Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

γ@ματο το κεντρικο αρθρο, θεραπεια ομως για τους μεταγραφοπ@παρολογους δεν υπαρχει....!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Θέλω επειγόντως τους Ίβανσιτς, Κλέιτον από βάζελο και Μάκο και Μανιάτη από Πανιώνιο...
Παιδιά ξεχάστε τον Valdivia, 1,7 το χρόνο παίρνει στα Εμιράτα (εκτός αν τον φέρουν οι Άραβες επενδυτές.. χαχαχα!).
Πάντως το έγραψα πριν ένα μήνα έγινε κρούση στη Φλαμένγκο για δανεισμό ενός έτους του Fierro (Χιλιανός μεσοεπιθετικός). Δεν ξέρω αν προχώρησε η υπόθεση αυτή
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

Τον Ζαμοράνο μας τον είχε φέρει ο Μπάτμαν μαζί με τον Ζαλαγιέτα. Πάλι αυτόν θα πάρουμε; Εγώ θέλω Gascoigne και Cantona που είναι ελεύθεροι!
johnisleo4paok

Δημοσίευση από johnisleo4paok »

εγω μαγκεσ αφου μιλαμε για μεγαλα ονοματα κ αρχιμανδριτες θα ηθελα αντριανο απο ιντερ δανεικο γτ ειναι πεσμενο το παλικαρι, και ΝΟΥΝΟ ΑΣΙΣ!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

και τον πρασινο λαγο αντι για τον δικεφαλο αετο................

Φρονιμα.......................
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Κάποιες σκέψεις μου για τον αυριανό ΠΑΟΚ μας οι οποίες δεν είναι και τόσο αισιόδοξες.
Στο τέρμα θέλουμε ενίσχυση.Ο Χαλκιάς είναι μεγαλούτσικος,ασταθής κάποιες φορές και δεν μπορεί να μην έχει ανταγωνισμό γιατί από πίσω του δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο.
ΜΠΑΚ. Υποθέτουμε ότι μένει ο Πολωνός που φέτος έδειξε πολύ καλά στοιχεία με back-up τον Αραμπατζή ο οποίος θέλει αρκετή βελτίωση.Αριστερά όμως ο Δάρλας έχει ακόμα 1 χρόνο συμβόλαιο και μετά ρήτρα κοντά 2 μυρια-πάρα πολλά για μένα.Αρα στην θέση αυτή θες 2 προσθήκες.
ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ.Θέση με μεγάλες απώλειες.Πιστεύω ότι με μια προσθήκη(Καρυπίδης?)στη θέση του Μαρκαντωνη με την ψηλή ρήτρα είμαστε καλά.
Ερωτηματικό ο Βοσκόπουλος-οι Σέρρες πάντως δεν φημίζονται και τόσο για την άμυνά τους.
ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ.Πιστεύω και σ'αυτήν την θέση υπάρχουν μεγάλες απώλειες σ'ένα πρωτάθλημα άρα πρέπει να έχεις τουλάχιστο 3 ισάξιους και κανα 2 υποδεέστερους.Ακατανόητες οι ανανεώσεις Μπαλάφα και Ηλιάδη για μένα.Ειδικά ο δεύτερος φαίνεται ότι δεν υπολογίζεται.Σίγουρα μία ποιοτική προσθήκη είναι αναγκαία.
ΔΕΞΙ ΧΑΦ.Μιά προσθήκη ενδεκάδας.Ο Κονσεισάο του χρόνου θα είναι για 30'-αν θα είναι.Ο Λάκης ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μου για του χρόνου.Και θες και back-up αν φύγει ο Πορτογάλλος.
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ.Αν φύγει ο Βιειρίνια-πράγμα πιθανό-θες άλλη μια λύση ενδεκάδας.Ο Γεωργίου δεν βλέπω να παίρνει ευκαιρίες-ακατονόητο για μένα-τουλάχιστο να δούμε αν μπορεί ή όχι.Για σβούρα βλ. ότι ισχύει για Λάκη.
ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ.Δεν ξέρω αν με Μπάκα-Ιβιτς είναι καλά.Να δεχτώ ότι είναι για χάρη οικονομίας.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ.Σίγουρα μία καλή και ποιοτική λύση είναι αναγκαία-και εκεί στοιχίζει.Ο Claus θέλει δουλεια ακόμη, στον Αναστασάκο νομίζω δεν μπορείς να βασιστείς αν θες το κάτι παραπάνω.
Με όλα αυτά σαν να μου φαίνονται αρκετές οι προσθήκες..............
Το ξαναποστάρω γιατί κλειδώθηκε-άδικα όμως. Δεν έχει σχέση με μεταγραφές Ιανουαρίου.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Δηλαδη θελουμε 11 μεταγραφες?????
Κοιτα με το σκεφτικο οτι το γεναρη θα κανουμε 2-3
και το καλοκαιρι 4-5 μπρουμε να θφασουμε στις 8..Αρα εισαι ικανοποιημενος για του χρονου??Ετσι????
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Aμα εσείς οι δύο οι από πάνω καταλάβατε ότι έχω μεγάλη πρεμούρα για μεταγραφές ή ότι είμαι manager πάω πάσο............είστε σαίνια.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

καλό είναι όλοι να είναι χαλαροί
salamalenco

Δημοσίευση από salamalenco »

PABLO GARCIA έγραψε:.Αριστερά όμως ο Δάρλας έχει ακόμα 1 χρόνο συμβόλαιο και μετά ρήτρα κοντά 2 μυρια-πάρα πολλά για μένα.μεταγραφές
Φίλε μου έχω την εντύπωση ότι η ρήτρα του Δάρλα είναι κοντά στις 700000 οπότε πιστεύω ότι είναι μια πάρα πολύ καλή περίπτωση!
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

εγώ γιατί θυμάμαι 1.700?
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

σύμφωνο με το Pablo Garcia. αυτό είναι το επίπεδο που θέλω να φτάσει ο ΠΑΟΚ έτσι ώστε κάθε χρόνο να είμαστε πρωταγωνιστές.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δυστυχώς οι προσθήκες που αναφέρω(ποσοτικά) πρέπει να γίνουν ούτως ή άλλως ακόμα και για να μείνεις σ' αυτό το επίπεδο.
Το αν θα αλλάξεις επίπεδο εξαρτάται απ' τα χρήματα που θα ρίξεις εκτός κι αν ελέω Ζήση ή τύχης σου βγούνε κάποιοι με λίγα χρήματα.
Αυτό που δεν βλέπω είναι νεαρούς να μπορούν να στελεχώσουν την ομάδα.Και ο Σάντος δεν έχει και πολύ την φήμη ότι είναι προπονητής που δουλεύει με νεαρούς-βλ.Γεωργίου.
Δεν ξέρω αν δόθηκε πάντως η εντύπωση ότι δεν με ενδιαφέρει η εξυγίανση.Αν τέτοια εντύπωση έδωσα είναι λάθος......Προσωπικά θα προτιμούσα να εξυγιανθώ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΡΑΣ και μετά να πάω για πιο ψηλά.Αλλωστε τόσα χρόνια είμαι στην δίαιτα......θα μπορούσα να αντέξω ακόμα μερικά......
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Απο εδω μεσα το διαβασε σιγουρα ο Ζαγορας και το ειπε ,
που το ειχε αναφερει ενα ΠΑΟΚΙ μια μερα πιο πριν αν θυμαμαι καλα
Παντως ειναι πολυ παιχταρας !!
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Παιδιά το ανέφερα εγώ πρώτος πριν 1,5 μήνα. Τυχαία σε συνάντηση που είχα με μάνατζερ που δουλεύει για τον Αστέρα Τρίπολης μου είπε ότι ενδιαφέρθηκαν για κάποιο παίκτη της Φλαμένγκο και του είπαν οι Βραζιλιάνοι ότι υπάρχει πρόταση για δανεισμό του Fierro από τον ΠΑΟΚ. Τώρα το πως έχει εξελιχθει η υπόθεση δεν γνωρίζω... Ούτε αν απάντησαν θετκά ή αρνητικά οι Βραζιλιάνοι ή αν αποσύραμε την πρόταση. Ούτε ξέρω αν είναι φιλαράκι με τον Κοντρέρας.. Μετά από κάποιες μέρες άκουσα στον Ζαγόρα ηχητικά βιντεάκια με τον παίκτη.. Πάντως στη Φλαμένγκο δεν παίζει, παρότι ξόδευσαν αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσουν από την Κόλο-Κόλο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”