Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09 & ψηφοφορία για τον mvp της χρονιάς...

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...

MVP

Γιονσεν Μπριτον
3
11%
Ουενσον Κ'ζελ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καυκης Παναγιωτης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χαρισης Χρηστος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βασιλειάδης Κωστας
2
7%
Κυρίτσης Αλεξης
5
18%
Τσιάρας Γιωργος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντιαρά Μαμουτου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γκρέγκορι Κενι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μουλαομέροβιτς Ντα.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τομάσεβιτς Ντεγιαν
16
57%
Μαρμαρινός Δημητρης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σίμτσακ Βασιλης
1
4%
Δεμερτής Ιωαννης
1
4%

Σύνολο ψήφων: 28

Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Τελειώνει ο Γουάσινγκτον
http://www.gazzetta.gr/content/view/16726/38/
Αν και είναι λίγο προβληματικός χαρακτήρας με άναρχο παιχνίδι, τον πάω με χίλια. Σίγουρα δεν γίνεται να τον πάρουμε, ιδικά μετά τον ερχομό του Μούλα, απλά αναφέρω τις "αδυναμίες" μου. Όσο για τον Μούλα καλύτερα να μην τον πυροβολούμε. Σύντομα θα δούμε τον καλό Μούλα.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Ο Δρόσος είναι ένας επιχειρηματίας και έκανε μία επένδυση παίρνοντας τις μετοχές (και τα χρέη) του ΠΑΟΚ. Έντιμα και ξεκάθαρα είπε από την αρχή πως θα βάλει ένα τεράστιο ποσό (πράγμα που δεν έκανε κανένας Παοκτζής) και αν δεν υπάρχει ανταπόκριση θα αποχωρίσει. Που είναι το παράλογο και που είναι ο εκβιασμός; Αυτό τονίζω εγώ και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα. Αν δεν μπορώ να το αποδώσω σωστά και από την αγωνία μου να γυρίσουμε πίσω στα παλιά, όπου όλοι σήκωναν τα χέρια ψηλά, το παρουσιάζω σαν εκβιασμό, τότε ζητώ συγνώμη. Επαναλαμβάνω ότι κάνει πολλά και χονδρά λάθη αλλά εμάς μας έσωσε το καλοκαίρι και πιστεύω πως στόχος του είναι η καταξίωση του ΠΑΟΚ. Όχι γιατί είναι Παοκτζής αλλά μέσω του ΠΑΟΚ θα καταξιωθεί και ο ίδιος. Το ίδιο όραμα για την ομάδα έχουμε κι εμείς. Γιατί λοιπόν να μην περιμένουμε να δούμε που θα βγάλει, στηρίζοντάς τον.
:?:
IKARIA_G4

Δημοσίευση από IKARIA_G4 »

Ζήτησε την εξαίρεση των Παπαδημητρίου-Μουζάκη

Την εξαίρεση, εξάλλου, των κ.κ. Παπαδημητρίου, Μουζάκη από τους επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ ζητούν οι Θεσσαλονικείς, με αφορμή τη διαιτησία στην αναμέτρηση με την Ολύμπια. Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρονται τα ακόλουθα: «Προτιμήσαμε από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η προσπάθειά μας για την οικονομική και αγωνιστική εξυγίανση του ΠΑΟΚ, να μην κάνουμε καμία απολύτως αναφορά στη διαιτησία, αλλά να αφοσιωθούμε στη δουλειά που πρέπει να κάνουμε για την ομάδα. Κατ΄ επανάληψη αποδείχτηκε ότι δεν υπάρχει σωστή αντιμετώπιση απέναντι στον ΠΑΟΚ, ούτε όμως και σεβασμός προς την ομάδα μας.

Επιλέγουμε να αναφερθούμε στη διαιτησία μετά από ένα νικηφόρο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, για να μην δώσουμε σε κανέναν το δικαίωμα να θεωρήσει ότι αναζητούμε δικαιολογίες. Δίνουμε συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας, όχι μόνο για τη συμπαράστασή τους -και με την ευκαιρία τους καλούμε να σταθούν ακόμη πιο κοντά στην προσπάθεια της ομάδας- αλλά και για την αυτοσυγκράτηση που έδειξαν μετά από όσα παρακολούθησαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολύμπια Λάρισας».

πηγη www.goalday.gr
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

π@π@ριες..
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

Ο Γιώργος Μπαλογιάννης, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα του ΠΑΟΚ και τη θέση του Team Μάνατζερ την οποία είχε. Ενημέρωσε σχετικά με την απόφασή του τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Δημήτρη Δρόσο και προέβη στην παρακάτω δήλωση: “Υστερα από τις τελευταίες εξελίξεις και αλλαγές στη στελέχωση της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ και καθώς δεν αισθανόμουν πλέον όπως και πριν από μερικούς μήνες, όταν ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια, πήρα την απόφαση να αποχωρήσω. Θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να αφήσω τους ανθρώπους που ήρθαν πλέον στην ομάδα να λειτουργήσουν όπως αυτοί νομίζουν καλύτερα και σύμφωνα με το δικό τους σκεπτικό. Αυτοί που πρέπει να γνωρίζουν, ξέρουν και ποιος είμαι και πόσο αγαπώ αυτή την ομάδα από μικρό παιδί. Ημουν και θα είμαι πάντα κοντά στον ΠΑΟΚ για ότι κι αν χρειαστεί. Δεν χρειάζεται λοιπόν να πω τίποτα άλλο για τον ΠΑΟΚ, παρά μόνο να ευχηθώ όλα να πάνε καλά και στο τέλος, να καταφέρει η ομάδα, με ηρεμία και τη στήριξη του κόσμου, να φτάσει εκεί που της αξίζει”.

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δηλώσεις Μπουντούρη
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1527288

Για μένα είναι η μεγαλύτερη απώλεια. Του έχω μεγάλη εμπιστοσύνη. :cry:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δεν νομίζω να διαφωνεί κανένας με αυτό. Ο Δρόσος βιάζεται και κάνει του κεφαλιού του.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Η επιβεβαίωση..

«Είμαι πικραμένος»

«Γιατί έφυγε ο Νίκος Μπουντούρης από τον ΠΑΟΚ; Τόσο πολύ τον ενόχλησε η απόλυση του Πεδουλάκη;». Αυτό το ερώτημα πλανάται στις τάξεις των οπαδών του «δικέφαλου» από την περασμένη Πέμπτη. Ημέρα κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν οι μεγάλες αλλαγές στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο άνθρωπος που αποτέλεσε το συνδετικό κρίκο του ένδοξου παρελθόντος με το παρόν και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον αποχώρησε με την πρώτη «τρικυμία», κι αυτό που μας ώθησε να επικοινωνήσουμε με τον Νίκο Μπουντούρη ήταν αυτό το μεγάλο «γιατί».

-Ο κόσμος πίστεψε πως στον ΠΑΟΚ ήρθες για να μείνεις πολλά χρόνια. Κάποιοι ακόμη αναρωτιούνται: «Μα καλά, με τον Πεδουλάκη είχαν τόσο καλή προσωπική σχέση;».

«Είναι θέμα φιλοσοφίας όχι προσωπικών σχέσεων, δεν υπάρχουν τέτοια όταν μιλάμε για τον ΠΑΟΚ. Είναι θέμα του πώς αντιλαμβάνεσαι τη λειτουργία μιας ομάδας. Δεν έχει σημασία το όνομα. Μπορεί να μην ήταν ο Πεδουλάκης, αλλά κάποιος άλλος. Δεν μπορείς να ακυρώνεις μέσα σε διάστημα ενάμιση μήνα την επιλογή σου. Αντίθετα, οφείλεις να φτιάχνεις σε μια ομάδα ένα ασφαλές περιβάλλον στο οποίο παίκτες και προπονητής να νιώθουν ότι μπορούν να δημιουργήσουν».

-Να υποθέσουμε ότι προφανώς δεν θα υπήρχε και άλλο περιθώριο συνεργασίας και συνεννόησης με τη διοίκηση;

«Τρία πράγματα είχα επαναλάβει και στο παρελθόν πως είναι αδιαπραγμάτευτα για μένα. Σεβασμός, ήθος, περηφάνια. Οταν αυτά επηρεάζονται, δεν μπορώ να μένω σε μια θέση για τα λεφτά ή για να ικανοποιώ τη ματαιοδοξία μου. Η κατάσταση όπως είχε διαμορφωθεί τελευταία δεν με εξέφραζε».

-Αισθάνεσαι προδομένος από αυτήν τη συνεργασία;

«Η λέξη προδοσία είναι βαριά. Πίκρα ναι, υπάρχει, είμαι πικραμένος γιατί δεν μας δόθηκε ο χρόνος να απολαύσουμε, να χαρούμε αν θέλεις τον κόπο της δουλειάς μας. Και δουλέψαμε πολύ το καλοκαίρι σε μια ομάδα που δεν είχε τίποτα, οργανωτικά, αγωνιστικά και διοικητικά. Θυμάμαι ακόμη πώς τρέχαμε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για να είναι όλα έτοιμα, κάναμε μέχρι τον βαφέα και τον κηπουρό για να καλλωπιστεί το γήπεδο, να έχει την εικόνα που πρέπει, αυτή που αρμόζει στον ΠΑΟΚ, αυτή που έπρεπε να περάσουμε στους παίκτες μας».

«Βιάζεται ο Δρόσος»

-Πιστεύεις ότι γρήγορα βάλατε τον πήχη ψηλά, από όλες τις απόψεις;

«Το ''γρήγορα'' δεν είναι κακό. Το βιαστικό είναι αυτό που κάνει τη ζημιά».

-Ο κ. Δρόσος βιάζεται;

«Οι επιλογές του αυτό δείχνουν. Εύχομαι παρ' όλα αυτά να δικαιωθεί. Στάθηκα στο πλευρό του, γιατί πίστεψα σε ένα πλάνο που είχαμε. Επαιξα εννιά χρόνια στον ΠΑΟΚ, υπήρξα αρχηγός. Ηθελα για την ομάδα αυτό που είχα στο μυαλό μου όταν έπαιζα. Ενα σύλλογο που να εκπέμπει αξιοπρέπεια, σοβαρότητα, αξιοπιστία. Πάνω σε αυτό πάλευα εγώ και κάποιοι άλλοι. Δυστυχώς αυτή η προσπάθεια σταμάτησε απότομα και άδικα».

-Υπήρχε έλλειψη υπομονής;

«Οχι από τον κόσμο. Γιατί ο κόσμος και στο τρίτο εντός έδρας παιχνίδι με το Αιγάλεω, μετά τις ήττες από Πανιώνιο, Πανελλήνιο ήταν εκεί».

-Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι διεκόπη νωρίτερα μια ακόμη συνεργασία με πρωτοβουλία του κ. Δρόσου. Αυτή με τον Μ. Κυρίτση.

«Αρχικά, όταν τέθηκε το θέμα του, ήμουν αντίθετος με τον ερχομό του κ. Κυρίτση, δεν τη θεώρησα καλή επιλογή σε σχέση με την πόλη και τον ΠΑΟΚ. Μέσα από τη συζήτηση όμως που είχα με τον κ. Δρόσο, συμφώνησα ότι πράγματι θα μπορούσε να προσφέρει στον τομέα του μάρκετινγκ. Ενα μήνα μετά αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία τους. Διαφώνησα και συγκρούστηκα με τον κ. Δρόσο γιατί και πάλι θεώρησα πως είναι βιαστικό να διακόπτεις μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μια συνεργασία. Τις επιλογές σου πρέπει να τις στηρίζεις».

-Σε ενόχλησαν τα συνθήματα που γράφτηκαν στους τοίχους του γηπέδου;

«Γνωρίζω πολύ καλά, γιατί δεν είμαι χθεσινός, ότι η τελευταία φορά που γράφτηκε κάτι ως ένδειξη διαμαρτυρίας από κάποιους ήταν τέσσερα χρόνια πριν στο γήπεδο της Τούμπας και αφορούσε πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Εκτοτε και παρά το γεγονός ότι τόσο στο μπάσκετ όσο και στο ποδόσφαιρο υπήρχαν δεκάδες προβλήματα αγωνιστικά, διοικητικά, εκνευρισμός για την κατάσταση που επικρατούσε, δεν έγινε τίποτα. Μου φαίνεται υπερβολικό λοιπόν να το έχει κάνει αυτό φίλαθλος του ΠΑΟΚ».

-Υπάρχει από την πλευρά σου ευθύνη ή του κ. Πεδουλάκη για το γεγονός ότι ξέφυγε το μπάτζετ;

«Δεν ξέφυγε με ευθύνη του προπονητή ή δικών μου απαιτήσεων. Εμείς κάναμε εκτίμηση της κατάστασης, προτείναμε, ο κ. Δρόσος είναι σε θέση να ελέγχει τα πάντα, ιδίως τα οικονομικά ζητήματα που είναι αποκλειστικά και μόνον θέμα δικής του αρμοδιότητας. Και να ξέρετε πως ελέγχει, και πολύ καλά κάνει, τα πάντα. Το μπάτζετ το έστησε και το διαμόρφωσε ο κ. Δρόσος».

«Δεν κέρδισα από τον ΠΑΟΚ»

-Σου έγινε κριτική γιατί δεν ανέβηκες να μείνεις μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και πηγαινοερχόσουν στην Αθήνα.

«Μπορείς να μου πεις πού φάνηκε αυτή η απουσία μου; Εχεις να μου πεις για κάποιον άνθρωπο που ήθελε να με βρει και δεν μπορούσε; Μα επτά μέρες την εβδομάδα ήμουν στη Θεσσαλονίκη. Οταν έπρεπε να κατέβω για άλλες υποχρεώσεις μου στην Αθήνα το έκανα και με δικά μου έξοδα. Πολλές φορές ανέβαζα την οικογένειά μου που είχα ανάγκη να δω στη Θεσσαλονίκη, επίσης με δικά μου έξοδα διαμονής, κάτι που έγινε το καλοκαίρι για μεγάλο διάστημα».

-Δεν αισθάνεσαι λοιπόν πως πρέπει να απολογηθείς για αυτό;

«Εχω τη συνείδησή μου ήσυχη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Να ξέρετε ακόμη πως δεν κέρδισα από τον ΠΑΟΚ, αλλά μπήκα και μέσα. Ο,τι αφορούσε τα αεροπορικά, τη διαμονή μου, ακόμη και τους καφέδες, ήταν δική μου ευθύνη».

-Την αποζημίωσή σου την πήρες;

«Εχω κάποια δεδουλευμένα που δεν έλαβα. Δεν είμαι και δεν ήμουν ποτέ δούλος του χρήματος. Θα προτείνω στον κ. Δρόσο και πιστεύω θα το σεβαστεί και θα συμφωνήσει γιατί είναι ευαίσθητος ως άνθρωπος, να τα χαρίσουμε σε ένα ίδρυμα».

-Μια άλλη κατηγορία που σου αποδόθηκε ήταν αυτή της απειρίας.

«Δεν είχα μάστερ του τεχνικού διευθυντή, σίγουρα κι εγώ και ο Γ. Μπαλογιάννης ήμασταν άπειροι, δεν είχαμε ξανακάνει αυτή τη δουλειά. Κτίσαμε όμως μια ομάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα, προσπαθήσαμε να οργανώσουμε την ΚΑΕ, κάναμε κάποιες καινοτομίες στο γήπεδο. Ο κόσμος πίστεψε, ήρθε ξανά κοντά στο μπάσκετ, συμπεριφέρθηκε ευπρεπώς, δεν συνέβη το παραμικρό στα παιχνίδια, είχαμε καλή συνεργασία με τους συνδέσμους. Ουδέποτε εκτέθηκε για κάτι ο σύλλογος, ουδέποτε επιτρέψαμε εξαιτίας απειρίας να ζημιωθεί κάπου ο ΠΑΟΚ».

-Είναι αλήθεια πως ο κ. Δρόσος δεν γνώριζε κάτι σχετικά με το πειθαρχικό παράπτωμα του Τομάσεβιτς παραμονές του αγώνα με τον Αρη;

«Ο κ. Δρόσος λειτουργεί κάπως συγκεντρωτικά και καλά κάνει, ο κ. Δρόσος γνώριζε και γνωρίζει τα πάντα που αφορούν την ομάδα. Τα πάντα, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά».
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δρόσος: «Ο ΠΑΟΚ θα βρει τον δρόμο του»
http://www.metropolisradio.gr/12030
TOTEM

Δημοσίευση από TOTEM »

:D Το ερωτημα μαγκες μου ειναι απλο. Μπορει ενας ασοβαρος ανθρωπος να κανει σοβαρη ομαδα?????????????
Άβαταρ μέλους
kostasff

TOTEM φοβάμαι ότι είναι μονόδρομος γιατί όπως έχω γράψει πολλές φορές το ερώτημα είναι άλλο. Υπάρχει κάτι καλύτερο; Μάλλον ούτε χειρότερο δεν υπάρχει. Στήριξη και πάλι στήριξη. Το μόνο που μπορούμε και οφείλουμε να κάνουμε. Δυστυχώς ο κόσμος δεν στηρίζει το μπάσκετ. Πολλές οι αφορμές βέβαια.
Υ.Γ. Ρε Φώτη, μην βάζεις κι εσύ ποδοσφαιρικό Άβαταρ. Με πληγώνεις. Δεν αντέχω άλλο. :(
TOTEM

Δημοσίευση από TOTEM »

:D Ο σεβασμος δυστυχως ουτε αγοραζεται ουτε χαριζεται.Κερδιζεται με σοβαροτητα και συνεπεια και σε βαθος χρονου.....Και εκατο εξαιρεσεις να ζητησει απο διαιτητες ποιος θα τον παρει στα σοβαρα????????
Άβαταρ μέλους
kostasff

TOTEM Θεωρείς τους Γιαννακόπουλους σοβαρούς;
TOTEM

Δημοσίευση από TOTEM »

:D Ελπιζω να μην ενοεις τον Θαναση που χουλιγκανευει γιατι ειναι αρωστακι..Γιατι ο Παυλος που κανει και τα κουμαντα ειναι πολυ σοβαρος. πχ.Οταν πηραν απο παρτι τους τον Γκαγκαλουδη επειδη ηταν φολα βαζελος ο Ομπραντοβιτς τον ειχε ολη τη χρονια στον παγκο και εκεινοι δε βγαλαν τσιμουδια...Η οταν προεκυψε προβλημα διωξανε τον Γκαλη και κρατησαν τον Πολιτη. Και μιλαμε για τον Γκαλη......
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

να και τα καλα...

Η μικρή Κατερίνα, την ημέρα της ονομαστικής της εορτής, κέρδισε την πρώτη μάχη. Βγήκε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, αλλά συνεχίζει τη μεγάλη της προσπάθειας για την αποκατάσταση του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει όλους τους φιλάθλους, ότι αποφάσισε όπως δοθεί το 50% των καθαρών εισπράξεων από τον ΠΑΟΚ – Μαρούσι, για την ενίσχυση της προσπάθειας αποθεραπείας της ενός έτους Κατερίνας, κόρης γνωστού φιλάθλου του ΠΑΟΚ. Στο ποσό αυτό θα προστεθούν και τα χρήματα που έχουν ήδη συγκεντρώσει οι καλαθοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

www.paokbc.gr
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”