολήσου με την πίεση που σημαίνει να μην πέφτεις με το παραμικρό.Σε μαρκάρουν εύκολα γιατί δεν υποστηρίζεις επαρκώς τον ζωτικό σου χώρο.Ενώ ξέρεις μπάλα.Κοίτα τον Βιειρίνια και τον Σαλπιγγίδη πως στέκονται και τι σώματα φτιάξανε.Σιγά σιγά και εμείς μαζί σου αλλά μη καταδέχεσαι δικαιολογίες. Η νοοτροπία είναι σε μεγάλο βαθμό και δική μας επιλογή.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Less

Οι πρωταγωνιστές όμως είναι οι ποδοσφαιριστές και όχι ο ΛΑΟΣ και η ΠΑΕ.

Αν δεν μιλήσει ο ίδιος ποδοσφαιριστής στην επίμαχη φάση που το είδανε το πέναλτι ακόμη και οι γαυρικές εφημερίδες...(βέβαια αυτή έχουνε άλλο σκοπό) τότε ποιος έχει εμείς σαν ΛΑΟΣ; η ΠΑΕ πέρα από μια ανακοίνωση δεν μπορεί να κάνει και κάτι.

Ο Κουτσιανικούλης είναι παικταράς και το δείχνει. Συμφωνούμε για την σωματική διάπλαση δίνοντας παράδειγμα τον Σάλπι και τον Βιερίνια.

Πιστεύω ότι ο μικρός αδικήθηκε με σε πολλά μαρκαρίσματα με τον βάζελο και ιδιαιτέρος στην φάση του 57' με τον Σαριέγκι.
Άβαταρ μέλους
Less

Δημοσίευση από Less »

REalkon είναι ανθρώπινο να δικαιολογούμαστε αλλά συγχρόνως δείγμα αδυναμίας(ανθρώπινη και αυτή).Τον παίχτη τον παρακολουθώ συνεχώς και αυτό που υποστηρίζω(οτι πέφτει εύκολα) είναι μιά σταθερή του αδυναμία.Πρέπει να δυναμώσει για να μην πέφτει εκτος αν πέφτει γιατί έχει και κάπου αλλού πρόβλημα.
Όσον δε για τα παράπονα και τις δικαιολογίες είναι θέμα νοοτροπίας.Εδώ στην Ελλάδα πέφτουμε εύκολα και τα βάζουμε με τους διαιτητές πάλι πολύ εύκολα.Όσοι πήγαν έξω μάθαν να φέρονται(όχι όλοι είναι η αλήθεια).Είναι και αυτός ένας λόγος που ο Ρεχάγκελ προτιμάει αυτούς που παίζουν σε ξένες ομάδες.Το θέμα είναι τι έχω στο μυαλό μου στο τετ α τετ : α) να το βάλω β) να πέσω γ) και τα δύο(που σημαίνει μου παίρνουν την μπάλλα)
Αμα τον αγαπάς μην τον δικαιολογείς γιατί στο γήπεδο έχει πολλές δυσκολίες και το άθλημα είναι σκληρό και αμήλικτο. Δεν έχει κριθεί κατα την γνώμη μου άν θα τα καταφέρει. Οπότε προτείνω αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι οι γονείς.Αγάπη, συμπαράσταση και αυστηρότητα. Γιατί όποιος αγαπάει παιδεύει.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν τον δικαιολογει κανεις φιλε μου εγω λεω χθες δεν ηταν καλος οτι εχει προβλημα στην τακτικη αλλα οχι στα πεσιματα...φαινεται ξεκαθαρα οτι βελτιωνεται αγωνα με τον αγωνα και παιρνει θαρρος και του χρονου πιστευω θα ειναι φοβερος...ειναι κατι σαν τον περυσινο βιερινια...απο την αλλη φαινεται ξεκαθαρα οτι ο σαριεγκι τον πιανει απο τον ωμο και τον κατεβαζει τι να κανει δλδ το παιδι??
Άβαταρ μέλους
Less

Δημοσίευση από Less »

Sera4 απαντούσα στον REalcon και μην το παίρνεις προσωπικά.
Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή για την τακτική που αναφέρεις δεν φτάνει το επίπεδό μου αλλά για αυτό που υποστηρίζω θα επιμείνω. Στο ένα προς έναν έχει ακόμα πρόβλημα.
Τελειώνοντας όμως να σου πω κάτι που εδώ στο site αλλά και στη ζωή έξω ξεχνάμε εύκολα κάτι σημαντικό : οτι δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει μόνο τι λέει κάποιος αλλά και γιατί και πότε και πώς και πού και ποιός είναι. Δεν είμαι έτοιμος να κράξω τον όποιο ποδοσφαιριστή για να βγάλω τα αποθημένα μου.Το αντίθετο. Δεν κινδυνεύει κανένας απο μένα οπότε μην ανησυχείς.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν το παιρνω προσωπικα(δε καταλαβαινω γιατι το γραφεις κιολας) ξερω οτι δε λες τπτ προς εμενα απλα λεω πως δεν ειναι ακομα ετοιμος μαθαινει αλλα δεν πεφτει οπως λες με το παραμικρο αυτο μονο απλα...δεν ειπες κατι για να παρεξηγηθεις μια αποψη εχουμε και την αναφερουμε σε ενα τοπικ ουτε εβρισες ουτε τπτ οποτε...δεν διαβασα και τα προηγουμενα ποστ να πω την αληθεια για να δω αν εγινε τπτ που να σε αφορα γιαυτο το λες... :? :?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”